- 4 Mayıs 2011
- 4.485
- 4.972
- 373
benimkide benden korksa aahhhhkorkulacak bişey yoktur minecim umarım ara ara bende hissediyorum.2 yıl emzirdim sonrası gögüslerimin halini sen düşün regy dönemlerinde hisstediyorum...
benimde basimda arba derdi..yenilerde ev aldık daha tasınmadım..bende sıkıntı olur diye nasıl kasıyorum harcamaları... para işleriyle hep ben ilgilenirdim 5 aydır ugramıyordum bankaya ... geçen eşim geldi araba alalım mı dedi .hangi parayla dedim azıcık var .beger adam kredi yapılandırmış benden gizli bankada 6 aydır para biriktirmiş.. ben kızarım diye söyleyememiş çok korkarda benden.... duyunca yıktım ortalıgı bana ne dese sana hediye alacaktım senin olacaktı. ölürmüsün öldürürmüsün.....
adam ne güzel para biriktirmiş daha ne olsun
bizdede anca ben kıyıya köşeye atarsam sıkarsam bişeyler oluyor..
evlendik 4. seneye kdr ne ev ne araba vardı
iki maaşla çalışıyoruz
o askere gitti ben o askerdeyken para biriktirdim tabi kredi kartı yok
ilk arabamızın parasının yarısını biriktirdim
sonr a o satıldı daha iyi bir araba şimdide ev ödüyoruz işte
çok şükür kredide 28 ay filan kaldı
artık yeter dedim geçende ne kdr para gelirse o kdr gidiyor elde bişey kalmıyor artı olarak
kredi kartlarını bana verdi
inşallah bundan sonrası iyi olur
bıktım kazancımızı bankalara yedirmekten
ben çocuklarıma bakıcı tutacam. annemde napmak istiyorsa yapar ARTIK. herşeye kızıyor 3 günlük yemeği döksem bile kızıyor. markete gitsem geziyon diye kızıyor. o öyle olmaz böle olur desem kızıyor sendenmi öğrenecem diyor. işe geliyorum diye sen hergün çıkıyon beni gezdirmiyon diye kızıyor.
canım çok etkiliyorsa başka bi çözüm bulman en iyisi