eger öyle icden bazarlikci biriyse zaten senden uzak dursun

benim bi arkadasim vardin cocuklugumuz beraber gecti karsi komsunun kiziydin

meger benim arkamdan neler söylemis fesatligi kizkancligi vardin ama annem hep derdin o kizdan uzak dur diye arkadasim diye birakmadim sonra duydum iste ben onu sevmem sadece kulaniyorum bana is buldu kulanmak icin iyi biri diye benim iyi niyetimi kulanmis anliycan dedim dogrumu söylediklerin yok dedi demedim dedi dedim bak o kisilerle karsilastiririm eger dogru degilse gel benim yüzüme tükür ama dogruysa yüzüne tükürürüm bilmis ol dedim

evet dogru dedi ama kötü niyetle dememisdim falan filan sonra kalkti baskalarina suc bulmaya calisdi dedim herkes kendinden sorumlu arkadas diye yilan gezdiriyormussum demekki yanimda dedim cok canim acidi ama onu hayatimdan sildim

dedigim gibi karsi komsumun kizi görüyorum ama görmemezlikden geliyorum yedigimiz ictimiz ayri gitmesdin evimi bile ona güvenerek teslim etmis bi insandim sonra kardeslerini falan araya soktu geri barismak icin aman benim icin o kisi gözümdende gönlümdende düsmüsdün

senin durumun farkli anladigim kadariyla arkadas olmadan hayatindan cikartman daha iyi olmus kocana yanasmaya kalktiysa birde o kadin uzak dur gitsin