70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bacım sen onun çenesine bi sanat uygula bentla bana yaptığıun gibi bak bidaha konuşabiliyomu sonra şok pozisyonuna getirde adamlar lazım çünküm bize:6:

ye bizde yedik kimbilir neler var midende şu anda:1:

pekte birşey kaçırmadın.topikçek bu ara sanata meraka sardık.özellikle ballı pek bi hevesli.:9::9::9:
suzi modem yaptırmaya gitti:6:
gurbet hala hasta bugun hiç gelmemiş:6:
fadime ablada dayanamış işten yine gelmiş ama sadece okuyucu olarak katılıyor.suziye alçak gönüllüsün die övgü yağdırdı.ballıda kıskandı:9::9::9::9:
abbanın cuma sınavı varmış pek dolanamıyor burda birde ev bulmuş 1.kat bize sordu sonra bidaha gelmedi:6:
genel olarak hepimiz gene kaçırdık.gurbet akşam makarna yemiş,ben dondurma yedim:6:
birde her zmanki yeniler var fındık fıstık:34:onlarda bizimgibi vermeye çalışıyor:9::9::9:
en kısa özet bu detaylar ballı gelsin o daha iyi bülür:1::1:
bu özet işi süper oluyorya
sağol canımmm
ballda ekler bişeyler :1:

Her zamanki yeniler... :60:
Aha da niye ciddiye alınmadığımı buldum. :60:
Kaçıp gideceğimi düşünüyonuz di miieee :60:

Gitmicem :33:
Gitmicem :33:
Gitmicem işteeee :33::33::33:
gitme kız
bak biz burda çakılı kaldık :1:

şuan acayip başım dönüyo ya bıktım artık bu baş dönmesinden
kızlar bide benm oğlum laptopun tuşlarını kopardı oyüzden harfler eksik k.bakmayın ok.....

kociş az evvel aradı akşama seni madoya götürüp tatlı ısarlıyım dio:47::47::47::47:
elimde kalcak bu adam yaaaaaaa:41::41::41::41::41::41::41:
bende şey dedim ıııımm:17::17:
elbet diyeti bozarım o arada yerim dedim borcun olsun dedim :27::27:
çok uyanığım demi :23::23:
kimi kandırıyosam:50:
Canım baş dönmesi için doktora gittni mi, bende de vardı, vertigo varmış, ilaç verdi 2-3 ay kullanacakmışım, ihmal etme canım gitmediysen.
birisini bana geçmişi özet geçsin

balkaymakkkk ::23::23::23:

yoğunluktan gelemiyorum
okulada gitmedim bugün
gözlerim fena şişmişti
alerjiymiş ve mikrop kapmış
elimi soksam sokarım valla o derece kaşınıyor mikrop kapmasa şaşardım
:23:
Gelmiş geçmiş olsun, benim ufak kızım da yeşillikli ortama gittik mi oluyor ya çok fena gözleri davul gibi şişiyor, kızarıyor, berbat oluyor, Allah şifa versin, ne zaman geçiyor?

canlarım :16:
arkadaşım geldi bugün gelemem
ev işine cvp veren canlarım olmadı maalesef
kiralanmış 2 gün önce
nasip değilmiş başka bi eve bakıyorum artık

handeee bu da sana gelsin :52:
ziynet sali ba ba baa - YouTube
Hayırlısı olsun canım, sıkma canını:54:

Canım baş dönmesi için doktora gittni mi, bende de vardı, vertigo varmış, ilaç verdi 2-3 ay kullanacakmışım, ihmal etme canım gitmediysen.
Gelmiş geçmiş olsun, benim ufak kızım da yeşillikli ortama gittik mi oluyor ya çok fena gözleri davul gibi şişiyor, kızarıyor, berbat oluyor, Allah şifa versin, ne zaman geçiyor?

Hayırlısı olsun canım, sıkma canını:54:

3 senedir oluyor bende
hep dayanamayıp doktora gidip ilaç kullanınca geçti
geçen sene 2 ay sürdü
ama benim herzaman kaşınıyor
gözlerim zaten iri
kaşıdıkça şişiyor büyüyor pörtlüyor
dün insan içine çıkacak halde değildim :1:

Allaha şükür iyidir,çocuklar iş koşturmacayla geçiyor işte,sen neler yapıyosun,pek takip edemiyorum ne zamandır:6:
Benim de öyle canım, koşturmaca işte, kızlar da iyi, az önce hande özet geçmişti az yukarı bakarsan görürsün.

3 senedir oluyor bende
hep dayanamayıp doktora gidip ilaç kullanınca geçti
geçen sene 2 ay sürdü
ama benim herzaman kaşınıyor
gözlerim zaten iri
kaşıdıkça şişiyor büyüyor pörtlüyor
dün insan içine çıkacak halde değildim :1:
O daha kötü canım ya, ne diyim geçmiş olsun, böyle toptan geçirecek bişey olsa da kullansan değil mi, her sene böyle çekecek misini?

bugün bölümce pikniğe gidicez. ama hava bozuk inşallah açar öğlen. neyse dünkü menüyü yazıyorum hemen.
sabah:
2 yumurtalı omlet
2 dilim ekmek
2 bardak çay
öğle:
tavuklu makarna
1 soda
akşam:
1 salatalık

Benim de öyle canım, koşturmaca işte, kızlar da iyi, az önce hande özet geçmişti az yukarı bakarsan görürsün.

O daha kötü canım ya, ne diyim geçmiş olsun, böyle toptan geçirecek bişey olsa da kullansan değil mi, her sene böyle çekecek misini?

geçmiş çok birikti bakamadım:31:

Günaydınnnn:16:

Kahvaltıda bol maydanozlu,biberli omlet yedim ve ekmek yemedim ,bu gün ve yarın ayran detoksu yapıcam :56:

Son düzenleme:
bugün bölümce pikniğe gidicez. ama hava bozuk inşallah açar öğlen. neyse dünkü menüyü yazıyorum hemen.
sabah:
2 yumurtalı omlet
2 dilim ekmek
2 bardak çay
öğle:
tavuklu makarna
1 soda
akşam:
1 salatalık

canım akşam bir salatalık az değilmi acıkmadınmı:26:

ay şu tülün şahin gibiolsam boy tamamda totoş bozuyo işi :ssz:
programınımı izliyordun?
benimde içim gitti boyda yok bende :43:
çekecem sanırım canım
dün bide 1,5 saat sıra bekledim özel hastane ve tanıdık doktora aratmış olmama rağmen
nefret ediyorum doktora gitmekten :47:
günaydın minecim,sen nasılsın:3:

kilo sorunu ve sıcak olmasa iyiyim canım
sende ne var ne yok?

Back
X