- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
Nasıl akşam bu ya?Kimse yok.
Canım da sıkılıyor, üfff...![]()
ben onları senin yüzünden başka topiğe taşıdım orda randevulaştık ondan kimse yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl akşam bu ya?Kimse yok.
Canım da sıkılıyor, üfff...![]()
ben onları senin yüzünden başka topiğe taşıdım orda randevulaştık ondan kimse yok![]()
bu özet işi süper oluyoryabacım sen onun çenesine bi sanat uygula bentla bana yaptığıun gibi bak bidaha konuşabiliyomu sonra şok pozisyonuna getirde adamlar lazım çünküm bize
ye bizde yedik kimbilir neler var midende şu anda
pekte birşey kaçırmadın.topikçek bu ara sanata meraka sardık.özellikle ballı pek bi hevesli.
suzi modem yaptırmaya gitti
gurbet hala hasta bugun hiç gelmemiş
fadime ablada dayanamış işten yine gelmiş ama sadece okuyucu olarak katılıyor.suziye alçak gönüllüsün die övgü yağdırdı.ballıda kıskandı
abbanın cuma sınavı varmış pek dolanamıyor burda birde ev bulmuş 1.kat bize sordu sonra bidaha gelmedi
genel olarak hepimiz gene kaçırdık.gurbet akşam makarna yemiş,ben dondurma yedim
birde her zmanki yeniler var fındık fıstıkonlarda bizimgibi vermeye çalışıyor
en kısa özet bu detaylar ballı gelsin o daha iyi bülür![]()
gitme kızHer zamanki yeniler...
Aha da niye ciddiye alınmadığımı buldum.
Kaçıp gideceğimi düşünüyonuz di miieee
Gitmicem
Gitmicem
Gitmicem işteeee![]()
Canım baş dönmesi için doktora gittni mi, bende de vardı, vertigo varmış, ilaç verdi 2-3 ay kullanacakmışım, ihmal etme canım gitmediysen.şuan acayip başım dönüyo ya bıktım artık bu baş dönmesinden
kızlar bide benm oğlum laptopun tuşlarını kopardı oyüzden harfler eksik k.bakmayın ok.....
kociş az evvel aradı akşama seni madoya götürüp tatlı ısarlıyım dio
elimde kalcak bu adam yaaaaaaa
bende şey dedim ıııımm
elbet diyeti bozarım o arada yerim dedim borcun olsun dedim
çok uyanığım demi
kimi kandırıyosam![]()
Gelmiş geçmiş olsun, benim ufak kızım da yeşillikli ortama gittik mi oluyor ya çok fena gözleri davul gibi şişiyor, kızarıyor, berbat oluyor, Allah şifa versin, ne zaman geçiyor?birisini bana geçmişi özet geçsin
balkaymakkkk :
yoğunluktan gelemiyorum
okulada gitmedim bugün
gözlerim fena şişmişti
alerjiymiş ve mikrop kapmış
elimi soksam sokarım valla o derece kaşınıyor mikrop kapmasa şaşardım
![]()
Hayırlısı olsun canım, sıkma canınıcanlarım
arkadaşım geldi bugün gelemem
ev işine cvp veren canlarım olmadı maalesef
kiralanmış 2 gün önce
nasip değilmiş başka bi eve bakıyorum artık
handeee bu da sana gelsin
ziynet sali ba ba baa - YouTube
Günaydın kızlarrrr,
Topiğimiz yine bomboş:26::26::26::26:
günaydın fadimecimm nasılsın![]()
Günaydın canım,
İyiyim çok şükür sen nasılsın, nasıl gidiyor hayat?
Canım baş dönmesi için doktora gittni mi, bende de vardı, vertigo varmış, ilaç verdi 2-3 ay kullanacakmışım, ihmal etme canım gitmediysen.
Gelmiş geçmiş olsun, benim ufak kızım da yeşillikli ortama gittik mi oluyor ya çok fena gözleri davul gibi şişiyor, kızarıyor, berbat oluyor, Allah şifa versin, ne zaman geçiyor?
Hayırlısı olsun canım, sıkma canını![]()
Benim de öyle canım, koşturmaca işte, kızlar da iyi, az önce hande özet geçmişti az yukarı bakarsan görürsün.Allaha şükür iyidir,çocuklar iş koşturmacayla geçiyor işte,sen neler yapıyosun,pek takip edemiyorum ne zamandır![]()
O daha kötü canım ya, ne diyim geçmiş olsun, böyle toptan geçirecek bişey olsa da kullansan değil mi, her sene böyle çekecek misini?
3 senedir oluyor bende
hep dayanamayıp doktora gidip ilaç kullanınca geçti
geçen sene 2 ay sürdü
ama benim herzaman kaşınıyor
gözlerim zaten iri
kaşıdıkça şişiyor büyüyor pörtlüyor
dün insan içine çıkacak halde değildim![]()
Benim de öyle canım, koşturmaca işte, kızlar da iyi, az önce hande özet geçmişti az yukarı bakarsan görürsün.
O daha kötü canım ya, ne diyim geçmiş olsun, böyle toptan geçirecek bişey olsa da kullansan değil mi, her sene böyle çekecek misini?
bugün bölümce pikniğe gidicez. ama hava bozuk inşallah açar öğlen. neyse dünkü menüyü yazıyorum hemen.
sabah:
2 yumurtalı omlet
2 dilim ekmek
2 bardak çay
öğle:
tavuklu makarna
1 soda
akşam:
1 salatalık
programınımı izliyordun?ay şu tülün şahin gibiolsam boy tamamda totoş bozuyo işi![]()
çekecem sanırım canımO daha kötü canım ya, ne diyim geçmiş olsun, böyle toptan geçirecek bişey olsa da kullansan değil mi, her sene böyle çekecek misini?
günaydın minecim,sen nasılsın![]()