kıslar diyor çeneniz düşmüş die çok yazınca![]()
Himmm.. yorum yok :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar diyor çeneniz düşmüş die çok yazınca![]()
handee bekle geliyom
sen üzerine rahat birseyler giyin hafifte bir müzik koy bende birer kadeh alip geliyorum
ay dur sen müzik bulma ben buldum
Ajdar - Çikita Muz - YouTube
bekle geliceeem![]()
yeme suzim yemeeyok sade![]()
bende aksam bakiyorum arada evde dolaniyorum öyle iste
yemim dimi
1 peynirli 1 ispanakli suan migdemde fadimecim:78:
bende diktatör anlamda diyon sandimhandeylen aksam iyi kaynatmissiniz
yazik o kiz yeni evli üstüne gidince agam falan demis
halen gülüyom yazdiklariniza hay allah
yok agam herzaman yermiyim hassa
gitme yavruuuum gitme kuzzummm gurbet ellere :84:
biz o kadar yanlız kaldık canım tehlikede sen güldünmü
kız bu vayanada normal domatiz yokmu ne bu sosyetik domatiz
ay katılıyorum sana şekerim gerçekten çekemiyorum bende bayılacam sandımvasfiye teyze gibi
kız sen topiği boş bıraktın napayımyetiştim bacımı bvilgilendirdim bilgili toplumakaltıldı oda sonuna seni eklemeyide unutmadım yan igörmedin galba
siz topiği yanlız bırakırsanız sende bende tahtımızdan olcaz benden söylemesi
he bacım sıkıştım topiğe allahtan şu face var vayanalı suzan yaz gönder anında kutuna gelsin
he bacım felç oldum sandıydım bi ara allah korusun suzi işte bu illa dalacak sanata
ana buda bulmuş
kız hemen şok pozisyonuna gir şok olmayasın
bacım o çok gizli bir olay ballı maymunların ne yaptığını açıklamak istemiyor
hep ballının kocasında kabahat adam onu maymunların sanat müzesine götürmüş
bundan sonra bilemi ballı gördüğünden beri hep su içiyor
ben her sabah sade duş alırıyom içime yeter
bende hürremi izlihyom fenomemin o
sülüman sanat yapalım hünkarım
senin kutuya düşmemiş galba
ballıyı kocası sanat müzesine götürmüşte olay o yani
amaballı utanıyor şoka girmiş görünce![]()
oyucam o pörtlek gözünüühande bu hafta gözüm sende![]()
:102: ara beni öptüm seniunutturmuyum
zayfilarsam yatip kalkip dua etcem
aklin fikrin yemekdebu hafta arti cik sacini basini yolcem
hani bu hafta yariscakdik
balliyi yakalamam lazim
o habire birseyler yiyo gibime geliyo
![]()
he bacim bi deri bi kemik bir deee seyy
cozuturmuyum yaaa
allah muhafaza
hoş benim kociş zayıf değil
cozutmadımkiiii
akıllı uslu yemeğimi yediiim
birazdanda yeşilçayımı içerim
fena tırstım
sirkesiz yap canım
zaten 1 çay kaşığı diyor az olunca rahatsız etmez belki
ama faydalıııı
ben diğerine şok oldum
bideri bikemik ayyyyy
ben mesajları siliyorum sadece bana yazılan kısımları bırakıyorum
şekil 1 A yukarı bak
yukardakinin sütyenlerinede göz kulak oltopiği bu hafta iş muhabeti yüzünden boş bıraktım bacım kötü sonuçlar doğurdu bundan sonra işime 4 elle sarılcamders olsun bu bana
![]()
kızlar tekrar merhaba
bu sanat olayı nedir anlatabilirmisiniz birinizpek bi yabancı kaldım buralara![]()
Anlatmıyolar kız, sanat merkezi var bi bildiğim maymunlar şey ediyomuş galiba anladığım o![]()
hosgeldiinmerhaba kızlar 2 haftadır vizelerim vadı çok fırsatım kalmıyodu bir haftada eve busaya gittim eee epey boşladım bugün artık aranızadönüyorum diyet vede spor biraz saallantıya giriti hemen bugün itibariyle düzeltmeye başlıyorumm
olurda görürsün sonra yakala yakalaya bilirsenbirazdan cikiyom handebirsürü ütüm var
misafirler taa fransadan geliyorlar
offf yaaa cok isim var ben sIk gelemiycem herhalde özliycem sizi idare ediverin gari
göbek tokusturamayiz biz benimki zayifliyor göbegim kalmadi diyo
aman allahim
adam zayifliyo
yok bacim adam da kas var öyle incecik olamaz zaten
![]()
ay kafayi yedimbacim sende topike mukayet olbak gurbet hastalandi bidaha gelmedi kiz gurbet nirde :26: bekcilik görevi tamamen sana kaldi
senin listeyede suziye misafir gelecek ama firar edebildiginde ugrayacak yaz
öptüm saat geldi![]()
ayy canimmmmmmmslm kızlar nasılsınız? ben geçen hafta büyük bir sürprizle karşılaştım. o kadar dr gittim. kist var dediler.normal şekilde bebeğin olması zor diyorlardı.geçen hafta öğrendimki hamileyim. eşim ve benim için büyük bir sürpriz oldu hiç beklemedik bir zamanda allahtan bir mücize gibi bir şey oldu kızlar. hiç hazırlıksız yakalandık. daha öncede söylüyordum atamam olmadan bebek düşünmüyorum diye allahın büyük bir hediyesi oldu dr normal şekilde bebeğin olmaz dediği bir dönemde.
şuan yediklerimie içtiklerime dikkat ediyorum ama yeşilçay bitki çaylarını tamamen bıraktım. sadece hafif tempoda 3odk yürüyüş yapıyorum. ekmek yine tam tahıllı ama tam bir diyet yapamam zaten. tek istediğim az kilo alıp sağlıklı bir hamilelik , sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek kızlar.
sizin durumlar nasıl. mine yaz kapdan içeri bir adım attı dikkat ediyorsundur inşlhh.hepiniz bolbol sağlıklı kilolar verirsiniz inşllh. ara sıra girerim kızlar.hepinizi öptüm.
bu hafta eksidesin demi kesinİyiyim canım iyiyim Allah iyiliğinizi versin.![]()
saat 15:39 bir ben 3 ziyaretçi
yabancı yok
herşey kontrolümaltında/QUOTE]
saat 15:44
1 ben ,1 gülane 5 ziyaretçi toplam 7 mevcut
durum stabil![]()
insallah halolur canim :26:bu hafta rejim yapamadım son 3 gün daha da siddetlenmiş kocamla olan sorunlarım yüzünden bolca yedim![]()
ana kız topikte sınıf atlamışım 3 kalp olmuş 1000ci msjım kutlu olsun
![]()
canlar evımdekı ınternetım bozuk.. o nedenle gıremıyorum.. aklımdasınızz.. ıyı bakın kendınızee..
listeme göre ballının teşrüf etmesi lazım piste![]()
gözün kör olmasin emiiiiiiiiEki Görüntüle 705226
çokkk Feci bir sahne.Kilo vermezseniz böyle olursunuz bayanlar biliyorum düzenli olarak uyarılıyorsunuz ama birde ben hatırlatayım dedimay şimdigülmekten bayılacağım
aklıma düştünüz kızlar
![]()
:60
zaten bencede geçmişe girme duygu giren çıkamıyor kaybolursun sen gelenekadar çokbirikti
ballı sana müjdem var işlem tamam![]()
KIZKOCİŞ GELDİ ÇIKACAM ŞİMDİ kutuna şeyettim ben![]()
![]()
yeme suzim yemee
gurbet gile gitmedim kiz ise gittim![]()
aman bacim felc olma öyle heykel gibi töbeeee
oyucam o pörtlek gözünüü![]()
he bacim bi deri bi kemik bir deee seyytöbee
yukardakinin sütyenlerinede göz kulak ol![]()
![]()
hosgeldiin
olurda görürsün sonra yakala yakalaya bilirsen
ay kafayi yedim
öptüm saat geldi yazmis suzim bende öptüm sanat geldi diye okuyom![]()
ayy canimmmmmmm
inan tüylerim diken diken oldu
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insalllahhhhhhhhhhhhhhh
bu hafta eksidesin demi kesin
he suzide tuvalette okurken faceten öle dedi baya kopmuş çukura düşecekmiş nerdeyse resme bakarkensaat 15:39 bir ben 3 ziyaretçi
yabancı yok
herşey kontrolümaltında/QUOTE]
insallah halolur canim :26:
gözün kör olmasin emiiiiiiii:60
![]()
valla bacım ben şimdisana şeyederdimde dün ballıkızdı bana herkesler işini bilsin die özet geçmemi yasakladı banakızlar ben geldım napıoyonuz
net koptu gıremedım 2 gundur sızı cok ozledım
gecmıse gıdemedım bırı bana özet gecsın
2 gundur okuz gıbı yıyom ya nolcak benım halım![]()
bizde bugun dedik heral kocasıyla sanat yapmaya gitti bu gurbet evi topluyordu güya die
![]()
yeme suzim yemee
gurbet gile gitmedim kiz ise gittim![]()
aman bacim felc olma öyle heykel gibi töbeeee
oyucam o pörtlek gözünüü![]()
he bacim bi deri bi kemik bir deee seyytöbee
yukardakinin sütyenlerinede göz kulak ol![]()
![]()
hosgeldiin
olurda görürsün sonra yakala yakalaya bilirsen
ay kafayi yedim
öptüm saat geldi yazmis suzim bende öptüm sanat geldi diye okuyom![]()
ayy canimmmmmmm
inan tüylerim diken diken oldu
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insalllahhhhhhhhhhhhhhh
bu hafta eksidesin demi kesin
he suzide tuvalette okurken faceten öle dedi baya kopmuş çukura düşecekmiş nerdeyse resme bakarken
valla bacım ben şimdisana şeyederdimde dün ballıkızdı bana herkesler işini bilsin die özet geçmemi yasakladı banabizde bugun dedik heral kocasıyla sanat yapmaya gitti bu gurbet evi topluyordu güya die
![]()
tmm cnm hadı ben kaçıyom ii geceler![]()
bu hafta rejim yapamadım son 3 gün daha da siddetlenmiş kocamla olan sorunlarım yüzünden bolca yedim![]()
cuma buldum cumaartesi başladım öğleden sonra emeklioldum.şartları çok kötüymüş.baştan söylemedilerböle bide bayan mağazası çekilmiyor.pört pört her yerinden yağ fışkıran bayanlar abiye arıyorlar
saat: 16:02
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
handelevent, nemesisofmine, gulanne, civa![]()
bulunduğum arkadaş grubumdan hoşlandığım biri var 15 gün sonra onlarla şenliklere gdeceğim ve bu 15 gün içinde bolca spor yapıp daha sıkı daha ince göükmek istiyorum biliyorumhızlı kilo vermek ii değil ama bu 15 gün içinde nekadar daralırsam okaadar mutlu olucam neler yapabilirimm
Eki Görüntüle 705226
çokkk Feci bir sahne.Kilo vermezseniz böyle olursunuz bayanlar biliyorum düzenli olarak uyarılıyorsunuz ama birde ben hatırlatayım dedimay şimdigülmekten bayılacağım
aklıma düştünüz kızlar
![]()
kızlar ben geldım napıoyonuz
net koptu gıremedım 2 gundur sızı cok ozledım
gecmıse gıdemedım bırı bana özet gecsın
2 gundur okuz gıbı yıyom ya nolcak benım halım![]()
kız ben dedim ya sabah sana girişte korkmayacanmı die bu şarkıyı biraz dinlesem bütün gün söylerim yine
DRAMA KÖPRÜSÜ DEBRELİ HASAN - YouTube
bu dilimedolandı yataktan kalktığımdan beri![]()
yuvarlaniyoruz minemsen yoksun neslide pek girmiyor betülde yogun herhalde derslerden özlüyoruz sizi
![]()
slm kızlar nasılsınız? ben geçen hafta büyük bir sürprizle karşılaştım. o kadar dr gittim. kist var dediler.normal şekilde bebeğin olması zor diyorlardı.geçen hafta öğrendimki hamileyim. eşim ve benim için büyük bir sürpriz oldu hiç beklemedik bir zamanda allahtan bir mücize gibi bir şey oldu kızlar. hiç hazırlıksız yakalandık. daha öncede söylüyordum atamam olmadan bebek düşünmüyorum diye allahın büyük bir hediyesi oldu dr normal şekilde bebeğin olmaz dediği bir dönemde.
şuan yediklerimie içtiklerime dikkat ediyorum ama yeşilçay bitki çaylarını tamamen bıraktım. sadece hafif tempoda 3odk yürüyüş yapıyorum. ekmek yine tam tahıllı ama tam bir diyet yapamam zaten. tek istediğim az kilo alıp sağlıklı bir hamilelik , sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek kızlar.
sizin durumlar nasıl. mine yaz kapdan içeri bir adım attı dikkat ediyorsundur inşlhh.hepiniz bolbol sağlıklı kilolar verirsiniz inşllh. ara sıra girerim kızlar.hepinizi öptüm.
Sağlık olsun. Bundan sonra telafi etmeye bakarsın sen de İdilcim.
Pört pört yağ fışkıran bayanlar...
Sanki biz çok zayıfız.
Detoks konusunu falan bilmem. Ama 2 güzel tavsiyem olacak sana:
1. Sakın ama sakın "Az, çok az yiyeyim, neredeyse yememiş gibi yiyeyim." deyip de çok sıkı gitme. Çünkü mutlaka vücut bir yerde patlak verecektir ve onun sonucunda da karbonhidrat atakları olacaktır.En iyisi az ama yetecek kadar yemeye devam etmek.
2. Bolca spor kararının arkasında dur. :) Bu süreçte yapacağın en güzel şey bolca spor olacaktır.
Yapman gerekeni yapar, birkaç kilo verirsin. Sonra da hafif göz yanıltıcı bir kıyafet... Gayet de güzel görünürsün, çok kilolu değilsin zaten.
Ama bu resim bana kötü değil iyi geliyor. İştahımı açtı.
O butlardan ısırıcan şöyle... Mmmmm....![]()
okumuştum canım onu demişsin ya benim gelmemi o yüzden o şarkıyı gönderdiydim sana
sen de sürekli oynak şarkılar söylüyon :124::124:
canım okurken nasıl mutlu oldum anlatamam
Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah evladını..![]()
kıssen kendine topik kurmadınmı ne geldin gene kürkçü tükkanına
butları ısırayım diyor kızzzzlaaaarrrrr![]()
napıyımbacım içimoynuyo dün gittik fuara pikniğe romanlar bir oynuyor dayanamdım bende attım kendimi ortaya![]()
slm kızlar nasılsınız? ben geçen hafta büyük bir sürprizle karşılaştım. o kadar dr gittim. kist var dediler.normal şekilde bebeğin olması zor diyorlardı.geçen hafta öğrendimki hamileyim. eşim ve benim için büyük bir sürpriz oldu hiç beklemedik bir zamanda allahtan bir mücize gibi bir şey oldu kızlar. hiç hazırlıksız yakalandık. daha öncede söylüyordum atamam olmadan bebek düşünmüyorum diye allahın büyük bir hediyesi oldu dr normal şekilde bebeğin olmaz dediği bir dönemde.
kısnie kaçtın kendimi senin için tehlikeye atıp özet geöçtim ballı kkızacak bana of oftmm cnm hadı ben kaçıyom ii geceler![]()
kısçalışdersine benim gibiözel sektörlere boyun eğme üzüldümya ben seviyodum seni nolcsak böle özlemicenmi biziselam canlarım inşallah iyisinizdir
arkadaşlarım gittiler bugün
cumaya sınavım var ve ben çalışamadım pek
hemen geçmişe gittim okudum geldim
çok fazla alıntı yapıp muhabbetlere katılamıyorum kusuruma bakmayın nolur
son haftalarım zaten..
haziranda tatile çıkcam dönüşte de yeni evim olursa orda olcam ve eve internet bağlatmayı düşünmüyorum
uzun süre görüşemicem sizlerle
bu sırada liste görevini birine vermem lazım tabii
kim yapmak isterse kararlaştıralım haziran başında ona verip giderim bende
şimdi çalışmam lazım çok konum var her zamanki gibi sona bıraktım
kendinize iyi bakın canlarım.. uyumadan önce yine gelmeye çalışırım inşallah![]()
küstümsana ben
iyi yapıyon tatlım hareketli olmazsak nasıl kilo vercez zaten![]()
![]()
selam canlarım inşallah iyisinizdir
arkadaşlarım gittiler bugün
cumaya sınavım var ve ben çalışamadım pek
hemen geçmişe gittim okudum geldim
çok fazla alıntı yapıp muhabbetlere katılamıyorum kusuruma bakmayın nolur
son haftalarım zaten..
haziranda tatile çıkcam dönüşte de yeni evim olursa orda olcam ve eve internet bağlatmayı düşünmüyorum
uzun süre görüşemicem sizlerle
bu sırada liste görevini birine vermem lazım tabii
kim yapmak isterse kararlaştıralım haziran başında ona verip giderim bende
şimdi çalışmam lazım çok konum var her zamanki gibi sona bıraktım
kendinize iyi bakın canlarım.. uyumadan önce yine gelmeye çalışırım inşallah![]()
kıssen kendine topik kurmadınmı ne geldin gene kürkçü tükkanına
butları ısırayım diyor kızzzzlaaaarrrrr![]()
İyi çalışmalar... :)
Anaaaa.
Niye günlük açanları almıyonuz mu gruba?Taaa dün açtım ben o günlüğü... Açtıktan sonra da yazdım buraya hem. Ne güzel ikisi bir arada...
![]()