- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
sonunu izlemediydim ben
oyy kıyamam ben ona
kalabalığın yararları oh iyi olmuş
aman Allah korumuş :26:
he yarın eksi çıkar kesin mnisafireonca şey ayptı yiyememiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonunu izlemediydim ben
oyy kıyamam ben ona
kalabalığın yararları oh iyi olmuş
aman Allah korumuş :26:
hangi market canım o ifşa et topikçe protesto edelimaman dün markete gittik.alışveriş yaptık kasada yaptığımızalışveriş için naylon poşet parası ödedik bide sinir oldum bir poşet 20 kuruş.çok para değil ama hemalışlveriş yapıp bide poşete para ödemek kanımadokundu bir daha gitmeyecem oraya.birde savunma yazmışlar oraya neymiş diğer marketler poşet fiyyatınıda ürüne yansıtıyormuş onlar yansıtmıyormuş.alakası yok ürünler dışardaki marketlerde aynı fiyat öle ahımşahım bi inidirimde yok.birde üzerine poşete para veriyoruz.çok kızdım ama aldığım ayakkabıları beyendiğimiçin bırakmak istemedim.bir daha gitmeyeceğim.poşetleri zaten toplu alıyorlar.birde her poşete tek tek 20 kuruş alıyor.hesap edin nası kar ettiğini palavracılar
![]()
dikkaat et bacım ..... yoluna gitçenay bacım ölüyordum .ocağı sildim.öle açık unutmuşumnası olduysa.diyorum benim başım dönüyor tansiyonum düştü heral meğerse tüp açıkmış.allahtan camacıktı evde yoksa öleceğim:18:
hangi market canım bukız zaten zayıflığı hoşuma gitti evet hatun baya bir itici hele sonunda kaplan oluyor o da aklıma başka şeyleri hatırlattıaman olsun gaza geldim spor oldu işe yaradı yoksa gaza geleceğim yoktu
oh bundan sonra kocişte sandallara biner sefaya devam edersiniz karnıyarık çok kalorili böle iyiay evet şok oldum dün anlatamam ben poşet bekliyorum doldurayım die o kasiyer demezmi poşette alıcakmısınız geçeyim die poşetinde bir özelliği yok bilgiğimiz naylon market poşeti.ay sinir bastı anlatamam
markette en büyüklerinden briri yani ama nası böle saygısızlık yapar müşterisine bilmiyorum
ya italyan ya fransa kökenli bir market belkide yurt dışındaki adetleri uyguluyorlardır ama türkiyede sökmez
poşetin bir özelliği olsa içim yanmayacak yani.
insan utanır.birde fiyatlara diğer marketler gibi poşeti yansıtmıyoruz dio alakası yok fiyatlar hep aynı.kendi markasında hesaplı oda bütün marketlerde kendi markaları ucuz zaten
ne pinti bir market gitmeyecem birdaha
aslında bende bırakırdım aldıklarımı ama hem ayakkabıyı beyendim hemde eşim o konularda tartışmayı sevmez
![]()
kaç çıkmış kaç çıkmışsuzinin msjı var hepimize
bugun tatilmiş ev çokkalabalıkmış kuzenler falan varmış o kadar vakti doluymuş ki sadece bir tas çorba içebilmiş![]()
amaaaan dikkat et bacımay bacım ölüyordum .ocağı sildim.öle açık unutmuşumnası olduysa.diyorum benim başım dönüyor tansiyonum düştü heral meğerse tüp açıkmış.allahtan camacıktı evde yoksa öleceğim:18:
hande anlısayın ballı ve nesquik hanım topikleri dolanırken sizi yakaldım.bulamıcamı sandınız dimi.hele ballı burda veremedin kız ordamı verecende kdnine don alacan sizi kınıyorum küstüm
ben hande anlı hepinizi yakalrım bulurum![]()
hangi market canım bu
bilelim bizde ona göre davranalım
valla ben kızarsam bırakırım hiç öyle şeylere gelemem saygısızlık yaaa
alışveriş yapan insan mecbur poşet almaya neremizle taşıyacaz yoksa
kaç çıkmış kaç çıkmış![]()
amaaaan dikkat et bacım
sensiz naparız
hande anlı
kız buara herkese küsüyon haaa![]()
he yarın eksi çıkar kesin mnisafireonca şey ayptı yiyememişallahımburda hava bir karardı şu an gece gibi sanki yağmur şimşek hayatıomda ilk defa bu kaa kararmışhava gördüm bu vakit uçaklar bileiniş yapamıyorlar
![]()
biraz önce tartıldım 63.9
1-2 kilo farkederdi oysa ama açtım tabiii
bisevindirik oldumkii sormayın
ama üstüne masadaki cipsi gördüm
bide kajuyu ve fındığı
sonra bibaktım elimde neskafe![]()
ayy evetmineee suzi tatilmiş dio hande tartılmış demiyo![]()
hemen açığı kapatmışsın aferin![]()
he benimde alerjimvar bazen bi bakıyom balkon sapsarı olmuş pasaklılık yapıyom valla öle zmanlarda çıkıp yıkamıyom rüzgardan uçana kadarhangi market canım o ifşa et topikçe protesto edelim
dikkaat et bacım ..... yoluna gitçen
sağnak yağmur yağıyo burda polenler gider en azından alerjisi olanlar rahat nefes alır ona seviniyorum![]()
he küsüyom ballıylan nesliyi yakaladım hele ballı başka topiklere yazmış nesliyle burda çok zayıfladı ya ballı hanım başka topikte becerecek sankimküstümişte ona en büyük küstüm
hangi market canım bu
bilelim bizde ona göre davranalım
valla ben kızarsam bırakırım hiç öyle şeylere gelemem saygısızlık yaaa
alışveriş yapan insan mecbur poşet almaya neremizle taşıyacaz yoksa
kaç çıkmış kaç çıkmış![]()
amaaaan dikkat et bacım
sensiz naparız
hande anlı
kız buara herkese küsüyon haaa![]()
kadere isyan et bacım böle yapcak bişey yok bol yoğurtlu tereyağlı mantıyla ıspanak yan yana durur ama sen ıspanak yemek zorundasındırbiraz önce tartıldım 63.9
1-2 kilo farkederdi oysa ama açtım tabiii
bisevindirik oldumkii sormayın
ama üstüne masadaki cipsi gördüm
bide kajuyu ve fındığı
sonra bibaktım elimde neskafe![]()
yanlışmı yazmışımmineee suzi tatilmiş dio hande tartılmış demiyo![]()
ayy evet
hakettim dimiiii
furun beni
işallah misafirlerden dopiç varsa onlarıda getireydin bana nası olsa ballı hanımyerini boşaltacak galbaselam kızlar :)
tam işi gücü bitirdim,coluk çocuğun yemeğini hazırladım..birini uyuttum diğerini okuldan aldım eve girdim...oh dedim netin basına oturayım kızlar ne yemiş,ne yememiş bakayım dedim...amaaa misafirim geliyomus aksama...offf offff bana rahat yok..
bu arada okurken ayran detoksu gözüme çarptı bende hevese geldim en kısa ve müsait zamanda yapıcam...ne güzel seyler paylasıyosunuz...:)
yarın inşallah girebilecek uzun zamanlarım olur....
slm canlarım nasılsınız
yarın tartı gunu hepımız eksı goruruz ıns![]()
suzinin msjı var hepimize
bugun tatilmiş ev çokkalabalıkmış kuzenler falan varmış o kadar vakti doluymuş ki sadece bir tas çorba içebilmiş![]()
suziyi yakaldım gene şeker oynuyor kesin bi yerde böle olunca öle oluyo![]()
ayy evet
hakettim dimiiii
furun beni
he benimde alerjimvar bazen bi bakıyom balkon sapsarı olmuş pasaklılık yapıyom valla öle zmanlarda çıkıp yıkamıyom rüzgardan uçana kadaryoksa nefesim daralıyokız derim şimdik marketin adınıda topik kuralarına ayrıkı olupta dışarı atılmayalım sonram bilemedim:18::18:
he küsüyom ballıylan nesliyi yakaladım hele ballı başka topiklere yazmış nesliyle burda çok zayıfladı ya ballı hanım başka topikte becerecek sankimküstümişte ona en büyük küstümmarket adını nası desemki şimdi size :18:
kadere isyan et bacım böle yapcak bişey yok bol yoğurtlu tereyağlı mantıyla ıspanak yan yana durur ama sen ıspanak yemek zorundasındır
yanlışmı yazmışım
açlık insanıne hale getiriyo valla![]()
kız ballının günahını alıyosun baktım ben nere gitmiş die ev düzenlemekle ilgili bişey sormuş garibim zayıflama topiciği deilmiş orasıbitane daha buldum nuhan bacıda kaçmış oraya bu kızçe ben ilk geldiğimdede başka topikle tartışıp gelmişti buraya
ay daha kimler çıkacak yarabbim![]()