bencede topic topic olalı böylesini görmemiştirbak bacım şimdik hazır ballı yok ben sana özet geçeyim ama ballıya söyleme saçımı başımı yolar
ben 4 gündür geciktim ama hayatımda hiç olmadığı gibi kafferengi tuhaf şeyler geliyor nete yazıyorum bi sürü şey çıkıyor.bunlar küçük tuvaletimde de oluyor betüş dediki belkim kum döküyosundur beni topikte bi muayene etti ama pek anlayamadı daha o kadar doktur olammaışmillete babanemle annemi annattım hüzünlü bir hayat hikayesi.he birde düğün macerelarımı anlattım herkez güldü eğlendi iyi vakit geçti
bu yaşımakadar sinemaya gitmedim dedim herkez acıdı aralarında para toplayıp bilet alacaklar bana
betüşü zati biliyon bugun mezarları meftaya ziyarete gittiacık inceliceklermiş napacan bu kızçenin dersleride böle mecburrr
gurbet bi ara cöö dedi.sonra ben biraz ara vercem hem taşıncam ağustos gibi gelirim hande suzi sizi çok seviyom dedi gitti.bende ona sanat olda gel dedim
aramızdan sanatçıda ayrıldı işallah bir daha dadanmaz
ballı hafta sonu hep dolap toplamış yazlıklarıkızlıkların yerini değiştirmiş falan
rosewind kaynanasına kızmış anneler gününü kutlamamış kızçe
fadime ablayla gülanne hafta sonu pek gelmiyor biliyorsun o yüzden kaçırdığın mühim birşey yokhe bu arada gulane çok kiloalmış topik bi haftada bukadar kilo görmemiştir hiç
duygu geldi evde neti bozukmuş olmuş ama evde mutfakta tadilat varmış işi vardı ankaste set almış hediye ona anası
umay biliyon zati arkidaşına çok kızmış haklıda böle arkadaş olurmu insanda bir yandan üzülüyor kadının haline
brh84 oda anneler günü die çok çalışmış mağazacı olunca insan hayattan kopuyor malesef
oslew,azeri falan bu aralar çok sık gelmiyorlar eskisi gibi
şimdilik aklıma gelenler bunlar gayrii
ballı benikesecek:18::18::18::18::18:

evet suzimmeton hiz sinirini gecmis demekama tikama sonra yiye yiye
anam bende sevmiyorum ama napim bacim mecbur ister istemez sanata zorlaniyoruz
bende de oluyor bazen cocukdan sonra olmaya basladi canim öyle kahverengi siyah gibi birseyama dediler ki etrafdekiler öyle gelmesi iyiymis pis kani atiyormussun nebileyim inandim
annenle babaannen mi :44:yengende varmi :44:dügünde nedinki kizwc ye gittigimde bidaha bakarim gecmise
canim benim ya kiyamam gitmedinmi hic sinemaya bende toplamada yardimci olabülürüm
ya ya hic sorma herkes dügüne gitcem diye sevinir bu bacimda mezara gidcem diye tövbe tövbe
evet ya gurbet gitti oda aklima gelince hemencik veda mektupumu yazdim
haha evet heykelci gitti aslinda iyi anlasiyordun sen onlan
balli spor yapmis demekkiyazlik kislik bahane
niye kizmis kiz kaynanasina orayi kacirdim ben
fadimecim aslinda haftasonuda calisiyor yazik canim benim napsin
ya ya hic sorma topik gülanne gibi bildirimde bulunani simdiye kadar görmemisdir
evet evet onun neti bozukdun dogru
minenin arkadasinin kocasina kil kaptim asil ben
yazik ya napacn gecim derdi bacim
oslew zaten cepden takip ediyor herhalde yazik
azerriii de sabah görmüsdüm artik resimli menü yayinlamaya vakit bulamiyor herhalde
ben balliyla konusurum fazla kizmasin sana ben israr ettim derim korkma sensagol bacimm
korktunmu ben varim yacikcam ama birazdan
bi el sala kiz dayimgilde ucuyor simdi
yazik napsin kizcagiz evlenmi senlenmi ugrassin haha![]()

hoş geldin canımhoşgeldin canım
hoşbuldum ben 81 doğumluyum boyum 1,60 kilom 77,600 dü 3 hafta sonra 74,400 :)
hoşgeldinMerhaba Kızlar:) Sayfaların tamamını okuyamadım açıkcası çok fazla, bende şuan 77.8 kiloyum(
Hedefim 2.5 ayda 17 kilo vermek, arkadaşla iddiaya girdik :))
Benim nacizane bir önerim var, menülerimizi, extradan yediğimiz içtiğimiz şeyleri paylaşalım ve en önemlisi her pazartesi sabah aç karna tartılıp, aynı gün en geç saat 19:00'a kadar bildirim yapalım. Ben gönüllü olarak tablo hazırlama işini üstlenebilirim. İnanın çok faydası oluyor, hem ne kadar yol katetmiş olduğumuzu görürüz hemde bizim için bir kontrol mekanızması olur tabloda o haftaki durumumuz. Başka bir gruptaydım onlar kilo bildirimi yapmadıkları için onları terk ettim :))
Sizden ricam bu gün (13 mart pazartesi) hemen tartılın (sonraki haftalarda sabah aç karna tartılalım), sonra bir yere not edin, haftaya pazartesi (20 mart pazartesi) yine sabah aç karna tartılıp en geç saat 19:00'a kadar bildirim yapalım. Ben hepsini derleyip size o haftaki + ya da - durumumuzu gösteren tabloyu burada yayınlayayım haftanın 1.sini ve en yaramazını seçelim :))
Bu gün yediklerim;
Sabah aç karnına 9'lu çay,
Domates, salatalık, peynir, zeytin,1 dilim tam tahıllı ekmek,
Ara ögün elma,15 dk sonra ayran,
Öğle yemekten önce yeşil çay,
Mercimek çorba, Bulgur pilavı, meyve (yemekhanede çıkanla rbunlar, et yemeğini sevmediğim için almadım)
Ara ögün elma,15 dk sonra ayran,
Akşam yemeği, çorba, ıspanak kavurma, yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek,
uyumadan öncede 1 meyve yeme planım var:))
Herkese kolay gelsin:))
günaydın canımgünaydin sekerler
Eki Görüntüle 710942
nasilda bildim ama bahar oldugunu cok akili kadinim vesselam
anladim canim ama aksamlari ekmek pek önerilmiyor ondan söylim dedim
bu söz hosuma gitti
bilmem vayanadan antalyaya giderken izmirden geciyormu ki :44: hem gecse bile varmis bile artik salasanda fark etmez
kiz deseydin ya teyzene vayanali suzi cevap bekliyor diye
tabii canim cuma günü tartiliyoruz buraya bildirimde bulunuyoruz abababa da sagolsun listemizi hazirliyor
bende merak ettim acaba neremden gidiyor :26:
benimde karnim gitmis diyorlarsanki cok vermis gibi lafa bak
simdi birde pokoyo cikti
yengem öldügünde görmek istedim köydeydik10 yasinda falandim herhalde etegine ates koyarlar gitme dedi halam
ama simdi görsem fena olurum herhalde
alemsin hande ya
amin canim amin
birde bana diyo
kiz ben acik havaalaninda biraktim kapali yerde degil
bence o hocada katil potensiali yatiyor hocandan korktum ben :83:
sinek yilan kurt aman allahim:18:
öyle canim 1 yaziyorum 2 yaziyorum cevap gelmezse bende yazmiyorum
bulusamadik ballim![]()
güzel canim
ozaman kocise uymayacaksin cis yemiyceksin :13:
benim arkadasin kocasida öyle sinir oluyorum cok kizkanc birde konusduklarimizi bilmek istiyor bende söyledim ayip dedim kadin kadina herseyi konusuyoruz ona ne herseyi bilmek zorundamicok sükür o konuda rahatim karismaz ne yazdigima falan bakma huyu yok olsa zaten yaygarayi cikartirdim
güzel meün minem
bende yatirayim heveslendim :86:
bundada öyle canim biraktiginda geri aliyorsun ama sen bilirsin kardesim yapmisdi protein diyetini
iyi canim
günaydin canim
bazen bende unutuyorum yada cene calcam diye vaktim kalmiyorgünaydin fadimecim
günaydin ballim kaymagim
günaydin tatlimdün geldin yazmadin merak ettim iyisin dimi :26:
günaydin minem![]()
işyeri yoğundu yazamadım,iyiyimde kilodan ötürü bozuğum![]()