70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım dıyet bıskuvı al yanına ve 4-5 tane kuru kayısı.. ben bunlar olmadan asla çıkmam.. acıkınca 1er tane atıyom ağzıma eve glnce de ymk yerım..

bn de kasık agrısıyla hamıle kaldım desemm sen gıt dı test al anacımm:28:

iyi de sezon acılmadı kii :D bi de çeşme de degıl unluler cnm çeşmenın dalyan tarafındaki beach clublarda.. bn gıdınce sana foto atarım.. ztn facete de gorursun :52::52::52:
ne bülümbiz hepöle snaırdık tv de öle gösteriyolar ya sanırdık o ünlüler hep orda oynuyorlar coşuyorlar hayat onlara güzel farklı bir dünya:8::9:
ya ne bülümgeçen ayda geciktim ya ondan konduramıyom daha bide istemiyorum dieyede sanki inadına gelmiyor
10 güne kadar yolu var ondan sonra yapacam bir test:18::18::18:
:38::38:yok yavyum yalnız değilsin :38:bizden çok var bu memlekette dökemmi hepsini burayaa he:52::52::52::52:

amaaaan herşey geçti gttide acısını kocişle çıkarsak bariiii
ne bülüm valla böle senide görünce sevindim yanlız değilim die.:9::16:
valla ben daha çok yeniyimde şimdilik iyi gidiyor
bazen eşimin yaptıklarına aman bile şaşırıyo benimadam hayatta böle yapmaz dio
kışın 2000 parça puzzle yapmıştırk.anamlar şaşırdı sanki yeni evlenenler hep sanat yapacak.yada kadın hep ev işi yapacak kocası yardımetmeyecek falan gibi temek düşünüyorlar:9:

kızıp kızıp yiyorum ya napcam ben ya üff
üstelik kızdığım insanları hayatımdan çıkarma durumum yok çünkü pişman olup yanımdan ayrılmıyolar ama bukadarda olmazki beya
televizyon izlediğim çok belli ediyomu:1:
seksenlerimi izledin:1: millete kızıp kendine zarar veriyosun yapma böyle dahada mutsuz ediyosun kendini:ssz:
omsjın açıklaması şuymuş
gelmiyorlar aşkım geliyorum şimdi
amaben anlayana kadar uyuz olsum belli msj aceleyle yazılmış:ssz:

bende yemek yapmayı severim amakimeyedircem hep kalıyor yemek çok bilmemde poça kurabiye severim:16:

yok benimkinin öle arkadaşlarına gidip gezme huyu yokta akşam dedimya misafirler gelecekti.bizim akıllıda eve dönerken adamın dikkanına uğramış alayımda beraber gidelim die.adamda kahveye gitmeiş meğese arkadaşlarınla kağıt oynamaya güya bizimkinide zorla oturtmuşlar.onun demesi amapek inanmadım.en kızdığım nokta telini açmamasıydı.akşam zili bir çalıyor ki yukardan cameradan görünüyor yüzü bozuldu anlatamam:9::9::9::9:aslında orda bırakırdım ama komşulara ayıp olurdu die dayanamadım:47:ama akşam canına okudum yemek falan yapmıcam 1 hafta ceza ona:kkk:

çeşmeye gittik canım dondurma falan yidik denize karşı.sabahta yol üstübnde kahvaltımızı yaptık.eşim netten bulmuşl çetinin yeri die bir yer.urlayı falan gördüm.sonra geri döndük.herzmanki gibi en büyük hobimiz marketleri gezdik.ikea,foruma,baumax a falan gittik.herşey çok romantik ve güzeldi.ta ki akşam benim dana batırana kadar:47:bir daha erken sanat yok ona :23::23:
:9::9:

aynı be ya :9:
ben hiç görmedim oraları ve insanlarını ama tanımak bilmek isterdim..................
halis mulis trakyalımız hande var işte tanı:6:
DİYETİMİ BOZDURAN İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM....:47::47::47::47::47::47:
BUNDAN SONRA YEMEĞİMİ YANIMDA TAŞIMA KARARI ALIYORUM
PES ETMİCEM GİTCEK BU GÖBEK:kkk::kkk::kkk::kkk:
ERİYECEK YAĞLAR.....
ÇITIR OLCAM BEEEEEEEEEEEENN:43::43:ÇITIR OLMAK İSTİYORUUUUUUUUUMM:43::43:
iiiiissssyeeeeaaaaannnnnnn :9::9::kkk::kkk:
he bak ben anlatıyom mine bacım sen roseyi yatır koltuğuna in çocukluğuna ben öle çok rahatlıoyromö:9:

ay öle mesela ben kışın yeni evliyken burdada kimsem yok eşimde bütün gün işte bende bi yeri bilmediğim için die çıkamıyorum.hep mutsuzdum.öle olunca daha kötü oldu.sonra bahar geldi.eşimde maaşıda zamlandı.e bende bir iki çevre edindim kendime oh mis gibi hayat şimdi hep kıpırkıpır içim kıvırasımvar:8::8:
laylanın modası geçti artık bacım yaz geldi marakeş plajına gitcen çeşmeye bi lahmacun 1 ayran 50 milyon :9::9::9:

of onlar var bide ay ne kilolusun ona buna benziyon die kendi kilosuna bakmadan yorum yapan insanlara kızıyorum:47::47::47:
sosyete mekanlarda öle bacım :6::6:
sen böle dion ya doğuracam bir tane :9::9::9:akşamrüyama girmiş zaten bebek olmuş hemde oğlan ay ne üzüldüm bu arada 6 günde geciktim.hasta olacam sandım öle lekelendim kaldımne gelen var ne giden:18::18::18::18::18:
geciktin ya ondan hep bilinçaltının oyunları bunlar:51:

seksenlerimi izledin:1: millete kızıp kendine zarar veriyosun yapma böyle dahada mutsuz ediyosun kendini:ssz:

he bende öle diyom işte aman olmasın daaha :ssz:hakiki su katılmamış trakyalı anada babada oralı
yanlız zamanında babamın dedesi makedonyadan göçmüş o yüzden o tarafımdan arnavutluk var bazen damarım tutuyor tutunca
anamların dedelride selanikten göçme:9::9:

anam adamcık beni araıyo hem evden hem cepten açmadım :19::19:akşam ilk defa küs yattık burnu sürtsün biraz baştan ezecen kafasını:9:

bi susun bee bi susuuun :57:
bundan sonra ben glemeden ceneye baslamak yoookk :41:
sabah sabh töbe yaaa :51:
o cok guzel bır sndalet canım yakında koyarım fotosunu da :d

o zaman sen de yarın sebze gunu yapıver.. hadı kalk...

Eki Görüntüle 712855

nasılım kızlar..:nazar:
masallah canim :54:

şu msjı anlayan birallahın kulu yorumlasın

gelmolar sdkim grliom snd :47:
keske türkce bilen bi adamla evlenseydin :6:
aman onlar hep öle gelio kocaları işten geççıkıyor die ama vazgeçmişler zaten bende çok yorgundum:ssz:

ay bende şiştim bugun sorma:27:
aman o ne öyle be :6:

selamlarrrr ben hala hasta bugün işyerinde kafam bozuldu dedim rapor alcam ben gitcem yarın rapor alcam 5 gün :43:
çok moralim bozuk çalışmak istemiyorum artık biyanım çık git diyo biyanım 2 senen var içerde bırakma diyo evlenip çıkarsam tazminatımı alabiliyom ama düğüne de 4 ay var netcem bilmiyom çok sıkıntıdayım :43::43::43: bi de hasta olunca hiç gidesim gelmiyo böyle ölüm ölüm yataktan çıkıp işe gitmek o gün bitmek bilmiyo ama işten çıkınca ne yorgunluk kalıyo ne bişey canlanıveriyorum napmalıyım :26::26::26:
of canim zor ya Allah yardimcin olsun :26:
:9:

gruba bugun bende uye oldum ve doğru yeri buldum sanırım 70.8 kiloyum nasıl gıtck bunlar :(
hosgeldin canim :3:

neolsun canım aynı valla :ssz:
bendede durum bu :ssz:

Ay çarpıntım tuttu valla çok sinirlendim
yaslilik zor bacim :9:

ben geldim sen gitmissin yine denk gelemedik :43: özlüyorum ama seni :38: unutmadim seyi :23:o yüzden kaptim hemen bilgisayari benimki oturmadan :54:

niye sistin :26:
oy canim bende :38: canim olmuyosa ugrasma :54: kendi kendinlede mesajlasakdan vazgec :9:
regl geldi gelicek suzim :ssz:

ayy bide ne oldu
tarif gönderdiğim site yöneticilerinden biarkadaş mesaj attı
baklavacı güllüoğulları varya onlar yemek yazarlarıyla workshoplar düzenliyorlarmış
sanırım gruplar kuruyorlar 3-4 saat süren biretkinlik
istanbulda olsam kesin giderdim :52:
çok şaşırdım yaaa :52:
mesaj atan site yöneticisi arkadaş ben sizi seçmelerine şaşırmadım yazmış
hem yemek tarifiyle boğuşan hemde kilo vermeye çalışan benim gibisi yoktur herhalde
kızlar size komik gelebilirmi bilmiyorum ama yemek yapmak benim için bir hobi, mutlu oluyorum:16:
niye komik olsunki canim aslinda bende cok severim cokda degisik seyler yaparim ama artik yapmisyorum cünkü yapinca yiyorum :31:

Kizlar Ben 24 yasinda Ve 76 kiloyum 2 yasinda kizim var, zayiflamaya calisiyorum subatdan bu yana 81 kilodan 76 ya düstüm daha vermem lazim ama suan cok yavas gidiyor. Bende araniza katilabilirmiyim? Benide araniza alirmisiniz? Sevgiler.
hosgeldiin :3:

Neredesin bacım sen, bizi sensiz bırakma ama:54:

Tamam canım kolay gelsin sana da.
aman bacim benim isler bitmiyoki :6:
Günaydın kızlarrr,
Cumaya 1 kala nasıl keyiflerrr???
:ssz::ssz::ssz:

günaydın kızlar
nasılsınız?
ben uyuyakalmışım bugün
kahvaltı yapmadım
inip aşağıdan simit yiyeceğim
öğlende yeşilmercimeği haşlayıp kavurdum deneyin sizde diyette öneriliyormuş yeşilmercimek
yanındada yoğurdum var üzerine sarımsaklı yoğurt çok yakıştı ama okulda yenmez tabiii
dün tek kaçamağım öğleden önce yarım poaça 1 tanede kurabiyeydi
akşam ekmek yemedim dengelemişimdir diye düşünüyordum ama sabah +700düm
canım sıkılıyor ister istemez ama nasıl olacak bilmiyorum
oss bende artidayim kesin canim regl :ssz::ssz:
Günayddıııın diyet kuşları:16::16:

Bildirime kaldı bir günn:52: Ben regl oldum,canm accık bişiler istedi biraz cız yaptım,yarın kesin + çıkacam :27:
bendee :ssz:

tam ergen modundadır o şimdi genç kız havaları falan :12::12:allah yardımcın olsun:ssz:

nereye gittin hande :32:

maşallahlıksın tatlım :34::nazar:

:1::1::1:

:9::9::9::9:sanatı sona bırakaydın iyiydi koşa koşa gelirdi :52::52:

evlilik tazminatını yakma sık dişini:20:

ıspanağa benziyor canım ama biraz acımsı tadı :56: oda bildiğin ot işte:37::37:

hoş geldin gel tabii:16:

bende artıdayım bu hafta regl olcam ondanmıdırki:31::31::31:
sorma canim sorma :6:

kıııızlar kandiliniz mubarek olsun............
napıyosunuz ben çok kötüyüm ya bugünkandil ve okadar işim varki dünde çok kötü dertli veremli bigün geçirdim.stres doluydu
diyet falan kalmadı
eee napıyonuz be ya
seninde canim :16:

kızıp kızıp yiyorum ya napcam ben ya üff
üstelik kızdığım insanları hayatımdan çıkarma durumum yok çünkü pişman olup yanımdan ayrılmıyolar ama bukadarda olmazki beya
televizyon izlediğim çok belli ediyomu:1:
benimde hayatimdan cikarmak istediklerim vaar :31:

esim dün belgesel gibi birseye bakti telefondan yattigi yerde :37: e bende yanindayim dinliyorum adamin teki diyor negativ düsünen insan negativi üzerine ceker yercekimi oluyormus falan iste :1: neyse yani positiv düsüncekmissiz olumlu seyler olsun diye hayatimizda :103: birde sabah nasil kalkarsan öyle devam ediyormus positiv kalkacakmissin yatakdan :27:
bende esime dedim pyskolok olmayami karar verdin beni tedavi ediyon :111: sen diyo hep olumsuz düsünüyon sabah kalkiyor sinirli sinirli dedim relax ol positiv düsün :1:artik öyle deniycem bakalim :121:
suzi ben buna cok inaniyorum gercekden öyle :34:

ay bugun 6. gün hala hastalanmadım.sırf çocuk korkusundan sanat hayatıma son verecem artık:9:o lekelerde kesildi.:18::18::18:kasıklarımda hafif ağrı var.psikolojim bozuldu akşam rüyamda bebeğim olmuş gördüm off ne zorkadın olmak:18::18:
dün sabah 72.300 çıktım.ama dünden beri tuvalete çıkamadığım için bu sabah 72.800 çıktım.500 grm birden almışım bugun mutlaka tuvalete çıkmam lazım:26:napsam bende tuvalette candy crush mu oynasam :9::9::9::9::9:
sana daha önce söylemismiydim hamile oldugunu :51:

canlarım gece erkenden uyumuşum
çook uyudum bugün :ssz:
sabah okula da gitmedim
akşama arkadaşlar gelcekmiş
onlara kandil simidi yaptım
biraz da fazla yaptım okula götürürüm diye
kandilimiz mübarek olsun canlarım :16:
bana da dua edin olur mu :31:
öpüldünüz şekerler hazırlanıp okula gitmeliyim :23::23:
sanada hayirli kandiller canim:16:

Hayirli kandilleeer :16::16:
Bugün bagislanma günü insallahh :31:
Rabbim günahlarimizi affetsin hakkimizda hayirli olanlari versin :16:
Hastalara sifa dertlilere deva versin :16:
Borclulara borclarini ödeme gücü versin :16:
Nefsimize ve seytana uydurmasin uyanlada karsilastirmasin :16:
Evlatlarimizi korusun :16:
iki cihanda huzur ve mutluluk versin :16:
Bekarlara hayirli es evliler huzur mutluluk versin :16:
evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlat versin :16:
gecmislerimizi nurlar icinde yatirsin :16:
aminn aminn aminnn :16::16::16:

omsjın açıklaması şuymuş
gelmiyorlar aşkım geliyorum şimdi
amaben anlayana kadar uyuz olsum belli msj aceleyle yazılmış:ssz:

bende yemek yapmayı severim amakimeyedircem hep kalıyor yemek çok bilmemde poça kurabiye severim:16:

ay ne güzel bizde topikçe senin siteye taşınıırz.sonra tarifleri yemekten dopiç oluruz:9::9:

yeşil mercimek yemeğini seviyorum birde geçen yıl ilk defa kayınvalkidem mercimekli börek yapmıştı kimseyemedi tadı güzeldi belkide ön yargılı davrandık:26:
ben siteyi açana kadar siz zayıflarsınız az yemeyi öğrenirsiniz :1:
yersiniz yersiniz zayıf kalırsınız :1:
ay ne güzel oluuuuurrr :1:

geçen gelen misafirlerime yeşilmercimekli börek yaptım herkes çok beğendi, tarif istediler hata
önyargılı olmamak lazım:27:
seve seve minem :9: arkadasima diyorum sayisal tutsun (oynamiyorum da a nasil tutcaksa :37:) senlen laylaya gidecez :1: kameralar bizi gördügünde lütfen cekmeyin diye bizde hava basariz diyorum :9: benim hayal gücüm cok genis bakma sen bana :89::1:
:51::51::51::51::51::51:
DİYETİMİ BOZDURAN İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM....:47::47::47::47::47::47:
BUNDAN SONRA YEMEĞİMİ YANIMDA TAŞIMA KARARI ALIYORUM
PES ETMİCEM GİTCEK BU GÖBEK:kkk::kkk::kkk::kkk:
ERİYECEK YAĞLAR.....
ÇITIR OLCAM BEEEEEEEEEEEENN:43::43:ÇITIR OLMAK İSTİYORUUUUUUUUUMM:43::43:
ben hep kendim bozuyorum diyetimi
kendimden nefret etsemmiii :44:
o tvlerde taklitlerimizi yapıyorlar bizim oranın çok yapmacık oluyo kızıyorum bizde öle konuşuyoruz çoğu zman evet ama biz konuşurken öle kulak tırmalamıyor bunlar trakyalı olacam die saçmalıyor:47:
tvdekiler zaten hiç biryerin şivesini beceremiyorlarki
ne karadenizi ne egeyi nede doğuyu hiç bir yeri tam olarak yapamıyorlar komik oluyorlar iyice
ay bugun 6. gün hala hastalanmadım.sırf çocuk korkusundan sanat hayatıma son verecem artık:9:o lekelerde kesildi.:18::18::18:kasıklarımda hafif ağrı var.psikolojim bozuldu akşam rüyamda bebeğim olmuş gördüm off ne zorkadın olmak:18::18:
dün sabah 72.300 çıktım.ama dünden beri tuvalete çıkamadığım için bu sabah 72.800 çıktım.500 grm birden almışım bugun mutlaka tuvalete çıkmam lazım:26:napsam bende tuvalette candy crush mu oynasam :9::9::9::9::9:
anlattıkalrın hamilelik belirtileri aslında
hamile kaldığındadada regl olacakmışsın gibi kasıklarında ağrı olur lekelenme olabilir bende fecii gazda vardı o dönem
hastaneye gidip kan tahlili yaptırmana gerek yok canım öncelikle eczaneden test al
2 çizgi çıkarsa zaten kesin hamilesin:51:
eşine söyle bugün alsın sabah kalkınca ilk tuvaletinde yap testi :51:
canlarım gece erkenden uyumuşum
çook uyudum bugün :ssz:
sabah okula da gitmedim
akşama arkadaşlar gelcekmiş
onlara kandil simidi yaptım
biraz da fazla yaptım okula götürürüm diye
kandilimiz mübarek olsun canlarım :16:
bana da dua edin olur mu :31:
öpüldünüz şekerler hazırlanıp okula gitmeliyim :23::23:
seninde kandilin mübarek olsun canım
bizde istiyoruz bol bol dua
allah kabul etsin inşallah
diyorumki daha bir iki gün bekliyeyim gideyimbir sağlıkocağına hem test yapsın hemde kan değerlerime baksın ne zmandır yaptırmıyorum.demir eksikliğide var bende kansızda kalmış olabülürüm.2 gündür yataktan pestil gibikalkıyorum.hele bugun hiç bir yerim tutmuyor sanki kamyoın çarpmış gibi.:9:

ay ben çok safım dün durduk yere ağlayasım geldi.sebebide çok duygulandım..çeşmeye gittim.dedimkendi kendime ay hande nerelere kocaya geldin böle bak nerelerde geziyon.ne güzel dedim.sonra vasfiye teyze aklıma geldi .ne çektin be hande dedim.sonra başladım gezinirken ağlamaya.benim adamda korktu.sen nie böle saflaştın saçma şeylere ağlıyon dio.:9::9::9::9::9::9:
hava değişimindende bu kadar duygusal olabilirsin
diyelimki hamilesin daha hemen başlamaz o duygu değişimleri
geciktiğin için strestede olabilirsin canım
zaten korunmuyormusunuz, sen ilaç falan içmiyorsun değilmi

of kalkıp temizlik yapmam lazım ama hiç canım istemiyor dozer altında ezilmiş gibiyim :ssz:
sen benım evı gorseennn ağlarsınnn.. toplu ama tozlu :27::27::27::27:

menü yazayım ben barii

sabah 8: 2 uno denge,4 çeri, 2 mini salatalığı, 1 yumurta, 1 dılım peynır

ara 10.30: 4 kuru erık

öğlen 12:50 6 kaşık kısır, 3 marul, 2 bezelyeli engınar çanağı (yağsız tuzsuz)

ara 1 elma

ara 1 paket dıyet bıskuvı ve emzıren anne çayı

akşama ziyafet var anamın doom gunusu.. yemeklerı ben yapcam ondan yağ koymam :D büyük olasılıkla 8de yerız ve de menu şudur:

4 fırında mantar, 1 adet tavuk kalça, bol salata ve yogurtlu semızotu

ara 9:30 4 kuru erık

oy canim bende :38: canim olmuyosa ugrasma :54: kendi kendinlede mesajlasakdan vazgec :9:

niye komik olsunki canim aslinda bende cok severim cokda degisik seyler yaparim ama artik yapmisyorum cünkü yapinca yiyorum :31:

nie sanamı soracaz konuşacağımızı:51::51:
kızlar konusunda ballı yetişemesin:51::51:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
zaten diye diye hamile yapacan beni zorla:9:

............................................................................................................

Son düzenleme:
ne bülümbiz hepöle snaırdık tv de öle gösteriyolar ya sanırdık o ünlüler hep orda oynuyorlar coşuyorlar hayat onlara güzel farklı bir dünya:8::9:
ya ne bülümgeçen ayda geciktim ya ondan konduramıyom daha bide istemiyorum dieyede sanki inadına gelmiyor
10 güne kadar yolu var ondan sonra yapacam bir test:18::18::18:

ne bülüm valla böle senide görünce sevindim yanlız değilim die.:9::16:
valla ben daha çok yeniyimde şimdilik iyi gidiyor
bazen eşimin yaptıklarına aman bile şaşırıyo benimadam hayatta böle yapmaz dio
kışın 2000 parça puzzle yapmıştırk.anamlar şaşırdı sanki yeni evlenenler hep sanat yapacak.yada kadın hep ev işi yapacak kocası yardımetmeyecek falan gibi temek düşünüyorlar:9:
:9::9:bazn anlamıyorum anamı dün annemlerdeydik ben çanntamı hazırlaerkene eşimede oğluşun kıyafetini verdim giydirsin die
annemle babam bele oldular:53::53::9::9:sanki adama dünyayı kurtar dedim

:14:
he bende öle diyom işte aman olmasın daaha :ssz:hakiki su katılmamış trakyalı anada babada oralı
yanlız zamanında babamın dedesi makedonyadan göçmüş o yüzden o tarafımdan arnavutluk var bazen damarım tutuyor tutunca
anamların dedelride selanikten göçme:9::9:
:9::9::9:
anam adamcık beni araıyo hem evden hem cepten açmadım :19::19:akşam ilk defa küs yattık burnu sürtsün biraz baştan ezecen kafasını:9:
:9::9::52::52:ac kız telefonu kocaya saygıda kusur edilirmimis:24::24:
of kalkıp temizlik yapmam lazım ama hiç canım istemiyor dozer altında ezilmiş gibiyim :ssz:
aynen maalesef
amiiiiiiiiiiiiinn:16:

geçen gelen misafirlerime yeşilmercimekli börek yaptım herkes çok beğendi, tarif istediler hata

ne karadenizi ne egeyi nede doğuyu hiç bir yeri tam olarak yapamıyorlar komik oluyorlar iyice

hamile kaldığındadada regl olacakmışsın gibi kasıklarında ağrı olur lekelenme olabilir bende fecii gazda vardı o dönem
hastaneye gidip kan tahlili yaptırmana gerek yok canım öncelikle eczaneden test al

yok canm ne nefreti ben nefret demedimki:33:

menü yazayım ben barii

ara 1 elma

akşama ziyafet var anamın doom gunusu.. yemeklerı ben yapcam ondan yağ koymam :D büyük olasılıkla 8de yerız ve de menu şudur:

8 dem yemek yemeği özlemişim eşim 9da geliyo malesef

amin canım allah kabul etsin temiz kalple edilen duvaları:6:

ay ne bülüm yemedik hiç birimiz işte kadıncağızda bozuldu.ya ben regl zamanı hep böle oluyom ağlıyom saf saf tutuyo işte arada böle bide gecikti ya ondanda böle.eşimedemem test alsın yaparken çok heycan oluyom elim ayağım titriyo.hem küsümona ben:19:
biz balonlu sanat yapıyoruz canım :51::51:ondan korkuyom işte olmaz olmazda olacağı tutar.5 ay önce falan doktura gittim.bana dedi kullanma hap uzun süreli kullanımda yan etkisi olabülür eşimde askere gidecek o yüzden istemiyoruz hem bakacak kadar göremiyom kendimi daha:6::6:
eşimde dedi kullanma yan etkisi olur bişey olur.hem böle daha temiz oluyo bence haplı olunca midem bulanıyo sanat yapacak ruhum kalmıyor:9::9::9::9::9::9:

menü yazayım ben barii

ara 1 elma

benimde öle tozlu halılar yeni die her yer toz.alsamda akşama kadar orta sehpam tozluhep:ssz:

ay güzelde kısır kısmını çok beyendim :1:

biz 5 yıllık evliyiz 2 gün küs kalmadık gece küs yatsak bile ertesi gün mutlaka konuşuruz
gerçi bu benden kaynaklı beni üzer ağlatır ama 5 dk sonra konuşmaya başlarım hiç küsemem :1:

seni beklersek ohoooo gelmek bilmiyorsunkii :1:
ben reglde değilim neden artıyım :ssz:

:30: cevap verme ablayaaa :57:

............................................................................................................
kimbilsin ne yazdıda pişman :9::9::9::9:tamam vermiyom susutum:51:
:9::9:bazn anlamıyorum anamı dün annemlerdeydik ben çanntamı hazırlaerkene eşimede oğluşun kıyafetini verdim giydirsin die
annemle babam bele oldular:53::53::9::9:sanki adama dünyayı kurtar dedim

:14:

:9::9::9:

:9::9::52::52:ac kız telefonu kocaya saygıda kusur edilirmimis:24::24:

aynen maalesef

amiiiiiiiiiiiiinn:16:

yok canm ne nefreti ben nefret demedimki:33:

8 dem yemek yemeği özlemişim eşim 9da geliyo malesef
he benimkilerde öle tuhaflarına gidiyor sanki erkek koca olunca hayatiorganlarını yitiriyorda illa karısı yapacak herşeyi:1:
açmıyom küsüm ona ben içim içimi yiyo ama burnu sürtsün accık:ssz:

ama işte her çıkarmak istediğiizi çıkaramıyoruz malesef
hatta bazen sevmediğimz ot başımızda biter

biz 5 yıllık evliyiz 2 gün küs kalmadık gece küs yatsak bile ertesi gün mutlaka konuşuruz
gerçi bu benden kaynaklı beni üzer ağlatır ama 5 dk sonra konuşmaya başlarım hiç küsemem :1:

seni beklersek ohoooo gelmek bilmiyorsunkii :1:
ben reglde değilim neden artıyım :ssz:

bende hiçküsmedim zaten hiçte öle büyük tartışmalarımız olmadı tanıştığımızdan beri şimdide küs kalamıyorum.içim gidiyor ama böle yapmazsamda olmayacak akılda kalıcıolsun die yapıyom.ay şimdi ayakta uyuyacam.canımda temizlik yapıp yarına kilo vermek istiyor.ama yatağı görünce beni çağırıyor resmen gel yat uyu die:9:

Canim Ben aranizda yeniYim benide adetim tam 12 gün gecikmis durumda Test Yaptim negativ cikti doktora gitmem lazim onlarda randevu vermiyo Burda yani almanyada ara tatil zamani. Napcam bilmiyorum bende kesinlikle istemiyorum 2 yasinda kizim var daha kücük

Back
X