70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhaba,
yeşilçay içmenizi öneririm gerçekten işe yarıyor, sıcak havalarda da demledikten sonra soğutup limon dilimleyip içebilirsiniz
herkese kolay gelsin :)
bak bu da iyi fikir sagol canim :7:
tam çıkartırken hoooop geri geliyor :9: biraz kullanayım değiştiririm sonra yine öğrendim nasılsa:38: sen hangi sayfadan buluyorsun seninkide pek şirin
ya canim kusura bakma arkadas aradi mesaim bitti cikmak sorunda kaldim ben http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/481994-sirin-avatarlar-hareketli-kk-uygun.html burdan buldum canim :54:
he bacım bakla işte onun adı beyaz hacışakir gibi okotu yaparken :9:

sen bu ara ona fazla taktın ohmm
kız zayıflamaiçinde yap ohmmm:4::1:

zaten o telefon her yerlere giriyyo senle hayatiorganın gibi olmayınca sinririm sisteminbile çalışmıyo :9:

barışmadım bacım:19:haddini bilecek bidaha yapmaması için akıldakalıcı bir ceza olmalı bu:9:
barbunya ne ozman :37: yapiyom da ters tepiyo :37: bugün cok civitim ben ya cok yedim cok :25: simdide cekirdek citliyom :17:
inat seni :33: :1:
Olmuyor olmuyor yapamıyorum
Neden bu kilolar gitMek bilmiyorrrrrrrrr

Bilmiyor bilmiyor
Ne kadar çok sıkıldım
Bu kilolu hayattan

.........................vs vs vs vs

Diye giden bir sürü problemler hakikatten şu koca boğazıma sahip çıkamıyorum 1,5 seneden beri bu forumdayım sanırım neredeyse en düşük 65i gördüm sonra yine 70 leri buldum pöfffffff napçam ben yarım yağlı süt nesfitler eti formlar kayısılar kepek ekmeğim herşeyim var ama ben gidipppppp pilav ve et yiyorum hemide tabak dolusu :43::ssz::ssz:böyle zayıflanırmı hiç dimi ama sözde kociş 5li rakamlara düştüğümde istediğim her kıyafeti alacaktı ama ben hala o rakamın ucundan bile geçemedim adamda alıştı artık bişi diyemiyor he he he tabi tabi karıcım kesin zayıflarsın gibilerinden imalı konuşuo arada bu motivedende sıkıldım açıkçası resmen kociş iradesiz biri olarak görüo beni :50: artık birşeyleri beynimde bitirmek istiyorum aşırı derecede motivasyona ihtiyacım var kuzular sizlerden başka kimse kurtaramaz beni ayyy varmı aranızda zayıflayan. Ne var ne yok azcık azimleneyim bari sizlerden :31:
e gel kuzum :48: olmuyor baksana geliyorsun bi hefes sonra yine kayboluyorsun kal iste :16::16::16:
seninkide benimki gibi artik inanmiyor zayifliyacagima :ssz:
canlarım nasılsınız cooooooook kocaman özledim sizi:16:
handem napıyon bebegım küsme bana kız anca topluyom evı çocukla bı görsen halımı ama her aksam yatmadan okuyom sızı:16:
suzım veda mektubunu okudum tesk ederım bebegım cok sevıyorum kız senı:16::16:
kızlar öluyom bu ara ya çocukla ev toplamak ne zormuş ama hep aklımdasınız :16:
gurbet tatlimmmm :48: hosgeldin tekrar :54::16: hande yoklugundan istifa edip bi cirak buldu :35:ama ben seni bekledim hep :9:
bende bıldırımı yapayım
başlangıç 69
gecen hafta 64.1
bu hafta 63.0
gıden 1.100
toplam gıden 6 kılo
hedef 60:52:
tebrikler tatlim :46::nazar:
he dimianayı çimdikleyimdopiç krı:47:

hayırlısı olsun canımhepinize allah zihin açıklığı versin:16:
kibar olmana gerek yok sisko de gitsin :9: amin canim cok sagol :16:
bende senı cok özledim cnm yazdıklarını hep okuyom zaten haberım var cıragandan ama cırak ben gelene kadar karısmam:16::16::16:
ay hıç sorma cnm ne cok eşyam varmış oluyom ya bıde çocuk bız kolılıyoz o cıkarıyo zor oluyo hazıranda ızne gıdecem cnm gıtmeden bıtıreyım dıye ugrasıyoz işte:ssz::ssz::ssz:
suzımıde cok özledim veda mektubu yazmış bıtanem bana:16::16::16:
sonra umay yazmış ababa yazmış cok sevıyorum kızlar sızı:16::16:
iyiki geldin geri :48::48::48:
13,5 liraya aldım kız sende al aldığım yerin ismini kodluyorum Baharın Bsi İzmirin İsi Manisaanın Msi al başharfleri :9:
iyi fikir canim ya bende yapip sifreli konuscagim zaman kodlu konusma :9::9::9:
kız araştırmacı haerci gibisin valla goggole varsa suzide var :9::9:

kız kokrtum ben bundan çok itici bir sna t tam heykelci gibi diyecektimki suzi demiş:9::9::9::9:

evet çok ayıp bir şey bende korkuyorum ya bende doğurunca çocugum böle olursa die:53:
:9: nebileyim artik sisko az ciplak görünce heykel geliyor aklima :9::9::9: yok anam cocukda suc degilki annasi ögretmemis salmis cayira :9:
yok kız 7 gün oldu bugun gelmedi.bu ay farklı oldu adte günümde pembe lekeler geldi sonra onlar kahverengi gibi geldi ama hep leke şeklinde 3 gün sonrada kesildi.korkuyom aslında

kız çişimgeldisen kaçacan die gitmiyom olduğumyerde sallanıyom:9::9::9:
bak bu dogru :9: ben sokakda sIkIsdim oda bende sIkIstim ama gurbet gitcek diye kalkmiyorum dedi bende kova ya yap ozaman dedim :60::60::60:
kız evın cogu bıttı bundan bole hazırana kadar gelırım aksamları:52::52::52:
ohh bu güzel haber canim :29:
de valla söz verdin gelecen dimi:20:
bi kezde hatırlıyonmu ballı kayıptı böle onuda altta niciki görünce böle sevinmiştim.ay koyun gibiyiz ayrılamıyoz birbirimizden:16::16::16:
koyun gibimi :9: bence konserve baliklari gibiyiz yan yana :9::9::9:
yokkız leke öle geldi bitti ilk defa öle bu ay oldu öncedense gecikiyodu böle lekelenmiyodu hafif kasıklarım yanıyo 10 günekadar yolu var gelir heral yağmur yağmasa gidip test alacaktım.en çok bebişten korkuyom ben:53:
test yap ama sonucu önce bana süyle :23:

RUMUZ________BAŞLANGIÇ____HEDEF____GEÇEN HAFTA___BU HAFTA____DURUM_____TOPLAM VERİLEN
nzo_____________82.7 kg_____62 kg_______70.9 kg______69.3 kg_____ _1.6 kg______ _13.4 kg
gulanne__________84.5 kg_____65 kg______78.2 kg______76.9 kg______ _1.3 kg______ _7.6 kg
handeleven_______76.5 kg_____65 kg______73.9 kg______72.8 kg______ _1.1 kg______ _3.6 kg
gurbet_____________69 kg_____60 kg______64.1 kg_______63 kg______ _1.1 kg________ _6 kg
geveze9292________77 kg_________________71 kg________70 kg________ _1 kg________ _6 kg
Superisi33_________85 kg______70 kg_______74 kg________73 kg________ _1 kg_______ _12 kg
oslew_____________82 kg______65 kg_____80.5 kg_______79.6 kg______ _0.9 kg______ _2.4 kg
kedikiz81_________77.6 kg______65 kg_____74.4 kg______73.5 kg________0.9 kg______ _4.1 kg
nesijj____________77.8 kg______60 kg_____77.8 kg________77 kg______ _0.8 kg______ _0.8 kg
BenSuzi__________77.1 kg______55 kg______74 kg_______73.4 kg______ _0.6 kg______ _3.7 kg
tolga_dyg________82.9 kg______65 kg_____67.3 kg________67 kg______ _0.3 kg______ _15.9 kg
ftemiz___________62.8 kg______55 kg_____62.5 kg______62.3 kg______ _ 0.2 kg_______ _0.5 kg
umay0101________65.5 kg_____58 kg______63.9 kg______64.1 kg______ + 0.2 kg______ _1.6 kg
BHR84_____________73 kg_____65 kg______68.6 kg______68.9 kg______ + 0.3 kg______ _4.1 kg
rosewind_________72.2 kg_____65 kg________70 kg______70.5 kg______+ 0.5 kg______ _1.7 kg
Ssecemm__________87 kg_____58 kg_______65.5 kg _______67 kg_______+ 1.5 kg______ _10 kg

Kızlar bu haftanın 1. si - 1.6 kg veren nzo :))
En yaramazı + 1.5 kg alan Ssecemm :))
canim iyi niyetini anladim sagol düsündügün icin ama gerek yoktun yapma lütfen cünkü betül yapiyor zaten keyfi kacar herkes liste yaparsa :31:

ballı nerde die merakediyorduk şimdik haberlerde gördüm başbakan obamaya yemeğe gitmiş ballının telaşı varnapsın kadıncık beyaz sarayda yemekyetiştirecek ondan gelemedi heral:60:
:9::9::9:

canım bizim çeşmenin suyunu içemiyorum ben.sucu suyumuzu getiriyordu.önümüzde market war adam tehdit etmiş buraya bidaha su getirmeyeceksin diye adam korkusuna getirmiyor.ben satacağım buralara diyormuş.eşimde markete inatlaşmış oradan aldırtmıyor..kayınwalidemde arıtma war ordan alıyorum.hergünde in in bıktım yoruldum su taşımaktan..indim mi kadın beni bırakmıyor ewinin işlerine başlatıyor.zaten 2 çocukla kendi ewimi zor yapıyorum..anlayacağın bu yüzden suyuda içemiyorum..eşimde xperia z alcak..nerede yeni tel çıktı onu alıyor onu alacağına arıtma al diyorum..amannn çok uzattım olay bu işte..bu dewirde su sıkıntısı yaşıyorum iyi mi????:19::19::19:
cok kötü ya simdi birde havalar isiniyor allah yardimciniz olsun su sus olmaz ki :5:

ikindin kızı uyuttum ewin işini yapayım dedim biraz..biri zile durmadan basıyor hiçte aralık wermiyor..Allahım ne oldu diye camdan baktım kaynana..noldu dedim acilen aşağı gei dedi gittim..benim telden kocasını arıcakmışta..indim baktım gelme ben hallettim dedi..çocukta kalktı benim işlerde kaldı..dalga geçiyor benimle gülüyor bide..dün akşam eşimle yufka yollamış börek yapsın yicem demiş..akupuntura götürdük cuma günü 120 kilo..ewe gelid bi yandan pişi yiyor bi yandan salatayı ekmeğiğn içine sarmış yiyor..nasılsa akupuntur yapıldı yesemde almam diye düşünüyor..neyse eee yufkayıda yaptır ye sen..durmadan börek yap çörek yap pasta yap..gel yemekleri yap.inanaın kendi ewimde kocama yemek yapamıyorum onla uğraşmaktan..bu yüzden stres artı kilo geliyor bana.aşağı indiğimde aldım yufkayı gittim dolabına koydum..geldim ew zilide söktüm..ne derse desin yeter yani..4 yıl etmediğini bırakmadı bana.ona rağmen ne işi warsa görüyorum bide başkasının yanında yapmaz etmez diyor ozaman benim şarteller iniyor..offfff size anlatayımda rahatlayayım beaaa...
off ya sabir :19:

kiz ben size ne dediiimmm :57:

1 saatte anca cikdim gecmisdeeen :4:

rosevind demis zaten yazalim diye :4:handede tastiklemis tabiki :19:

suzimm beni sormus yine canimmmm :38:

gurbet gelmis :3:

handede gurbete hosgeldin sen yokken topik sessizdi demis nankörrr :4:

iyi olmus iste misafirinde cocugu evi dagitmis öpücem cocugu :38:

sonracimaaa rosevind tatile gidiyomus insallahh :16:

minede istanbuka gitmey istiyo bakalim hayirlisi :31:

suzimm kuzun okula baslamis yiriiiimmmm :16::16:

yeni bir kizce gelmis catlak bizden sevdim kizceyi yasemen di galiba :3::3:

sonracimaa :6::6:

zerra ugramis :3::3:

birde ptt ugramis kilo almis kizim gel buraya diyom sana :4:

abababa (ay bir ba fazlami oldu ne :44: neyse ) yola cikti yanilmiyorsam Allaha emanet olsun :16:

duygu resim eklemissin :nazar::nazar: bencede iyisin canim :34:

baskaaa :6::6:

haa ay nzo ydu yanilmiyorsam liste yapmis :53: ay niye bukadar acele :26:

bende tartildim 70.1 kizlar :31:

dur bakayim unuttugum varmiii Eki Görüntüle 714608

yok galiba ya :31:
özledim ben seni :14:
Ayyy beni yazmamışsın hiç ballim darildim ;) Ayyy yeni tel aldım dokunmatik 5 dk da yazdım suncacik şeyi
hayirli ugurlu olsun canim güle güle kulan:54: bol bol yaz bize :1:
canim yeni okudum ya ondan yoksa bende tutmam kesin unuttuklarimda vardir :31:

ayy canim varmiydi birsey unutmusumdur :26: güle güle kullan :16: ya nasil yaziyosunuz ben giriyorum ama yazamiyorum :26:
bende okuyorum ama yazamiyorum :31:
suzimm gelmiss suzimmmmmm :emir_bebek::emir_bebek:
:48::48::48: hemen kutuna sey yapcam özledim :60::60::60:

canim iyi niyetini anladim sagol düsündügün icin ama gerek yoktun yapma lütfen cünkü betül yapiyor zaten keyfi kacar herkes liste yaparsa :31:

Listeyi göremeyince el atıyım dedim, bi daha yapmam :((

23 mart 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] :72::72::72: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 6,400 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] :65::65::65: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72,3 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 7,900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 79,9 [/TD] [TD] 78,9 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 5,600 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 65,3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 8,700 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] breeze3547 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 77,2 [/TD] [TD] 76,6 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,400 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 69,6 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70,8 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] verdun [/TD] [TD] 72,4 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,2 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]

haftanın birincisi SUPERİSİ33 olmuştur :46:
tebrik ederiz :46:
bu hafta aramıza katılan gurbet'tir.
umarım listeyi doğru yapmışımdır:26:
bir kusurumuz olduysa affola :42:
:16::16::16::16::16::16::16::16:

canim bak bizim liste böyle oluyor:40: betül üstlendi sagolsun ona karsida ayip olur cünkü okadar ugrasiyor tek tek alintilari aliyor falan ondan dedim
ya iyi niyetinden yapmissin biliyorum canim :38: ama istanbula gitmek sorunda kaldi yoksa o yapiyordun zaten bilgilendireyim istedim kizma tamammi :54:

Son düzenleme:
ne aksiyonlu geçmiş günün suzi:1: hayırlı olsun bu arada inşallah ünilerden mezun olduğu zmanlarıda gururla görürsün:29:

oooh maşalaah ben makarna yemedim + çıktım ama olmaski :31::31:
tebrikler canım :46:

aaaallllkıııışşş :46:

tşk ederim darısı sizin başınıza kızlar düzenli kullanınca bu suyun faydası çok affınıza sıgınarak söylüyorum idrarda bile belli oluyor yaglar arkadaşım söylediginde şaka gibi gelmişti

yaptığımız sanat sayılmıyor muu :9::9::9::9::9::9::9::9::9:
orasini bilemicem artik :34:

bak bu da iyi fikir sagol canim :7:

ya canim kusura bakma arkadas aradi mesaim bitti cikmak sorunda kaldim ben http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/481994-sirin-avatarlar-hareketli-kk-uygun.html burdan buldum canim :54:

barbunya ne ozman :37: yapiyom da ters tepiyo :37: bugün cok civitim ben ya cok yedim cok :25: simdide cekirdek citliyom :17:
inat seni :33: :1:

e gel kuzum :48: olmuyor baksana geliyorsun bi hefes sonra yine kayboluyorsun kal iste :16::16::16:
seninkide benimki gibi artik inanmiyor zayifliyacagima :ssz:

gurbet tatlimmmm :48: hosgeldin tekrar :54::16: hande yoklugundan istifa edip bi cirak buldu :35:ama ben seni bekledim hep :9:

tebrikler tatlim :46::nazar:

kibar olmana gerek yok sisko de gitsin :9: amin canim cok sagol :16:

iyiki geldin geri :48::48::48:

iyi fikir canim ya bende yapip sifreli konuscagim zaman kodlu konusma :9::9::9:

:9: nebileyim artik sisko az ciplak görünce heykel geliyor aklima :9::9::9: yok anam cocukda suc degilki annasi ögretmemis salmis cayira :9:

bak bu dogru :9: ben sokakda sIkIsdim oda bende sIkIstim ama gurbet gitcek diye kalkmiyorum dedi bende kova ya yap ozaman dedim :60::60::60:

ohh bu güzel haber canim :29:

koyun gibimi :9: bence konserve baliklari gibiyiz yan yana :9::9::9:

test yap ama sonucu önce bana süyle :23:

:9::9::9:

cok kötü ya simdi birde havalar isiniyor allah yardimciniz olsun su sus olmaz ki :5:

off ya sabir :19:

özledim ben seni :14:

hayirli ugurlu olsun canim güle güle kulan:54: bol bol yaz bize :1:

bende okuyorum ama yazamiyorum :31:

:48::48::48: hemen kutuna sey yapcam özledim :60::60::60:
canimmm bende özledim :16::16:

Listeyi göremeyince el atıyım dedim, bi daha yapmam :((
canim iyi niyetin icin sagol :34:
ama abababa aciklama yapmisti :31:listemiz gecikicek biraz ama o yapicak insallah:34:

bugün kuaföre gittim gelinbasi için konuşmaya sizce normal makyaj mi porselen makyaj mi yaptirmaliyim karar veremedim çok pahalı herşey ya of nasıl kalkcaz altından bilmiyorum :27:

bim den yağ analizi yapan tartıdan aldım canım bende bebekle ne yapacağımı şaşırdım üstüne grip olduk bebişler yürümeye başladı teyzesi 2dk durmuyor :nazar::nazar::nazar:
başlangıç:85
geçen hafta:74
bu hafta:73
giden :1 kg
hedef :70
toplam giden :12 kg
oy maşallah kaç yaşında yürümeye başladı :nazar::emir_bebek:
ayyyy kaç aylık oldunuz bakıım da yurudunuz sızz.. bızımkı de bir dişi uzattı, ikincisi patladı.. ne zaman tam uzayacak ki bunlar; cko huysuz coookkk
Alllah yardımcınız olsun zor :26:
Eki Görüntüle 714019

2 gundur 'oha duygu cok zayıflamışsın, kızım dur artık, çüş yeter' gibi arkadaş yorumları alıyorum..

sizce??
çok güzel olmuşsun maşallah:nazar:
aramızda çıtııııııır var.....aynı topikteyiz ama azcık bulaştırsan banada şu az yemeği
başlangıç:87
geçen hafta:65.50
buhafta:67
gelen:1,5 kg
hedef 58
:43::43::43::43::43::43::43::43::43: 70 geldiğimde görüşürüz kızlar.63ten 67 ye çıkabilmek büyük başarı..bende sanırım türümün tek örneğiyim :18::18::18::18:
yok canım o türünün 2örneğidir bende varım çünkü:1:
her gun tartılmaz mısınız bayancım lütfen.. Stres böbrek üstü bezlerde yağ yapıyor kılo aldıgını gorunce.. hadı bakalım sıl bastan yap.. sen muhtemelen şişmişsin stresten kılo aldıgını gorunce.. mevsım degısımı de kılo yapıyor..mutlaka 3.5 lıtre su içmelisin ve de mutlaka ekmegı sabah harıc kesıp bolca sebze yemelısın bırkaç gün..
ay öylemi ben hiç bilmiyorum bunları sen nerden biliyosun ....vaktin olunca bu tarz şeyleri paylaş bizimle cnm:16:
geleme o parmak gidene alkış banada parmakların en büyüğü:ssz:

aferin böylemi gidecek o göbek:47::47::47:

:46: :46: :46:

gayet iyi görünüyosun duygucum boy kaçtı senin? bencede çok zorlama bu kilo yakışmış:34:

:47::47::47:
benm göbek gidecekmi bilmiyorum çok karışığım şuan:27:
hadi bakalım birazda beni dövün haketim 500gr veriyorum topu topu ertesi hafta 300 alıyorum

kilo bild
başlangıç 73
geçen hafta 68,6
bu hafta 68,9
gelen 300 gr
top giden 4,1
hedef 65

bide ödül verdim kendime 2 dilim baklava yedim:ssz::ssz:öğlen yemek yemicem
2 akşamdır yürüyorum kan ter içinde kalıyorum dikkatte ettim ona rağmen artı olunce morelim bozuldu çok:26:
bugün yarın regl olcam ondanmıdır kine:31::31:
regl olcaksan ondandır cnm
yaz geldimi aslinda hep topikde kimse kalmiyor :31: gelseler ne iyi olurdun aslinda :5:

selam kizlar hayirli cumalar :16:

bugün günüm kosturmakla gecti oglani okula götürdüm 1 saat ön deneme yaptilar basladi aglamaya :14: koluma sarildi agzini burusdurdu benim oglan cekingen kimseyi tanimadigindan yabancilik cekti :ssz: icim gitti sonra ögretmen türk müsünüz yoksa jugoslawmi dedi :37: türküz dedim 4üncü sinifdan bir türkkizini getirdiler yanina otuturdular yabancilik cekmesin diye :9:
1 saat sinifin önünde bekledim diger aileler cekip gitti ben kapi da nöbet tuttum :27:
sonra bir sevinclen cikti burasi benim okulum diye veda ederkende hemen ögretmenine elini verdi ondan sonra bende raahatladim :9:
sonra esim beni isyerine atti baktim itfaye ambulans polis dolusmus 2inci katda yankin cikmis ise geldigim gibi geri asagya indim yangin söndürelene kadar insaat var o yüzden ne olduysa yanmis birseyler :37:
simdide geldim iste yaniniza:16:
çok koşturmalı birgünmüş cnm bi zarar olmamıştır inş.yangında
bildirimimi yapim :42:

baslangic kilom:77.1
gecen hafta:74.0
bu hafta:73.4
giden: 600 gramm
toplam giden: 3.7
hedef:55 :31:
:46:
kızlar çok mutluyum ümidimi kestigim anda sabah tartıya bir çıktım gözlerime inanamadım bir haftada bir kilo vermişim
herkese merhaba,
yeşilçay içmenizi öneririm gerçekten işe yarıyor, sıcak havalarda da demledikten sonra soğutup limon dilimleyip içebilirsiniz
herkese kolay gelsin :)
soğukta içilince kilo verdirirmi ki:26:
Olmuyor olmuyor yapamıyorum
Neden bu kilolar gitMek bilmiyorrrrrrrrr

Bilmiyor bilmiyor
Ne kadar çok sıkıldım
Bu kilolu hayattan

.........................vs vs vs vs

Diye giden bir sürü problemler hakikatten şu koca boğazıma sahip çıkamıyorum 1,5 seneden beri bu forumdayım sanırım neredeyse en düşük 65i gördüm sonra yine 70 leri buldum pöfffffff napçam ben yarım yağlı süt nesfitler eti formlar kayısılar kepek ekmeğim herşeyim var ama ben gidipppppp pilav ve et yiyorum hemide tabak dolusu :43::43::43::ssz::ssz:böyle zayıflanırmı hiç dimi ama sözde kociş 5li rakamlara düştüğümde istediğim her kıyafeti alacaktı ama ben hala o rakamın ucundan bile geçemedim adamda alıştı artık bişi diyemiyor he he he tabi tabi karıcım kesin zayıflarsın gibilerinden imalı konuşuo arada bu motivedende sıkıldım açıkçası resmen kociş iradesiz biri olarak görüo beni :50: artık birşeyleri beynimde bitirmek istiyorum aşırı derecede motivasyona ihtiyacım var kuzular sizlerden başka kimse kurtaramaz beni ayyy varmı aranızda zayıflayan. Ne var ne yok azcık azimleneyim bari sizlerden :31:
canm aynı durumdayım ben ne diyeyimki kilo verenler konuşsun bence
canlarım nasılsınız cooooooook kocaman özledim sizi:16::16::16:
handem napıyon bebegım küsme bana kız anca topluyom evı çocukla bı görsen halımı ama her aksam yatmadan okuyom sızı:16::16:
suzım veda mektubunu okudum tesk ederım bebegım cok sevıyorum kız senı:16::16:
kızlar öluyom bu ara ya çocukla ev toplamak ne zormuş ama hep aklımdasınız :16:
bz de seni özledik bacım ne yapıyosun Allah yardımcın olsun cnm ya zor ev taşımak
bende bıldırımı yapayım
başlangıç 69
gecen hafta 64.1
bu hafta 63.0
gıden 1.100
toplam gıden 6 kılo
hedef 60:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
bende kosu bandımı sattım:ssz::ssz::ssz:
elımde sadece plates topum kaldı bıde dambıllar
ay cnm ıyı olmuş bak ben ağustosa gelene kadar sen hasretım den bı 5 kılo verın oh oh bak hem arkadaşız hem bırbırımıze fayda saglıyoz:16::16::16:
neden sattın sorabilirmiyim kullanışsızmı bende almak istiyodumda
ikindin kızı uyuttum ewin işini yapayım dedim biraz..biri zile durmadan basıyor hiçte aralık wermiyor..Allahım ne oldu diye camdan baktım kaynana..noldu dedim acilen aşağı gei dedi gittim..benim telden kocasını arıcakmışta..indim baktım gelme ben hallettim dedi..çocukta kalktı benim işlerde kaldı..dalga geçiyor benimle gülüyor bide..dün akşam eşimle yufka yollamış börek yapsın yicem demiş..akupuntura götürdük cuma günü 120 kilo..ewe gelid bi yandan pişi yiyor bi yandan salatayı ekmeğiğn içine sarmış yiyor..nasılsa akupuntur yapıldı yesemde almam diye düşünüyor..neyse eee yufkayıda yaptır ye sen..durmadan börek yap çörek yap pasta yap..gel yemekleri yap.inanaın kendi ewimde kocama yemek yapamıyorum onla uğraşmaktan..bu yüzden stres artı kilo geliyor bana.aşağı indiğimde aldım yufkayı gittim dolabına koydum..geldim ew zilide söktüm..ne derse desin yeter yani..4 yıl etmediğini bırakmadı bana.ona rağmen ne işi warsa görüyorum bide başkasının yanında yapmaz etmez diyor ozaman benim şarteller iniyor..offfff size anlatayımda rahatlayayım beaaa...
üff aynı binadamısın çok zor ya benm eşimin ailesindende çok akraba var haftada 1-2kere onlara gelip gider bize ugrar ama inan o bile fazla geliyorda kaçıyorum evden gelmesinler die:24:
kiz ben size ne dediiimmm :57:

1 saatte anca cikdim gecmisdeeen :4:

rosevind demis zaten yazalim diye :4:handede tastiklemis tabiki :19:

suzimm beni sormus yine canimmmm :38:

gurbet gelmis :3:

handede gurbete hosgeldin sen yokken topik sessizdi demis nankörrr :4:

iyi olmus iste misafirinde cocugu evi dagitmis öpücem cocugu :38:

sonracimaaa rosevind tatile gidiyomus insallahh :16:

minede istanbuka gitmey istiyo bakalim hayirlisi :31:

suzimm kuzun okula baslamis yiriiiimmmm :16::16:

yeni bir kizce gelmis catlak bizden sevdim kizceyi yasemen di galiba :3::3:

sonracimaa :6::6:

zerra ugramis :3::3:

birde ptt ugramis kilo almis kizim gel buraya diyom sana :4:

abababa (ay bir ba fazlami oldu ne :44: neyse ) yola cikti yanilmiyorsam Allaha emanet olsun :16:

duygu resim eklemissin :nazar::nazar: bencede iyisin canim :34:

baskaaa :6::6:

haa ay nzo ydu yanilmiyorsam liste yapmis :53: ay niye bukadar acele :26:

bende tartildim 70.1 kizlar :31:

dur bakayim unuttugum varmiii Eki Görüntüle 714608

yok galiba ya :31:
kız ballı özlüyoruz seni yaw
alışkanlık yaptın
bugün kuaföre gittim gelinbasi için konuşmaya sizce normal makyaj mi porselen makyaj mi yaptirmaliyim karar veremedim çok pahalı herşey ya of nasıl kalkcaz altından bilmiyorum :27:

evleniyomuydunbilmiyordum ne zaman tarih ben hç anlamam makyajdan canm oyüzden yorum yok-------:27:
bi kalem çekerim kendime bi onu bilirim:27:

kızlar uyumadınmı hala uyuyun artık:33::33::33:

$uyuyan-komik-tatli-bebekler.webp

oy maşallah kaç yaşında yürümeye başladı :nazar::emir_bebek:

Alllah yardımcınız olsun zor :26:

çok güzel olmuşsun maşallah:nazar:
aramızda çıtııııııır var.....aynı topikteyiz ama azcık bulaştırsan banada şu az yemeği

yok canım o türünün 2örneğidir bende varım çünkü:1:

ay öylemi ben hiç bilmiyorum bunları sen nerden biliyosun ....vaktin olunca bu tarz şeyleri paylaş bizimle cnm:16:

benm göbek gidecekmi bilmiyorum çok karışığım şuan:27:

regl olcaksan ondandır cnm

çok koşturmalı birgünmüş cnm bi zarar olmamıştır inş.yangında

soğukta içilince kilo verdirirmi ki:26:

canm aynı durumdayım ben ne diyeyimki kilo verenler konuşsun bence

bz de seni özledik bacım ne yapıyosun Allah yardımcın olsun cnm ya zor ev taşımak

neden sattın sorabilirmiyim kullanışsızmı bende almak istiyodumda

üff aynı binadamısın çok zor ya benm eşimin ailesindende çok akraba var haftada 1-2kere onlara gelip gider bize ugrar ama inan o bile fazla geliyorda kaçıyorum evden gelmesinler die:24:

kız ballı özlüyoruz seni yaw
alışkanlık yaptın

evleniyomuydunbilmiyordum ne zaman tarih ben hç anlamam makyajdan canm oyüzden yorum yok-------:27:
bi kalem çekerim kendime bi onu bilirim:27:
ay canim :16:

kızlar uyumadınmı hala uyuyun artık:33::33::33:

Eki Görüntüle 714708
aslinda uykum geldide yataga nasil gidicem ki simdi :95:

balllı kaçmış yine :10:
secem saolasın sen olmasan sonuncu olurdum :27:
bugün camları silemedim korniş midir nedir adı
düşmek üzereydi tamirci çağırdık bakalım hafta sonu gelemezmiş müsait olursa ugricak.....perdeler yerde ölece kaldı:50:
şu perdeleri yıkamaya versem nereye verilirki acep çok perde var bende uyuz oluyorum artık elimde incidi sağ elimle iş yapamıyorum bi akıl verin perdeyi yıkayıp getirip bide asan bi yer varmıdır ki:26:

herkese i geceler Allah rahatlık vesin dün rüyamda gelinlik giiymiştim bide urfadaydım çok mutluydum ben gidip yatıyım belki aynı rüyayı görürüm:51:

balllı kaçmış yine :10:
secem saolasın sen olmasan sonuncu olurdum :27:
bugün camları silemedim korniş midir nedir adı
düşmek üzereydi tamirci çağırdık bakalım hafta sonu gelemezmiş müsait olursa ugricak.....perdeler yerde ölece kaldı:50:
şu perdeleri yıkamaya versem nereye verilirki acep çok perde var bende uyuz oluyorum artık elimde incidi sağ elimle iş yapamıyorum bi akıl verin perdeyi yıkayıp getirip bide asan bi yer varmıdır ki:26:
gecmis olsun canim :26:
yanlis anlamada sevmiyorum ben kalabalik perdeleri :31:
zor olyor böyle :34:

kız ballı sen altta gözükmüyon nerden çıktın :27:
tarif ediyim ben şöyle önce sağ sonra soldan 3.ü oda ıııııımm oldumu :23:
olmamıştır kesin
her an heryerden cikabilirim ona göree :27:

gecmis olsun canim :26:
yanlis anlamada sevmiyorum ben kalabalik perdeleri :31:
zor olyor böyle :34:

her an heryerden cikabilirim ona göree :27:

yok canm nie yanlış anlıyım eşim kıskanç olduğundan istediğim modelin kruvaze modelin altın başka tl perde yaptırdık ama çok pişmanım.
birsürü de para verdim artık bana geçmiş ola :50:

yok canm nie yanlış anlıyım eşim kıskanç olduğundan istediğim modelin kruvaze modelin altın başka tl perde yaptırdık ama çok pişmanım.
birsürü de para verdim artık bana geçmiş ola :50:

kiz esinin kiskancligiyla perdenin lakasini anlaymadim ki ben :26:

ay simdi anladim :31:
da benim dedigim o degil cok kat kat perdleri sevmiyorum ben bir perde belki bir güneslik yada jaluzi tamam :34:
bende evimin ici görünsün istemem :31:

Back
X