bak bu da iyi fikir sagol canimherkese merhaba,
yeşilçay içmenizi öneririm gerçekten işe yarıyor, sıcak havalarda da demledikten sonra soğutup limon dilimleyip içebilirsiniz
herkese kolay gelsin :)

ya canim kusura bakma arkadas aradi mesaim bitti cikmak sorunda kaldim ben http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/481994-sirin-avatarlar-hareketli-kk-uygun.html burdan buldum canimtam çıkartırken hoooop geri geliyorbiraz kullanayım değiştiririm sonra yine öğrendim nasılsa
sen hangi sayfadan buluyorsun seninkide pek şirin

barbunya ne ozmanhe bacım bakla işte onun adı beyaz hacışakir gibi okotu yaparken
sen bu ara ona fazla taktın ohmm
kız zayıflamaiçinde yap ohmmm
zaten o telefon her yerlere giriyyo senle hayatiorganın gibi olmayınca sinririm sisteminbile çalışmıyo
barışmadım bacımhaddini bilecek bidaha yapmaması için akıldakalıcı bir ceza olmalı bu
![]()

inat seni

e gel kuzumOlmuyor olmuyor yapamıyorum
Neden bu kilolar gitMek bilmiyorrrrrrrrr
Bilmiyor bilmiyor
Ne kadar çok sıkıldım
Bu kilolu hayattan
.........................vs vs vs vs
Diye giden bir sürü problemler hakikatten şu koca boğazıma sahip çıkamıyorum 1,5 seneden beri bu forumdayım sanırım neredeyse en düşük 65i gördüm sonra yine 70 leri buldum pöfffffff napçam ben yarım yağlı süt nesfitler eti formlar kayısılar kepek ekmeğim herşeyim var ama ben gidipppppp pilav ve et yiyorum hemide tabak dolusuböyle zayıflanırmı hiç dimi ama sözde kociş 5li rakamlara düştüğümde istediğim her kıyafeti alacaktı ama ben hala o rakamın ucundan bile geçemedim adamda alıştı artık bişi diyemiyor he he he tabi tabi karıcım kesin zayıflarsın gibilerinden imalı konuşuo arada bu motivedende sıkıldım açıkçası resmen kociş iradesiz biri olarak görüo beni
artık birşeyleri beynimde bitirmek istiyorum aşırı derecede motivasyona ihtiyacım var kuzular sizlerden başka kimse kurtaramaz beni ayyy varmı aranızda zayıflayan. Ne var ne yok azcık azimleneyim bari sizlerden
![]()

seninkide benimki gibi artik inanmiyor zayifliyacagima

gurbet tatlimmmmcanlarım nasılsınız cooooooook kocaman özledim sizi
handem napıyon bebegım küsme bana kız anca topluyom evı çocukla bı görsen halımı ama her aksam yatmadan okuyom sızı
suzım veda mektubunu okudum tesk ederım bebegım cok sevıyorum kız senı
kızlar öluyom bu ara ya çocukla ev toplamak ne zormuş ama hep aklımdasınız![]()

tebrikler tatlimbende bıldırımı yapayım
başlangıç 69
gecen hafta 64.1
bu hafta 63.0
gıden 1.100
toplam gıden 6 kılo
hedef 60![]()

kibar olmana gerek yok sisko de gitsinhe dimianayı çimdikleyimdopiç krı
hayırlısı olsun canımhepinize allah zihin açıklığı versin![]()

iyiki geldin geribende senı cok özledim cnm yazdıklarını hep okuyom zaten haberım var cıragandan ama cırak ben gelene kadar karısmam
ay hıç sorma cnm ne cok eşyam varmış oluyom ya bıde çocuk bız kolılıyoz o cıkarıyo zor oluyo hazıranda ızne gıdecem cnm gıtmeden bıtıreyım dıye ugrasıyoz işte
suzımıde cok özledim veda mektubu yazmış bıtanem bana
sonra umay yazmış ababa yazmış cok sevıyorum kızlar sızı![]()

iyi fikir canim ya bende yapip sifreli konuscagim zaman kodlu konusma13,5 liraya aldım kız sende al aldığım yerin ismini kodluyorum Baharın Bsi İzmirin İsi Manisaanın Msi al başharfleri![]()

kız araştırmacı haerci gibisin valla goggole varsa suzide var
kız kokrtum ben bundan çok itici bir sna t tam heykelci gibi diyecektimki suzi demiş
evet çok ayıp bir şey bende korkuyorum ya bende doğurunca çocugum böle olursa die![]()

bak bu dogruyok kız 7 gün oldu bugun gelmedi.bu ay farklı oldu adte günümde pembe lekeler geldi sonra onlar kahverengi gibi geldi ama hep leke şeklinde 3 gün sonrada kesildi.korkuyom aslında
kız çişimgeldisen kaçacan die gitmiyom olduğumyerde sallanıyom![]()

ohh bu güzel haber canimkız evın cogu bıttı bundan bole hazırana kadar gelırım aksamları![]()

koyun gibimide valla söz verdin gelecen dimi
bi kezde hatırlıyonmu ballı kayıptı böle onuda altta niciki görünce böle sevinmiştim.ay koyun gibiyiz ayrılamıyoz birbirimizden![]()

test yap ama sonucu önce bana süyleyokkız leke öle geldi bitti ilk defa öle bu ay oldu öncedense gecikiyodu böle lekelenmiyodu hafif kasıklarım yanıyo 10 günekadar yolu var gelir heral yağmur yağmasa gidip test alacaktım.en çok bebişten korkuyom ben![]()

canim iyi niyetini anladim sagol düsündügün icin ama gerek yoktun yapma lütfen cünkü betül yapiyor zaten keyfi kacar herkes liste yaparsaRUMUZ________BAŞLANGIÇ____HEDEF____GEÇEN HAFTA___BU HAFTA____DURUM_____TOPLAM VERİLEN
nzo_____________82.7 kg_____62 kg_______70.9 kg______69.3 kg_____ _1.6 kg______ _13.4 kg
gulanne__________84.5 kg_____65 kg______78.2 kg______76.9 kg______ _1.3 kg______ _7.6 kg
handeleven_______76.5 kg_____65 kg______73.9 kg______72.8 kg______ _1.1 kg______ _3.6 kg
gurbet_____________69 kg_____60 kg______64.1 kg_______63 kg______ _1.1 kg________ _6 kg
geveze9292________77 kg_________________71 kg________70 kg________ _1 kg________ _6 kg
Superisi33_________85 kg______70 kg_______74 kg________73 kg________ _1 kg_______ _12 kg
oslew_____________82 kg______65 kg_____80.5 kg_______79.6 kg______ _0.9 kg______ _2.4 kg
kedikiz81_________77.6 kg______65 kg_____74.4 kg______73.5 kg________0.9 kg______ _4.1 kg
nesijj____________77.8 kg______60 kg_____77.8 kg________77 kg______ _0.8 kg______ _0.8 kg
BenSuzi__________77.1 kg______55 kg______74 kg_______73.4 kg______ _0.6 kg______ _3.7 kg
tolga_dyg________82.9 kg______65 kg_____67.3 kg________67 kg______ _0.3 kg______ _15.9 kg
ftemiz___________62.8 kg______55 kg_____62.5 kg______62.3 kg______ _ 0.2 kg_______ _0.5 kg
umay0101________65.5 kg_____58 kg______63.9 kg______64.1 kg______ + 0.2 kg______ _1.6 kg
BHR84_____________73 kg_____65 kg______68.6 kg______68.9 kg______ + 0.3 kg______ _4.1 kg
rosewind_________72.2 kg_____65 kg________70 kg______70.5 kg______+ 0.5 kg______ _1.7 kg
Ssecemm__________87 kg_____58 kg_______65.5 kg _______67 kg_______+ 1.5 kg______ _10 kg
Kızlar bu haftanın 1. si - 1.6 kg veren nzo :))
En yaramazı + 1.5 kg alan Ssecemm :))

ballı nerde die merakediyorduk şimdik haberlerde gördüm başbakan obamaya yemeğe gitmiş ballının telaşı varnapsın kadıncık beyaz sarayda yemekyetiştirecek ondan gelemedi heral![]()

cok kötü ya simdi birde havalar isiniyor allah yardimciniz olsun su sus olmaz kicanım bizim çeşmenin suyunu içemiyorum ben.sucu suyumuzu getiriyordu.önümüzde market war adam tehdit etmiş buraya bidaha su getirmeyeceksin diye adam korkusuna getirmiyor.ben satacağım buralara diyormuş.eşimde markete inatlaşmış oradan aldırtmıyor..kayınwalidemde arıtma war ordan alıyorum.hergünde in in bıktım yoruldum su taşımaktan..indim mi kadın beni bırakmıyor ewinin işlerine başlatıyor.zaten 2 çocukla kendi ewimi zor yapıyorum..anlayacağın bu yüzden suyuda içemiyorum..eşimde xperia z alcak..nerede yeni tel çıktı onu alıyor onu alacağına arıtma al diyorum..amannn çok uzattım olay bu işte..bu dewirde su sıkıntısı yaşıyorum iyi mi????![]()

off ya sabirikindin kızı uyuttum ewin işini yapayım dedim biraz..biri zile durmadan basıyor hiçte aralık wermiyor..Allahım ne oldu diye camdan baktım kaynana..noldu dedim acilen aşağı gei dedi gittim..benim telden kocasını arıcakmışta..indim baktım gelme ben hallettim dedi..çocukta kalktı benim işlerde kaldı..dalga geçiyor benimle gülüyor bide..dün akşam eşimle yufka yollamış börek yapsın yicem demiş..akupuntura götürdük cuma günü 120 kilo..ewe gelid bi yandan pişi yiyor bi yandan salatayı ekmeğiğn içine sarmış yiyor..nasılsa akupuntur yapıldı yesemde almam diye düşünüyor..neyse eee yufkayıda yaptır ye sen..durmadan börek yap çörek yap pasta yap..gel yemekleri yap.inanaın kendi ewimde kocama yemek yapamıyorum onla uğraşmaktan..bu yüzden stres artı kilo geliyor bana.aşağı indiğimde aldım yufkayı gittim dolabına koydum..geldim ew zilide söktüm..ne derse desin yeter yani..4 yıl etmediğini bırakmadı bana.ona rağmen ne işi warsa görüyorum bide başkasının yanında yapmaz etmez diyor ozaman benim şarteller iniyor..offfff size anlatayımda rahatlayayım beaaa...

özledim ben senikiz ben size ne dediiimmm
1 saatte anca cikdim gecmisdeeen
rosevind demis zaten yazalim diyehandede tastiklemis tabiki
suzimm beni sormus yine canimmmm
gurbet gelmis![]()
handede gurbete hosgeldin sen yokken topik sessizdi demis nankörrr
iyi olmus iste misafirinde cocugu evi dagitmis öpücem cocugu![]()
sonracimaaa rosevind tatile gidiyomus insallahh
minede istanbuka gitmey istiyo bakalim hayirlisi
suzimm kuzun okula baslamis yiriiiimmmm
yeni bir kizce gelmis catlak bizden sevdim kizceyi yasemen di galiba
sonracimaa
zerra ugramis
birde ptt ugramis kilo almis kizim gel buraya diyom sana
abababa (ay bir ba fazlami oldu ne :44: neyse ) yola cikti yanilmiyorsam Allaha emanet olsun
duygu resim eklemissinbencede iyisin canim
baskaaa
haa ay nzo ydu yanilmiyorsam liste yapmisay niye bukadar acele :26:
bende tartildim 70.1 kizlar![]()
dur bakayim unuttugum varmiii Eki Görüntüle 714608
yok galiba ya![]()

hayirli ugurlu olsun canim güle güle kulanAyyy beni yazmamışsın hiç ballim darildimAyyy yeni tel aldım dokunmatik 5 dk da yazdım suncacik şeyi

bende okuyorum ama yazamiyorumcanim yeni okudum ya ondan yoksa bende tutmam kesin unuttuklarimda vardir
ayy canim varmiydi birsey unutmusumdur :26: güle güle kullanya nasil yaziyosunuz ben giriyorum ama yazamiyorum :26:

suzimm gelmiss suzimmmmmm![]()