70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ballı bu yapabülür :9:

olmz öpen koca dudaklı kuşları koysun suzi:6:
$muhabbet-kuslari-opusuyor.webp iyimi :111:
kız bız ayımıyık soyle guzel kız resmı neyım yokmuydu:9::9::9:
:1:Eki Görüntüle 720578 :60::60::60:

merhaba kızlar..aranıza katılmak istiyorum..artık kilolu olmak istemiyorum..benide aranıza alırmısınız..ismim nazmiye 23 yaşındayım 2 yaşında bir kızım war antalyada yaşıyorum..65 kiloyum..
hoşgeldin dadlumm..benim..
ellerine saglik betülüm :16: secemmm 1inci olmussun dedim ben sana dimi tebrikler canim :65:
didin canım didin..liste altıymış arkadaş..o sayede girdim..saol canımm:54::54::16:
:3::3::3::3:hoşgeldin canım
kız müzeyyen görümcenimi getirdin yoksam:6::6:
arkadaşım kız..çalışıyorda o yüzden pek giremiyor anca nasip oldu..aynı kilolardayız..
kız gel bizede bazı bazı :6::6:
en azından derdimizi anlatmayacak bare sana müzeyyen anlatır:34:

kız gene anladıysam Eki Görüntüle 720576 olayımm:9::9::9::9:

ohh yarasin bebisime :9::9::9:

kocakari hosuma gitti üstüne üstüne tikliyom :60:

gözetleme kiz kocam kiziyor :30::9:

:9:

anam caldirdi :18::10::10::10::10:
ay bi anan bi kocan bi çocugun ne bu ya bırakmadılar bizzi :4::4:
hoşgeldin dadlumm..benim..

didin canım didin..liste altıymış arkadaş..o sayede girdim..saol canımm:54::54::16:

arkadaşım kız..çalışıyorda o yüzden pek giremiyor anca nasip oldu..aynı kilolardayız..

kız gene anladıysam Eki Görüntüle 720576 olayımm:9::9::9::9:
aaa bak çalışıp giremiyorsa kızarız:9::9::9::20:
he sen eklenti ol bundan sonra sana eklenti diyecem :9::9::9::9::9:açılmayan eklenti:9::9::9:

by by kuzu:3::3:

ballımı yok kız bunu gözler renklı teyzem gunes karası olmus:9::9:

ballıyıda bilmioz ki ne karası ay yolda kazara karşılaşsak biriyle ballı olduğunu nerden bilecez belkim saçını başını yolacaz
sonra akşamballı topiğe gelecek anlatacak gene kızlar biri saçımı başımı yoldu die
sonra diyecez ki ay bu yolduğum ballıymış:9::9::9::9::9:

ballıyıda bilmioz ki ne karası ay yolda kazara karşılaşsak biriyle ballı olduğunu nerden bilecez belkim saçını başını yolacaz
sonra akşamballı topiğe gelecek anlatacak gene kızlar biri saçımı başımı yoldu die
sonra diyecez ki ay bu yolduğum ballıymış:9::9::9::9::9:

he kız tıpınıde bılmıyozkı :27::27:
kız kazara yolda karsılasırsak bak ben koyu sarı saclı yesıl gözlu beyaz tenlıyım saclarım belımde boyumla kılomu bılıyon zaten unutma benı tamamı bacım:16:

bugun yediklerimi yazayım
sabah:1 bardak su,1 parça peynir,1 domates,1 tutam maydonoz,3 fincan çay,1 dilimçavdar

ara:4 bisküvi

öğle:yine kahvaltılık peynir domates zeytin

ara:yeşil çay,meyve tabağı

akşam:semiz otu yogurt:ssz:

Kızlar var ya.. çok şekersiniz..
Her defasında bir elimde paspas, bir elimde toz bezi ortalığı dağıttınız mı diye gelip bakıyorum.. ama siz, bonibonlar beni hep güldürüyorsunuz..
Çok yaşayın e mi? :71:

Keyifler yerinde :nazar: e o zaman bana da "sağlıkla zayıflayın" demek düşer..:34:

sabah:1 bardak su,1 parça peynir,1 domates,1 tutam maydonoz,3 fincan çay,1 dilimçavdar

tutku nerde tutku hani çayla beraber hüplettiğin:6:
bisküvi diyerek adına basitleştiremezsin

Son düzenleme:
he kız tıpınıde bılmıyozkı :27::27:
kız kazara yolda karsılasırsak bak ben koyu sarı saclı yesıl gözlu beyaz tenlıyım saclarım belımde boyumla kılomu bılıyon zaten unutma benı tamamı bacım:16:

tamam canım hatırlarım ben seni derim bu kızceyiz dopiçti topiğe girdi çıtır oldu sarı saçlı yeşil gözlüde kesin bu gurbet :9:
ay çıkacam terziye gitmem gerek:ssz:

süpersın cıcım begendım :40::40:
Kızlar var ya.. çok şekersiniz..
Her defasında bir elimde paspas, bir elimde toz bezi ortalığı dağıttınız mı diye gelip bakıyorum.. ama siz, bonibonlar beni hep güldürüyorsunuz..
Çok yaşayın e mi? :71:

Keyifler yerinde :nazar: e o zaman bana da "sağlıkla zayıflayın" demek düşer..:34:
saol cnm kurucumuz bızım:16::16::16:
ıyıkı actın bu topıği yoksa ben bu kızları nası tanıcaktım :53::53:
sende en son 66 yım falan yazmıstın yıne zayıflamıssın ne guzel:16::16:

Back
X