tutku yandan yandan bakıyor bana poşet içinden![]()
yeme yeme bosver. Sende ona bak deki sen bana sadece zarar veriyorsun seni yemicem yaglarimi eritecem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tutku yandan yandan bakıyor bana poşet içinden![]()
canım ben cuma günü yaptım yürüyüş cumartesi regl oldum yapamadım,bir iki gün geçsin gene başlıycamay hic sevmem o kadinidabirde duyguyu sevmiyorum survivorda
iyide kan sekerim düsüyor diye tatli mi yemen lazim yokmu baska caresi :26:
olur okadarbenimkide bir iki kere kacirdi ondan sonra cok sükür hic kacirmadi
naptin tatlim
yürüyüs yapcakdin senlen
![]()
canim kac yasinda cocugun? benim kizim 2 yasinda ögretemiyorum bi türlü kiz tuvaleti duyunca ciglik atiyo ya ben beceremiyorum ögretmeyi ya daha erken napcam bilmiyorum
bizim burda yine yagmur yayior 15 derece bile yok disarisisabah üsüdüm kalüferleri kapatmislar yaz geldi diye dondum
e hava böyle olunca benimde uykum var halsizim
türkiyenin neresindendin canim hava nasil günes varmi :97:
ızmir tatlım biz yaniyoz valla azcik iyi gibi ama bugün
hic sorma dün cocugu yikamadan önce bende actim isinsin diyeSen nerdesin caniim ben almanyadayim burasida buz gibi kis sanki gece kaorifer actik. ne zaman isincak bilmiyorum.
tansiyonun düsüyorsa tuzlu ayran ic ama habire tatli yeme kizhaklısın canımo konuda bekarken çalıştığımdaçok sağlıksız beslendiğimin farkına evlenince vardım
hemorait başlangıcı oldu bende hep kabızdım bazen 2 hafta tuvalete çıkamazdım
hiç hayatım boyunca hatırlamam hergün tuvalete çıkayım
nolcak hep patateskızartması hamur işi börek çörek doğru dürüst sulu yemek girmezdi bozğazımdan
anamda napsın kadıncagız ben ot yerim babamla babanem et yemeğ iister kardeşim otta yemez pilav makarna köfte patatiz ne pişirceni şaşırırdı
şimdi düzenli yogurt yiyom diyete başladım başlayalı hep evde et hariç herşey pişiyo bide kereviz onun kokusuna dayanamıyom çünkü
o yüzden şimdi bağırsaklarımda düzeldi valla
yok bacım bu çin ve alman usulü karışık diyet
bilmiomkiyaw ben öle die tahmin ediyom belki ondandır die yani hastalancam zamnlardada hep tatlı krizlerim oluyo ve hep tansiyon düşüklüğü ben ona bağlıyom ama emin değilim![]()
onuda yapmissimdir kesin ama hatirliyamadim bosver canim onlarla cabuk gidiyor ama birakinca geri geliyor genelde saglikli beslenelimlahana degil hani 5 günde 5 kilo diyeti varya onu yapmistim.
kiz sen niye topikdaslarimizi kandiriyonbizim öğlen çinli almanlı diyeti diyor
kız ben sana onu şaka dedimgel öpeyim![]()
bende sana bi yandan yandan bakarsamtutku yandan yandan bakıyor bana poşet içinden![]()
yok bacim seni bekliyordumcanım ben cuma günü yaptım yürüyüş cumartesi regl oldum yapamadım,bir iki gün geçsin gene başlıycamsen ne yaptın yürüyebildinmi canım
benim oğlan ekim 2010 doğumlu biz aylardır uğraşıyoz ama hiç sıkmadım,kızmadım ara ara açtım altını anlattım,yapmak istemeyince geri bağladım,geçen sana bisiklet alcam dedim altına yapmazsan öyle öyle yapmaya başladı![]()
oh ne güzelızmir tatlım biz yaniyoz valla azcik iyi gibi ama bugün
canim bazen stress ve sIkIntIdan veya yeme düzenin degisincede olabiliyor gecikmekizlar size bi soru adetim tam 24 gün gecikti hastaneye gittim hamile degilim sükür, kötü biseyde yok sükür ama niye gelmiyor??? Sizc neden gelmiyor fikri olan varmiß???
benim oğlan ekim 2010 doğumlu biz aylardır uğraşıyoz ama hiç sıkmadım,kızmadım ara ara açtım altını anlattım,yapmak istemeyince geri bağladım,geçen sana bisiklet alcam dedim altına yapmazsan öyle öyle yapmaya başladı![]()
bende sana bi yandan yandan bakarsam
yok bacim seni bekliyordum
oh ne güzelbiz günese hasret kaldik bu sene
canim bazen stress ve sIkIntIdan veya yeme düzenin degisincede olabiliyor gecikmenezaman gitcen bidaha doktora :26:
simdi bakalim kac sayfa birikmis![]()
bende sana bi yandan yandan bakarsam
yok bacim seni bekliyordum
oh ne güzelbiz günese hasret kaldik bu sene
canim bazen stress ve sIkIntIdan veya yeme düzenin degisincede olabiliyor gecikmenezaman gitcen bidaha doktora :26:
bisküviylemi konuşayım karşıma alıpyeme yeme bosver. Sende ona bak deki sen bana sadece zarar veriyorsun seni yemicem yaglarimi eritecem![]()
aman kırkağaç kavunu sulu sulu buz gibi dolaptan yeni çıkmışoh oh ne güzel burasi socguk. benim esim manisa kirkagacli bu sene izmire gelcez insallah.
he onlarıda korkuttum gittiler napıyım bacım acik yırtık olsunlar ben kalacam zayıflayacam desinlerhic sorma dün cocugu yikamadan önce bende actim isinsin diyeavusturya dayim canim size komsu ülke
tansiyonun düsüyorsa tuzlu ayran ic ama habire tatli yeme kiz
onuda yapmissimdir kesin ama hatirliyamadim bosver canim onlarla cabuk gidiyor ama birakinca geri geliyor genelde saglikli beslenelim
kiz sen niye topikdaslarimizi kandiriyongecen sarhoskende biriki yeni arkadas gelmisdin
bidaha görmedim kactilar herhalde
![]()
benimkide gelmiyor cvp bulursan banada yaz bir zahmetkizlar size bi soru adetim tam 24 gün gecikti hastaneye gittim hamile degilim sükür, kötü biseyde yok sükür ama niye gelmiyor??? Sizc neden gelmiyor fikri olan varmiß???
hamileyiz bacım gel halay çekek bende aynıyımHaftaya bidaha doktor kontrolü bakalim nolcak! Hamile olamam demi doktor yok dediyse!! Hic istemiyorum..
buda çetele tutuyor diyecem şimdi
simdi bakalim kac sayfa birikmis![]()
vala burası da fazla sıcak oluyor
hande var ya hamile değilsen elimizden cekcegin var ancak yiyon![]()
bisküviylemi konuşayım karşıma alıp
aman kırkağaç kavunu sulu sulu buz gibi dolaptan yeni çıkmış
he onlarıda korkuttum gittiler napıyım bacım acik yırtık olsunlar ben kalacam zayıflayacam desinler
gerçi sonrada heykelci gibi sapık dioz
dün birinede bugun kapalıyık yarın gel hafta içi yazdım
benimkide gelmiyor cvp bulursan banada yaz bir zahmet
hamileyiz bacım gel halay çekek bende aynıyım:103:
ama b
en istemiyorum daha zayiflamadim kizim kücük olmaaaazzzzz
buda çetele tutuyor diyecem şimdi
suzicimde diyecek o ne kız![]()
ama ben istemiyorum daha zayiflamadim kizim kücük olmaaaazzzzz
kavun güzel oluyor dedigin gibi oh oh olsada yesek.
kavun kavun kavun kavun
olmaz sende doğuracan bende itiraz istemiyorum![]()