70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay hic sevmem o kadinida :1: birde duyguyu sevmiyorum survivorda :33: iyide kan sekerim düsüyor diye tatli mi yemen lazim yokmu baska caresi :26:

olur okadar :16:benimkide bir iki kere kacirdi ondan sonra cok sükür hic kacirmadi :nazar: naptin tatlim :23:yürüyüs yapcakdin senlen :8:
canım ben cuma günü yaptım yürüyüş cumartesi regl oldum yapamadım,bir iki gün geçsin gene başlıycam:8::8:sen ne yaptın yürüyebildinmi canım:51:
canim kac yasinda cocugun? benim kizim 2 yasinda ögretemiyorum bi türlü kiz tuvaleti duyunca ciglik atiyo ya ben beceremiyorum ögretmeyi ya daha erken napcam bilmiyorum

benim oğlan ekim 2010 doğumlu biz aylardır uğraşıyoz ama hiç sıkmadım,kızmadım ara ara açtım altını anlattım,yapmak istemeyince geri bağladım,geçen sana bisiklet alcam dedim altına yapmazsan öyle öyle yapmaya başladı:nazar::nazar::nazar:

bizim burda yine yagmur yayior 15 derece bile yok disarisi :ssz: sabah üsüdüm kalüferleri kapatmislar yaz geldi diye dondum :25:
e hava böyle olunca benimde uykum var halsizim :ssz:
türkiyenin neresindendin canim hava nasil günes varmi :97:

ızmir tatlım biz yaniyoz valla azcik iyi gibi ama bugün

Sen nerdesin caniim ben almanyadayim burasida buz gibi kis sanki gece kaorifer actik. ne zaman isincak bilmiyorum.
hic sorma dün cocugu yikamadan önce bende actim isinsin diye :ssz: avusturya dayim canim size komsu ülke :31:
haklısın canımo konuda bekarken çalıştığımdaçok sağlıksız beslendiğimin farkına evlenince vardım
hemorait başlangıcı oldu bende hep kabızdım bazen 2 hafta tuvalete çıkamazdım
hiç hayatım boyunca hatırlamam hergün tuvalete çıkayım
nolcak hep patateskızartması hamur işi börek çörek doğru dürüst sulu yemek girmezdi bozğazımdan
anamda napsın kadıncagız ben ot yerim babamla babanem et yemeğ iister kardeşim otta yemez pilav makarna köfte patatiz ne pişirceni şaşırırdı
şimdi düzenli yogurt yiyom diyete başladım başlayalı hep evde et hariç herşey pişiyo bide kereviz onun kokusuna dayanamıyom çünkü
o yüzden şimdi bağırsaklarımda düzeldi valla

yok bacım bu çin ve alman usulü karışık diyet:9:

bilmiomkiyaw ben öle die tahmin ediyom belki ondandır die yani hastalancam zamnlardada hep tatlı krizlerim oluyo ve hep tansiyon düşüklüğü ben ona bağlıyom ama emin değilim:6:
tansiyonun düsüyorsa tuzlu ayran ic ama habire tatli yeme kiz :30:
lahana degil hani 5 günde 5 kilo diyeti varya onu yapmistim.
onuda yapmissimdir kesin ama hatirliyamadim bosver canim onlarla cabuk gidiyor ama birakinca geri geliyor genelde saglikli beslenelim :38:
bizim öğlen çinli almanlı diyeti diyor:23::23:
kız ben sana onu şaka dedimgel öpeyim:38:
kiz sen niye topikdaslarimizi kandiriyon :57:gecen sarhoskende biriki yeni arkadas gelmisdin :27:bidaha görmedim kactilar herhalde :9:

benim oğlan ekim 2010 doğumlu biz aylardır uğraşıyoz ama hiç sıkmadım,kızmadım ara ara açtım altını anlattım,yapmak istemeyince geri bağladım,geçen sana bisiklet alcam dedim altına yapmazsan öyle öyle yapmaya başladı:nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]

benim kiz mayis 2011 bende kizmiyom yaptiktan sonra söylüyor ama, altini arada aciyorum ama kizin umrunda degil yapiyor hemen.

kizlar size bi soru adetim tam 24 gün gecikti hastaneye gittim hamile degilim sükür, kötü biseyde yok sükür ama niye gelmiyor??? Sizc neden gelmiyor fikri olan varmiß???

tutku yandan yandan bakıyor bana poşet içinden:56:
bende sana bi yandan yandan bakarsam :15::1:
canım ben cuma günü yaptım yürüyüş cumartesi regl oldum yapamadım,bir iki gün geçsin gene başlıycam:8::8:sen ne yaptın yürüyebildinmi canım:51:

benim oğlan ekim 2010 doğumlu biz aylardır uğraşıyoz ama hiç sıkmadım,kızmadım ara ara açtım altını anlattım,yapmak istemeyince geri bağladım,geçen sana bisiklet alcam dedim altına yapmazsan öyle öyle yapmaya başladı:nazar::nazar::nazar:
yok bacim seni bekliyordum :17::1:
ızmir tatlım biz yaniyoz valla azcik iyi gibi ama bugün
oh ne güzel :31: biz günese hasret kaldik bu sene :31:
kizlar size bi soru adetim tam 24 gün gecikti hastaneye gittim hamile degilim sükür, kötü biseyde yok sükür ama niye gelmiyor??? Sizc neden gelmiyor fikri olan varmiß???
canim bazen stress ve sIkIntIdan veya yeme düzenin degisincede olabiliyor gecikme :31:nezaman gitcen bidaha doktora :26:

benim kiz mayis 2011 bende kizmiyom yaptiktan sonra söylüyor ama, altini arada aciyorum ama kizin umrunda degil yapiyor hemen.[/QUOTE]

seninki daha erken canım,fazla sıkmaama her altını açtığında anlat yapma falan diye:31:

canim bazen stress ve sIkIntIdan veya yeme düzenin degisincede olabiliyor gecikme :31:nezaman gitcen bidaha doktora :26:

Haftaya bidaha doktor kontrolü bakalim nolcak! Hamile olamam demi doktor yok dediyse!! Hic istemiyorum..

vala burası da fazla sıcak oluyor :27:
hande var ya hamile değilsen elimizden cekcegin var ancak yiyon :20:

yeme yeme bosver. Sende ona bak deki sen bana sadece zarar veriyorsun seni yemicem yaglarimi eritecem:1::1::1::1:
bisküviylemi konuşayım karşıma alıp:53::53:
oh oh ne güzel burasi socguk. benim esim manisa kirkagacli bu sene izmire gelcez insallah.
aman kırkağaç kavunu sulu sulu buz gibi dolaptan yeni çıkmış:56::56::36:
hic sorma dün cocugu yikamadan önce bende actim isinsin diye :ssz: avusturya dayim canim size komsu ülke :31:

tansiyonun düsüyorsa tuzlu ayran ic ama habire tatli yeme kiz :30:

onuda yapmissimdir kesin ama hatirliyamadim bosver canim onlarla cabuk gidiyor ama birakinca geri geliyor genelde saglikli beslenelim :38:

kiz sen niye topikdaslarimizi kandiriyon :57:gecen sarhoskende biriki yeni arkadas gelmisdin :27:bidaha görmedim kactilar herhalde :9:
he onlarıda korkuttum gittiler napıyım bacım acik yırtık olsunlar ben kalacam zayıflayacam desinler
gerçi sonrada heykelci gibi sapık dioz:9::9:
dün birinede bugun kapalıyık yarın gel hafta içi yazdım:9::9:
benimkide gelmiyor cvp bulursan banada yaz bir zahmet:9:
Haftaya bidaha doktor kontrolü bakalim nolcak! Hamile olamam demi doktor yok dediyse!! Hic istemiyorum..
hamileyiz bacım gel halay çekek bende aynıyım:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::103::49:
:3::3::3:

simdi bakalim kac sayfa birikmis :51:
buda çetele tutuyor diyecem şimdi
suzicimde diyecek o ne kız :27::9:

bisküviylemi konuşayım karşıma alıp:53::53:

aman kırkağaç kavunu sulu sulu buz gibi dolaptan yeni çıkmış:56::56::36:

he onlarıda korkuttum gittiler napıyım bacım acik yırtık olsunlar ben kalacam zayıflayacam desinler
gerçi sonrada heykelci gibi sapık dioz:9::9:
dün birinede bugun kapalıyık yarın gel hafta içi yazdım:9::9:

benimkide gelmiyor cvp bulursan banada yaz bir zahmet:9:

hamileyiz bacım gel halay çekek bende aynıyım:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::103::49:

ama b
en istemiyorum daha zayiflamadim kizim kücük olmaaaazzzzz
buda çetele tutuyor diyecem şimdi
suzicimde diyecek o ne kız :27::9:

ama ben istemiyorum daha zayiflamadim kizim kücük olmaaaazzzzz

kavun güzel oluyor dedigin gibi oh oh olsada yesek.

kavun kavun kavun kavun:36::36::36::36::36::36::36:

olmaz sende doğuracan bende itiraz istemiyorum:20::20:

senin ne güzel kilon yine az benim gibi degil uffff yaaa allah hakkimizda hayirlisini versin. Cocuk zor simdi benim kiz uyududa indan böyle rahat rahat yazisabiliyorum, simdi uyanir yine kalk arkasini topla yemek yap adam gelcek off isler bitmiyor bizim persembe günü buralar tatil esim cumada izin almis 4 gün kaynanalara gitcez ooffff. Ama hakkini yemim bende gecen hafta bir hafta annemdeydim sira onda... Evlilik zor bacim demi??

Back
X