oyy canım sen hasta olmuşun:26:çok geçmiş olsun acil şifalarkizlar iyice cöktüm ben bi keyifsizlik uykusuzluk var hic sormayin Eki Görüntüle 723750
kac kilo ile hamile kaldin ki canim
onun icin persembe dedim zatenbir kilo gidiyor dedin ya cuma mutlu gireyim haftasonuna
yok fadimecim gecince unutuyorum iste ama cok fena oluyorum eskiden her sene kan verirdim en son kan verdigimden sonra titremeler oldu annem ona baska birsey diyor titreme demiyorda neydin ya :44: aklima gelmedi ama üsüyom iste baya kötü oluyor ama donacak gibi soguk olsada sicak olsada fark etmiyor geliyor arada sonra iste hamile kaldim bidahada kan vermedim simdi bilmiyorum neden öyle kaldi bende diye
birde canim allah korusun kimse senlen gelmediginde doktor lazim oldugunda veya bak bizim komsumuz bizim evde doguruyordun ambulansi aramak sorunda kalirsin vs. onun icin de önemli
ben bi ara tartilmadim bi kac hafta 77 ye cikmisim ben tartilmadigimda daha cok saliyorum sankim gibime geliyor
sen bizi gizli gizli takip mi ediyordun canimo su programini hatirliyorum bende indirmisdim o bagirdikca susturuyordum
aslinda mantikli dilek sonradan ona buna saldirmakdansa 1 dilim ekmek yesen hem tam doydugunu anliyorsun
ama iste nereye baksan nereye gitsen hep aksamlari karbonhydratlardan uzak durun diyorlar oda kafayi karistiriyor
o 2 bardak su dimi dilekcim önce 2 litre su sandim sonra dedim her ögünde 2 su yaziyor kesin bardakdir diye düsündüm
cepden arada face baktigim icin cogu seyi kaciriyorum resmi görmemisdim cok hos tatli cikmissin cok begendimhemide beyaz
cok tesekkür ederim arkadasim güzel bilgilerve abinede bendende acil sifalar diliyorum
merve bu ne
dizmana yi da tazmanya diye okumussum
dizmana ne canim
kiraz sapli form cayini sonra icseydin
10uncu yiliniz nezamanhayirlisi olsun daha gencsiniz zaten
aksami bozma ama tatlimyogurt ve salata ikisinide ye bence
![]()

bencede ikisi olabilir

evet ya söylemiştin yaşıt bizimkiler
ama erken başlamışsın bence
kızlar daha kolay öğreniyormuş ve benim kız 2 haftadır falan hazırdı çünkü öncesinde bezi kuru kalkmıyordu
allah kolaylık versin canım zorrr
reglin yakınmı canım
yaklaşınca bendede oluyor öyle üşüme titreme
diyetmii
oda ne kiii :44:
ya regl yakın yaa yeme krizlerindeyim
süper menü bence
tam benlik
ne olsun canım bende iyi sayılırım işte
bende artıyım
ve yemeye devam ediyorum
listeler için sağol canım