70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar iyice cöktüm ben bi keyifsizlik uykusuzluk var hic sormayin Eki Görüntüle 723750

kac kilo ile hamile kaldin ki canim :34:

onun icin persembe dedim zaten :1: bir kilo gidiyor dedin ya cuma mutlu gireyim haftasonuna :1:

:16::16::16:

yok fadimecim gecince unutuyorum iste ama cok fena oluyorum eskiden her sene kan verirdim en son kan verdigimden sonra titremeler oldu annem ona baska birsey diyor titreme demiyorda neydin ya :44: aklima gelmedi ama üsüyom iste baya kötü oluyor ama donacak gibi soguk olsada sicak olsada fark etmiyor geliyor arada sonra iste hamile kaldim bidahada kan vermedim simdi bilmiyorum neden öyle kaldi bende diye :31:

birde canim allah korusun kimse senlen gelmediginde doktor lazim oldugunda veya bak bizim komsumuz bizim evde doguruyordun ambulansi aramak sorunda kalirsin vs. onun icin de önemli :31:

ben bi ara tartilmadim bi kac hafta 77 ye cikmisim ben tartilmadigimda daha cok saliyorum sankim gibime geliyor :37:

:46:

sen bizi gizli gizli takip mi ediyordun canim :1: o su programini hatirliyorum bende indirmisdim o bagirdikca susturuyordum :9:

aslinda mantikli dilek sonradan ona buna saldirmakdansa 1 dilim ekmek yesen hem tam doydugunu anliyorsun :28:
ama iste nereye baksan nereye gitsen hep aksamlari karbonhydratlardan uzak durun diyorlar oda kafayi karistiriyor :ssz:

o 2 bardak su dimi dilekcim önce 2 litre su sandim sonra dedim her ögünde 2 su yaziyor kesin bardakdir diye düsündüm :1:

cepden arada face baktigim icin cogu seyi kaciriyorum resmi görmemisdim cok hos tatli cikmissin cok begendim:12: hemide beyaz :23:

cok tesekkür ederim arkadasim güzel bilgiler :34: ve abinede bendende acil sifalar diliyorum :16:

:52::52: merve bu ne :9: dizmana yi da tazmanya diye okumussum :37: dizmana ne canim :27:
kiraz sapli form cayini sonra icseydin :1:

10uncu yiliniz nezaman :1: hayirlisi olsun daha gencsiniz zaten :16:

aksami bozma ama tatlim :34:yogurt ve salata ikisinide ye bence :34:
oyy canım sen hasta olmuşun:26:çok geçmiş olsun acil şifalar:16::16::16:
bencede ikisi olabilir:31:

evet ya söylemiştin yaşıt bizimkiler
ama erken başlamışsın bence
kızlar daha kolay öğreniyormuş ve benim kız 2 haftadır falan hazırdı çünkü öncesinde bezi kuru kalkmıyordu
allah kolaylık versin canım zorrr

reglin yakınmı canım
yaklaşınca bendede oluyor öyle üşüme titreme

diyetmii
oda ne kiii :44:
ya regl yakın yaa yeme krizlerindeyim

süper menü bence
tam benlik :1:

ne olsun canım bende iyi sayılırım işte

bende artıyım
ve yemeye devam ediyorum :47:

listeler için sağol canım
çıktısını aldım :51:

beze geri dönüş yok artık
taktırmıyor zaten
umarım böyle devam eder
bikez daha zorlamadı kızım benim

:52::52::52::52:

o yeme krizleri gelirse istersen 1 ekmek ye yinede kesmiyor
mesela bu günlerde öyleyim ben
ama diyet psokolojisine girince ekmeksizde olmuyor

Allah razı olsun biraz daha uğraşıyım napimm:31:

kizlar iyice cöktüm ben bi keyifsizlik uykusuzluk var hic sormayin Eki Görüntüle 723750

Ben bi ara tartilmadim bi kac hafta 77 ye cikmisim ben tartilmadigimda daha cok saliyorum sankim gibime geliyor :37:

:52::52: merve bu ne :9: dizmana yi da tazmanya diye okumussum :37: dizmana ne canim :27:

Geçmiş olsun canım
İşte banada öyle geliyor tartılmassam alıcakmısım gibi geliyo alışmışımda sabah tartı önünde buluyorum kendimi sabah içmiş bulundum form cayı yaa zaten sorla içiyorum hiç sevmiyorum :31::31::31:

Son düzenleme:
canım özel olmazsa evliliğe yönelik konuşuyomusunuz,size gelme konusunda erken demiş:26:ne düşünüyo acaba:31:

Bi ara konuşmuştuk ev mevzuları karışıktı sonrada ben açana kadar açma bu konuyu dedi bende bi daha açmadım.

aslinda mantikli dilek sonradan ona buna saldirmakdansa 1 dilim ekmek yesen hem tam doydugunu anliyorsun :28:
ama iste nereye baksan nereye gitsen hep aksamlari karbonhydratlardan uzak durun diyorlar oda kafayi karistiriyor :ssz:

o 2 bardak su dimi dilekcim önce 2 litre su sandim sonra dedim her ögünde 2 su yaziyor kesin bardakdir diye düsündüm :1:

cepden arada face baktigim icin cogu seyi kaciriyorum resmi görmemisdim cok hos tatli cikmissin cok begendim:12: hemide beyaz :23:

Tanışalı 8. sene olacak Temmuz da birlikte olalı 6 canım :)
2 bardak su içiosun her ögünden önce..
Teşekkür ettim suzicim ayrıca :9:
Fydalı, bagırsakları calıstıracak ekmek bulduktan sonra aksamları cok abartmamak kaydıyla mantıklı geldi bana bilemedim.:26:

Selamlar kizlar iki gündür cok yogunum ayin 20 sinde kizim dogum günü vardi, yarin burda tatil bizde kizimin serefine bi mangal party si düzenliyoruz esim calisiyo hersey benim omuzuma kaldi alisveris hazirlik derken hic vakit bulamiyorum. Yarinda gitcez pazara kadar yokum ama kilomu ne zaman bildircem geldikten sonra olurmu?? Ama gecmisi hepsini okudum ama dedigim gibi yazmaya firsatim yok simdi kizimi uyutuyorumda hemen yazim dedim.

kac kilo ile hamile kaldin ki canim :34:

onun icin persembe dedim zaten :1: bir kilo gidiyor dedin ya cuma mutlu gireyim haftasonuna :1:

:16::16::16:

yok fadimecim gecince unutuyorum iste ama cok fena oluyorum eskiden her sene kan verirdim en son kan verdigimden sonra titremeler oldu annem ona baska birsey diyor titreme demiyorda neydin ya :44: aklima gelmedi ama üsüyom iste baya kötü oluyor ama donacak gibi soguk olsada sicak olsada fark etmiyor geliyor arada sonra iste hamile kaldim bidahada kan vermedim simdi bilmiyorum neden öyle kaldi bende diye :31:

birde canim allah korusun kimse senlen gelmediginde doktor lazim oldugunda veya bak bizim komsumuz bizim evde doguruyordun ambulansi aramak sorunda kalirsin vs. onun icin de önemli :31:

ben bi ara tartilmadim bi kac hafta 77 ye cikmisim ben tartilmadigimda daha cok saliyorum sankim gibime geliyor :37:

sen bizi gizli gizli takip mi ediyordun canim :1: o su programini hatirliyorum bende indirmisdim o bagirdikca susturuyordum :9:

cok tesekkür ederim arkadasim güzel bilgiler :34: ve abinede bendende acil sifalar diliyorum :16:

Canım bence bir git doktora, bahsettiğin normal bişey değil, neden oluyor araştırsınlar bakalım?

evet ya söylemiştin yaşıt bizimkiler
ama erken başlamışsın bence
kızlar daha kolay öğreniyormuş ve benim kız 2 haftadır falan hazırdı çünkü öncesinde bezi kuru kalkmıyordu
allah kolaylık versin canım zorrr

reglin yakınmı canım
yaklaşınca bendede oluyor öyle üşüme titreme

diyetmii
oda ne kiii :44:
ya regl yakın yaa yeme krizlerindeyim

süper menü bence
tam benlik :1:

ne olsun canım bende iyi sayılırım işte

bende artıyım
ve yemeye devam ediyorum :47:

listeler için sağol canım
çıktısını aldım :51:

beze geri dönüş yok artık
taktırmıyor zaten
umarım böyle devam eder
bikez daha zorlamadı kızım benim

:52::52::52::52:

o yeme krizleri gelirse istersen 1 ekmek ye yinede kesmiyor
mesela bu günlerde öyleyim ben
ama diyet psokolojisine girince ekmeksizde olmuyor
Fazla yerde bahsetme de nazar değmesin aman:nazar::nazar::nazar:
Ben kaçıyorum, herkese kaçamaksız cıssız akşamlar.

kizlaar :3:
is ev isi derken anca gelebildim :31:
vee öldüm yorgunlukdan belimi agritmisim zor yürüyorum :26:
ee siz ne yaptiniz :16:

Son düzenleme:
selam kızlar hastane işim bitmedi gibi yarında tahlillere bakılacak kaç haftadır sürekli bir taraflara yönlendiriyorlar bu üzerimdeki yorgunluk ne anlamadım umarım siz iyisinizdir hepinizi çok özledim :14:

oyy canım sen hasta olmuşun:26:çok geçmiş olsun acil şifalar:16::16::16:
bencede ikisi olabilir:31:

Allah razı olsun biraz daha uğraşıyım napimm:31:
sagol tatlim :38: bugün ben yine fazla kacirdim ya :17:
Geçmiş olsun canım
İşte banada öyle geliyor tartılmassam alıcakmısım gibi geliyo alışmışımda sabah tartı önünde buluyorum kendimi sabah içmiş bulundum form cayı yaa zaten sorla içiyorum hiç sevmiyorum :31::31::31:
canim bende bugün yine aldim zor buluyorum burda ama 4 ününde tadina baktim sonunda :9: en cok hosuma giden ve faydali olan kayisi form cayi misir püskülünün de tadi hos ama kiraz sapi hosuma gitmedi onu bidaha almam birde limonlu var ama onda tik olmuyordun bende :44:
Bi ara konuşmuştuk ev mevzuları karışıktı sonrada ben açana kadar açma bu konuyu dedi bende bi daha açmadım.

Tanışalı 8. sene olacak Temmuz da birlikte olalı 6 canım :)
2 bardak su içiosun her ögünden önce..
Teşekkür ettim suzicim ayrıca :9:
Fydalı, bagırsakları calıstıracak ekmek bulduktan sonra aksamları cok abartmamak kaydıyla mantıklı geldi bana bilemedim.:26:
masallah ya :nazar:zaman gecip gidiyor iste :31:
ha iste onu 2 litre diye okudum dedim oha :1:sonra dedim olamaz 6litre su iciremez dedim düsünmeye basladim :9::9:
ben bi zayiflasam bende giycem beyaz birseyler :1:senin üstde fazlaligin fazla olmayinca kötü durmuyor göze batmiyor seker :34:
ay insallah istedigimiz gibi oluruz dilek sen olmusdun zaten ben bekliyom hala ne bekliyorsam :1:
Selamlar kizlar iki gündür cok yogunum ayin 20 sinde kizim dogum günü vardi, yarin burda tatil bizde kizimin serefine bi mangal party si düzenliyoruz esim calisiyo hersey benim omuzuma kaldi alisveris hazirlik derken hic vakit bulamiyorum. Yarinda gitcez pazara kadar yokum ama kilomu ne zaman bildircem geldikten sonra olurmu?? Ama gecmisi hepsini okudum ama dedigim gibi yazmaya firsatim yok simdi kizimi uyutuyorumda hemen yazim dedim.
ay bilemedim simdi canim betül gelsede sorsak nasil olcak bildirimin diye :26:
Canım bence bir git doktora, bahsettiğin normal bişey değil, neden oluyor araştırsınlar bakalım?

Fazla yerde bahsetme de nazar değmesin aman:nazar::nazar::nazar:
Ben kaçıyorum, herkese kaçamaksız cıssız akşamlar.
annem hap yazdircam diyordun gidersek sorayim bakim :26: sagol fadimecim :38::16:
ya ben seni merak ettim bugün :43:

inşallah canım çok zor geliyor herşey biran önce toparlanmak zorundayım ama hastane yetersiz malesef
zor canim Allah yardimcin alsun ..

sagol tatlim :38: bugün ben yine fazla kacirdim ya :17:

canim bende bugün yine aldim zor buluyorum burda ama 4 ününde tadina baktim sonunda :9: en cok hosuma giden ve faydali olan kayisi form cayi misir püskülünün de tadi hos ama kiraz sapi hosuma gitmedi onu bidaha almam birde limonlu var ama onda tik olmuyordun bende :44:

masallah ya :nazar:zaman gecip gidiyor iste :31:
ha iste onu 2 litre diye okudum dedim oha :1:sonra dedim olamaz 6litre su iciremez dedim düsünmeye basladim :9::9:
ben bi zayiflasam bende giycem beyaz birseyler :1:senin üstde fazlaligin fazla olmayinca kötü durmuyor göze batmiyor seker :34:
ay insallah istedigimiz gibi oluruz dilek sen olmusdun zaten ben bekliyom hala ne bekliyorsam :1:

ay bilemedim simdi canim betül gelsede sorsak nasil olcak bildirimin diye :26:

annem hap yazdircam diyordun gidersek sorayim bakim :26: sagol fadimecim :38::16:

ya ben seni merak ettim bugün :43:
oyyyy canimmmmmmmm :38::38::38: anlattim ya sana neler yaptigimi :23: :9:

geçmiş olsun suzi,,halsizlik bendede var havalardan olsa gerek diye düşünüyorum:31:

bu arada bende tartılmadığım zaman önemsemiyor kilo almadım diye düşünüyorum ama durum feci oluyo sonra:9:en iyisi hergün kiloyu kontrol etmek valla başka türlü olmıcak:15:

sanada geçmiş olsun canım,,çok zor ağrıdır bilirim,,heleki bende fıtık varmış 3 tane hemde,, ameliyat olmakta istemiyorum,sonuçta 2 bebem var nasıl yaparım o halde herşeyi,ooff,allah yardımcımız olsun:16:
selam kızlar hastane işim bitmedi gibi yarında tahlillere bakılacak kaç haftadır sürekli bir taraflara yönlendiriyorlar bu üzerimdeki yorgunluk ne anlamadım umarım siz iyisinizdir hepinizi çok özledim :14:
geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur ccanım:26:

Son düzenleme:
geçmiş olsun suzi,,halsizlik bendede var havalardan olsa gerek diye düşünüyorum:31:

bu arada bende tartılmadığım zaman önemsemiyor kilo almadım diye düşünüyorum ama durum feci oluyo sonra:9:en iyisi hergün kiloyu kontrol etmek valla başka türlü olmıcak:15:

sanada geçmiş olsun canım,,çok zor ağrıdır bilirim,,heleki bende fıtık varmış 3 tane hemde,, ameliyat olmakta istemiyorum,sonuçta 2 bebem var nasıl yaparım o halde herşeyi,ooff,allah yardımcımız olsun:16:

geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur ccanım:26:

sagol canim :16: ay 3 fitikmi :26: Rabbim sifa versin zor :26: amiiiiiinnn :31:

bende bilmiyorum canım araştırıyorlar yerimden kalkamıyorum aşırı halsizlik var :50:

ev berbat oldu valla biran önce toparlanmam lazım yoksa işler kötü olacak

inşallah canım çok zor geliyor herşey biran önce toparlanmak zorundayım ama hastane yetersiz malesef
gecmis olsun canim ya :26: merak ettim okadar kötümü canim ya yani bazen halsizlik oluyor belki bi vitamin eksikliginden falan da olabiliyor ama okadar coksa insallah biran önce sebepini bulurlar :26:
zor canim Allah yardimcin alsun ..

oyyyy canimmmmmmmm :38::38::38: anlattim ya sana neler yaptigimi :23: :9:
ben onu dün yaptim :9:

ay öksürük olmussum sankim gidiklaniyor birde betül ve nesliden bana gecti herhal :30: ay nesli hastaydin bugün merak ettim onu simdi aklima geldi ondan gelemiyordur yazik :ssz: betül de arkadasi vardin :31:betül senin kutun doluymus canim birsey yazcakdim dolu dedi :17:

Back
X