Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah kızlar demediğim laf kalmadı tartıştım bugun eltimi anlatıyor die ama hala olsun o büyük sen ara bi dio dediğim lafları normal insan olsa anlar sürekli okeyde
kizlar moralim cok bozuk ya oglum agla agla susmadi bende en sonunda dayanamadim yaptim mamayi daha bitirmeden icerken uyumaya basladi
benim sutum neden yetmiyo ya herseyi yapiyorum kim sut yapar derse onu yapiyorum sirf sut olsun diye yediklerimden 5kilo aldim ama yok yok neden ya
![]()
vala anlasam yardımcı olim da ben bilmem ki senin süt iyidir belki oğlan doymuyodur sıkma canını netcen :26:
eltinin yanına gitsin..hem başkasını öwerler hemde senin yanında dururlar..Ah kızlar demediğim laf kalmadı tartıştım bugun eltimi anlatıyor die ama hala olsun o büyük sen ara bi dio dediğim lafları normal insan olsa anlar sürekli okeyde
kizlar moralim cok bozuk ya oglum agla agla susmadi bende en sonunda dayanamadim yaptim mamayi daha bitirmeden icerken uyumaya basladi
benim sutum neden yetmiyo ya herseyi yapiyorum kim sut yapar derse onu yapiyorum sirf sut olsun diye yediklerimden 5kilo aldim ama yok yok neden ya
![]()
Akşam rüyamda suziylen ballıyı gördüm kaynanamı anlatıyotdum geçmiş olsun suzim dün yedim de yedim kızartmalar köy ekmekleri reçeller
Faceten okey oynuyor oslew cuma günü çankayadaydım aklıma sen geldin kız benim kaynanada heykelci gibi koltukta yatak yaptım ona gece koltuğun başına sarılmışım baban sandım dio koskoca kadın
5.ayinin icinde canim 22de bes ayi biticek bende anlamiyorum neden Boyle oldugunu kizim7ay emmisti ilk 2ay 2kilonun ustunde Kilo almisti oglumda ayni canim ilk 2ay yaklasik 2 bucuk Kilo Aldi cok toplu cocuk olcak diyolardi ama sonra Durdu almasi insaallah fayda eder diye umuyorum bizded aynisi oldu canim kizimdada oglumdada kv yuzunden esimle baya kavgalarimiz oldu belki o yuzden azalmistir cok uzulmustum simdi kv trde hic Problem yok iyide anlasiyoruz esimle morawlim yerinde ama giden gelirmi onu bilmiyorum isteeltinin yanına gitsin..hem başkasını öwerler hemde senin yanında dururlar..
kaç aylıktı bebeğin tatlım.ben oğlumu 3 ay emzirebildim kızımı 5 ay.sütüm stresten hemen kesiliyordu saolsun kaynanam sayesinden..sütüm çok yağlıydı kızım 3 kilo doğdu 1 haftada hemen kilo aldı doktor bile şaşırmıştı.ama gel görki sütüm hemen kesildi..ne yaptıysam fayda etmedi..çok üzülmüştüm bende..inşallah bişeyler fayda eder..bana bişey fayda etmemişti.stres warsa ne yapsan faydasız onu diyeyim..
selam kizlar
misafir vardin anca gelebildim cok yoruldum karnimin agrisindanda öldüm oglum ben ölüyorum dedimde anne saka yapiyorsun ölmiycen demi dedi kuzum benim kiyamam agzimdan cikti üzülceyi hic aklimdan gecmemisdi yok oglum saka yaptim dedim karnim cok agriyo ondan öyle dedim diye anlatim allah kimsenin kuzusunu annasiz birakmasin baba anna gibi olmuyor üvey anne eline hic düsürmesin kendi annesi gibi olmazoff bunalimdayim herhalde
gecmise gidmeden aklimda kalani cevaplim
Mervecim söz verdim amareglliyim dikkat ettim ama arada cis da kacti su sancilarim gecsin insallah düzene sokcam sözümü unutmadim
yeni gelenlere de hosgeldiniz diyorumahada unuttum
dur devam düsüneyim :44:
duygu sey yazmisdin oglun cubuk falan yemek istiyormus herhalde 7 aylikdin sanirsam tolga bence ver canim herseyden az az benim dayim kizi fransadan burdaydin masallah bebek5 aylikdin ama herseyden tadimlik veriyordun ben oglumda anneme verdirmek istemedim cesit cesit pürelerle mamalarla idare ediyorum diye simdi oglum dogru dürüst birsey yemiyor cok secici annemde senin yüzünden diyor belki kücüklükden alisdirsaydim herseyden böyle olmazmiydin diye düsünüyorum
Betül
aniden kocami bulcankiz onun sözü var nisani var dügünüde önceden ayarliycaksiniz tatlim yok öyle hemencecik vermeyiz seni
Hande sen bi bebisi yap teyzesi ona alir ne isterse
Gurbet hamilemisin :44:
Balliiim kaymagim gelemiycem yazmis niye diye sorcakdim oglan durmadi aglayinca bende ciktim
sanki mine nesli zerra yok larmiydin yoksa kacirdimmi göremedim gibi :44:
fadimecim bende ciddiyim bulusak eninde sonunda gelecem izine cok sevinirim
betül listeyi yapmis ellerine kollarina saglik tatlim
secemmm deyince de kaynanasi geliyor aklima
berenevra canim ek olarak mama ver istersen canim belki gercekden sütün yeterli gelmiyordur yada bi bomba al bi cikart nekadar cikiyor sen almanyadaydin still tee al bol bol ic baska nediycemi bilmiyorum insallah düzelir canim
aklima gelmeyen kizlar kusura bakmayin canlarim bu seferlik böyle olsun
esimde geldi isden ciktim ben öptüm iyi geceler tatli rüyalar![]()
çalışıyormu o saate kadar canımayölecem açlıktan içmediğimşey kalmadı bu adamda daha gelmedi onun yüzünden saldıracamşimdi dolaba:26:
bende küsmem 1 gün küs kalırız en fazlaevet bende eşimle yaşıyom öyle sorunları bazen,küstükmü zor barışıyok,ama artık küsmüyom konuşuyom,küserekde hayat geçmezki
ooyyyy canımmsenin kız pek bi duygusalmış canım benim
üzme kendini minecim napcan erkekler hepböyle
![]()
canım benimde öyle arkadaşlarım varbiz yaptigimizdan alismislar ondan canim sanki biz usakiz bazen lafin nereye gittigini bilmeden konsuyorlar iste herseyi biz yapacaz diye birsey yok ama hep sen yapinca onlarda umursamiyor benim isarkadasi alman adama telefonda talimat veriyor gecen böyle bakmissimtoz aliyormus yataklari degistiyormus evin alisverisini yapiyor oh dedim gel keyfim gel adam kadinin yiyeceklerini bile kativeriyor hazirliyor
bankada müdürmüs birde calisiyorda yani dedim icimden keske bunun 3 de birini benimkiside yapsa yada sadece kendi giysilerini kaldirsin nerde
ha birde ütüsünü de kendi yapiyormus kadin güzel yapamiyorsun sen diyipde
bence sonradan oda pisman olmus cay icermissin yapimmi demesinden belli ama erkek iste zorlaniyor ne var özür dileseniste cocuklarin yaninda olmazsa daha iyi ama bazen ister istemez tartisma cikiyor cocuklarda etkileniyor
bazen bu erkekleri anlamak mümkün degil
biliyorum canim cokda dikkat etmedim simdi de karnima agri girdi bugün yarin regl olacam herhalde![]()
aynen canım birikim patladıCanım birşeyler birikmiş sende, akşama patlak vermiş, bazen oluyor öyle, birkaç gün tavrını koydun mu anlar hatasını, sıkma canını, arada bir diş göstermek iyi oluyor.
evet onların odunluğu bizim alınganlığımız denk gelince böyle oluyor işteminecim arada olur öyle küslükler
eşlerin herzamanki odunluklarıda biz heralde bazen daha alıngan oluoruz..
Faceten okey oynuyor oslew cuma günü çankayadaydım aklıma sen geldin kız benim kaynanada heykelci gibi koltukta yatak yaptım ona gece koltuğun başına sarılmışım baban sandım dio koskoca kadın
inşallah çoğalır canım..5.ayinin icinde canim 22de bes ayi biticek bende anlamiyorum neden Boyle oldugunu kizim7ay emmisti ilk 2ay 2kilonun ustunde Kilo almisti oglumda ayni canim ilk 2ay yaklasik 2 bucuk Kilo Aldi cok toplu cocuk olcak diyolardi ama sonra Durdu almasi insaallah fayda eder diye umuyorum bizded aynisi oldu canim kizimdada oglumdada kv yuzunden esimle baya kavgalarimiz oldu belki o yuzden azalmistir cok uzulmustum simdi kv trde hic Problem yok iyide anlasiyoruz esimle morawlim yerinde ama giden gelirmi onu bilmiyorum iste
tunaydin kizlar nasilsiniz
Kız o okey bağınlısı sürekli faceten okey oynar başından kalkmaz saatlerce valla aklıma geldi canımda orda market neresinde bilemedim gezdik gezdik tuğba yemişçinin ordan 105 e bindim eve geldim
hande böle pısıp susarsa yönetim fena halde eve yerleşcek![]()
betülüm ellerine sağlık canım...
Ah kızlar demediğim laf kalmadı tartıştım bugun eltimi anlatıyor die ama hala olsun o büyük sen ara bi dio dediğim lafları normal insan olsa anlar sürekli okeyde
![]()
selam kizlar
misafir vardin anca gelebildim cok yoruldum karnimin agrisindanda öldüm oglum ben ölüyorum dedimde anne saka yapiyorsun ölmiycen demi dedi kuzum benim kiyamam agzimdan cikti üzülceyi hic aklimdan gecmemisdi yok oglum saka yaptim dedim karnim cok agriyo ondan öyle dedim diye anlatim allah kimsenin kuzusunu annasiz birakmasin baba anna gibi olmuyor üvey anne eline hic düsürmesin kendi annesi gibi olmazoff bunalimdayim herhalde
gecmise gidmeden aklimda kalani cevaplim
Mervecim söz verdim amareglliyim dikkat ettim ama arada cis da kacti su sancilarim gecsin insallah düzene sokcam sözümü unutmadim
yeni gelenlere de hosgeldiniz diyorumahada unuttum
dur devam düsüneyim :44:
duygu sey yazmisdin oglun cubuk falan yemek istiyormus herhalde 7 aylikdin sanirsam tolga bence ver canim herseyden az az benim dayim kizi fransadan burdaydin masallah bebek5 aylikdin ama herseyden tadimlik veriyordun ben oglumda anneme verdirmek istemedim cesit cesit pürelerle mamalarla idare ediyorum diye simdi oglum dogru dürüst birsey yemiyor cok secici annemde senin yüzünden diyor belki kücüklükden alisdirsaydim herseyden böyle olmazmiydin diye düsünüyorum
Betül
aniden kocami bulcankiz onun sözü var nisani var dügünüde önceden ayarliycaksiniz tatlim yok öyle hemencecik vermeyiz seni
Hande sen bi bebisi yap teyzesi ona alir ne isterse
Gurbet hamilemisin :44:
Balliiim kaymagim gelemiycem yazmis niye diye sorcakdim oglan durmadi aglayinca bende ciktim
sanki mine nesli zerra yok larmiydin yoksa kacirdimmi göremedim gibi :44:
fadimecim bende ciddiyim bulusak eninde sonunda gelecem izine cok sevinirim
betül listeyi yapmis ellerine kollarina saglik tatlim
secemmm deyince de kaynanasi geliyor aklima
berenevra canim ek olarak mama ver istersen canim belki gercekden sütün yeterli gelmiyordur yada bi bomba al bi cikart nekadar cikiyor sen almanyadaydin still tee al bol bol ic baska nediycemi bilmiyorum insallah düzelir canim
aklima gelmeyen kizlar kusura bakmayin canlarim bu seferlik böyle olsun
esimde geldi isden ciktim ben öptüm iyi geceler tatli rüyalar![]()
31 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] NICK [/TD]
[TD] BAŞLANGIÇ [/TD]
[TD] GEÇEN HAFTA [/TD]
[TD] BU HAFTA [/TD]
[TD] GİDEN [/TD]
[TD] TOPLAM GİDEN [/TD]
[TD] HEDEF [/TD]
[TD][/TD]