- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
way bea ne kaynanalar war..gurbetcim çok şanslısın walla.öyle kaynanam olsa öper öper başıma koyardım..![]()
evet cnm gercekten o konuda cok saslıyım 2 gun aramasam özluyom valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
way bea ne kaynanalar war..gurbetcim çok şanslısın walla.öyle kaynanam olsa öper öper başıma koyardım..![]()
evet cnm gercekten o konuda cok saslıyım 2 gun aramasam özluyom valla![]()
Kız gurbet içtiği sudan gönder kaynananın
benim kaynanam niye böyleee...ceza mı?bu bana yaaa...yediğime giydiğime karışır..offff..
ay nıye oylekı yakınsınızya belkı ondandır cnm
benim kaynanam niye böyleee...ceza mı?bu bana yaaa...yediğime giydiğime karışır..offff..
allah kabul etsın cnmmis gibi böğrülce yemeği kokuyor yaa..iftar oluwersede yesem...ekmeği suyuna bandıra bandıra..şaka şaka..ekmek bandırmak yok..bu haftaya 63 le gelcem söz werdim..saçımı başımı yapayım güzel ciciler giyeyim.kocişim bugün gelecekmiş akşama ewe..adama kötü gözükmeyeyim.![]()
Ay bizimkinin tek aşkı eltim arayacakmışım. Onu arayı ben düzeltecek işim onlarda kalmıyor ama öz anamda ayrı dert aldığım arşaflarda yatırma çeyiz vermedi sana dio napcamı şaşırdım
Bide ben yeni evli sayılırım ektim evleneli 4 yıl oldu onda kalsa ya of eşim askere gitse napacam biliom bana doğur dio askerlik varken kirayi kim ödücek diom sen çalışırsın ben bakarım dio
Bide ben yeni evli sayılırım ektim evleneli 4 yıl oldu onda kalsa ya of eşim askere gitse napacam biliom bana doğur dio askerlik varken kirayi kim ödücek diom sen çalışırsın ben bakarım dio
anam işin zor handem esın askere gıdınce annelere gıtmezsen bu kadın sıze yerlesır valla:26:
ay nıye oylekı yakınsınızya belkı ondandır cnm
benımkıde dugun var bana para gönderdı begendıgın abıyeyı al dıye
allah kabul etsın cnm
kız kayınvalıde ceyızmı verırkı :26::26:
bende kapalıyım canım ama ewde rahatım..mini short falan hep öyleyim.ama kaynanm kapıyı çalınca Allahhh hurra beni alıyor telaş..kapri falan giysem ewde laf ediyor ona neyse..ben dışarıda eteklerim elbiselerim genelde kapri giyerim..diz altı..ona karışıyordu başta hala der.ama takmıyorum inadına giyiyorum bu benim tarzım bende onun giyimini beğenmiyorum oda bana göre giyinsin bana diyor kız nere gelin giderse orda ne nasıl oluyorsa ne giyiliyorsa ona uycak diyor.bende beni böylee aldınız kocamda memnun dedim..bu seferde eşimi sıkıştırıyor..BENIMKIDE BIKAC KERE KARISIR OLDU AMA esim cevap Verdi ben kapaliyim o var diye hic bisey giyemiyorum tabi normal olarak bitane kendime elbise aldim ona laf etti tabi esimde disardami giyiyo benim yanimda giyiyo dedi yok bunlarin icinde var karisma simdi oh misgibi keyfini cikartiyorum ama sadece 5ayim var![]()
kız uzak olsamda uzaktan ederdi edeceğini ama en azından daha iyi olurdu..şimdi biyere gitcek olsak eşimle yolda durdurup nere gidiyorsunuz cart curt.istemedikleri yere yollamıcak oluyorlar.ben yarı yoldan döndüğümü hatırlıyorumay nıye oylekı yakınsınızya belkı ondandır cnm
benımkıde dugun var bana para gönderdı begendıgın abıyeyı al dıye
allah kabul etsın cnm![]()
valla bencede anahtar falan da verim deme sakın altını üstünü getirir evin
ayy çok korkuyorum benimki nasıl olcak acep :18::18::18:
hım bızde düzen diyolar nısanlıgı gecelıgı makyaj malzemelerı elbıse takı ayakkabı alınırverir tabi canim bizim ailede nisan bohcasinda kiz icin
10 yada 15 havlu
10 yada 15 basortu
yelek
10 yada 15 patik
pike takimi
2 yada 3tane isleme seccade
bunlarin yaninda nisan bohcalari
kizin ailesine hediyeler
nisanda alinan esyalar kiyafetler ayakkabilar terlikler
bende kapalıyım canım ama ewde rahatım..mini short falan hep öyleyim.ama kaynanm kapıyı çalınca Allahhh hurra beni alıyor telaş..kapri falan giysem ewde laf ediyor ona neyse..ben dışarıda eteklerim elbiselerim genelde kapri giyerim..diz altı..ona karışıyordu başta hala der.ama takmıyorum inadına giyiyorum bu benim tarzım bende onun giyimini beğenmiyorum oda bana göre giyinsin bana diyor kız nere gelin giderse orda ne nasıl oluyorsa ne giyiliyorsa ona uycak diyor.bende beni böylee aldınız kocamda memnun dedim..bu seferde eşimi sıkıştırıyor..
kız uzak olsamda uzaktan ederdi edeceğini ama en azından daha iyi olurdu..şimdi biyere gitcek olsak eşimle yolda durdurup nere gidiyorsunuz cart curt.istemedikleri yere yollamıcak oluyorlar.ben yarı yoldan döndüğümü hatırlıyorum
bende kapalıyım canım ama ewde rahatım..mini short falan hep öyleyim.ama kaynanm kapıyı çalınca Allahhh hurra beni alıyor telaş..kapri falan giysem ewde laf ediyor ona neyse..ben dışarıda eteklerim elbiselerim genelde kapri giyerim..diz altı..ona karışıyordu başta hala der.ama takmıyorum inadına giyiyorum bu benim tarzım bende onun giyimini beğenmiyorum oda bana göre giyinsin bana diyor kız nere gelin giderse orda ne nasıl oluyorsa ne giyiliyorsa ona uycak diyor.bende beni böylee aldınız kocamda memnun dedim..bu seferde eşimi sıkıştırıyor..
kız uzak olsamda uzaktan ederdi edeceğini ama en azından daha iyi olurdu..şimdi biyere gitcek olsak eşimle yolda durdurup nere gidiyorsunuz cart curt.istemedikleri yere yollamıcak oluyorlar.ben yarı yoldan döndüğümü hatırlıyorum