70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız ben küsmedim okendi kendine triplere giriyo
konuşmuyo 2 yıldır böle bi dargın bi barışık
evler karşılıklı kocasını
eşimle görüştürmüyor
kaynanamda hep onu anlatınca bana geldiler işte:52::52:

sonrası sanat:23::23::23::23::9:

ay kız böle tipler her yerde var kendi kendine küser barışır neyin kafasını yaşıyosa artık

bizde bi laf dirler anam 'elti eltinin ne olduğunu istermiş, ne öldüğünü'

ne eltisinin mal mülk sahibi olmasını istermiş ,ne de ölmesini ölürse işler bana kalır diye...

ayni canim :113: günaydin bu arada :16:gerci öglen olmus :1:

kaynana gitti diye kutlamami yaptin :9:

hala icimde acaba hamilemisin geciyor nedense :26:

affiyet olsun canim :38:

yazini okudum 2 kere aradim zerram ama kaldirmadilar :26: bugün 9-12 kadarmis kapanti simdide yarin tekrar deneyeyim cesaret verdiniz bana :15: ama canim yanarsa gelir burda aglarim :1: gözlüklen gidiyorsun gözlüksüz cikiyorsun :23:

sen kaynana dedikce kaynana kaynana sarkisi dilime dolandi :9:

allah ülkemizi korusun :31: insallah minem :38:

canim sen napiyordun ki de böyle oldun :26: ben herseyden yiyorum az da olsa :26:
yok canım bebek içimde ballı gibi kaybolmadığına göre
heralde yoktur:9::9:
he kocacımkutlama yaptı gece yarısı anası yok die:23:
ay kız böle tipler her yerde var kendi kendine küser barışır neyin kafasını yaşıyosa artık

ne eltisinin mal mülk sahibi olmasını istermiş ,ne de ölmesini ölürse işler bana kalır diye...

ay öle valla of anlamıyom nedir bu fesatlık bu insanlarda:6:
dünde siniroldum
bana 14 ayar set aldılar:6:
eltime 22 ayar almışlar:6:
alırken eltimle kaynanamda kuyumcuya geldi :6:
beni kandırıyolar hesapta :6:
güya eltiminkide benim gibi 14 ayarmışta o sarıya boyatmışta bilmem ne:6:
sonram düğünden sonra eltim bombayı patlattı benim setim 22 ayardı die:6:
ses çıkartmadım:6:
dünde kaynanam demezmi:6:
sen 14 ayar istedin o 22 die:6:
sanki bana sordular:6:
ay çıldırdım iyice:52::52:
köylügelinleri gibi kavga edecez seninki çok benimki az die:6:
zorla tahrik ediyorlar insanı:52::52:

dünde siniroldum
balli demisken pazartesi gelemem dedi ama bugün sali nerde ki :26:
of karnim ariyor benimde kücük soba calistirdim simdi :37:
ay eltinde masus söylemis bence hava atmak icin :41:kaynanada kizdim hakksizlik yapmis iki gelinide ayni tutmazi en makul olan bence :22:

ay eltinde masus söylemis bence hava atmak icin :41:kaynanada kizdim hakksizlik yapmis iki gelinide ayni tutmazi en makul olan bence :22:
he öle zaten:6:
o evlenirken kocası okuyormuş:6:
ondan ev eşyasını ona göre düzmüşler:6:
ben gri aldımmutfak eşyalarımı ama eşim ödedi:6:
mobilyada bi takım koltuk aldım ama iyisinden:6:
onu kıskandı heral kaçıverdi çeyiz günü evden:6:
gelinliğide diktiriken taşlarını ucuz olsun die emitasyon almışlar
benimkini gerçek taş kullandık
kızdı kıskandı
laf soktu hemen:47:
kizlar ben molaya cikacam :56:sonra görüsürüz öptüm :54::16::10::10::10:
:3::3::3:

canim cocuklar cok zor oluyolar bizim evde bide tamir basladi daha disarilari yapiyolar benim kizin odu kopuyo bide eve girdiklerinde nasil basedicem bilmiyorum
benim esimde aksama Kadar calisiyorum sunlara bak diyodu ama bikacgun evde kaldiktan sonra nekadar zor oldukalrini gordu bugun telde konusurken cocuklarin seninide duyuyo tabi Allah sana yardim etsin cok zor senin isin diyo
simdi tabi yine yardimci olmuyoda kizmiyoda artik sustur sunlari diye

cok gecmis olsun canim gercekten cocukla hasta olmak zor

cok yoruluyorum ben cocuklarla kizim cok ugrastiriyo zaten diyeride kucuk onun ayri ilgiye ihtiyaci oluyo kizim tum ilgiyi ustune istiyo habire yeni yeni huylar cikartiyo bazen cok kizdiriyo bende kiziyorum en son dun cok kizdim artik ustunu cikartip oyle gezmek istiyo bezine varana Kadar cikartiyo once bisey demedim yerlerede cisini yapti tamam gel dedim banyo yaptirdim ondan sonra tekrar cikartinca benimde tepem atti ahmet bile kucucuk bebek dah 5 aylik bile olmadi yaninda oturuyo ahmette elini carpiyo oynatiyo anne ahmet dovdu diyo kim dokunsa dovdu beni diyo piskolajisi bozuluyo onunda kimsede yok hava kotu disari cikartamiyorum biraz cocuk gorsun acilsin ama yok onun halinede uzuluyorum trdeyken her Saniye bi cocuk vardi yaninda cikip kapinin onunde oynuyolardi orda Burda evde kilitli kaldi habire anne babageldi parka diyo yagmur yagiyo goturemiyoruz cok uzuluyorum onun halinede off off ne dolmusum ya

geçmiş olsun canım :26:

Geçmiş olsun, karanfil koyaydın.

Çok büyük geçmiş olsun canım zor olur eminim, Allah şifa versin.
Allah kolaylık versin küçük çocuklar bir de yurtdışı, geçecek bugünler de sabret bakalım.

Allah tez zamanda işlerini yoluna koyar inşallah.

ben birakamiyorum cok stresse giriyorum birde kilo alirim kesin keske birakabilsem bende :ssz:
yabanci bir ülkede dil bilmedinmi zor canim iyiki ablan ögrenmis :29:

gecmis olsun tugbis insallah düzelir :16:ne tetiklemis ki mantarmi :26: iyiki gitmissin hastaneye :38:

Geçmiş olsun canım iyiki hastaneye gitmişsin allah acil şifalar versin :16:

hepiniz sağolun kızlar bugün daha iyi gibiyim,,gerçekten grip olsam daha iyiydi en azından bi antibiyotikle ayaklanıyodum ama bu iltihap olayı cidden kaçıncı kez yokladı beni zor geçiyo vesselam,aman bidaha göstermesin rabbiimm:25:
Selam kizlarrr ben de zayiflamak istiyoruuuum:3:nisn 1de dogum yaptim hamileligimde 16 kilo aldim 9 kilosu gitti kalan saglar benimdir:24: emziren anneler nasil zayifliyosunuz?:emir_bebek:
hoşgeldin canım bende emzirirken kilo vermeye başlamıştım,ilk önce abur cuburu kesmek ekmeği azaltmak çaydaki şekeri azaltmak ve çok su içmek oldu işim,sonra zaten kilo vermeye başlıyo daha azimleniyosun,,:34:

ben çalışıyorum ama eşim yine ilgilenmez gece çocukla
ağlasa bile ruhu duymaz
ben çocuk yatakta dönse uyanırım mızırdasa hemen kalkar bakarım başka odada yatmasına rağmen ama eşim hiiiiç duymaz :50:

çok geçmiş olsun canım umarım hemen atlatırsın
kızın kaç yaşındaydı senin
evde nasıl yalnız koydun ben oraya takıldım :53:

allah sana daha çok sabır versin canım senin işin bendende zormuş,,,

kızım 3yaşında,,kız okadar alıştıki bu duruma,uyanınca kalkar bizi bekler ağlamaz,tv'de çocuk kanalı açık kalır ona bakar,,maşallah diyiver nazar değmesin,,hastane 2dk uzaklıkta arabayla,zaten bi tahlil sonucunu alıp ilaçlarıda alıp dönücektik en fazla yarım saat sürer kızda uyanmaz diye düşündük,ama olmadı işte,,neyse atlattık bişekil,,oğlanı(4yaşında) bidefa evde uyurken bıraktımda amaaan:53:yeri göğü inletiyomuştu geldiğimde,bidaha tövbe dedim,pekbi anacı oğlan,beni göremeyince kıyameti koparıyo malum:47:
Hosbulduk canlarim:16: bugun karbonatli su icmeye basladim cok azimliyim hamilelikten onceki kilomun 10 kg altina inmek istiyorum:56: hayirli ugurlu olsun bna uzun bi yolumuz var kizlar insallah heedefi tam 12den vurcaz:32:
karbonatlı suyun pek bi zararı olduğunu duydum vücuda biraz araştır istersen zararlarını,ben 1hafta içtimde zararlarını görünce hemen bıraktım:26:
iyi olmuşsen yeme eylüle kadar yasak sana:9:

kız alıver elşine bi sineklik yapıştır duvara:9:

geçmiş olsun canım ay o hastalık çok kötü grip olsan dha iyi:26:
aynen öyle canım teşekkür ederim sağol:5:
hepinizi özledim canlarım benim :38::16::16::21:
kız dün gece kaynanam gitti ya evine.eşimde telefonla arıyor misafir gelecek die.
dedim o çocugu bu kafayla çekemem çabuk eve gel die bağrındım telde:47:
bi baktım 5 dakkaya gelmiş.:10:
ay ben nası ağlıyorum:43:
duvarlar üstüme gelio
sabahtan midem bulanıyodu zaten
hepsi üstüste geldi
isyannnn ettim:24::24:
nefes alamıyom eve sığamadım
eşimde çok sevdiğimizbi arkadaşlarımız vardı
onları alalımda az muhabbet et açılırsın dedi
gittik incir altına sahilde oturduk
ay bi iyi geldi bi açıldım
oh:16:
dedim eşime
kaynanam sapla samanı ayırmıyor:47:
ben o kadar iyi davranıyorum işini gördüm:47:
o hala eltimi ara sen arayı düzelt diyor:52:
onu anlatıyor dedim:50:
oda sen arasan ben kızarım zaten dedi
ay çok mutlu oldum
kocamı dahaçok sevdim
sonrasıda :23::23::23:
öle yani bacılar
gelmez bidaha işallah
salon ortasında tırnak kesiyor
ben öle pisliğe dayanamıyom:47:
ay bi sinir oldum okurken biyandanda sevindim sonradan iyi olmuş hadi gözün aydın:16::34:
geçmiş olsun canım:16::16::16::16:

sağol zerracım allahım bidaha hasta etmesin hiçbirimizi çok zor valla:25:

kızlar kusura bakmayın msjlara biraz baktım gerisine bakamıcam çünkü annemler gelcek..geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara teşekkürlerimi iletiyorum..yemek falan yapcam..hadi kaçtım ben :10::10::10::10:

Son düzenleme:
nerdesiniz yavrucaklarım yyaaaaa sıkıldım burdaa boş boşşşş:84::84::84::84::84::84::84::82:

Son düzenleme:
diyetler nasıl gidiyooo:33::33:

beni soracak olursanızzz şahaneeeeeeeeeeeeeeeeee bugünde çok güzel eksiler gördüm tartıdaa,hedefime ulaşıcam çok hırslıyım bu konuda,cumaya 61i görmessem rahat yok banaaa:47::47:

kızlar kusura bakmayın msjlara biraz baktım gerisine bakamıcam çünkü annemler gelcek..geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara teşekkürlerimi iletiyorum..yemek falan yapcam..hadi kaçtım ben :10::10::10::10:
hamarat müzüm benim:6::9:
nerdesiniz yavrucaklarım yyaaaaa sıkıldım burdaa boş boşşşş:84::84::84::84::84::84::84::82:
ben burdayımarada geliom:16:

beni soracak olursanızzz şahaneeeeeeeeeeeeeeeeee bugünde çok güzel eksiler gördüm tartıdaa,hedefime ulaşıcam çok hırslıyım bu konuda,cumaya 61i görmessem rahat yok banaaa:47::47:
işallah canım:ssz:

benim diyet miyet hak getire düzenim bozuldu midem bulanıyor 2 gündür ekşi erik yiyom geçsin diye ama olmuyo:ssz:

Geçmiş olsun, karanfil koyaydın.

tekrarmi yapcaz :37:ugrastirmasalar olmaz sankim :9: dis im betülüm :1:disci yanagimi sisirmisdin korkuyorum :43:gitmem lazim ama korkuyorum iste :5:

ben de fadime abla karanfil koyaydın diyince ne yazdığına tekrar baktım dişin sızlıyormuş :9:
ay dedim rezil oldum :37: :9:

ben yine kaçar :10:
öpüldünüz..

hayla kahvaltı etmedim midem kötü yine:26:
reglde olmadım:26:
tuvaletede çıkamıyom:26:
iyice tıkandım:26:

Canım senin hepsi birikmiş kötü olmuş ya zaten geldimi hepsi birden gelir :31::31:

günaydın arkadaşlar
trendy seceem geçmiş olsun dikkat edin kendinize...
1 haftta tatilde kilo alırım diye korktum ama aksine geçen hafta cumaya göre 600 gr vermişim:8::8::8:
diyete kaldığım yerden devam:10:
dün yediklerim

sabah
1 domatis 1 salatalık
yarım demet maydonoz
1 haşlanmış yumurta
1 çatal peynir
4 zeytin
1 dilimk. ekmeği
ara
az şekerli t.kahvesi
öğlen
1 tabak 7-8 kaşık kadar kuru fasülye
2 kaşıkk yoğurt
yarım dilimden az 2 lokma k. ekmeği

ara
1 ince dilim karpuz
7-8 tane kiraz

akşam
2 kepçe çorba
5-6 kaşık barbunya yemeği tanelerini yedim suyunu yemedim
salata
2 çatal pilav

ara
2 top dondurma:26:
bütün gün temizlik yaptım yoruldum ödül verdim kendime:1:

Afiyet olsun canım 2 top dondurmadan bişi olmaz butun gun kalorı kaybetmişsin zaten temızlıkte :6:

bilmiyorumki canim belki sen daha fazla verirsin hedefim benim bu hafta icin 69.9 ama zor gozukuyo

evet suzim ya burdada habire yagmur yagiyo
gecmis olsun sizde bisey yoktur insaallah

Bende 69 göriyim diyorum ama hiç sanmıyorum 71.4 cıktım bu sabah cunku :14::14::14:

iyi olmuşsen yeme eylüle kadar yasak sana:9:

kız alıver elşine bi sineklik yapıştır duvara:9:

geçmiş olsun canım ay o hastalık çok kötü grip olsan dha iyi:26:

saol canım :16::16:

ay hayatta gidemem bi yere otobüsle tekirdağ 10 saat ama uçağa biniyom 45 dakka oh mis gibi aralarındada 20 lira fark oynuyo :ssz:

nerde duruyon ölece sende gece nie ayaktasın ki bu kaa:23:

günaydın hepinize:16::16::16:

yok bacım hala regl olmadım üstelik 5 gündür yediklerim içimde hala çıkmadı midem bulanıyo dünden beri dün hiç bişi yemedim.doğru dürüst ceviz yedim süt içtim öle geçti bu sabah yarımkilo vermişim.hala daha kahvaltı etmedimmidem çok kötü:ssz:

he öle bak ben dün akşam isyan ettimen sonunda yan gelip yatanda bir totoşunu yırtanda kaynanamiçin:47:

kız hamiş kalırsan gitme hep burda kal :16::16::16::16:

:53::53::53::53:kız dişsiznene gibimi olacan ben sana bardak hediye ederim takma dişlerini gece suya koyarsın:52::52::52:

anam kek poça oh oh o ablayla küs sen:4:

anam senide özledim:16:

Yok kız nere gitcem burdayım allahın izniyle yine :9: basınızın hamiş belası olcem :9::9: ablaya küsemem ki benim iş yerimde bayan bitek o var bide ben :27::27:

güzel canim menün affiyet olsun kuzum :54:

bugün yine yaziyordun basbakan erdogani soguk birakiyor bu durum afrikaya geziye gitmis yaziyor almandan al haberi :37: dün annem ankaradaki teyzemlen konusdu cami acamiyoruz hertaraf biber gazi sarmis dedi :59:
cok sükür aldiklarim geri gidiyor yavas yavas minem insallah gecer bakalim :31:

türkiyede daha uygun ondan dedim canim :1: ben önceden gözlük takiyordum 4 sene önce laser yaptirdim cok sükür kurtuldum gözlüksüz birsey göremiyordum iyice kötü olmusdun :ssz: ucak bileti tahil 1500 euro verdim burda tek göze 1500 euro dediler :37:

Hmm valla burda genelde hastalananlar falan göçmense hemen bulgaristana gidiyor uygun diye bende orasıda oyle sandımdı ondan ama baya pahalıymıs:37::37:

merhaba kızlar cuma günü bildirim yapamadım çünkü rahatsızlandım ve 3 gündür hastaneyle uğraşıyorum karaciğer enzimlerim yüksek çıktı ve diyetim değişti herkes kan testi yaptırıp diyete öyle başlamalı bence...bana nerdeyse herşey yasaklandı sağlıklı günler ..

Geçmiş olsun acil şifalar :26:

kızlar nerden başlıcam bilemiyorum temizliğe yardıma gelin
koltuklar halı silincek camlar perdeler offf ben kaçar öptüm hepinizi:10:

KOlay gelsin canım temizlikte zor iş yanlız yapıosun galiba bide :31::31:

merviş sen hala çorludamı oturuyon:ssz:

Evet kız corluluydum zaten corluya evlendim kaldım burda :40:

ay ne doğru sözmüş benim eltide aynısı işi varsa can ciğer işi yoksa benle, selam bile vermez nasıl bi kafadır nasıl bi zihniyettir anlayamıyorum sinir oluyorum ama huzursuzluk olmasın dıye sesimide cıkarmıyorum o nasıl yapıyosa bende oyle davranıyorum ona ama ondan hazetmemem için sebep oluyor boyle davranısları kırk yıl görmesem göresim gelmez sanırım da altımda oturuyo işte görüşüyoruz mecburrrrrrr:31::31:

dünde siniroldum

Ay demek herkeste oluyo bizim de benim oturdugum ev inşaattı biz nişanlanırken sıfırdan yapıldı eltim benden sonra evlendi onun oturdugu evde de kayınvalıdemler oturuyodu onlar ıcın bosaltıldı ev kaleboduru mutfak dolabı vs 3 yıl once tadılat yapılmıs kayınvalıdem otururken ama benım ev sıfırdan zevkimize göre yapıldı dıye hepsını sokturup yenısını yaptırdı ziyan etti güzelim esyaları benımkı sıfır yapıldı dıye kıskanclık yaptı hep benden üstün esyalar almaya calıstı ama haberı yokkı dunyanın en pahalısını da alsa benım esyamdan daha güzel değil :9::9::9::9:

evet ya ballı nerde kaldı kii gelmedi :26: bencede kaynana haksızlık etmiş onun demesi lazım ılk gelıne bunlar yapıldı sanada bunlar olacak dıye eltim benden sonra evlendi mesela hep soyledık bunlar yapıldı dıye oda hiç eksik kalmadı fazlasını bile yaptırdı bizmi cok sessiz kalıyoruz elalemmi cok uyanık anlamadım :27::27:

ay bende bi 69 görsem bu hafta küsüratı önemli değil :9::9:

benim diyet miyet hak getire düzenim bozuldu midem bulanıyor 2 gündür ekşi erik yiyom geçsin diye ama olmuyo:ssz:

bence sen diyetini kacırma yakalayabıldıgın yerden devam et genee:7::7:

ben de fadime abla karanfil koyaydın diyince ne yazdığına tekrar baktım dişin sızlıyormuş :9:

öpüldünüz..

:9::9: ne rezili kız insanlık haliii :9::9:

he öle zaten:6:
o evlenirken kocası okuyormuş:6:
ondan ev eşyasını ona göre düzmüşler:6:
ben gri aldımmutfak eşyalarımı ama eşim ödedi:6:
mobilyada bi takım koltuk aldım ama iyisinden:6:
onu kıskandı heral kaçıverdi çeyiz günü evden:6:
gelinliğide diktiriken taşlarını ucuz olsun die emitasyon almışlar
benimkini gerçek taş kullandık
kızdı kıskandı
laf soktu hemen:47:

:3::3::3:
ondan iste fesatlik yapiyor eltin :9: kiz sizin evler yan yanami kayininla yani karsi karsiya :52:
hepiniz sağolun kızlar bugün daha iyi gibiyim,,gerçekten grip olsam daha iyiydi en azından bi antibiyotikle ayaklanıyodum ama bu iltihap olayı cidden kaçıncı kez yokladı beni zor geçiyo vesselam,aman bidaha göstermesin rabbiimm:25:

hoşgeldin canım bende emzirirken kilo vermeye başlamıştım,ilk önce abur cuburu kesmek ekmeği azaltmak çaydaki şekeri azaltmak ve çok su içmek oldu işim,sonra zaten kilo vermeye başlıyo daha azimleniyosun,,:34:

allah sana daha çok sabır versin canım senin işin bendende zormuş,,,

kızım 3yaşında,,kız okadar alıştıki bu duruma,uyanınca kalkar bizi bekler ağlamaz,tv'de çocuk kanalı açık kalır ona bakar,,maşallah diyiver nazar değmesin,,hastane 2dk uzaklıkta arabayla,zaten bi tahlil sonucunu alıp ilaçlarıda alıp dönücektik en fazla yarım saat sürer kızda uyanmaz diye düşündük,ama olmadı işte,,neyse atlattık bişekil,,oğlanı(4yaşında) bidefa evde uyurken bıraktımda amaaan:53:yeri göğü inletiyomuştu geldiğimde,bidaha tövbe dedim,pekbi anacı oğlan,beni göremeyince kıyameti koparıyo malum:47:

karbonatlı suyun pek bi zararı olduğunu duydum vücuda biraz araştır istersen zararlarını,ben 1hafta içtimde zararlarını görünce hemen bıraktım:26:

aynen öyle canım teşekkür ederim sağol:5:

ay bi sinir oldum okurken biyandanda sevindim sonradan iyi olmuş hadi gözün aydın:16::34:

sağol zerracım allahım bidaha hasta etmesin hiçbirimizi çok zor valla:25:
allah hastalik verip derman aratmasin tekrar gecmis olsun tugbis :54:
annen yakinindami belki biraz fazla kalsada sende tedavini olsan :26:
yavru derken :30: banadami :9:

:29:kim tutar seni tugbis bravo sana :46::nazar:
kiz dogru dürüst birseyler yesene :57: siyah kara ekmek ye biraz bayat olsun taze oldumu da iyi gelmez yada bi bardak kola cubuk ye doktor bana bi keresinde öyle demisdin :40:

öpüldünüz..
:1: benim türkcemlen senin yanlis anlamam dogal zaten betülüm :9::54::16:
suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52:

ay handem ya:48::48::48: yanimdakide bugün 5 e kadar gözetleniyorum dogru dürüst giremiyorum :5:

Canım senin hepsi birikmiş kötü olmuş ya zaten geldimi hepsi birden gelir :31::31:

Afiyet olsun canım 2 top dondurmadan bişi olmaz butun gun kalorı kaybetmişsin zaten temızlıkte :6:

Bende 69 göriyim diyorum ama hiç sanmıyorum 71.4 cıktım bu sabah cunku :14::14::14:

Yok kız nere gitcem burdayım allahın izniyle yine :9: basınızın hamiş belası olcem :9::9: ablaya küsemem ki benim iş yerimde bayan bitek o var bide ben :27::27:

Hmm valla burda genelde hastalananlar falan göçmense hemen bulgaristana gidiyor uygun diye bende orasıda oyle sandımdı ondan ama baya pahalıymıs:37::37:

Geçmiş olsun acil şifalar :26:

KOlay gelsin canım temizlikte zor iş yanlız yapıosun galiba bide :31::31:

Evet kız corluluydum zaten corluya evlendim kaldım burda :40:

ay ne doğru sözmüş benim eltide aynısı işi varsa can ciğer işi yoksa benle, selam bile vermez nasıl bi kafadır nasıl bi zihniyettir anlayamıyorum sinir oluyorum ama huzursuzluk olmasın dıye sesimide cıkarmıyorum o nasıl yapıyosa bende oyle davranıyorum ona ama ondan hazetmemem için sebep oluyor boyle davranısları kırk yıl görmesem göresim gelmez sanırım da altımda oturuyo işte görüşüyoruz mecburrrrrrr:31::31:

Ay demek herkeste oluyo bizim de benim oturdugum ev inşaattı biz nişanlanırken sıfırdan yapıldı eltim benden sonra evlendi onun oturdugu evde de kayınvalıdemler oturuyodu onlar ıcın bosaltıldı ev kaleboduru mutfak dolabı vs 3 yıl once tadılat yapılmıs kayınvalıdem otururken ama benım ev sıfırdan zevkimize göre yapıldı dıye hepsını sokturup yenısını yaptırdı ziyan etti güzelim esyaları benımkı sıfır yapıldı dıye kıskanclık yaptı hep benden üstün esyalar almaya calıstı ama haberı yokkı dunyanın en pahalısını da alsa benım esyamdan daha güzel değil :9::9::9::9:

evet ya ballı nerde kaldı kii gelmedi :26: bencede kaynana haksızlık etmiş onun demesi lazım ılk gelıne bunlar yapıldı sanada bunlar olacak dıye eltim benden sonra evlendi mesela hep soyledık bunlar yapıldı dıye oda hiç eksik kalmadı fazlasını bile yaptırdı bizmi cok sessiz kalıyoruz elalemmi cok uyanık anlamadım :27::27:

ay hasret vardı burda 3 gün önce evlendi oda çorluya avm yanında oturuyo sen tanımazsın ama gelir çok iyidir oda
aslında çorluyu pek sevmiom çok sessiz bi yer insanlar hep çalışıyo :9:
kız benimkıskanmamlazımona daha çok yapılmış die hem o kıskanıyor hem o konuşmuyor
anlamıyorum fesat kadın
istiyor ki dünya o cücük kadar boyunun etrafında dönsün hep
herkez ona sensin en güzeli en iyisi desin
ama olmuyor işte
gerçi onuda denedim ama ölede anlaşamadık:47:
ondan iste fesatlik yapiyor eltin :9: kiz sizin evler yan yanami kayininla yani karsi karsiya :52:

allah hastalik verip derman aratmasin tekrar gecmis olsun tugbis :54:

annen yakinindami belki biraz fazla kalsada sende tedavini olsan :26:

yavru derken :30: banadami :9:

:29:kim tutar seni tugbis bravo sana :46::nazar:

kiz dogru dürüst birseyler yesene :57: siyah kara ekmek ye biraz bayat olsun taze oldumu da iyi gelmez yada bi bardak kola cubuk ye doktor bana bi keresinde öyle demisdin :40:

:1: benim türkcemlen senin yanlis anlamam dogal zaten betülüm :9::54::16:

ay handem ya:48::48::48: yanimdakide bugün 5 e kadar gözetleniyorum dogru dürüst giremiyorum :5:
aman kafa kafaya tokuşturcam onları en sonunda kaynanamla:6:
he eltimle apartmanlar karşılıklı yürüme mesafesiylen 3 dakkalık yol
kaynanamda yürüme mesafesiyle 20 dakalık yerde oturuyor o uzak biraz:6:

ay beni bulgaristana gönderecek :52:kiz ne isim var bulgarlarin yaninda :9: yok ama dogru söylüyorsun :1: mesela tschech de yada slovakyada daha uygun ama ben vatanima teslim ediyorum kendimi :9: burdaki cingirakli almanlar korkmuyormusun nasil güvenipde gidebiliyorsun falan dediler göz oldugu icin tabii korktum ama ben herzaman derim türkiyedeki doktorlar cok daha bilgili ve tecrübeli burdakilerin herseysi var ama akil olarak bence türk doktorlarimiz daha iyi bu konuda :72:
aksam 9 dan sonrada gelmezse balli megafonla cagirtiracam onu :9:
ay canim benim desene sende elti madurusun :1: benim eltim yok ciciannenin oglu daha 10 yasinda digeride kaandan yani benim oglandan 1 yas kücük onlar büyüyüm diyene kadar :1:

Back
X