- 4 Ocak 2012
- 3.243
- 21
- 108
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpersin
Allahim ne kötü bir durum :26:
insallah canim
bugün bende bi ara öyle oldumda tuttum kendimi :26:
ne dediğini bilmiyor bazen erkeklerkizlar moralim cok bozuk jillian yaparken kizim bi anda nasil olduysa kosarken yuzunu tv unitesinin tamda kenarina vurdu gozunun ustunu ve anlini Moratti cok kotu oldu esimde uyuyodu uyandirdim napalim diye nereye vurdu dedi bende tv unitesine dedim sen napiyodun dedi spor dedim agirliklari cocuga vurmus olmiyasin dedi cok bozuldum yalanmi soyluyorum dedim eger onu vursaydim soylerdim dedim o vursaydi Boyle olurmuydu dedim haiften acti cizik gibi kasinin altini yapmazmi dedi cok bozuldum ya neden yalan soyliyeyimki hicmi tanimadi bu Adam beni neden inanmadiki kizima cok uzuldum bide ustune yikildim cok zoruma gitti agliyorum simdi
Kaynanam dün arkadaşlarını oturmaya çağırdı ama kalkıp ne alışveriş yapıyor ne yardım ediyor bende kahvaltıyı kurdum bekliom o okey başından kılını kıpırdatana kadar bişi yapmıcam misafirlerine ne ikram edecek bakalım
sagol canim aksam hic konusmadim Sabah konustuk uykuluymusta belki ben carpmisimdir zannetimis mis mis isteinsallah canim
süpersin
Allahim ne kötü bir durum :26:
insallah canim
bugün bende bi ara öyle oldumda tuttum kendimi :26:
canim gecmis olsun önce :26:
esinde belki üzüntüden düsünmeden konusmusdur üzülme :26:
tugba tebrikler canim haftaya sakin birinci olayim deme ben olucam7 HAZİRAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79,8 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 61,1 [/TD] [TD] 1,900 [/TD] [TD] 18,7 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 71,7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1,700 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 9,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 16,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 71,3 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] tuhana_01 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 2,7 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1,3 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70,2 [/TD] [TD] 63,7 [/TD] [TD] 63,5 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 6,7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 22,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,6 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 0,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] +1,000 [/TD] [TD] 2,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] havva1906 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 72,5 [/TD] [TD] 74,2 [/TD] [TD] +2,300 [/TD] [TD] +0,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi triendy21'i tebrik ediyoruz
Bu hafta aramıza katılan arkadaşımız BHR84 hoşgeldin
suzim sana da çok teşekkür ederim benim yerime bildirimleri topladığın için
bir kusurum olduysa affedin canlarım
haftaya daha güzel bi listeyle buluşmak ümidiyle
hoşçakalııınn![]()
hayirli olsun canimBu arada çarşamba işe başlıyorum![]()
ne dediğini bilmiyor bazen erkekler
seni tanımadığı için değil aslında çocuğa bişeyolduğunda anneyi suçlayan babalar var
üzülme bence senin suçun yok sonuçta
oyle canim hic bakmiyo yorgunum diyip her Saniye uyuyo suc benim oluyo nekadar ugrastigimi gormuyo sanki cocuklarla
ay evet ma nerde delirtti beni sıkıdlım bunaldımiyice misafirler aradı gelio bana dioki napcaz şimdi
bencede yapma canım
senin evine kendi arkadaşlarını çağırıyorsa o düşünsün
yapmasa bile en azından sana kızım kek yapalım falan diyebilirdi
sagol canim aksam hic konusmadim Sabah konustuk uykuluymusta belki ben carpmisimdir zannetimis mis mis iste
tugba tebrikler canim haftaya sakin birinci olayim deme ben olucam
eline saglik betulcum cok guzelbi liste olmus
hayirli olsun canim
oyle canim hic bakmiyo yorgunum diyip her Saniye uyuyo suc benim oluyo nekadar ugrastigimi gormuyo sanki cocuklarla
gercekten yoruluyo isi zor oyuzden cocuklara bak felan demem zaten ama zoruma gitti ben onu kastetmedim diyo belkicarpmissindir oda gidip carpmistir diyo
sıkma canını canım
gerçekten yoruluyordur belki, bide dediği gibi uykudan uyandıysa canı sıkılmıştır uyku sersemliğiyle söylemiştir
çocukta bişey yok değilmi, oğlunmuydu kızınmıydı unuttum
Ay kızlar bugum kaynanamın arkadaşları geldi şok geçirdim halada şoktayım kaynanamın yakın arkadaşı eşinden boşandı kadına bizimkiler yapay sanat eseri aldırmışlar kaynanam soruyor bide arkadaşına nası oluyo die dondum kaldım ne desem bilemiyorum hala şoktayım utanmıyor bide gelinin yanında konuşuyor bunu
ay birinci görmek ne güzel kendimi,,ellerine sağlık canım7 HAZİRAN 2013
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79,8 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 61,1 [/TD] [TD] 1,900 [/TD] [TD] 18,7 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 71,7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1,700 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 9,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 16,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 71,3 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] tuhana_01 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 2,7 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1,3 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70,2 [/TD] [TD] 63,7 [/TD] [TD] 63,5 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 6,7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 22,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,6 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 0,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] +1,000 [/TD] [TD] 2,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] havva1906 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 72,5 [/TD] [TD] 74,2 [/TD] [TD] +2,300 [/TD] [TD] +0,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
hoşçakalııınn![]()
tugba tebrikler canim haftaya sakin birinci olayim deme ben olucam
eline saglik betulcum cok guzelbi liste olmus![]()
Ay kızlar bugum kaynanamın arkadaşları geldi şok geçirdim halada şoktayım kaynanamın yakın arkadaşı eşinden boşandı kadına bizimkiler yapay sanat eseri aldırmışlar kaynanam soruyor bide arkadaşına nası oluyo die dondum kaldım ne desem bilemiyorum hala şoktayım utanmıyor bide gelinin yanında konuşuyor bunu
demekki kocasıyla sanat yapmıyorlar canım merak ettiğine göreay hala beynimden ateşlr fışkırıyo sanki çok bozuldum kötü oldum kozkaca kadın aklı fikri nerde![]()
okey oynayacağına yapsaydın deseydinay evet ma nerde delirtti beni sıkıdlım bunaldımiyice misafirler aradı gelio bana dioki napcaz şimdi
o saate kadar okey oynadı bişi yapmadı
kıyma almıştım dün dolaptaydı
eşim yalancı iskender istio canım dedi süpriz yapıyıom dedim
evde her zman et pişmio kokusu etkiliyo:26:
kaynanamda dioki bugun o kıymayla yemek yapalımda misafirletre koyalım
dedimkısır yapıyom onu yesinler![]()
yok kız ciddi ciddi almışlar bide kadına diolar ki şişme bebede algercekten yoruluyo isi zor oyuzden cocuklara bak felan demem zaten ama zoruma gitti ben onu kastetmedim diyo belkicarpmissindir oda gidip carpmistir diyo
yok canim allaha sukur onemli bisey sadecebiraz sisti ve cizilmis birazda ama bugun disarida belli olmasin diye sacini onune getirdim
sok oldum bende sakami yapmislar yoksa ciddi ciddimi almislar ben arrkadasliktan silerdim onlari ya
geçmiş olsun canım:26:selamlar çok kötü 2-3 gün geçirdim midem çok fena sırtıma vuruyo ağrısı naptıysam geçmedi dün gece acile gittim iğne vurdular banamısın demedi uyumuyorum gece nerdeyse hiç hala daha geçmedi gelemedim o yüzden
bildirimde yapamadım -300 çıktım ama haftaya artık kısmet
iyi geceler kızlarr
demekki kocasıyla sanat yapmıyorlar canım merak ettiğine göre
töbe yaaa yaşlandıkça öylemi olunuyor acaba
okey oynayacağına yapsaydın deseydin
allahım yeee
kısır yesinler daha ne demi ama
Hadi gözünaydın, hayırlı uğurlu olsun canımBu arada çarşamba işe başlıyorum![]()
Bence de, takma kafana kızın iyi olsun da, gerisini boşver.
ne dediğini bilmiyor bazen erkekler
seni tanımadığı için değil aslında çocuğa bişeyolduğunda anneyi suçlayan babalar var
üzülme bence senin suçun yok sonuçta
Ayyyy sabah bi tartıldım +1 kg. daha çıktım,günaydın kızlar
kahvaltı sofrasında çay keyfi yaparken sizi okuyayım dedim
ama maşallah sayfalara yetişemedim
nerelerdesiniz hu huuuuuuuu
betülcüm eline sağlık canım
kilo veren herkesi tebrik ederim
veremeyenleride öperim üzülmeyin canlar haftaya daha güzel olacak
Eline sağlık Betülcüm, kilo veren tüm kızlara da tebriklerrr.7 HAZİRAN 2013
[/TABLE]
hoşçakalııınn![]()
Geçmiş olsun canım kızına.gercekten yoruluyo isi zor oyuzden cocuklara bak felan demem zaten ama zoruma gitti ben onu kastetmedim diyo belkicarpmissindir oda gidip carpmistir diyo
yok canim allaha sukur onemli bisey sadecebiraz sisti ve cizilmis birazda ama bugun disarida belli olmasin diye sacini onune getirdim
sok oldum bende sakami yapmislar yoksa ciddi ciddimi almislar ben arrkadasliktan silerdim onlari ya
Geçmiş olsun canım, inşallah önemli bişey değildir.selamlar çok kötü 2-3 gün geçirdim midem çok fena sırtıma vuruyo ağrısı naptıysam geçmedi dün gece acile gittim iğne vurdular banamısın demedi uyumuyorum gece nerdeyse hiç hala daha geçmedi gelemedim o yüzden
bildirimde yapamadım -300 çıktım ama haftaya artık kısmet
iyi geceler kızlarr