dediğini yaptım ve canan karatay ın kitaplarını internetten satın aldım :)) bikaç güne gelir inşaallah ve de bana destek olur :)) çok istiyorummmmmmmmmmmmm...ayşecim :)) valla sana da maaşallah
inşallah canım ama inanırsan yaparsın bence :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dediğini yaptım ve canan karatay ın kitaplarını internetten satın aldım :)) bikaç güne gelir inşaallah ve de bana destek olur :)) çok istiyorummmmmmmmmmmmm...ayşecim :)) valla sana da maaşallah
Ayyy Suzicimmm biz de seni çok özledik canım benim, sen iyi ol da gerisi önemli değil, annen ne zaman dönecek? Allah sana sabır versin 3 erkeğin arasında kolay değil tabiii, elinden geldiği kadar yap sen de canım, çok zorlama kendini, Ramazan bitsin dediğin gibi yaparız, inşallah verirsin canım, takma kafana.slm kizlar cok özledim sizi ama bazen kafami kasiyacak vaktim bile yok isyerinde ise yarin odama tasinacam geri ondan sonra yeni isarkadasi otuturacak yanima hain kingkongneyse yerime geceyim yine kacak kucak gelmeye calisirim cok yogunum kardesimde gece calisiyor iftardir onu hazirla annemgilin evi benim ev hasat oldum bugün iyice depresyona girdim esim desen ilgisiz gicik onada iyice sinir oldum adam 100 kilodan 90 na düsdü senin yapamadigini ben yapiyorum dedi havasindan gecilmiyor iyice delendim imdaat ya yine annem varken biraz daha rahattim simdi zorlaniyorum yoruluyorum tam tamina buraya gelemeyince de olmuyor ama aklim hep sizde
balkaymakim birinci olmus cok sevindim cok güzel kilo vermis arkadasimaynurcum eline saglik
zerra fadime betül ece ay beynim durdu :26: hepinizi kizlar hepinizi kocaman öpüyorum
suzis dogum yapmis cok sükür allah anali babali büyütsün ne tatlidir simdi senin oglis mis gibi bebis kokuyordur yirim onu allah nazarlardan saklasin
kizlar kaciyorum geri oglani banyo yaptirdim acikdim diyor ona yedireyim sonra bize hazirlayayim sonra oglani yatirayim sonra camasir var ütülenecek off ya is bitmiyor hic beni bi görseniz ay gecen esim demezmi gözlerinin alti siyah olmus diyetoparlanmam lazim biran önce niye böyle oldum ki ben :26: kizlar oruc bayram bitsinde bana da yardim edin artik vereyim bende su kilolari onlar beni daha da mutsuz ediyor
cok konusdum handenin yazdigina da güldüm ne iyi olur yatsak 24 saat uyusak yazik oda gelemiyor artik calisali kiyamam![]()
görüsürüz yine kizlar öptüm cok![]()
Ay çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah, neredesin şu anda canım?Kizlar sonuclar belli oldu istanbul a gidiyoruuummmm fatih Sultan Mehmet universitesi hukuk fakultesi bekle ben geliyooommm![]()
Sana da Allah sabır versin canım, diş falan mı çıkarıyor?kizlar bugunlerde gelemiyorum kizim bugunlerde cok huysuz uyumak istemiyo pcye dokunmamiza izin vermiyo teli elime ealinca hemen istiyo cok yordu beni herkes iyidir umarim
canım benim seni seviyoruz rabbim yardımcın olsunslm kizlar cok özledim sizi ama bazen kafami kasiyacak vaktim bile yok isyerinde ise yarin odama tasinacam geri ondan sonra yeni isarkadasi otuturacak yanima hain kingkongneyse yerime geceyim yine kacak kucak gelmeye calisirim cok yogunum kardesimde gece calisiyor iftardir onu hazirla annemgilin evi benim ev hasat oldum bugün iyice depresyona girdim esim desen ilgisiz gicik onada iyice sinir oldum adam 100 kilodan 90 na düsdü senin yapamadigini ben yapiyorum dedi havasindan gecilmiyor iyice delendim imdaat ya yine annem varken biraz daha rahattim simdi zorlaniyorum yoruluyorum tam tamina buraya gelemeyince de olmuyor ama aklim hep sizde
balkaymakim birinci olmus cok sevindim cok güzel kilo vermis arkadasimaynurcum eline saglik
zerra fadime betül ece ay beynim durdu :26: hepinizi kizlar hepinizi kocaman öpüyorum
suzis dogum yapmis cok sükür allah anali babali büyütsün ne tatlidir simdi senin oglis mis gibi bebis kokuyordur yirim onu allah nazarlardan saklasin
kizlar kaciyorum geri oglani banyo yaptirdim acikdim diyor ona yedireyim sonra bize hazirlayayim sonra oglani yatirayim sonra camasir var ütülenecek off ya is bitmiyor hic beni bi görseniz ay gecen esim demezmi gözlerinin alti siyah olmus diyetoparlanmam lazim biran önce niye böyle oldum ki ben :26: kizlar oruc bayram bitsinde bana da yardim edin artik vereyim bende su kilolari onlar beni daha da mutsuz ediyor
cok konusdum handenin yazdigina da güldüm ne iyi olur yatsak 24 saat uyusak yazik oda gelemiyor artik calisali kiyamam![]()
görüsürüz yine kizlar öptüm cok![]()
bizler iyiyiz canımkizlar bugunlerde gelemiyorum kizim bugunlerde cok huysuz uyumak istemiyo pcye dokunmamiza izin vermiyo teli elime ealinca hemen istiyo cok yordu beni herkes iyidir umarim
gözün aydın canımmmmKizlar sonuclar belli oldu istanbul a gidiyoruuummmm fatih Sultan Mehmet universitesi hukuk fakultesi bekle ben geliyooommm![]()
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,5 kg
bu hafta kilo :63,2 kg
giden:200 gr.
toplamda gelen :500
hedef kilo : 55 kg
![]()
Canım ben akşamdan tartılıyom, evde internet yok da, o yüzden akşam bildiremem.canım benim seni seviyoruz rabbim yardımcın olsun
kilolarda inşallah gider canım kendine dikkat et
bizler iyiyiz canım
çocukların dönem döem huyları değişiyor
tekrar düzeliyorlar merak etm canım
gelmiyorsunuz özlüyoruz
gözün aydın canımmmm
günaydın canım
tebrikler
sen niye erken tartılıyorsun canım sahur yapalı kaç saat olduki
günaydın kızlarrrr
hayırlı cumalar...
bugün bildirim günümüz tartılmayı unutmayın![]()
Canım ben akşamdan tartılıyom, evde internet yok da, o yüzden akşam bildiremem.
Günaydın canım,
Sana da hayırlı cumalar.![]()
tebrikler canimKizlar sonuclar belli oldu istanbul a gidiyoruuummmm fatih Sultan Mehmet universitesi hukuk fakultesi bekle ben geliyooommm![]()
yok canim disi oglum cikartiyo oda ayri ugrastiriyo kizimda Sabah doktora goturdum idrar yolu iltihabi olmus ilac VerdiAyyy Suzicimmm biz de seni çok özledik canım benim, sen iyi ol da gerisi önemli değil, annen ne zaman dönecek? Allah sana sabır versin 3 erkeğin arasında kolay değil tabiii, elinden geldiği kadar yap sen de canım, çok zorlama kendini, Ramazan bitsin dediğin gibi yaparız, inşallah verirsin canım, takma kafana.
Ay çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah, neredesin şu anda canım?
Sana da Allah sabır versin canım, diş falan mı çıkarıyor?
canım benim seni seviyoruz rabbim yardımcın olsun
kilolarda inşallah gider canım kendine dikkat et
bizler iyiyiz canım
çocukların dönem döem huyları değişiyor
tekrar düzeliyorlar merak etm canım
gelmiyorsunuz özlüyoruz
gözün aydın canımmmm
günaydın canım
tebrikler
sen niye erken tartılıyorsun canım sahur yapalı kaç saat olduki
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,5 kg
bu hafta kilo :63,2 kg
giden:200 gr.
toplamda gelen :500
hedef kilo : 55 kg
![]()
slm kızlar![]()
,
geçen hafta 72,0
bu hafta :72,2
giden:0
gelen:200 gr
toplam giden:13,8
hedef:65
çok üzgünüm![]()
Ay çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah, neredesin şu anda canım?
Kizlar sonuclar belli oldu istanbul a gidiyoruuummmm fatih Sultan Mehmet universitesi hukuk fakultesi bekle ben geliyooommm![]()
başlangıç: 96
geçen hafta: 69.8
bu hafta: 69.9
gelen: 0.1
toplam giden: 26.1
hedef: 60
buna da şükür![]()