Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah ama kendime:2: güvenemiyorm![]()
ben de güvenmiyodum ama çizelgeme bakisteyince oluyo
[/FO
aynen bende 92 kiloydum ve şuan 87.80 oldum 6.günüm ilk haftalar hızlı kilo kaybı oluyor sonra bi dönem duruyorrr
aynen bende 92 kiloydum ve şuan 87.80 oldum 6.günüm ilk haftalar hızlı kilo kaybı oluyor sonra bi dönem duruyorrr
ben de güvenmiyodum ama çizelgeme bakisteyince oluyo
[/FO
insallah olur benimde yaaa![]()
ya ben deminki sinirle tatlı yedim şimdi kötü hissetmeye başladımyeşil çay vardı içsem biraz iyi gelir mi ki :26: hatta bu günden başlayıp hergün içsem şu son 5 kiloyu verebilir miyim ki okul açılana kadar :26:
bende tatlı yemem ama diyete girice canım istiyor hep![]()
daha önce de yediğim olmuştu ama ilk defa bu kadar kötü hissettim niye böyle oldum ya ağlıcam nerdeyse
kalkıp yeşil çayımı yapayım bari oturdukça daha kötü hissetcem![]()
sen boş ver 60 ı 65 iyidir100 grama üzülmüyorum ki ablacım 1 aydır 70in altına inemedim ona üzülüyorumokul açılana kadar 60 olcaktım güya, nerdeye oluyon 60, 65 olsam bari diyorum ama yok o da olmıcak bu gidişle
![]()
gülşeni hiç sevmezdim ama kaç gündür bu şarkıyı dinliyorum süreklihatunun vücudu da süper
yüzü ve eleri çok zayıf ama çikin duruyo
![]()
hasar büyük kalbim gidiyor elden aşığım yani :106:
[video=youtube;hIcOam85MNw]http://www.youtube.com/watch?v=hIcOam85MNw[/video]
benimde ara ögünüm var bi kase yogurt bi porsiyon meyve ama hic canım istemiyo![]()
sen boş ver 60 ı 65 iyidir
ben beğenmiyorum onu hiç yaa nası yaşıyor öyle kemikten ibaret
keşke ben de yoğurt yiyebilsem ama hiç yiyemiyorumbi tek activia o da meyveli olduğu için
keşke 65e inebilsemyeşilçay yaptım şimdi içine yarım da çubuk tarçın attım bakalım güzel olursa hergün içcem denizliye gidene kadar kaç kilo versem kar
aynen biraz kilo alması lazım yüzü elleri falan iskelet gibi duruyoyoutube yorumlarında bi adam ben bunu yaparken bi tarafını kırarım yazmış mantığa bak yaa erkeklerin kafası bi tek oraya mı çalışıyo
![]()
diyetisyen hazır olan hersey yasak dedi bana yoğurdumu bile kendim yapıyorm![]()