70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ben deminki sinirle tatlı yedim şimdi kötü hissetmeye başladım :25: yeşil çay vardı içsem biraz iyi gelir mi ki :26: hatta bu günden başlayıp hergün içsem şu son 5 kiloyu verebilir miyim ki okul açılana kadar :26:

insallah ama kendime:2: güvenemiyorm:5: sen verdin mi peki kilo

ya ben deminki sinirle tatlı yedim şimdi kötü hissetmeye başladım :25: yeşil çay vardı içsem biraz iyi gelir mi ki :26: hatta bu günden başlayıp hergün içsem şu son 5 kiloyu verebilir miyim ki okul açılana kadar :26:

bende tatlı yemem ama diyete girice canım istiyor hep:19:

100 grama üzülmüyorum ki ablacım 1 aydır 70in altına inemedim ona üzülüyorum :ssz: okul açılana kadar 60 olcaktım güya, nerdeye oluyon 60, 65 olsam bari diyorum ama yok o da olmıcak bu gidişle :ssz:
sen boş ver 60 ı 65 iyidir
gülşeni hiç sevmezdim ama kaç gündür bu şarkıyı dinliyorum sürekli :ssz: hatunun vücudu da süper :ssz: yüzü ve eleri çok zayıf ama çikin duruyo :30:

hasar büyük kalbim gidiyor elden aşığım yani
:106:

[video=youtube;hIcOam85MNw]http://www.youtube.com/watch?v=hIcOam85MNw[/video]

ben beğenmiyorum onu hiç yaa nası yaşıyor öyle kemikten ibaret

benimde ara ögünüm var bi kase yogurt bi porsiyon meyve ama hic canım istemiyo:8:

keşke ben de yoğurt yiyebilsem ama hiç yiyemiyorum :ssz: bi tek activia o da meyveli olduğu için :ssz:

sen boş ver 60 ı 65 iyidir

ben beğenmiyorum onu hiç yaa nası yaşıyor öyle kemikten ibaret

keşke 65e inebilsem :ssz: yeşilçay yaptım şimdi içine yarım da çubuk tarçın attım bakalım güzel olursa hergün içcem denizliye gidene kadar kaç kilo versem kar :ssz:

aynen biraz kilo alması lazım yüzü elleri falan iskelet gibi duruyo
:ssz: youtube yorumlarında bi adam ben bunu yaparken bi tarafını kırarım yazmış mantığa bak yaa erkeklerin kafası bi tek oraya mı çalışıyo :53:

bu aralar hiç sevmediğim sanatçıları dinlemeye başladım ya noldum ben böyle zevkim mi değişti :24:

:32::32: adını yazmışım daha da yazabilirim, doldurabilirim YAP-ROCK YAP-ROCK :9::9:

[video=youtube;8OUqtp8sli8]http://www.youtube.com/watch?v=8OUqtp8sli8[/video]

keşke ben de yoğurt yiyebilsem ama hiç yiyemiyorum :ssz: bi tek activia o da meyveli olduğu için :ssz:

keşke 65e inebilsem :ssz: yeşilçay yaptım şimdi içine yarım da çubuk tarçın attım bakalım güzel olursa hergün içcem denizliye gidene kadar kaç kilo versem kar :ssz:

aynen biraz kilo alması lazım yüzü elleri falan iskelet gibi duruyo
:ssz: youtube yorumlarında bi adam ben bunu yaparken bi tarafını kırarım yazmış mantığa bak yaa erkeklerin kafası bi tek oraya mı çalışıyo :53:

diyetisyen hazır olan hersey yasak dedi bana yoğurdumu bile kendim yapıyorm:6:

Back
X