- 7 Aralık 2011
- 11.173
- 7.225
- 448
Ay canın canım, niye birbirinizi üzüyosunuz, ikiniz de ilerde bugünleri arayacaksınız, hepinizin ayrı evi olacak, üzmeyin birbirinizi. Senin canın sıkılmış belli ama o kadar da sıkma, kaç kilo vermişsin, almamaya çalışman bile büyük başarı canım, sağlıklı ol da kilo bir şekilde hallolur.offf nasıl canım sıkılıyo nasıl sıkılıyo anlatamam ya sanki sıkıyolar boğazımızaten 70te takıldım 1 gram altına inemedim 1 aydır kafaları yedim, bi de abim dellendiriyo temelli
tamam biraz sinirli olabilirim, aniden patlıyo olabilirim ama bana sürekli çocuksun, ergensin gibi küçümsemelerle yaklaşmak zorunda mısın be
sanki kendisi çok büyük ya 20 yaşında altı üstü
bayılıyo beni küçümsemeye ya
![]()
burda pek kimse olmayınca bir derdim var topiğine daldım, insanlar ne kadar anlayışsız ya, hoşlarına gitmeyen yorum yaptığında nasıl da tersliyolar insanıdağa taşa vurcam kendimi, oy ben nerelere gidem
![]()
Hoşgeldin,bende 77 kiloyum yardıncı olunegzersiz olarak ne yapıyorsunuz yazarmısınız
![]()
Leslie var onun 5,21- 35-48-60 dakikalık yürüyüş egzersizleri var, jillian var, 27 dakika onları yapıyoruz canım.
ben de güvenmiyodum ama çizelgeme bakisteyince oluyo
[/FO
aynen bende 92 kiloydum ve şuan 87.80 oldum 6.günüm ilk haftalar hızlı kilo kaybı oluyor sonra bi dönem duruyorrr
Hoşgeldin canım![]()