70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offf nasıl canım sıkılıyo nasıl sıkılıyo anlatamam ya sanki sıkıyolar boğazımı :ssz: zaten 70te takıldım 1 gram altına inemedim 1 aydır kafaları yedim, bi de abim dellendiriyo temelli :ssz: tamam biraz sinirli olabilirim, aniden patlıyo olabilirim ama bana sürekli çocuksun, ergensin gibi küçümsemelerle yaklaşmak zorunda mısın be :ssz: sanki kendisi çok büyük ya 20 yaşında altı üstü :ssz: bayılıyo beni küçümsemeye ya :ssz:

burda pek kimse olmayınca bir derdim var topiğine daldım, insanlar ne kadar anlayışsız ya, hoşlarına gitmeyen yorum yaptığında nasıl da tersliyolar insanı :ssz: dağa taşa vurcam kendimi, oy ben nerelere gidem :ssz:
Ay canın canım, niye birbirinizi üzüyosunuz, ikiniz de ilerde bugünleri arayacaksınız, hepinizin ayrı evi olacak, üzmeyin birbirinizi. Senin canın sıkılmış belli ama o kadar da sıkma, kaç kilo vermişsin, almamaya çalışman bile büyük başarı canım, sağlıklı ol da kilo bir şekilde hallolur.

bende 77 kiloyum yardıncı olun:5: egzersiz olarak ne yapıyorsunuz yazarmısınız :14:
Hoşgeldin,
Leslie var onun 5,21- 35-48-60 dakikalık yürüyüş egzersizleri var, jillian var, 27 dakika onları yapıyoruz canım.

ben de güvenmiyodum ama çizelgeme bak :15: isteyince oluyo :34:[/FO

aynen bende 92 kiloydum ve şuan 87.80 oldum 6.günüm ilk haftalar hızlı kilo kaybı oluyor sonra bi dönem duruyorrr

Hoşgeldin canım:16::16:

Günaydın kızlarrr,:16::16::16:
Herkese iyi bayramlar:16::16::16:
Yarın ve önümüzdeki 12 gün gelemeyebilirim, yıllık izne çıkacağım, hepiciniz kendinize iyi bakın emi, Bayramda tatlıları kaçırmayın, bunun bir de dönüşü var.
Allaha emanet olun.:16::16::16:

anacim ben yatiyom ebelerim geldi :1: iyi geceler tatli rüyalar hayalimizdeki resim önceki sayfada rüyamizda görürüz artik :9:
öptüm :54::16::16::16:

alıntı yapamıcaktım ama ideal erkek fotosunu görünce ....gülmekten katılan smile...
offffyine smileler yok ya bi gidiyi bi geliyi...

akşam hareketlenmiş buralar iyi hadi bakim ramazan rehaveti yavaş yavaş üstümüzden kalkıyo

günaydın kızlarrr..
uykusuzum küçük oğlum dünden beri çıkarıyo bugün hayır gitme anne diye ağladı
ama maalesef o babaanneye ben işe
ben ağlamıyayım diye zor tuttum
mama alıcam oğlum diyorum hayır anne diyor

bu arada lise sonuçlarıda açıklandı
kızım iyi bi liseye yerleşti şükür

yarında memlekete gidecem samsuna anamların yanına
bütün kardeşler cümbür cemaat olcaz
2 hafta yokum
hepinize iyi bayramlar iyi ttiller

Gunaydinnnnnlar
Bugun ise gitmicem uyydum da uyudummmm :37:

Bikaç gündür girmedim utancimdan, neden utaniyorum açiklayim... Anam yedim de yedim yedim de yedim......... :26:

Bunalimlardayim. hersey karma karisik hayatimda. Belirsiz ne olcak ne yapcam is, ev, bi yandan dügün ertelendi. eh sonuç hominigirtlak kübra canavari is basinda :47: ne bulsa yiyo :56:

alıntı yapamıcaktım ama ideal erkek fotosunu görünce ....gülmekten katılan smile...

akşam hareketlenmiş buralar iyi hadi bakim ramazan rehaveti yavaş yavaş üstümüzden kalkıyo

günaydın kızlarrr..

2 hafta yokum

Iyi tatiller, eglenceli olur oh :9:
Kizini tebrik ederm Allah bahtini açik etsin 4 senecik sonra güzel bi üniversiye de gider insalllllahhh :52:

Çalisan anne olmakta zor, annesi çalisan çocuk olmakta zor haklisin oglun da hakli napcaksin iste :ssz:

hosgeldiin :3:

yavruumm :23: 5 dakikaya takildim :26: sonrada baktim burdanda yazmissin buraya yazinca orayi unuttum :37:
ay burda kimse yok ne yapayim harflerimi sayayim kiz :9:
sende beni taip ediyon bakiyomdaa :23: dalsana yine bi konuya ben geldiiim diye :9::9::9::9:

Ellerine sağlık canımcım, listemiz de azalmış iyice:2::2:Kilo veren tüm kızçeler tebriklerrr.

:46::46::46::nazar::nazar::nazar:Aramıza hoşgeldin canım:16::16::16:

Ay canım canım zor böyle de, Allah herkese gönlüne göre bir işte çalışmayı nasip etsin, ama Türkiye şartlarında özel sektörde maalesef biraz zor be gülüm:19::19::19:

Hoşgeldin, tabiiki katılabilirsin.

:20::20::20:
Aminnn canım.

Sağolasın canım, en kısa zamanda bekliyoruz.

Hoşgeldin canım:16::16:

ama benmesai saatleri içinde burdayım topği kimsesiz bırakmadım..üzgün smile
smile larım yine çıkmıyor

tebrikler canım sen bu azimle inersin haftaya

şimdiki kilon zaten yanıltır canım
lohusalığın çıkana kadar artı kiloların olacaktır
daha çooooooookkkk erken sen bebişini emzir

sağol canım benim

tebrikler canım bu ramazan iyi oldu çok şükür her yönüyle

ibs un olabilir canım dahiliyeye gittinmi hiç

100 gr a üzülme kızzzz..

67.8 iyidir öteki ödemdi şişlikti gazdı vs..

tebrikler canım

ellerine sağlık canım kilo verenleri tebrik ederim..
bu arada kendimide tebrik ederim 1. olmuşum
katılımın azlığından faydalanmışım ama olsun 1. olmak iyidir

bütün iyi dileklerin için sağol canım..
seni çok özledik öpüyorum suzim

hoş geldin gurbet
buralar pek bi sessiz oldu

dikkat edersen gider canım
saldım çayıra dersen o olmadı işte
bırakmıcaz
arada pes etsekte sinirlermiz bozulsada pesetmek yok
biraz dinlenip hedefe odaklanacaz

hoş geldin tuğbacım yeniden
herkese toptan hosbulduk kızlar kılo verdınızmı:27::27:
valla canım geçmişe git bi sen 1 yıl sonra görüşürüz yine:9:
ben işe başladım 2 ay olcak takılamkıyom pek artık:6:
suzişteöle anası trde işindede tadilat var pek giremio ara verdi:6:
ballı biz yoksak die heral girmiyor pek topik geziyor bu ara:16:
artık bildirimleri a20 topluyor betüşte yoğun:6:
duygu hiç girmiyor aylardır en son asansörde karşılaştık ama o konuşmayınca bende slm vermedim bilmem tanıdımı:6:
hasret evlendi face bisürü foto koyuyor hergün:6:
ay ne bilim unuttuklarım varmı:26:
mine de ara verdi tatilden sonra gelecek:6:
fadime abla hala istikrarlı bir o kaldı zaten o zmandan:6:
ay bende iyiki giremiom ama maşallah topikte hep gözüm:9::9::9:
nedeolsa eski meslek bekçilik:6:
ayy nie komşun yok senin bakim :6:
kız özledim valla tanımasamda hiç birinizi unutmuyom hep aklımdasınız valla :6:
helemağazaya her alamancı geleni ay acaba ballının kardeşleri falanmı diom:9::9::9::9:

kız geçen gece gene aynısını yaptım dalcaktım az daha artık tedbirliyim önce bakıyom ama dalgın olursam o heycanla dalabilirim yine:9::9::9::9::9:

ah ah inan biiş bulsam 1 dakka çekilcek yer deil yani anca doğum yaparsam öle ayrılırım artık ordan tek kişi çalışınca geçinmek zor:26:

:4::4::4:yolacam seni sen gez avmlerde yedin dimi homini gırtlak:4:
demedin gidim şu arkadaşımı alt kattan bi çağırayım canıda sıkılmış zati gelsin bi yemek yiyelim die:57:
uzaktan bakıyor kadıninsan bi el sallar bide hemşerim olcan:ssz:
her giren koca totoşluya bakıyom tik oldu artık pazar günleri acaba baharmı die:60::60::60::60::60:

sende fadime abla gibi azimlisin canım :46:

çıkmazonlar bacım herkez deliğinekaçtı kış gelsin görcem hepsini dopiçlerin:8::8::8:
hayırlı olsun cnm işin memnunmusun kımsecıkler yok herkes yaz tatılıne gırmıs heral:9::9:
hello kizlar bi bakayim dedim nörüyonuz ufak ufak geliyom geri :1:

:16::16::16:

:3::54:

gelemiyom canim bende nezamandir :5:

hello baharcim sende gelemiyon herhalde dimi :5:

tugbis gecen basari öykülerini okuyordum ne güzel zayifladin kiz darisi bana :1::54::nazar:

gelem dövimmi :27:

bende özledim sizleri canim ya :16::16::16:

ayni aynur :1: iyi bari iskenceye gecmemissin :9:

önceden daha güzeldin simdi kuru :27:

hosgeldin :3:

yediklerini gördüm zerram tv gösterdiler :53: yani yemediklerini :37:

bu fazla uymadi bana ay bi sarkiciya denk geldim hicde tanimam ama güzel söylüyor yapistarayim :32:
[video=youtube;8ZAo0DbfLxY]http://www.youtube.com/watch?v=8ZAo0DbfLxY[/video]

ay o bende de oluyordun ama benimki kilodan din herhalde suan yok sükür biraz kilo alayim yine bacagima vuruyor bel agrisi :18:

yüzmeye gitsen aynurcum cok güzel kilo verirsin gencsin evlenince cocuga karisinca vakit bulaman diyeyim sana :1:

yinede haberler senden handecim :1:

ya ya gelmeyince nasilda boynuzu takiverdin bana :20::4:
sen nıye gıremıyon kız:4::4::4::4:

günaydın kızlarrr..

2 hafta yokum
Canım üzülme sonuçta biz onlar için çalışıyoruz. Kızına da çok sevindim, darısı benim kızın başına arrtık, ben de yokum 2 hafta.
İyi tatiller:16::16::16:

gelem dövimmi :27:

ayni aynur :1: iyi bari iskenceye gecmemissin :9:

bu fazla uymadi bana ay bi sarkiciya denk geldim hicde tanimam ama güzel söylüyor yapistarayim :32:
[video=youtube;8ZAo0DbfLxY]http://www.youtube.com/watch?v=8ZAo0DbfLxY[/video]

yüzmeye gitsen aynurcum cok güzel kilo verirsin gencsin evlenince cocuga karisinca vakit bulaman diyeyim sana :1:

döv onları döv üzmesinler beni :5:

aynıyım tabi :23: bak o bi gelsin denizliye, başıma bela olmaya kalksın o zaman görcez işkenceleri :23:

bu ne gııı :27: sende sende, aklım sendeee :32: :27:

ben yüzme bilmiyom :30: 5 yaşındayken boğuluyodum az daha sonra denizden korkmaya başladım yüzme öğrenemedim :59:

ya ya öyle derler dimi aldatinca :9: kiz sen ne ariyon bu saatde icine mi dogdu benim burda oldugum :23:
ay ballim hic sorma bugün dilek yazdi sonrada nesli yazdi simdide sana denk geldim korkuyom kiz ölcem mi yoksa :30::1:
ay allah korusun oglum daha kücük :5:
anlat bakim ne var ne yok :23:

:30::30: deme öyle deme :30: ölürsen gebertirim dicektim ballı ablam benden önce davranmış :27:

ceeee Eki Görüntüle 773116 :1:

not: kocakari gibi bunuda tiklaman lazim herhalde hareket etmesi icin :1:

ohaaaa bunlar çok yakışıklı amaaaaa :30: :27::27: :37:

Ay canın canım, niye birbirinizi üzüyosunuz, ikiniz de ilerde bugünleri arayacaksınız, hepinizin ayrı evi olacak, üzmeyin birbirinizi. Senin canın sıkılmış belli ama o kadar da sıkma, kaç kilo vermişsin, almamaya çalışman bile büyük başarı canım, sağlıklı ol da kilo bir şekilde hallolur.

anlamıyo ki ablacım bana sürekli çocukmuşum gibi davranıyo, yapı olarak çok sinirliyim ben de katlanamıyorum :ssz:
çok şükür almıyorum ama hala kendimi şişman hissediyorum psikolojim bozuldu galiba :14:

günaydın kızlarrr..

2 hafta yokum

oy kuzumm kıyamam ya :26: küçük çocuklar için çok zor oluyo anneden ayrı kalmak :25:
hayırlı olsun ablacım Allah üniversiteye girdiği günü de göstersin inşallah :16:

Gunaydinnnnnlar
Bugun ise gitmicem uyydum da uyudummmm :37:

Bikaç gündür girmedim utancimdan, neden utaniyorum açiklayim... Anam yedim de yedim yedim de yedim......... :26:

Bunalimlardayim. hersey karma karisik hayatimda. Belirsiz ne olcak ne yapcam is, ev, bi yandan dügün ertelendi. eh sonuç hominigirtlak kübra canavari is basinda :47: ne bulsa yiyo :56:

ne düğünü kız kim evleniyo :30:

hee iyi o zaman :9: hayırlı olsun Allah bi yastıkta kocatsın :nazar: :1: niye ertelendi düğün kötü bişey yok dimi :26:

Sagol canim benim

Iyi mi kötü mü bilmiyorum nisanlimin atanmasini bekliyoruz büyük ihtimalle yurt disina gönderilcek nasil gitcez napcaz hiç bilmiyorum :50:

herkese toptan hosbulduk kızlar kılo verdınızmı:27::27:

hayırlı olsun cnm işin memnunmusun kımsecıkler yok herkes yaz tatılıne gırmıs heral:9::9:

sen nıye gıremıyon kız:4::4::4::4:

çok memnun değilim canımkendime vaktimkalmıyor ama napıyımkociş askere gidecek ya :98:

sen neler yaptın nası geçti tatil falan:6:

Back
X