70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam bundan tam 4 sene önce 50 kilo olan ben şu anda 71 kiloyum. üniversite evlilik gurbet derken bir de işsizlik olunca eve kapandım. Eskiden ailemin yanında iken şimdi istanbuldayım ve ilk defa çıktım evden. öyle zormuş ki 1 sene oldu hala alışamadım istanbula neyse 1 hafta önce tartıya çıktım tam tamına 74 kilo olmuşum 160 boyum var ve 74 kilo olmuşum sanki üzerimde kocaman ağır bir kürk var ve ben çıkarıp atamıyorum aynalardan ayrılmayan kendini izleyen ben aynalara küstüm 4 senede. işin kötüsü sabahları kalktığımda bileklerimin ağrısından yürüyemiyordum önce yatakta oturup biraz bekliyor sonra ayağa kalkıyordum. eşimde kilo aldı benim gibi ama onunki benim gibi olmadı boyundan sadece göbeği çıktı. neyse ki orantılı aldım diyorum ama basenler aldı başını gitti xs bile büyük gelirken şimdi pantolonlarda large alıyorum kot almaya gidemiyorum resmen depresyona girdim ve karar verdim dedim yürüyüş yapacağım 1 haftadır yürüyorum inanır mısınız 71 olmuşum. Ödem dedikleri şey çıktı sanırım günlük 1 saat yürüyorum ilk başlarda kolay gelmişti ama bu aralar yorulmaya başladım. Sahilde yürümek gibisi yokmuş bu arada spor salonları bana göre değil daralıyorum oralarda daha önce çok yazıldım ama gitmedim yandı gitti param. kabul ederseniz bende katılmak istiyorum aranıza 55 olana kadar da durmak yok bana....

selam bundan tam 4 sene önce 50 kilo olan ben şu anda 71 kiloyum. üniversite evlilik gurbet derken bir de işsizlik olunca eve kapandım. Eskiden ailemin yanında iken şimdi istanbuldayım ve ilk defa çıktım evden. öyle zormuş ki 1 sene oldu hala alışamadım istanbula neyse 1 hafta önce tartıya çıktım tam tamına 74 kilo olmuşum 160 boyum var ve 74 kilo olmuşum sanki üzerimde kocaman ağır bir kürk var ve ben çıkarıp atamıyorum aynalardan ayrılmayan kendini izleyen ben aynalara küstüm 4 senede. işin kötüsü sabahları kalktığımda bileklerimin ağrısından yürüyemiyordum önce yatakta oturup biraz bekliyor sonra ayağa kalkıyordum. eşimde kilo aldı benim gibi ama onunki benim gibi olmadı boyundan sadece göbeği çıktı. neyse ki orantılı aldım diyorum ama basenler aldı başını gitti xs bile büyük gelirken şimdi pantolonlarda large alıyorum kot almaya gidemiyorum resmen depresyona girdim ve karar verdim dedim yürüyüş yapacağım 1 haftadır yürüyorum inanır mısınız 71 olmuşum. Ödem dedikleri şey çıktı sanırım günlük 1 saat yürüyorum ilk başlarda kolay gelmişti ama bu aralar yorulmaya başladım. Sahilde yürümek gibisi yokmuş bu arada spor salonları bana göre değil daralıyorum oralarda daha önce çok yazıldım ama gitmedim yandı gitti param. kabul ederseniz bende katılmak istiyorum aranıza 55 olana kadar da durmak yok bana....

ahhh ah canim zayifken sismanlayanlar olarak zor durumlardayiz :ssz:
hosgeldinn nerelisin:34:

Ve bir ay surem kaldi derken bugun de bozdum. Cikolata yedim. Umutsuzluga kapilinca boyle oluyorum. Yedikce yiyorum. Can skntsndan da boyle oluyor aslinda. Nasil baslayacagim ne zaman baslayacagim bilemiyorum spor yapmak zorundayim biliyorum ama yapamayacagim diyerek yapmak canim hic istemiyor. Sizce bir ayda 8-10 kilo vermek mumkun mu? O kadar cok istiyorum ki zayiflamayi zayiflamazsam hayatimin sonu gibi dusunuyorum. .S.ss.s.s.s.s..s..s.s.s.

Ve bir ay surem kaldi derken bugun de bozdum. Cikolata yedim. Umutsuzluga kapilinca boyle oluyorum. Yedikce yiyorum. Can skntsndan da boyle oluyor aslinda. Nasil baslayacagim ne zaman baslayacagim bilemiyorum spor yapmak zorundayim biliyorum ama yapamayacagim diyerek yapmak canim hic istemiyor. Sizce bir ayda 8-10 kilo vermek mumkun mu? O kadar cok istiyorum ki zayiflamayi zayiflamazsam hayatimin sonu gibi dusunuyorum. .S.ss.s.s.s.s..s..s.s.s.

canım bende senin gibiydim 3 ay diyet yapıp 1 kilo verdiğimi görünce deli gibi çikolata yiyordum. şu kahvaltılık çikolatalar var ya onların en büyüğünü 2 günde bitiyordum yemek kaşığıyla yenir mi yiyordum işte. denemediğim şey kalmadı iğne ile zayıflama bile yaptım. vermek yerine bi de aldım üstüne. günde 7 kilometre yürünür mü yürüdüm. kafama o kadar taktım ki veremedim. sonra bıraktım isveç diyeti yaptım düğünden önce o zaman verdim ama diyetten mi yoksa stresten mi bilmiyorum. balayında 5 kilo ile arttı kilolarım. sonunda dedim ki ne oluyor bana eskiden 50 kiloydum. yürüyordum kilo derdim yoktu olsa da takmıyordum ki kafama yerimde duramazdım ne oldu da böyle oldum önce kendimi çözdüm. sonra da diyetmiş formüllermiş iğneymiş bıraktım düşünmeyi zayıflatan ilaçları bıraktım en önemlisi de aynadaki görüntüm oldu ben evliyim 1 senelik en güzel zamanlarımda depresyona girip kendimi neden kapattım yazık ettim 1 seneme diye hırs ettim. bilmiyorum ne kadar sürecek bende çok çabuk sıkılan biriyim 3 gün yürüyüp sonra kaçan biriyim. şimdi 2 ay oldu çikolata yemedim küçük bir çikolata aldım karşıma koydum yanına da zayıflayınca giymek istediğim elbise modellerini koydum 2 seçeneğim var ya yiyip kilo almaya devam edeceğim ya da o elbiseyi giyeceğim. 2.yi seçtim ben. önce karar ver ve istediğin şeyi karşına koy stres yapma sakın çıkar aklından neden olmasın insanlar 30 40 kilo veriyor biz 8-9 kilo mu veremeyeceğiz...

o kadar karışık ki :D aslen kars ama kahramanmaraştan geldim istanbula ve evet inanılmaz zor zayıfken kilo almak özellikle eski kıyafetlerine bakıp aynada kendini gördükten sonra daha da kötü oluyor....

ben de istanbuldayım:38: evet 36 beden albise ve pantolonlarımı hurca daha yeni kaldırdım baktıkça sinirleniyodum kendime :14:

oyle ya ben de yiyom da yiyom regl olcam bi de bu ara psikolojik heralde ama dur dememiz lazım bu duruma :45: yememliyiz :20:

anne baba bosandi anne basindan atiyo babasina da kendi gitmiyo rahat edemiyo oyun saniyo simdi evlenmeyi
aman be bilim cok kötü bisey o yasta

evet cok üzüldüm okudum simdi ben de oyle olmam insallh :43:
off kiyamam yaa :50:

:9::9: gördüm sonunda şükür :nazar: :42: babaanne banyo yapıyomuş cıbıl cıbıl :23: sapık gibi hissettim :9:
:42::42:

yalnız çocukları bi pistten alalım :24:

ishal olmayın yavrum aman onun ağrısı çekilir mi :30: siz birinci olun ben çekilirim aradan :25:

15 mi :30: ben 19 yaşındayım evlilik için hala çocuğum ya 15 ne ya :25:

:30::30: :9:

bak aklıma geldi hüzünlendim :ssz: geçen yıl yurtta nevresimleri yıkadıydım, bütün askılar doluydu mecbur yatağın üstüne serdim bi de pencereyi açtım çabuk kurusun diye ama kurumadıydı :ssz: o gece koltukta yattım her yanım ağrıdıydı :ssz: bi de yan tarafta inşaat vardı gece rüzgar esmiş bütün kumu benim nevresimlerin üstüne uçmuş :ssz: oturup ağladıydım :ssz:
:9::9:

nasilsiniz kizlar ben fenayim migrenim azdi cocuklar durmuyor grip tam gecmedi
gecmis olsun canim :26:

Merhaba arkadaslar,,
Ben siteye yeni kayit oldum. Adim irem. Acil danismak istedigim bir konu var.Benim bir ay icerisinde sekiz-on kilo vermem gerekiyor. Zorundayim yani. Simdiye kadar hep denedim denedim olmadi. Su agzimi tutamadim. Bir iki gun spor yaptim devamini getiremedim. Ama artik kararliyim,insaallah basaririm. Oncelikle size uyguladigim seyleri yazayim. Ekmek pilav makarna kesinlikle yemiyorum,biraktim. Oyle diyet gibi bir duzenim yok, aciktigimda yiyorum meyve falan gibi. Yalniz cok az su iciyorum. Onu halledicem :) 3-4 kilo oruc tutarken verdim. Cok sicak su ve yesil cay icmeye calsiyorum cunku bi tanidigim cok sicak su icerek 20 gunde 7 kilo vermis. Spor olarak, cok az slim in 6 yapiyorum. Ozellikle slim and six pack bolumu. Leslie 3 mil de cok nadir. Simdi sizlerin yardimina ihtiyacim var. Karnimdaki bacaklarimdaki igrenc goruntuyu gordukce umutsuz oluyorum nasil gidecek bunlar diyorum. Hatta bazen agliyorum. Aynaya bakip ne kadar sisman ve cirkin olduguma uzuliyorum . Su anda o durumlardan birindeyim. Yardiminiza ihtiyacim var. Lutfen kilo vermis arkadaslar tavsiye verirse cok mutlu olucam. Bir ay gibi bir surem var . :( simdiden cok sagolun..
hodgeldiin bize takil canim :34:

hosgeldiin :3:

hiç kimse kalmamış,,,,:1:

neyse bende geldiğim gibi kaçayım görüşürüz:ssz::ssz:
yetisemedin yine :31:

ben gelince kimse olmaz ben gidince hep burdasınız maşallaaahh:9:
hedefine ne kadar az kalmış tebrik ederim :46:

evet canım öyleydi,bayramdan ötürü olsa gerek 62'im şuan neyse bu hafta inşallah onuda vericem:8:hoşgeldin bu arada umarım en kısa sürede idealine inersin:34:

Son düzenleme:
niye böyle oldum ben yine :ssz: psikolojim iyice bozuldu artık :ssz: her şey boş, anlamsız geliyor bazen :ssz: uzun süredir mutlu olabildiğimi hatırlamıyorum :ssz: ne güzel eskiden ota boka mutlu olurdum :ssz: niye bu kadar duygusalım ki ben :ssz:

sagol canim dun tumgun arti Sabah migren cektim ve hala devam ediyor simdiki agri migren gibide degil anlamadimki derdi ne niye gecmiyor basim 3gun olucak ya
esimde depresyonami girdin ondanmi agriyor diyo ama yok oyle biseyde

Arkadaslar bir ay icerisinde kilo vermem gerek diyoruum kimse yok mu tavsiye verecek :// yani tam olarak zayiflamasam da en azindan su cirkin yaglarin gitmesini istiyorum fazlaliklarin. Vucudum bir sekle girsin biraz toparansin su bir ay icerisinde,baska bisey istemiyorum. Bugun basliyorum kararliyim hepinize soz veryorum :) bozmayacagim bu sefer. Allahim azim ve sabir versn insallah basaricam. Bebekligimden beri kiloluyum cunku tatliyi cikolatayi abur cuburu cok seviyorum. Bir aydir kesmistim ama bayramda bozdum. İnsallah basaricam. Tavsiyelerini bekliyorum ablalaar :).

evet canım öyleydi,bayramdan ötürü olsa gerek 62'im şuan neyse bu hafta inşallah onuda vericem:8:hoşgeldin bu arada umarım en kısa sürede idealine inersin:34:

insallah canim sagol ya. Olsun o sana dokunmaz hemen gider o 1 2 kilocukta

niye böyle oldum ben yine :ssz: psikolojim iyice bozuldu artık :ssz: her şey boş, anlamsız geliyor bazen :ssz: uzun süredir mutlu olabildiğimi hatırlamıyorum :ssz: ne güzel eskiden ota boka mutlu olurdum :ssz: niye bu kadar duygusalım ki ben :ssz:

Sana noluptu canim yaaaaaaaa? Bunalim falan dettt :20: burcun ne?

Arkadaslar bir ay icerisinde kilo vermem gerek diyoruum kimse yok mu tavsiye verecek :// yani tam olarak zayiflamasam da en azindan su cirkin yaglarin gitmesini istiyorum fazlaliklarin. Vucudum bir sekle girsin biraz toparansin su bir ay icerisinde,baska bisey istemiyorum. Bugun basliyorum kararliyim hepinize soz veryorum :) bozmayacagim bu sefer. Allahim azim ve sabir versn insallah basaricam. Bebekligimden beri kiloluyum cunku tatliyi cikolatayi abur cuburu cok seviyorum. Bir aydir kesmistim ama bayramda bozdum. İnsallah basaricam. Tavsiyelerini bekliyorum ablalaar :).

bende ilk bir ayda 8kiloyu verdim canim ama ondan sonra daha yavas gidiyor malesef ben cok dikkat ettim ilk bir ay her yedigime ictigim caylara esim dalga gecerdi ayni anda once rezene ustune isirgan iciyodum ve jillian cok ise yariyor ilk bir ay giden gobekle duruyorum esim diyor devam etseydin hic kalmiycakti gobek simdi bir ay daha yapmayi dusunuyorum ama iylesemedim bi iylessem daha iyi olucak

bende mateli safran cayina basladim bir arkadasimin tavsiyesiyle ayrica sabahlari en az 45 dk/ 1 saat yuruyorum. ayrica bir arkadasim hula hoop/ halka hani su belinin etrafinda ceviriyorsun ya ondan tavsiye etti. soyledigine gore eglenceliymis ve halkanin yardimiyla zayiflayan cokmus. yanliz zayiflamak icin olanlarindan olmali. onlar digerlerine gore biraz daha agir oluyor. :) kolay gelsin :34:

azimliysen isveç diyeti yap 10 günde en az 10 kilo ben 15 kilo vermiştim düğünümden önce ama uyarıyorum sadece 14 gün ve hepsine uy. bir sonraki diyet için de 6 ay beklemen gerekli yoksa kendine zarar verebilirsin....

KK' nın Sevgili Üyeleri,

Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..

Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.

Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.

Kizlar bende geldim76 kiloyum 33 yasindayim

azimliysen isveç diyeti yap 10 günde en az 10 kilo ben 15 kilo vermiştim düğünümden önce ama uyarıyorum sadece 14 gün ve hepsine uy. bir sonraki diyet için de 6 ay beklemen gerekli yoksa kendine zarar verebilirsin....

Gercekten mi? 15 kilo,tam istedigim hedef.14 gunde 15 kilo? Ya saka yapmiyosan hemen baslarim. Gercekten verdin mi 15 kiloyu? Diyet haricinde neler yaptin,spor falan? Biraz anlatirsan sevinirim cunku cok ihtiyacim var. Su fazlaliklar gitsin yeter sonra normal bir diyet yapip yavas yavas veririm. Birazcik anlatir misin neler yaptin,
Bi arastirayim isvec diyetini. Sana guvnerek basliycam insallah basaririm.
Tesekur ederim:)

Back
X