selam bundan tam 4 sene önce 50 kilo olan ben şu anda 71 kiloyum. üniversite evlilik gurbet derken bir de işsizlik olunca eve kapandım. Eskiden ailemin yanında iken şimdi istanbuldayım ve ilk defa çıktım evden. öyle zormuş ki 1 sene oldu hala alışamadım istanbula neyse 1 hafta önce tartıya çıktım tam tamına 74 kilo olmuşum 160 boyum var ve 74 kilo olmuşum sanki üzerimde kocaman ağır bir kürk var ve ben çıkarıp atamıyorum aynalardan ayrılmayan kendini izleyen ben aynalara küstüm 4 senede. işin kötüsü sabahları kalktığımda bileklerimin ağrısından yürüyemiyordum önce yatakta oturup biraz bekliyor sonra ayağa kalkıyordum. eşimde kilo aldı benim gibi ama onunki benim gibi olmadı boyundan sadece göbeği çıktı. neyse ki orantılı aldım diyorum ama basenler aldı başını gitti xs bile büyük gelirken şimdi pantolonlarda large alıyorum kot almaya gidemiyorum resmen depresyona girdim ve karar verdim dedim yürüyüş yapacağım 1 haftadır yürüyorum inanır mısınız 71 olmuşum. Ödem dedikleri şey çıktı sanırım günlük 1 saat yürüyorum ilk başlarda kolay gelmişti ama bu aralar yorulmaya başladım. Sahilde yürümek gibisi yokmuş bu arada spor salonları bana göre değil daralıyorum oralarda daha önce çok yazıldım ama gitmedim yandı gitti param. kabul ederseniz bende katılmak istiyorum aranıza 55 olana kadar da durmak yok bana....