- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten mi? 15 kilo,tam istedigim hedef.14 gunde 15 kilo? Ya saka yapmiyosan hemen baslarim. Gercekten verdin mi 15 kiloyu? Diyet haricinde neler yaptin,spor falan? Biraz anlatirsan sevinirim cunku cok ihtiyacim var. Su fazlaliklar gitsin yeter sonra normal bir diyet yapip yavas yavas veririm. Birazcik anlatir misin neler yaptin,
Bi arastirayim isvec diyetini. Sana guvnerek basliycam insallah basaririm.
Tesekur ederim:)
azimliysen isveç diyeti yap 10 günde en az 10 kilo ben 15 kilo vermiştim düğünümden önce ama uyarıyorum sadece 14 gün ve hepsine uy. bir sonraki diyet için de 6 ay beklemen gerekli yoksa kendine zarar verebilirsin....
çok zor bir diyet öncelikle onu söyleyeyim ilk 3 gün deli gibi dolandım ben ortalıkta acıkmıyorsun yumurta falan var da annem sağolsun evde gün yaptığı için 14 gün boyunca çikolata pasta cips kolaa diye sayıkladım günde 1 saat yürüdüm ben aynı zamanda eve gelice de plates çok yoğundu bünyem kaldırmadı başlarda ama bırakmadım. ve sonunda verdim kilolarımı. Tabi balayından sonra ve evlenince aynen geri aldım.anlayacağın kısa süreli bir diyet bu. Sürekli tartıya çıkma başladıktan 1 hafta sonra çık zaten farkediyorsun.
Yuruyus yerine leslie 3 mil yapsam? Yerine gecer mi? Bir de ben plates hakkind hcbisey bilmiyorum internette falan var midir neleryapmam gerkiyor nasil hareketler? Ben spor olarak slim in 6 yapiyorum sence nasil? Baya bir soru sordum kbbayramda cok tatli cikolata yedim birakamaim,hala yiyorum
bugun bozmadim sukur
.
Yani sen baya baya 14 gunde 15 kiloyu verdin? İnanamiyorum![]()
ahh ahhh kardesim icim aciyor Boyle bisey varmi goz gore gore katliam yapiliyor musluman kardeslerimizi katlediyolar ve tum dunya seyrediyor birkiside cikip ne oluyor demiyor avrupa ve amerikadan ve musluman ulkelerinden ahh ahh bunun hesabini biz yarin ahirette nasil vericez
zulme karsi susan dilsiz seytandir
biz budurumda ne oluyoruz
suan ahabere bakiyorum ve sabahdan beri 2000 kisinin oldugunu soyluyor gorevli 6000de yarali ve tabiki yalanliyor okadar olu oldugunu simdiki Devlet
onlar sadece 300kisi diyor icim aciyor
azimliysen isveç diyeti yap 10 günde en az 10 kilo ben 15 kilo vermiştim düğünümden önce ama uyarıyorum sadece 14 gün ve hepsine uy. bir sonraki diyet için de 6 ay beklemen gerekli yoksa kendine zarar verebilirsin....
Ben ılkkez duydum boyle bır dıyetı hızlı kılo vermek cok zararlı dıye bılıyoruz 15 kılonun yarısını bıle bır ayda vermek sakıncalı ıken gunde bır kılo cok fazla bırılerı kendıne zararl verebılır her bunye farklıdır .Bazı bunyeler bu dıyetı kaldırmaz.
Supertaktak isvec diyeti 14 degil 13 gunmus :) yaz zamani biraz zor bulunacak seyler var ama bulucaz mecburinsallah veririm. Eger kilo verirsem sana cok dua edicem
![]()
herkes iyidir umarim
benim canim skkin kizlar
su an cok sevdigim kuzenimin dügünü var
ve ben yanlarinda olamadim![]()
![]()
ayni durumdaymisiz balli benimde kuzenimin dugunu var ben burdayim bugun kina vardi pazarda dugun olucak ahh ahh
bide cocuklarla cok fenayiz uyumuyolar cok yorgunum cok bas edilmesi cok zor
ah sorma canim ya hep aklim onlarda
ah kiyamam iki cocuk kolaymi :26:
biz cocukken birlikte buyuduk nisanina ozel davet etmisti onada gidemedim simdide gidemedim
sorma canim ya okadar kotu durumdayimki 9da basladim yok kizda hep ciglik atiyor apartmandakiler hepsi alman sikayet edicekler diye korkuyorum hergun hergun bu cocugu aglatiyolar derlerse diye
ah canim ahh benimde aynen cok seviyorum ben onu o da beni
hatta iki gün önce konustuk süpriz yapar gelirsin diye bekliyordum ama hala gelmedin diyo kiyamam
canim cocuk bu ne yapican düymesi yokki kapatasin :26: