Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm hayırlı cumalar kızlar.mağlüm benim net yok kaç haftadır..giremiyorum o yüzden..bildirimi yapayım yerimde sayıp duruyorum 5leri göremiceme artık canı gönülden inanıyorum.haftalardır burda duruyorum her hafta werseydim 55lere ilerlemiş olurdum..tam 59u görcem biyere gidiyorum yemeğe kahwaltıya falan derken..önümüzdeki hafta görürdüm belki ama yarın yine 3 günlük tatile gidiyorum 2 kilo alırım ben o 3günde..
Başlangıç:87
geçen hafta:61.800
bu hafta 61.400
giden:400 gr
toplam giden:25.600gr
hedef:55
ececim bende iş yok bundan sonrasında.irademe sahip çıkamıyorum..buraya katılamayınca yapamıyorum..ne yapıcam ben
canim umudunu kaybetme iniceksin 50li rakamlara
benimde birkac haftadir git geldeyim bi iniyorum bi cikiyorum
kaybediyorum ya ben aylardır buradayım
sanki 25kiloyu weren ben değilmişim gibi.irademe sahip olamıyorum.abartı bişey yemiyorum.hamur işi yemiyorum kızartma falan pilaw falanda..ama weremiyorum..kaldım burada..az yediğim şey bile bir anda kilo yapıyor 1 2 kilo hemde..benim gibi yese başkası kilo werir yani..5 hayal bana
kizlaar
laptopum(ay bunun türkcesi diz üstüydü dimi :26:) bozuldu
esimin isden gelmesini bekliyorum onun laptop undan giriyorum
ve isin kötüsü hafta sonu gidiyor esim belki gelemicem uzun süre![]()
cepdende denedim ama beceremedim bi türlü yazmayi
olurda gelemzsem beni özleyin anacim
ben özlicem sizi ama yaaa
tabi birde kilo almak var :18:
gerci bu haftada artidyim kesin ama haftaya baslayim yine diyorum
esim gelene kadar bi 5 kilo daha versemmm
ay ne güzel olur
insallahhh veririm yanliz basima zor olucak ama bakalim
yarin insallah yaparim bildirimi ama sonrasini bilemiyorum artik
Allah a emanet olun hakkinizi helal edin
ece kaciyorum canim hayirli geceler
Q7 diye bitkisel bir ilaç var ilaç dediğime bakmayın kimyasal hiç bir şey yok içinde normalde ilaçla zayıflanmasına karşıyım ama bu ilaç bitkilerin bir araya getirilmesi sabahtan 1 tane içildiğinde ağız kuruluğu yapıyo tüm gün su içiyosunuz amacıda bu bol bol su içirerek zayıflatmak tokluk hissi vermesine rağmen kullanım uyarılarında tokluk hissi verilse bile öğünleri atlamayın yazıyor. 3 gündür kullanıyorum normalde günde 2 litre su içerdim şimdi 4 litreye yakın su içiyorum ve şu son 1 haftada 73 kilodan 70 kiloya düştüm. öyle diğer ilaçlar gibi ani kilo verdirip bırakıldığında ani kilo aldırmıyor. güvenilir bir yerden aldım bir tanıdığımdan ve tarım bakanlığı onaylı... tavsiye ederim :)
herkes iyidir umarim
benim canim skkin kizlar
su an cok sevdigim kuzenimin dügünü var
ve ben yanlarinda olamadim![]()
![]()
kizlaar
laptopum(ay bunun türkcesi diz üstüydü dimi :26:) bozuldu
esimin isden gelmesini bekliyorum onun laptop undan giriyorum
ve isin kötüsü hafta sonu gidiyor esim belki gelemicem uzun süre![]()
cepdende denedim ama beceremedim bi türlü yazmayi
olurda gelemzsem beni özleyin anacim
ben özlicem sizi ama yaaa
tabi birde kilo almak var :18:
gerci bu haftada artidyim kesin ama haftaya baslayim yine diyorum
esim gelene kadar bi 5 kilo daha versemmm
ay ne güzel olur
insallahhh veririm yanliz basima zor olucak ama bakalim
yarin insallah yaparim bildirimi ama sonrasini bilemiyorum artik
Allah a emanet olun hakkinizi helal edin
ece kaciyorum canim hayirli geceler
nasıl bir terbiyesizliktir ya ben burda kullandığım bişeyi söyledim yasakmış yasak olduğunuda sonradan öğrendim sitede yeniyim bilsem paylaşmazdım başkalarıda faydalansın diye iyi niyetle demiştim tutupta satıcı falan değilim defolurmusunuz demek ne demek ya saçmalığa bak insanlara faydalı olunsun diye kurulmuş bi sitede böyle terbiyesizlik yapılır mı düzgünce uyarın
nasıl bir terbiyesizliktir ya ben burda kullandığım bişeyi söyledim yasakmış yasak olduğunuda sonradan öğrendim sitede yeniyim bilsem paylaşmazdım başkalarıda faydalansın diye iyi niyetle demiştim tutupta satıcı falan değilim defolurmusunuz demek ne demek ya saçmalığa bak insanlara faydalı olunsun diye kurulmuş bi sitede böyle terbiyesizlik yapılır mı düzgünce uyarın
Benim mesaj gümbürtüye gitti sanki :)
kusura bakma tatlım öyle oldu biraz ama aldım kaydını merak etmehoşgeldin
![]()
kızlar selam ben gelddiiiimm,,
bildirimi sadece burayamı yapıyoruz yoksa özeline atmaya devammı,,eğer öyleyse kime atıyoruz
bugün başladım tekrar oyüzden ona göre bildirim yapıcam,,
başlangıç 62.7
hedef:59
hadi hayırlısı bir ay zamanda 4 kilo vermek istiyorum...![]()
hoş gördüüümm :)) bu özele mesaj atma olayı nedir ?