70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecengun carsida geziyorum turk iki kadinla karsilastim iste havadan Sudan konustuk sonra baksada 2cocuk var ama dal gibisin dedi dedim yokya kiloluyum yok ya daha Kilo verme Boyle iyisin dediler kac kilosun diye sordu bitanesi dedim 62 enson oydum [yarin bakalim kac olucak ]bende 62yim sen benden zayif gozukuyorsun ama dedi diger kadinda boyu varya ondandir dedi en fazla 55 gorunuyorsun dedi ben tabi cok sevindim eve geldim esime aksam anlatiyorum iste bana dal gibisin dediler felan diye tabi beyimiz ne dali diye dalga gecti bende dedim senin gibi odun degil kesin bir bozuldu ne odunuyum diye odun cesitlerini sayiyor dedim kalas:9:

:9: :9: :9: :9:

kizlaar :ssz:
laptopum(ay bunun türkcesi diz üstüydü dimi :26:) bozuldu :5:
esimin isden gelmesini bekliyorum onun laptop undan giriyorum :43:
ve isin kötüsü hafta sonu gidiyor esim belki gelemicem uzun süre :43::43:
cepdende denedim ama beceremedim bi türlü yazmayi :50:
olurda gelemzsem beni özleyin anacim :43:
ben özlicem sizi ama yaaa :43::43:
tabi birde kilo almak var :18:
gerci bu haftada artidyim kesin ama haftaya baslayim yine diyorum :31:
esim gelene kadar bi 5 kilo daha versemmm :52:
ay ne güzel olur :31:
insallahhh veririm yanliz basima zor olucak ama bakalim :43:
yarin insallah yaparim bildirimi ama sonrasini bilemiyorum artik :5:
Allah a emanet olun hakkinizi helal edin :5::5::5:

ece kaciyorum canim hayirli geceler :5:

ozliycez canim seni telden biraz daha ograssan bende zor zannettim ama buldum simdi ceptende yazabiliyorum belki sende yazabilirsin
insaallah verirsin canim o 5kiloyuda

merhaba kızlar bu sabah ilk bildirimi ben verim dedim . aranızdan bir kaçı biliyor ramazandan önce veriyordum bildirimleri fakat ramazanda vermeyi unuttumm :D :D ztn ramazan da kilo aldım :(

başlangıç :78
bu hafta : 69 kilo
toplam giden : 9
ne kadar gittiğini gelecek hafta bildircem ztn bu hafta listeye giremiceğime göre .

kizlar ya artik gelin bitmedimi tatiller

Kilo bildirimim

baslangic 75.2
gecenhafta 61.9
buhafta 60.6
giden 1.3
toplamda giden 14.6
hedef 55

haftaya insaallah 5li rakamlari gorurum

slm hayırlı cumalar kızlar.mağlüm benim net yok kaç haftadır..giremiyorum o yüzden..bildirimi yapayım yerimde sayıp duruyorum 5leri göremiceme artık canı gönülden inanıyorum.haftalardır burda duruyorum her hafta werseydim 55lere ilerlemiş olurdum..tam 59u görcem biyere gidiyorum yemeğe kahwaltıya falan derken..önümüzdeki hafta görürdüm belki ama yarın yine 3 günlük tatile gidiyorum 2 kilo alırım ben o 3günde..
Başlangıç:87
geçen hafta:61.800
bu hafta 61.400
giden:400 gr
toplam giden:25.600gr
hedef:55
ececim bende iş yok bundan sonrasında.irademe sahip çıkamıyorum..buraya katılamayınca yapamıyorum..ne yapıcam ben

slm hayırlı cumalar kızlar.mağlüm benim net yok kaç haftadır..giremiyorum o yüzden..bildirimi yapayım yerimde sayıp duruyorum 5leri göremiceme artık canı gönülden inanıyorum.haftalardır burda duruyorum her hafta werseydim 55lere ilerlemiş olurdum..tam 59u görcem biyere gidiyorum yemeğe kahwaltıya falan derken..önümüzdeki hafta görürdüm belki ama yarın yine 3 günlük tatile gidiyorum 2 kilo alırım ben o 3günde..
Başlangıç:87
geçen hafta:61.800
bu hafta 61.400
giden:400 gr
toplam giden:25.600gr
hedef:55
ececim bende iş yok bundan sonrasında.irademe sahip çıkamıyorum..buraya katılamayınca yapamıyorum..ne yapıcam ben

canim umudunu kaybetme iniceksin 50li rakamlara
benimde birkac haftadir git geldeyim bi iniyorum bi cikiyorum

canim umudunu kaybetme iniceksin 50li rakamlara
benimde birkac haftadir git geldeyim bi iniyorum bi cikiyorum

kaybediyorum ya ben aylardır buradayım
sanki 25kiloyu weren ben değilmişim gibi.irademe sahip olamıyorum.abartı bişey yemiyorum.hamur işi yemiyorum kızartma falan pilaw falanda..ama weremiyorum..kaldım burada..az yediğim şey bile bir anda kilo yapıyor 1 2 kilo hemde..benim gibi yese başkası kilo werir yani..5 hayal bana

kaybediyorum ya ben aylardır buradayım
sanki 25kiloyu weren ben değilmişim gibi.irademe sahip olamıyorum.abartı bişey yemiyorum.hamur işi yemiyorum kızartma falan pilaw falanda..ama weremiyorum..kaldım burada..az yediğim şey bile bir anda kilo yapıyor 1 2 kilo hemde..benim gibi yese başkası kilo werir yani..5 hayal bana

kaybetme canim bazen vucut direnirmis seninkide direniyodur ama sen yeniceksin onu

kizlar ya artik esimle delirme safhasina Dogru gidiyoruz benim kiz aksam asla uyumak istemiyor ciglik kiyamat oyle yatagina birakip hadi uyuda demiyorum yanina yatiyorum uyusun diye yada salliyorum pek sallanmakda istemez normalde kizim diyorum uyuyalim yarin parka goturucem seni yok asla hicbiseyi Kabul etmiyor 9da basliyoruz uyutma calismalarina gece 12 bucuk bir oluyor anca uyuyor siz napiyosunuz nasil uyuma duzeni oturttunuz

ballıııı dittttmeeeee:43::43::43::43::43:

Q7 diye bitkisel bir ilaç var ilaç dediğime bakmayın kimyasal hiç bir şey yok içinde normalde ilaçla zayıflanmasına karşıyım ama bu ilaç bitkilerin bir araya getirilmesi sabahtan 1 tane içildiğinde ağız kuruluğu yapıyo tüm gün su içiyosunuz amacıda bu bol bol su içirerek zayıflatmak tokluk hissi vermesine rağmen kullanım uyarılarında tokluk hissi verilse bile öğünleri atlamayın yazıyor. 3 gündür kullanıyorum normalde günde 2 litre su içerdim şimdi 4 litreye yakın su içiyorum ve şu son 1 haftada 73 kilodan 70 kiloya düştüm. öyle diğer ilaçlar gibi ani kilo verdirip bırakıldığında ani kilo aldırmıyor. güvenilir bir yerden aldım bir tanıdığımdan ve tarım bakanlığı onaylı... tavsiye ederim :)

lütfen defolur musunuz sevgili bayan? bayansanız tabi
herkes iyidir umarim :ssz:
benim canim skkin kizlar :ssz::ssz:
su an cok sevdigim kuzenimin dügünü var :5:
ve ben yanlarinda olamadim :50::50: :ssz::ssz:

üzülmee :5:

enee gitme telefonu kurcukla yaparsın sen :30:

bildirimimi yapam da bi güzel liste sonu olam :emir_bebek: yine gördük mü 7'yi :ssz:

başlangıç: 96
geçen hafta: 69,3
bu hafta: 70
gelen: 700
toplam giden: 26
hedef: 65

bişey de yemiyorum ki niye böyle oluyo anlamadım :ssz: ama bu defa pek takmadım elma sirkesine başladım bakalım işe yarıcak mı :ssz:

selamlar... kilo bildirim;
baslangiç 79
geçen hafta 68.6
bu hafta 68.6
gelen/giden 0
hedef 60

kilo almadigima sevindimmmm:37:

Selaaaaaaaaaam ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar :))
Dün diyete başladım inşallah bu hırsım diğerleri gibi çabucak kaybolup gitmez :)
sabahları yürüyüşe gidiyorum ve evde masaj aletinin silindirli başlığıyla kollarıma göbüşüme masaj yapıyorum toparlanmasına gerçekten yardımcı oluyor :) daha önce düzenli kullandığımda kollarımın inceldiğini farketmiştim çünkü :)
Ben normalde her an bişeyler yeme ihtiyacı hisseden birisiyim fakat bir bitki karışımı ile çay demleyip içiyorum bütün atıştırmalık ihtiyaçlarımı kesiyor :)
Sabah da yürüyüşümü yaptım çok mutluyummmm :) Üşenmek yoooook :)

Bildirim:
Başlangıç: 15 Ağustos 2013 Kilo:80.4

16 Ağustos 2013 Kilo:79.4

nasıl bir terbiyesizliktir ya ben burda kullandığım bişeyi söyledim yasakmış yasak olduğunuda sonradan öğrendim sitede yeniyim bilsem paylaşmazdım başkalarıda faydalansın diye iyi niyetle demiştim tutupta satıcı falan değilim defolurmusunuz demek ne demek ya saçmalığa bak insanlara faydalı olunsun diye kurulmuş bi sitede böyle terbiyesizlik yapılır mı düzgünce uyarın

nasıl bir terbiyesizliktir ya ben burda kullandığım bişeyi söyledim yasakmış yasak olduğunuda sonradan öğrendim sitede yeniyim bilsem paylaşmazdım başkalarıda faydalansın diye iyi niyetle demiştim tutupta satıcı falan değilim defolurmusunuz demek ne demek ya saçmalığa bak insanlara faydalı olunsun diye kurulmuş bi sitede böyle terbiyesizlik yapılır mı düzgünce uyarın

sakin olrsaniz sebebini anlarsaniz. tesekkur ederiz guzel bilgniz için. iyi günler

sitede yeniyseniz bi zahmet kuralları okuyup öyle gelin. ben size satıcısınız dedim mi? yaranız var ki gocunuyorsunuz. "tanıdığımdan aldım" lafı yeterli bunun için. tut ki satıcı değilsiniz, bu forumda herhangi bir yere bu ilacın adını kullanarak bi konu açın bakalım adminlerin tepkisi ne olacak. ayrıca çirkefleşmeniz de gösteriyor ki tepkimde haklıyım ve zaten düzgünce uyardım "sevgili bayan" diyerek. satıcı değilim demeniz hiç mi hiç inandırıcı değil, henüz 5 mesajınız var ve foruma gelip "ben şu şu ilaçla.." diye başlayan bi mesaj yazıyorsunuz. zahmet edip eski mesajları okursanız daha önce sizinkine benzer yorumlar yapanlara da aynı tepkiyi verdiğimi ve onların sizin gibi çirkefleşmeden mesajı aldığını görürsünüz. 'zahmet edip' okuduğunuz için teşekkürler, iyi günler.

kızlar selam ben gelddiiiimm,,:3::3:

bildirimi sadece burayamı yapıyoruz yoksa özeline atmaya devammı,,eğer öyleyse kime atıyoruz:31:

bugün başladım tekrar oyüzden ona göre bildirim yapıcam,,

başlangıç 62.7
hedef:59

hadi hayırlısı bir ay zamanda 4 kilo vermek istiyorum...:33:

Back
X