Benim mesaj gümbürtüye gitti sanki :)
kusura bakma tatlım öyle oldu biraz ama aldım kaydını merak etme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim mesaj gümbürtüye gitti sanki :)
kusura bakma tatlım öyle oldu biraz ama aldım kaydını merak etmehoşgeldin
![]()
kızlar selam ben gelddiiiimm,,
bildirimi sadece burayamı yapıyoruz yoksa özeline atmaya devammı,,eğer öyleyse kime atıyoruz
bugün başladım tekrar oyüzden ona göre bildirim yapıcam,,
başlangıç 62.7
hedef:59
hadi hayırlısı bir ay zamanda 4 kilo vermek istiyorum...![]()
hoş gördüüümm :)) bu özele mesaj atma olayı nedir ?
tuğba abla hoşgeldinlisteyi ben hazırlıyorum özele gerek yok burdan alıyorum bildirimleri
![]()
hoşbulduk tatlım,,
öylemi tamam ozaman benide altlara sıkıştırıverde haftaya bomba gibi listeye gireyim![]()
aman yarabbi tırstım şimdielma sirkesi mi bu kadar iddialı olmanı sağlayan
![]()
aman yarabbi tırstım şimdielma sirkesi mi bu kadar iddialı olmanı sağlayan
![]()
[bir şey sorabilir miyim?? Bildirimlerinizi ayda bir mi yapıyorsunuz? Eğer öyleyse ben bugünden itibaren paylaşabilir miyim??
canim sagolozliycez canim seni telden biraz daha ograssan bende zor zannettim ama buldum simdi ceptende yazabiliyorum belki sende yazabilirsin
insaallah verirsin canim o 5kiloyuda
üzülme canim o kadar kilo vermissin gerisinide verirsin insallahslm hayırlı cumalar kızlar.mağlüm benim net yok kaç haftadır..giremiyorum o yüzden..bildirimi yapayım yerimde sayıp duruyorum 5leri göremiceme artık canı gönülden inanıyorum.haftalardır burda duruyorum her hafta werseydim 55lere ilerlemiş olurdum..tam 59u görcem biyere gidiyorum yemeğe kahwaltıya falan derken..önümüzdeki hafta görürdüm belki ama yarın yine 3 günlük tatile gidiyorum 2 kilo alırım ben o 3günde..
Başlangıç:87
geçen hafta:61.800
bu hafta 61.400
giden:400 gr
toplam giden:25.600gr
hedef:55
ececim bende iş yok bundan sonrasında.irademe sahip çıkamıyorum..buraya katılamayınca yapamıyorum..ne yapıcam ben
canim sabah kacta kalkiyo?kizlar ya artik esimle delirme safhasina Dogru gidiyoruz benim kiz aksam asla uyumak istemiyor ciglik kiyamat oyle yatagina birakip hadi uyuda demiyorum yanina yatiyorum uyusun diye yada salliyorum pek sallanmakda istemez normalde kizim diyorum uyuyalim yarin parka goturucem seni yok asla hicbiseyi Kabul etmiyor 9da basliyoruz uyutma calismalarina gece 12 bucuk bir oluyor anca uyuyor siz napiyosunuz nasil uyuma duzeni oturttunuz
oyy canimmballıııı dittttmeeeee![]()
pazartesi gelyiom insallahhlütfen defolur musunuz sevgili bayan? bayansanız tabi
üzülmee![]()
enee gitme telefonu kurcukla yaparsın sen![]()
7 ile 6 arasi hep böyle canim ya bende öyle baya bi zaman gittim geldimbildirimimi yapam da bi güzel liste sonu olamyine gördük mü 7'yi
başlangıç: 96
geçen hafta: 69,3
bu hafta: 70
gelen: 700
toplam giden: 26
hedef: 65
bişey de yemiyorum ki niye böyle oluyo anlamadımama bu defa pek takmadım elma sirkesine başladım bakalım işe yarıcak mı
![]()
hosgeldiinSelaaaaaaaaaam ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar :))
Dün diyete başladım inşallah bu hırsım diğerleri gibi çabucak kaybolup gitmez :)
sabahları yürüyüşe gidiyorum ve evde masaj aletinin silindirli başlığıyla kollarıma göbüşüme masaj yapıyorum toparlanmasına gerçekten yardımcı oluyor :) daha önce düzenli kullandığımda kollarımın inceldiğini farketmiştim çünkü :)
Ben normalde her an bişeyler yeme ihtiyacı hisseden birisiyim fakat bir bitki karışımı ile çay demleyip içiyorum bütün atıştırmalık ihtiyaçlarımı kesiyor :)
Sabah da yürüyüşümü yaptım çok mutluyummmm :) Üşenmek yoooook :)
Bildirim:
Başlangıç: 15 Ağustos 2013 Kilo:80.4
16 Ağustos 2013 Kilo:79.4
hosgeldin sekeriimmmkızlar selam ben gelddiiiimm,,
bildirimi sadece burayamı yapıyoruz yoksa özeline atmaya devammı,,eğer öyleyse kime atıyoruz
bugün başladım tekrar oyüzden ona göre bildirim yapıcam,,
başlangıç 62.7
hedef:59
hadi hayırlısı bir ay zamanda 4 kilo vermek istiyorum...![]()
hosgeldiin[bir şey sorabilir miyim?? Bildirimlerinizi ayda bir mi yapıyorsunuz? Eğer öyleyse ben bugünden itibaren paylaşabilir miyim??
hosgeldiinmerhaba arkadaslar,
benim kilom 75.2
hedefim 60
hedefe 15.2 kilom vaar
dun ayagimi burktum kosarken, bir kac gun ustune basmamam gerekiyor!! nasil gidecek bu kilolar![]()
hosgeldiiinmerhaba arkadaslar,
bende katılmak istiyorum aranıza eğer kabul ederseniz.
Mevcut kilom:71
hedef kilom:52
bir iki gün içinde regl olacağım sancıdan ölüyorum resmen. yürüyüşler bu sürede duracak ama egzersizlere devam bir de diyetime tabi ki
zor olacak ama gidecek bütün kilolarımız![]()
geliyom suzimmay tüh ya okadar alinti yaptip bi kac saat önce site takildi gitmis![]()
aynurcum depresyondaymisballim ya bir an önce düzelir insallah laptopun
ececim cok gecmis olsun migren kötü ya
yeni gelen kizlar hosgeldiniz sefalar geitrdiniz
hande betül fadime zerra mine nesli daha saymadigim suan aklima gelmeyen tüm kizlar dagildik özledim hepinizi
bildirimmi mi de yapayim bu aralar yine yogun geciyor günler anamgil gelseydin ya
baslangic:77.1
gecen hafta:74.7
bu hafta: 73.3
giden: 1kilo 400 gramm
toplam giden: 3,8
hedef: 55
insallah bu sefer hep böyle olurum diyorumöptüm cok sizi
![]()
canim sagol
ya cepden denedim ama yazamadim :26:
amaaa kocis vermis laptopu
kocacim benim askimmm laptopsuz kalmayayim diye haberim bile yok götürmüs![]()
pazartesi aliyorum insallah
üzülme canim o kadar kilo vermissin gerisinide verirsin insallah
canim sabah kacta kalkiyo?
öglen uykusuna yatiyomu?
gün icinde neler yapiyo ?
oyy canimmkocis halletmis
pazartesi gelirim insallah
pazartesi gelyiom insallahh
benden kurtulus yok
7 ile 6 arasi hep böyle canim ya bende öyle baya bi zaman gittim geldim
hosgeldiin
hosgeldin sekeriimmm
bende 1 ayda 4 kilo vermek istiyorum insallh veririz :13:
hosgeldiin
hosgeldiin
gecmis olsun :26:
hosgeldiiin
geliyom suzimmcanim kocam halletmis laptop isini
pazartesi insallahsuzimm sana haberlerim varr
![]()
![]()
ay tüh ya okadar alinti yaptip bi kac saat önce site takildi gitmis![]()
aynurcum depresyondaymisballim ya bir an önce düzelir insallah laptopun
ececim cok gecmis olsun migren kötü ya
yeni gelen kizlar hosgeldiniz sefalar geitrdiniz
hande betül fadime zerra mine nesli daha saymadigim suan aklima gelmeyen tüm kizlar dagildik özledim hepinizi
bildirimmi mi de yapayim bu aralar yine yogun geciyor günler anamgil gelseydin ya
baslangic:77.1
gecen hafta:74.7
bu hafta: 73.3
giden: 1kilo 400 gramm
toplam giden: 3,8
hedef: 55
insallah bu sefer hep böyle olurum diyorumöptüm cok sizi
![]()