70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydıınn kızlar nerdesiniz yaa hadi artık kalabalaşsın şurasıı,yoksa ben geldim diye kaçtınız:1:uğursuzmuyum nee:27:

neyse bende durumlar gayet iyiydi dün sadece akşam aç karına içtim soğan suyunu lezzetliydi,,sonra az bişey yemek yedim kapattım saat 5'ti....
erken kapattım fakat gece dolapta ne göreyim dürüm çiğ köfe,,2 parçasını balkonda meyve suyu eşliğinde yedim
:7: iyimi:47:ağzım kavruldu acısından,,,pişman oldum sonra ,ama neyseki tartıda hala eksilerdeyim inşallah hedefi tutturacam cumaya 61.7:82:

sabahta activıa yedim buğday gevrekli karıştırdım,,birazdanda eşim uyancak kahvaltı yapcaz:56:

selaaam şekerlerimm ballarımmm :82:

:D canım vücut estetiğini bilmem de mezoterapi yaptırdım ben senin gibi sıkılaşmadığımı söyledim. o iğneler batarken vücuduma anlatamam acıları hem param gitti hem de kilo vermek yerine 2 kilo aldım. Yapan doktor bile şok oldu kadın ağlayacaktı nerdeyse bırakalım sende işe yaramıyor yazık ilaç veriyoruz vucüduna dedi. yağ aldırsam dedim ama o ameliyatı yaptıran arkadaşı gördükten sonra da abartmanın anlamı yok o kadar acı da çekilmez dedim. Anlayacağın yürüyüşe devam...

:53: o kadar acıya verilen paraya rağmen kilo mu aldın :53: ne iğrenç bi yöntemmiş ya :25: ama yok canım ben öylesine söyledim estetikle falan işim olmaz elimden geldiğince spor yapmak daha sağlıklı :34: okul bi açılsın yazılcam spor salonuna kafaya koydum :15:
Ben hırsımı neden bu kadar çabuk kaybediyorum yaa :( bugün dayanamadım diyetimi bozdum çok üzülüyorum :( gelip geçici değil kalıcı kilo verme isteği çabası istiyorum ben :(

canım üzülme :5: biz de çok istikrarlı değiliz ki kaç kere bozduk :emir_bebek: kalıcı kilo verebilmek için diyet yapma her şeyden azar azar ye mesela abur cubur yeme çok şekerli ve tuzlu şeyler yeme bi de akşam yemeğini erken ye olur gider bozma moralini :38: hızlı verilen hızlı alınır unutma sıkma kendini :34:
Zaman içinde toparlar vücut kendini, hemen birden oluvercek değilya, sıkma canını, kilo almamaya çalış, yerleşince sabit kilolar onlar da düzelir, ama spor yapmayınca her zaman bir sarkıklık oluyor canım maalesef.

en başta bilseydim sarkıklık olacağını sporla zayıflardım da işte küçüktüm cahildim :106: şimdilik yürüyüşle mekikle falan ne kadar sıkılaşcam bakalım :6:

ERKEN YEMENİN ETKİSİ ÇOK CANIM...

evet ablacım 5te yemeye çalışıyorum akşam da meyve falan :6:

Canım şimdi de gayet fit çıkmışsın maşallah:16::16:

Zaman içinde toparlar vücut kendini, hemen birden oluvercek değilya, sıkma canını, kilo almamaya çalış, yerleşince sabit kilolar onlar da düzelir, ama spor yapmayınca her zaman bir sarkıklık oluyor canım maalesef.
Allah bağışlasın canım, hayırlısı ne ise o olsun diyelim, aynadaki benin görüntüm de çok fena son zamanlarda maşallah, hep beraber fit olucaz inşallah.:16::16:

Kalıcı kilo vermek için haftada 500 gr.-1 kg. arası kilo kaybı, ayda da ortalama 3-4 kg. normal canım, bundan daha hızlı verilen kilolar, zamanla dönüş yapıyor, sen de kendine bir hedef belirle, diyelim ki bu hafta 500 gr. verdin, o zaman küçük bir ödül koy kendine, böylece hafta hafta gider kilolar. Bir de çizelge yap kendine, her hafta verdiğin kiloyu yaz, motive olursun, bir de giymeyi istediğin bir kıyafeti koy dolabına, ve mutlaka senin içine gireceğim diye söz ver kendine.

dışarı çıkıp da güzel yemekleri görünce dayanamıyorum bi süre sonra :( ama sayenizde alışıcam inşallah :) umudumu kaybetmeme izin vermeyin arkadaşlar :))) çünkü ben kendimi bildim bileli diyetteyim kilo vermeye çalışıyorum 22 yaşındayım hala kilo vermeye çalışıyorum... hırsım çabuk geçtiği için mutluluğa ulaşamıyorum :(

diyetin şartları var zaten ve evet bir çok bünye kaldıramaz bu diyeti ağır çünkü ve verdikten sonra geri alma ihtimaliniz çok büyük ben aldım çünkü bu acil kilo vermek isteyenler için bir diyet. bir de 14 gün sonunda tekrar 14 gün yapmayın diyorlar ağır olduğu için büyeye de ağır geliyormuş. acelem yok diyorsanız yavaş ve kesin adımlarla gidin. Arkadaş acil vermem gerek diyince paylaşayım dedim. düğün zamanı benim çok işime yaramıştı.

dugun zamanı bende zayıflamak ıcın dıyetı yapmıstım dugun tarıhleri genelde aylar oncesinden belli oluyor
ben 3 ay oncesinden baslamistim herseyden yiyordum ama az sabahlarida yuruyus yapiyordu
simdide dogum kilolarila basim dertte bibucuk ay once 86 kiloydum simdi 78 kiloyum ve diyete devam ediyorum
yinherseyden az az yiyorum ve bisikletim var evde onu kullanyoru
hedefim 60 kilo falan insalah basaririm

Slm kızçeler,benide gerikabul edermisiniz.Tam 1 sene önce buralardaydım.diyetisyene falan gittiydim.2,5 ayda 8 kilo verdim sonra kışın bıraktım.bu sabah itibariyle 4ünü geri almışım.ama 4 değilde sanki 40 almışım vücudum hemen bozuldu.Yani güzelce yağ depoladım. dün başladım tekrar diyete kendi kendime yapıcam busefer.sporda yapsam ii olacak ama dizim ağrıyor2 gündür zorlamak istemiyorm.geçsinde sonra yaparım.zaten diyetisyen teyzede ilk başlarda önermemişti.sonradan dediydi.
şuan 75,1kg geliyorum. boyum 170cm Yaş:30 Çalışıyorum.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.. :51:

selam
topic boş bakıyorum ben de eskilerdenim....geçen yıl bu zamanlar 60-59.9 aralarındaydım şuan 61.8 bazen 62 :( bir türlü diyet yapamıyorum aranıza döndüm ama az önce bir sürü cıss yedim!yazayım

sabah: 1 dilim tam buğday,4 zeytin,1 kk peynir,1 fincan form çay

öğle:1 dilim kaşarlı tam buğdaylı tost +karpuz

ara:form bisküvi yaklaşık 1 paket +form çayı

ara:peynir helvası

akşam:hala akşam yemeği düşünebiliyorum:(( umarım sadece çorbayla kapatabilirim

benim sorunum arada yediklerim meyve ve tatlı varsa hiç şansım yok yemeden duramıyorum belki tekrar dönersem hırs yapar eski halime dönebilirim!

Yaşasın içebiliyorum.. Tamam adı üstünde -sirke- berbat bir tadı var ama en azından midemde kaldı. Bir de işe yararsa değmeyin keyfime.. şöyle 1 - 2 kg versem belki moral olur da bakarsınız dekoratif amaçla (!) kullandığım kondüsyon bisikletini de kullanmaya başlarım :34:

meraba kızlar sizleri ara ara takip ediyordum. artık ben de aranıza katılmak istiyorum .tabi derdim kilolarım. boyum 163 kilom 75.5 1 yıldır uğraşıyorum.doğumdan sonra 83 olmuştum.zorlayarak 75.5 e ulaştım. ama burda kalakaldım. yardıma ihtiyacım var. aslında motive olmaya yani gaza ihtiyacım var. sizlerden yardım bekli
yorum.yarışmada ben de olmak istiyorum

Yaşasın içebiliyorum.. Tamam adı üstünde -sirke- berbat bir tadı var ama en azından midemde kaldı. Bir de işe yararsa değmeyin keyfime.. şöyle 1 - 2 kg versem belki moral olur da bakarsınız dekoratif amaçla (!) kullandığım kondüsyon bisikletini de kullanmaya başlarım :34:

Allah iyiliginj versin guldurdun Beni aksam Aksam bizimkide tam iki bucuk yildir dekoratif amaca hizmet ediyordu nerdeyse ustune dantel aticaktim yaklasik 10 gundur yapiyorum tavsiye ederim 2 kilo verdim Aksam yemeginden sonrada genelde yemedim :)

selaaam şekerlerimm ballarımmm :82:

:53: o kadar acıya verilen paraya rağmen kilo mu aldın :53: ne iğrenç bi yöntemmiş ya :25: ama yok canım ben öylesine söyledim estetikle falan işim olmaz elimden geldiğince spor yapmak daha sağlıklı :34: okul bi açılsın yazılcam spor salonuna kafaya koydum :15:

canım üzülme :5: biz de çok istikrarlı değiliz ki kaç kere bozduk :emir_bebek: kalıcı kilo verebilmek için diyet yapma her şeyden azar azar ye mesela abur cubur yeme çok şekerli ve tuzlu şeyler yeme bi de akşam yemeğini erken ye olur gider bozma moralini :38: hızlı verilen hızlı alınır unutma sıkma kendini :34:

en başta bilseydim sarkıklık olacağını sporla zayıflardım da işte küçüktüm cahildim :106: şimdilik yürüyüşle mekikle falan ne kadar sıkılaşcam bakalım :6:

evet ablacım 5te yemeye çalışıyorum akşam da meyve falan :6:
Hiçbişey için geç kalmış değilsin canım, başla bugünden itibaren düzenli olarak yapmaya çalış. Sana diyorum da ben de boşladım, sporsuz olmuyor, yemeyi de abarttım, oyyyy oy.

dışarı çıkıp da güzel yemekleri görünce dayanamıyorum bi süre sonra :( ama sayenizde alışıcam inşallah :) umudumu kaybetmeme izin vermeyin arkadaşlar :))) çünkü ben kendimi bildim bileli diyetteyim kilo vermeye çalışıyorum 22 yaşındayım hala kilo vermeye çalışıyorum... hırsım çabuk geçtiği için mutluluğa ulaşamıyorum :(
Alışırsın canım, hafta sonu listemizi görünce daha bir gaza gelirsin, bir şekilde olur gider, sen yeter ki takip et burayı, menülerini hergün paylaş, o da büyük etken, buraya yazacağım diye cısss yapmazsın.:16::16::16:

Slm kızçeler,benide gerikabul edermisiniz.Tam 1 sene önce buralardaydım.diyetisyene falan gittiydim.2,5 ayda 8 kilo verdim sonra kışın bıraktım.bu sabah itibariyle 4ünü geri almışım.ama 4 değilde sanki 40 almışım vücudum hemen bozuldu.Yani güzelce yağ depoladım. dün başladım tekrar diyete kendi kendime yapıcam busefer.sporda yapsam ii olacak ama dizim ağrıyor2 gündür zorlamak istemiyorm.geçsinde sonra yaparım.zaten diyetisyen teyzede ilk başlarda önermemişti.sonradan dediydi.
şuan 75,1kg geliyorum. boyum 170cm Yaş:30 Çalışıyorum.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.. :51:
Tabii ki ederiz, hoşgeldin canım, hep aynı durumdayız, azıcık ipin ucunu saldık mı, hemen yağ bağlıyoruz, ne olacak biz bu kadınların hali bilmem.:16::16::16:

selam
topic boş bakıyorum ben de eskilerdenim....geçen yıl bu zamanlar 60-59.9 aralarındaydım şuan 61.8 bazen 62 :( bir türlü diyet yapamıyorum aranıza döndüm ama az önce bir sürü cıss yedim!yazayım

sabah: 1 dilim tam buğday,4 zeytin,1 kk peynir,1 fincan form çay

öğle:1 dilim kaşarlı tam buğdaylı tost +karpuz

ara:form bisküvi yaklaşık 1 paket +form çayı

ara:peynir helvası

akşam:hala akşam yemeği düşünebiliyorum:(( umarım sadece çorbayla kapatabilirim

benim sorunum arada yediklerim meyve ve tatlı varsa hiç şansım yok yemeden duramıyorum belki tekrar dönersem hırs yapar eski halime dönebilirim!
hoşgeldin canım, bayram tatil falan derken hepimiz aynı durumdayız maalesef, tekrar eski diyet düzenine dönebilsek gerçekten çok iyi olacak, bir kural mı koysak acaba, mesela listeye girmek isteyen en az 3 gün menü paylaşsın gibi, olabilir mi arkadaşlar, bir düşünelim bakalım?
:16::16::16:
Neden 1-2 kg. vermeyi bekliyorsun ki, hemen bugün başla bisikletini kullanmaya, listeye girmek istiyorsan, biran önce çalış ki, bu hafta liste altı olursun, haftaya da listede olursun.:16::16::16:

meraba kızlar sizleri ara ara takip ediyordum. artık ben de aranıza katılmak istiyorum .tabi derdim kilolarım. boyum 163 kilom 75.5 1 yıldır uğraşıyorum.doğumdan sonra 83 olmuştum.zorlayarak 75.5 e ulaştım. ama burda kalakaldım. yardıma ihtiyacım var. aslında motive olmaya yani gaza ihtiyacım var. sizlerden yardım bekli
yorum.yarışmada ben de olmak istiyorum
Hoşgeldin canım, burada menülerini düzenli paylaş, zaman içinde verirsin kilolarını inşallah.:16::16::16:

Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün olsun inşallah, cıssız diyeceğim ama, 3 gündür kaza oruçlarımı tutuyorum Allah kabul ederse, haliyle akşam da ne bulduysam tıkınıyorum, tatlıya acaip düşkünüm, ne olacak bilmem bu halim. Haftaya inşallah düzene koyarım menüleri.
Yeni arkadaşlar geliyorlar, hepiniz hoşgeldiniz, eskiler de dönse artık burayı canlandırsak ne güzel olacak.:16::16::16:

Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay-ıhlamur-papatya -5i 1 yerde -7 otlu çay önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR

kızlar ben çok yeniyim beni aydınlatın.bahsettiğiniz kilo çizel esi aynı zamanda hepinizde var olan çizel e yi nasıl yapabilirim

slm kızlar burası çok yavaşlamış eskiden 24 saatte 24 sayfa ilerlerdi okumaktan ana gelmek yarım saat falan alırdı. Ben dün iyi geçirdim ta ki saat 9,30 ta karnım zil zurna çalana kadar sonrada dolaplarda hiç bişey bulamadım çünkü buzdolabım bozuk sebze meyve yok evde. Bakliyat dolabını kurcalarken un kurabiyesi buldum ve yumuldum. 2 tane yedim 3müydü yoksa. neyse unuttum şimdi o kötü anı.bugün inşallah cıssız geçirmek dileğiyle Hoşçakalın...

Merhaba kızlar ben aranıza katıldım umarım hepimiz amaçlarımıza ulaşırız.76 kiloyum şuan boyum 165 60-65 kilo arası olmak istiyorum ben.Kendi kendime çok çabaladım en son 68 kadar düştüm ama diyeti bıraktığım gibi fazlasıyla kilo aldım.Ama bu defa kararlıyım :) hayırlısı bakalım.

kizlar nasilsiniz ben iki Ileri bir geri durumundayim son 1ayda 3bucuk Kilo verdim onuda bir aldim bir verdim bi baktim 63um bi baktim 62 tekrar 63 Boyle yani neden Boyle olduki :26:
metobolizmayi hizlandirmak icin her seyi yaptim sayilir
2gun diyeti biraktim sporu biraktim sonra fazlalastirdim bigun tika basa yedim yok her seyi denedim duzelmiyor Kilo vermem
sizce neyapmaliyim bi goremedim 50li sayilari

merhaba kızlar şu an da tam olarak 74 kiloyum.boyum 1.62.52 kilo olduğum zamana geri dönmek istiyorum.gerçi yaklaşmak bile yeterli :1:doğum sonrası kendiliğinden giden kiloları da geri almışım hiç farketmeden.bebeğim premature olduğu için besleyeyim derken ben beslenmişim:9: kızım çok emmediği için ve 6.5 aylık olduğundan artık kilo vermenin zamanı geldi diyorum.2.5 yaşında bi oğlum var aynı zamanda pratik şeylere ihtiyacım var.jillian mchaels ı duymuştum kk da.3 gündür onu yapıyorum spor olsun diye.ter içinde kalıyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.iradeli olmayı da umuyorum :18:

Back
X