Hoşgeldin canım kilomuz yakın bayaBoy ve yaş ve Hedef Kilon kaç?
evet canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım kilomuz yakın bayaBoy ve yaş ve Hedef Kilon kaç?
aynen oyle canimduraklamadayım heralde dediydim ama biraz uzun sürdü 2 ay kadarverilcek az kilom kaldı ya çok zor gidiyo napalım
bu erkekler hep aynı mı ya düşüncesiz hepsisenin de çocuğun değil mi ya ilgileniver azcık anca sustur diye bağırsın beyefendi
eyüp beni en son 80 küsur kiloyken gördü şu an görse de tanıcağını hiç sanmıyorumamaç onu önce hafiften etkileyip sonra ce-eeee yapmak o da böyle kalcak
aklı başından uçcak o zaman
![]()
ben şu an kilo vermeye uğraşmıyorum ki ablacım sadece elma sirkesi içiyorum o da bağırsaklarımı çalıştırdığı için yoksa sadece bacak ve toto için sıkılaştırıcı hareketler yapıyorum, alt tarafı sıkılaştırıp göbek için de bi süre korse giycem okuldaki spor salonuna yazılcam sonra incecik olcam
belki eyüple beraber gideriz spora
![]()
aynen oyle canim
rabbim sana yazsin ya sen gercekten cok seviyorsun eyubu
kizlar gunaydin daha kahvalti yapamadim oglum sabaha Kadar ugrastirdi halada onla ugrasiyorum cok uykum var erkeklere bazen sinir oluyorum ya sabha Kadar horul horul uyudu ahmet agliyor diyede uykudan uyandi diye sustur sunu diye bagiriyor suan hala devam ediyor uyumaya demiyoki sabaha Kadar ugrastin sen biraz dinlen ben bakayim cocuga yok![]()
duraklamadayım heralde dediydim ama biraz uzun sürdü 2 ay kadarverilcek az kilom kaldı ya çok zor gidiyo napalım
GBaya uzun sürmüş canım ama olsun nerden nerelere gelmişsin sende okdrda OlsunYeme alıskanlıgını değiştirsen 2 gün mesela cok yesen vücut dengesini bozmak gerekiyormus duraklama oldugu zaman çünkü sen sürekli kilo verdiğin için vücutta kendini korumaya geciyor
dün önüme geleni yedim zaten bugün de öyle olcak gibi görünüyo bakalım haftaya ne olcam![]()
İnsallah vücut dengesini şaşırırda kilo vermen devam eder canm![]()
canım yaa küçüklüğümden beri hep kilolu oldum artık zayıflamak istiyorum. birde ortopedik problemlerim var. gebelik te düşünüyorum kesin zayıflamam lazım:26:. gebelikten nerden baksan 10 kilo alıyosun benim bacaklar çok zorlanır bu kilo üzerine
![]()
bugün bi daha tartıldım yine 70 çıktıyapıştı bu kilo bana az da değil fazla da değil tam 70.0
2 aydır aynıyım ya benimsedim ben 70'i canımdan bi parça oldu adeta kilo verirsem üzülürüm
![]()
Hamile kalmadan önce kilo vermek cok önemli bende öyle düsünüyorum oyüzdne simdiden vereyim diyorum kiloları
2 Ayda veririz dişimizi sıksak
aynur çok kilo vermişsin son 5 kilon sanırım nasıl nasıl verirsin o kiloyu. bence bu ara çok yemek yerine biraz daha kısmalı ve yürüyüş yapmalısın kilometrelerce ki vücut şoka uğrasın. hedefine az kalmış dayannbizde seni örnek alalım
:13:
sagol ececimtekrardan nice mutlu senelere canim
tesekkur ediyorum bu arada
esim yok diyo ben gorucem tartinin ustunde 59 lu sayiyi nerden bileyim diyo bavullari ust uste koyupda o kilolari cikarmadigini
benimkide dalga geciyor canim giicikçok sağol canım bende istediğim kıyafeti almak bi kez olsun 38 beden belden oturtma kıyafet giymek istiyorum kendimi billdim bileli kiloluyum sadece 2009 senesinde 63 kilo ydum sonra evlenene kadar 70 evlendikten hamile kalana kadar 77 oldum 85 le doğum yaptım şuan 77 yim bi ara 75 olmuştum offf
şu beyinde bitirme işi nasıl oluyor eşim bana bi tuhaf bakmaya başladı artık göbeğime bakıp dalga geçiyor
hic sorma ececim camasirdan nefret etmeye basladim ev isi problem degilde su camasirlardan gina geldikizlar cocuklari uyuttum 3makine camasir yikamistim onlari katladim kizimla katlamak mumkun olmuyor ben katliyorum o bozuyo
hic sevmiyorum ya camasir katlamayi utu yapmayida baska sevmeyende varmi
seni maratona hazirliyor herhalde esin ececimben hep zayif sayilirdim 59la hamile kaldim kizimda 78le doguma gittim ve 1sene dolmadan verdim aldigim kilolari sonra keyfini bile cikaramadan zayifligin bidaha hamile kaldim tamam dedim bu sefer okadar Kilo almiycam ama 20ninde ustunde aldim simdi onlari vermeye ugrasiyorum benim esim hamileyken ben cikolari goturuyodum oda ye nede olsa dogumdan sonra verirsin diyodu ama ben busefer yemege devam ettim sen veremiyceksin kilolarini mideni buyuttun hep yiyosun felan dedi ama simdi sadece diyebildigi gobegin biraz kalmis onuda hallet nasil gidicek diyorum hergun 3kere ben merkezden uzak oturuyorum merkeze yuru eve gel erir diyo yuh dedim tabi merkeze gidip eve donmem 5km gunde 3defa yapsam 15 km eder ben sadece bikere gidiyorum![]()
yeni resimler koy yinede ececim ben severim resim bakmayacanim ben kapaliyim etekle cekiyorum ondada belli olmuyo pek bikac tane koymustum ama anlasilmiyor pek
hosgeldin canimMerhaba kızlar aranıza katılmak istiyorum bana da yer var mı acaba :)
he he böyle severlercanim bende ikiz arabasi var onla gidiyoruz kizim park istiyor bende hem bana yuruyus olur diyorum goturuyorum bide benim kizin uyku problemi var yeni yeni uyku duzeni oturtmaya calisiyoruz bende diyorum uyursan parka goturucem oda uyuyor bende odul olarak goturuyorum
aynen katiliyorum benim esimde sismandir ama ona gore Kadin zayif olmali
bide su var tabi hayatim ben seni boyled seviyorum ama sagligin icin Kilo ver bu nasil bi yalandir
olur olur sende bu azim varken55 ideal kilom onu istiyorum enson kizimda aldigim kilolari verirken 56yi gormustum bakalim bu sefer olucakmi
aslinda fazlada kacirmadim kizah suzi ah,,geçen haftanın acısınımı çıkarttın kız yoksaaa![]()
arkadaslarrrr
baslangic kilom 75.2
suanda 74.3
verilen 700 gr
hedef 60
insallah fadimecim bende beklemiyordum cok güzel süpriz oldu duygulandimForm çayı içebilirsin canım, maydanoz suyu içenler var ama bunları bilinçli yapmak lazım, fazlası zarar verebilir.
Yapamadın mı hala canım, boyunu söyleseydin yapacaktım ben sana, akşam bekledim söylemedin, ben de çıkmak zorunda kaldım, yeni bir çizelge yap öğreninceye kadar.
Hoşgeldin canım, gün içinde yediklerini paylaş, yardımcı oluruz canım.
Çok sevindim senin adına, insana sürpriz yapılması ne kadar hoş, hep sevenlerin yanında olsun inşallah.
İnanacaksın 38 beden olacağına, dolabına bir de38 beden kıyafet asacaksın, hergün ona bakıp seni giyeceğim mutlaka diyeceksin, hem zayıf olanların ne üstünlüğü var, ben de yapıcam diyeceksin, yıllarca tatlı-abur cuburları yedim ne kazandırdı bana diyeceksin?
Kolay gelsin canım.
Hoşgeldin canım, tabii ki yer var.
İşin zormuş canım, sırf bu neden bile hırslanman için yeter sana, ordaki kızları düşünüp zayıfla sen de.
Olur canım yap bildirimini, hemen öyle moral bozmak yok tatlım, kötü düşünme, muhakkak vericeksin o fazlalıkları inan bana.![]()
annem geliyor bugün ohhGünaydın kızlarrr,
Güzel bir haftasonu diliyorum hepicinize![]()
öyle canim bende oglana bazen kiziyorum dün anne ben seni dünya kadar seviyorum raket gibi seviyorum dedikce eridim bittimherkeze günaydıınn,,güzel bir haftasonuna daha geldik,,gerçi bana hergün haftasonu gibi ya çalışmadığım için,,
daha doğrusu ben 7/24 çalışıyorum bu çocuklardan rahat yokki bana bir haftasonunuda kafa dinleyerek geçirsem bazen çok bunalıyorum,ama öyle anlar yaşatıyorlarki ozaman bütün derdimi unutuyorum iyiki varlar
sabah sabah çenem düştü herkeze mutlu haftasonları kaçamaksız bol kalorisiz ve az yağlı çok hafiflemiş bedenler olsun inşallah...![]()
ne kabugu yedin kiz tugbisbende dünkü kilomla aynı çıktım 61.7 yani:44:
dün akşam geç yedim saat 8di,,activia yedim azcıkta üstündeki müslide kattım ama sonrasında kızın tabağında kalan makarnayı yedim ,yemez olaydım,,neyse onuda geçtim saat 22 gibi oğlan acıktım demezmi yağ sür dedi bende 3 dilim sürüverdim 1dilmide kendime sürdüm yedim
salak ben dayanamadı boğazım işteonun üstüne birde çocuğun kabuklarınıda yedim
olacağı buydu gr verememişim halbuki dün çok güzel geçmişti,,az bişeylede akşamı kapattım diye seviniyodum durmadı pis boğaz işte gıcık![]()
herkese gunaydin kizlar herkese bol iradeli bir hafta sonu diliyorum hafta sonu esim evde kahvalti hazirliycam ondan once gelip Bilgi vereyim dedim
Eki Görüntüle 784715
iddeayi kazandim Hemde daha fazla vererek dune gore cok mutluyum cok
hosgeldin canimFONT=Arial Black][/FONT]
ayran ve yesil elma ikisini karistirinca acaba tuhaf bir tat olmuyormu tugbisşuanda aramı yapıyorum ayran yanındada yeşil elmamla mutlu mesut yaşamaya çalışıyorum![]()
hosgeldin canimbende yeni katıldım aranıza 172cm boyunda 74 kıloyum hedefım 65. aslında daha once 7kg vermıstım ama ünv. bitti evde oturmaktan tekrar 7kg aldım. 1 haftadır diyet artı bıde kullandıgım zayıflama ürünü var yarın tartılcam bakalım kilo verebildim mi :)
morel bozmak yok canim cabuk gelen cabuk giderKizlar ne guzel 76 kiloya inmistim bi memlekete gjttim 79.5 olmusum nerdeyse baslangic kilom moralim bozuldu yaaaaaaa
hosgeldin canimSelamm kızlar benidee araniza alirmisiniz sizinle zayıflamak istiyorum bende![]()
canim ac karnina türk kahvesi ictinmi metoyu calisdiriyor haberin olsunyediklerimi paylaşayım: 1 haşlanmış yumurta,1 biber,domates,salatalık,1 dilim beyaz peynir,2 zeytin,2 dilim ekmek
şekerli türk kahvesi,15 tane kabuklu fındık
1 kase domates çorbası, 1 tabak pilaki,1 dilim ekmek
yatana kadarda suyumu 2 litreye tamamlayacağım,spora daha başlayamadım...
ya hic sorma gelmemisleraynur balli hande muzu nerelerdesiniz ya
diyet demiyoruz zaten canim saglikli besleniyoruz cisli yiyeceklerden uzak durmaya calisiyoruz o yüzden zarari olmazbende kilo vermek istiyorum ama hamile oolma ihtimalim var yani henüz test yapömadım ama olabilir diyet yapabilirmiyimkiiii?
olur tugbis olur sen inat edince veriyon yasinda genc meton hizli calisiyor seninbende az önce sirkeli suyumu içtim birde gece yatarken içicem,,bu cumaki hedefimi tutturucam inşallah,60.5
sonunda geçen cuma başladım tekrar diyete,,62.7'dim hedefim 61.7'di tutturdum dün hemde 12'den
bu hafta biraz daha yükselttim çıtayı 60.5 olucam inşallah,,
tek isteğim tekrardan geçen sene gibi 56 ya düşmek![]()
gecen haftaninki daha bi güzeldin23.08.2013
[TABLE="class: grid, width: 850, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NICK[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA[/TD]
[TD]GİDEN[/TD]
[TD]TOPLAM GİDEN[/TD]
[TD]HEDEF[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]triendy21[/TD]
[TD]62,7[/TD]
[TD]62,7[/TD]
[TD]61,7[/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]supertaktak[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]71[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]cadim38[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]69[/TD]
[TD]68,2[/TD]
[TD]800[/TD]
[TD]9,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]berenerva2[/TD]
[TD]75,2[/TD]
[TD]60,6[/TD]
[TD]59,9[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]15,3[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]_garfield_[/TD]
[TD]75,2[/TD]
[TD]74,3[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]a20[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]ssecemm[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]61,4[/TD]
[TD]61,4[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]25,6[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]hakuda[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]68,6[/TD]
[TD]68,6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]10,4[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]BenSuzi[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]73,3[/TD]
[TD]73,4[/TD]
[TD]+100[/TD]
[TD]3,7[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]efsun64[/TD]
[TD]79,4[/TD]
[TD]79,4[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]+400[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi triendy21 olmuştur, tebrik ederiz
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız seluscan, ftemiz, zerra, alykr, mavi1000, narcicegi16, sevilay80, SiTeL, hanifemutlu, natnat, BtlCngz, qizz, feraykc, yusufeymen2012, bettyboop22, boun, elf_86, mawi_yesil, christina, pempekolik, nergis123, dileekefem, zeynepim hoşgeldiniz
Unutmayalım;
"Hiç bir yiyecek bizi zayıf olmak kadar mutlu edemez."
fazla mı resmi oldum ne![]()
girecekler gör baktugba bence sen inersin tekrar 56ya sende o azim var ben ilk hedefim 59u gordum diye hafta sonunu kendime odul gunleri yapiyorum pazartesi tekrardan basliyorum gercek hedefim 55e inene Kadar ve 8ekime Kadar vermem lazim allahin izniyle 8ekimde trye gelicem herkes soka girsin istiyorum
ay ne güzel ya baskalari diyince cok daha güzel oluyor insan kendini manken gibi hissediyor dimi aynurcumcanlarım biraz geç kaldım anca gelebildimpazartesi teyzemler gidiyo ondan sonra yine hep burda olcam inşallah
teyzem beni 2 yıldır görmemişti, şimdi ilk gördüğü anda nooldun seeenndedi
yolda görsem tanımazdım ne kadar güzelleşmişsin dedi çok mutlu oldum :119: onu duyduktan sonra psikolojim biraz düzeldi galiba artık kendimi o kadar da çirkin hissetmiyorum
hatta güzelmişim ya ben
fıstık gibi gacıymışım mübarek
![]()
kendine nazar değdirebilen biri olarak çok abartmasam iyi olcak
![]()
geçmişi pek okuyamadım sadece bildirimleri alabildim ama dün suzimin doğum günüymüş iyi ki dooğduun suziiiiimmm mutlu yıllar suuuuziiiimmmmal bu da dondurman pasta çok kalorili diye dondurma getirdim sana :131:
![]()
sen avusturyanin neresindensin canim bende burdayim bagirsam duyarmissin acepAay nekadar güzel bende su ıki ayda 10 kilo versem süper olacak maglum türkiyeye gideceğim
ay yazik oglanin ismide eyüp kaldieline saglik canim
kuzu biz sana demiyomuyuz sen cok guzelsin diye eyup seni gordugunde gelip hemen ilani ask edicek diye aynen Boyle devam bozma bidaha moralini
bende diyorum aynur eyüpü gözünde büyütmüs zayiflayinca eyüpüde beyenmiyor megerse baskasiymiscumaları yapıyoruz canım bildirimleri
teyzemler burda ya kuzenim var 2 yaşında onunla ilgileniyorum süreklidemin bizdelerdi gittiler şimdi çıkmama gerek kalmadı bu akşam burdayım
ece abla dün ne oldu biliyo musunakşam teyzemlerle falan dışarı çıktık yolda yürüyoruz kuzenle beraber yürüyorum karşıdan eyüp geliyo
önce çok heyecanlandım ama çok kötü göründü gözüme saç sakal birbirine karışmış bi de küpe takmış tam serseri gibi görünüyodu
yürüyüşü bile bozulmuş kabadayı gibi yürüyodu
çok kötü hissettim ya her şey başlamadan bitti dedim
ama yanımdan geçerken farkettim bu oğlan benimle aynı boyda halbuki eyüple aramızda en az 10 cm fark var
karanlıkta yoldan geçen bi serseriyi ona benzetmişim
çok kızdım kendime ya nasıl şüphelenirim ben eyüpümden
çok salak hissettim
![]()
olmamis canim anam bu nebügünki yediklerim
sabah 9: 2 kuru kayısı 1 pincik ekmek öğlen 3 tane köfte biraz ketçap mayoneze bandırılmışbiraz peynir 6 tane zeytin biraz kaşar
1 domates oğluma yedirdiğim çorbanın içene kattiım ekmekten vbiraz ısırdım akşama bir biber dolması yoğurtlu yarım tabak makarna
(( olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyor boğazım durmuyorrr
(
ohh ohh ne güzel gezeceksin deseneannaaaammmm 3 haftam kalmış ya benim3 hafta sonra denizliye gidiyorum yihhuuuu
![]()
![]()
hosgeldin canim tekrargene ben geldimmm :) tekrar gaz almaya inşallah :) ama sık sık giremeyebilirim 17 aylık bi oglum var dur durak bilmiyor. sizlerle baya kilo verdim 13 kilo falan önceden de 11 kilo vermiştim zaten suan 71 ile tekrardan aranızdayım :)
6lilari görmüssün bidaha 7lileri görmesin insallahGünaydn kızlar nasılsınızz ?
Bugün çok Şükür 69.9u Gördüm cok mutluyum o yüzdenn![]()
![]()
Sabah yediklerim:
1çay bardağı meyvesuyu
cok az peynir
1dilim çavdar ekmeği
1domates![]()
bugün bi daha tartıldım yine 70 çıktıyapıştı bu kilo bana az da değil fazla da değil tam 70.0
2 aydır aynıyım ya benimsedim ben 70'i canımdan bi parça oldu adeta kilo verirsem üzülürüm
![]()
odunlar ya benimki de ayni cocuk kücükken ben oturma odasinda cocugu susturma calismisdim uyuyamiyor beyefendi diye simdik diyorum onu atsaymissim ya odadan uyuyamiyorsan sen git oturma odasina diyekizlar gunaydin daha kahvalti yapamadim oglum sabaha Kadar ugrastirdi halada onla ugrasiyorum cok uykum var erkeklere bazen sinir oluyorum ya sabha Kadar horul horul uyudu ahmet agliyor diyede uykudan uyandi diye sustur sunu diye bagiriyor suan hala devam ediyor uyumaya demiyoki sabaha Kadar ugrastin sen biraz dinlen ben bakayim cocuga yok![]()
he he nerde yaziyorsa sankisorma canim sorma elinde olsa hemen bi tane daha cocuk ister cocuklari cok seviyo seviyosan bak ozaman bende cok severim ama oyle yegene bakmak gibi bisey degil bu 2tane kucuk cocukla ugrasiyorum
bisey degince kim bakiyor diyo erkek calisir kadin ev islerini yapar cocuklari buyutur ona gore
anam desene eyüp seni görünce taniyamiycak sok olacakduraklamadayım heralde dediydim ama biraz uzun sürdü 2 ay kadarverilcek az kilom kaldı ya çok zor gidiyo napalım
bu erkekler hep aynı mı ya düşüncesiz hepsisenin de çocuğun değil mi ya ilgileniver azcık anca sustur diye bağırsın beyefendi
eyüp beni en son 80 küsur kiloyken gördü şu an görse de tanıcağını hiç sanmıyorumamaç onu önce hafiften etkileyip sonra ce-eeee yapmak o da böyle kalcak
aklı başından uçcak o zaman
![]()
ben şu an kilo vermeye uğraşmıyorum ki ablacım sadece elma sirkesi içiyorum o da bağırsaklarımı çalıştırdığı için yoksa sadece bacak ve toto için sıkılaştırıcı hareketler yapıyorum, alt tarafı sıkılaştırıp göbek için de bi süre korse giycem okuldaki spor salonuna yazılcam sonra incecik olcam
belki eyüple beraber gideriz spora
![]()
sorma canim sorma elinde olsa hemen bi tane daha cocuk ister cocuklari cok seviyo seviyosan bak ozaman bende cok severim ama oyle yegene bakmak gibi bisey degil bu 2tane kucuk cocukla ugrasiyorum
bisey degince kim bakiyor diyo erkek calisir kadin ev islerini yapar cocuklari buyutur ona gore
hosbulduk canim tskler 7
ben avusturya Tirol sehrindeyim sen nerdesin bagir bagir belki duyarimmm
yani benimkide 3 cocuk istiyor ama birayda bizi dusunsunle demi yaaa Motor degilizki![]()
gecen haftaninki daha bi güzeldinellerine saglik kuzum saka yapiyom birincilik gidi gidi elden :84: sonuncu olmadigima sükreteyim bari
tugbis senide tebrik ediyorum tatlim
bu hafta keyfini cikart haftaya geri alacam 1inciligimi
sloganda güzel olmus aynurcum
ay ne güzel ya baskalari diyince cok daha güzel oluyor insan kendini manken gibi hissediyor dimi aynurcum
cok sagol bebegimdün dondurma yemisdim senin dondurmani yemis sayayim
ay yazik oglanin ismide eyüp kaldi
bende diyorum aynur eyüpü gözünde büyütmüs zayiflayinca eyüpüde beyenmiyor megerse baskasiymis
ohh ohh ne güzel gezeceksin desene
verirsem üzülürüm diyon ya alemsin aynur ya
anam desene eyüp seni görünce taniyamiycak sok olacakkiz oglan asik olmasin sonra
o senin pesini birakmiyormus
![]()