70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

duraklamadayım heralde dediydim ama biraz uzun sürdü 2 ay kadar :27: verilcek az kilom kaldı ya çok zor gidiyo napalım :emir_bebek:

bu erkekler hep aynı mı ya düşüncesiz hepsi :41: senin de çocuğun değil mi ya ilgileniver azcık anca sustur diye bağırsın beyefendi :41:

eyüp beni en son 80 küsur kiloyken gördü şu an görse de tanıcağını hiç sanmıyorum :9: amaç onu önce hafiften etkileyip sonra ce-eeee yapmak o da böyle kalcak :53: aklı başından uçcak o zaman :23: :9: ben şu an kilo vermeye uğraşmıyorum ki ablacım sadece elma sirkesi içiyorum o da bağırsaklarımı çalıştırdığı için yoksa sadece bacak ve toto için sıkılaştırıcı hareketler yapıyorum, alt tarafı sıkılaştırıp göbek için de bi süre korse giycem okuldaki spor salonuna yazılcam sonra incecik olcam :32: belki eyüple beraber gideriz spora :23:
aynen oyle canim

rabbim sana yazsin ya sen gercekten cok seviyorsun eyubu

kizlar gunaydin daha kahvalti yapamadim oglum sabaha Kadar ugrastirdi halada onla ugrasiyorum cok uykum var erkeklere bazen sinir oluyorum ya sabha Kadar horul horul uyudu ahmet agliyor diyede uykudan uyandi diye sustur sunu diye bagiriyor suan hala devam ediyor uyumaya demiyoki sabaha Kadar ugrastin sen biraz dinlen ben bakayim cocuga yok :19::19:

Günaydın canım, böyle erkeklere sinir oluyorum yaa sonucta seninde cocugun insan ilgilenir karısını düşünür biraaz :20: :20:

duraklamadayım heralde dediydim ama biraz uzun sürdü 2 ay kadar :27: verilcek az kilom kaldı ya çok zor gidiyo napalım :emir_bebek:

Baya uzun sürmüş canım ama olsun nerden nerelere gelmişsin sende okdrda Olsun :9: Yeme alıskanlıgını değiştirsen 2 gün mesela cok yesen vücut dengesini bozmak gerekiyormus duraklama oldugu zaman çünkü sen sürekli kilo verdiğin için vücutta kendini korumaya geciyor :21:

mygursoy canım bende 25 yasındayım yakınız ordanda :1: Benm boy 1.60 oyüzden 60 olmam gerek :18:
58 cok değilmi baya zayıf olursun ozaman sen :9: İnsallah vericez canm burda kiloları inanıyorum ben :16:

GBaya uzun sürmüş canım ama olsun nerden nerelere gelmişsin sende okdrda Olsun :9: Yeme alıskanlıgını değiştirsen 2 gün mesela cok yesen vücut dengesini bozmak gerekiyormus duraklama oldugu zaman çünkü sen sürekli kilo verdiğin için vücutta kendini korumaya geciyor :21:

dün önüme geleni yedim zaten bugün de öyle olcak gibi görünüyo bakalım haftaya ne olcam :9:

mygursoy canım bende 25 yasındayım yakınız ordanda Benm boy 1.60 oyüzden 60 olmam gerek
58 cok değilmi baya zayıf olursun ozaman sen İnsallah vericez canm burda kiloları inanıyorum ben

canım yaa küçüklüğümden beri hep kilolu oldum artık zayıflamak istiyorum:52:. birde ortopedik problemlerim var. gebelik te düşünüyorum kesin zayıflamam lazım:26:. gebelikten nerden baksan 10 kilo alıyosun benim bacaklar çok zorlanır bu kilo üzerine :50::30:

canım yaa küçüklüğümden beri hep kilolu oldum artık zayıflamak istiyorum:52:. birde ortopedik problemlerim var. gebelik te düşünüyorum kesin zayıflamam lazım:26:. gebelikten nerden baksan 10 kilo alıyosun benim bacaklar çok zorlanır bu kilo üzerine :50::30:

Hamile kalmadan önce kilo vermek cok önemli bende öyle düsünüyorum oyüzdne simdiden vereyim diyorum kiloları :23:
2 Ayda veririz dişimizi sıksak :46:

bugün bi daha tartıldım yine 70 çıktı :37: yapıştı bu kilo bana az da değil fazla da değil tam 70.0 :27: 2 aydır aynıyım ya benimsedim ben 70'i canımdan bi parça oldu adeta kilo verirsem üzülürüm :27:

aynur çok kilo vermişsin son 5 kilon sanırım nasıl nasıl verirsin o kiloyu. bence bu ara çok yemek yerine biraz daha kısmalı ve yürüyüş yapmalısın kilometrelerce ki vücut şoka uğrasın. hedefine az kalmış dayann :10: bizde seni örnek alalım :46::13:

günaydın kızlar,,sabah 1 bardak suyumu içip tarçın zerdaçal tarçın karışımlı yoğurdumu yedim ,,

az sonrada eşim kalkıcak kahvaltılık bişeyler yiycem..bu gün daha bir hevesliyim tartı yine az gösterdi dünden:46:

aynur çok kilo vermişsin son 5 kilon sanırım nasıl nasıl verirsin o kiloyu. bence bu ara çok yemek yerine biraz daha kısmalı ve yürüyüş yapmalısın kilometrelerce ki vücut şoka uğrasın. hedefine az kalmış dayann :10: bizde seni örnek alalım :46::13:

ay bilemiyorum sıkıldım artık :37: dün çok yedim bugün de yicem yarından itibaren daha da kıscam yediklerimi bi de öyle deniyim :emir_bebek: beni örnek almayın bence uyuşuk tospaanın tekiyim :27: küçüklüğümden beri de kiloluyum ya bi 10 yıllık kadar var bu yağlar ondan inat ediyo aslında terbiyesizler :37:

hello kizlar citir adaylari :3:nörüyonuz :23:

tekrardan nice mutlu senelere canim
tesekkur ediyorum bu arada
esim yok diyo ben gorucem tartinin ustunde 59 lu sayiyi nerden bileyim diyo bavullari ust uste koyupda o kilolari cikarmadigini
sagol ececim :16: ispat etmissin bile ne alacak sana :23: esimin isarkadasi karisina demiski 55 ol sana burma bilesik alacam eside 55 olmus bana bilesik alcak diye :52: dedim sen bana ne alacan :23: sen bi ol bakariz dedi :37:

çok sağol canım bende istediğim kıyafeti almak bi kez olsun 38 beden belden oturtma kıyafet giymek istiyorum kendimi billdim bileli kiloluyum sadece 2009 senesinde 63 kilo ydum sonra evlenene kadar 70 evlendikten hamile kalana kadar 77 oldum 85 le doğum yaptım şuan 77 yim bi ara 75 olmuştum offf
şu beyinde bitirme işi nasıl oluyor eşim bana bi tuhaf bakmaya başladı artık göbeğime bakıp dalga geçiyor
benimkide dalga geciyor canim giicik :52: ben bazen motivasyonumu kaybettince basari hikayellerini okuyorum iyi oluyor :34:
kizlar cocuklari uyuttum 3makine camasir yikamistim onlari katladim kizimla katlamak mumkun olmuyor ben katliyorum o bozuyo
hic sevmiyorum ya camasir katlamayi utu yapmayida baska sevmeyende varmi
hic sorma ececim camasirdan nefret etmeye basladim ev isi problem degilde su camasirlardan gina geldi :30: hepsini yaksam mi acaba :47::1:
ben hep zayif sayilirdim 59la hamile kaldim kizimda 78le doguma gittim ve 1sene dolmadan verdim aldigim kilolari sonra keyfini bile cikaramadan zayifligin bidaha hamile kaldim tamam dedim bu sefer okadar Kilo almiycam ama 20ninde ustunde aldim simdi onlari vermeye ugrasiyorum benim esim hamileyken ben cikolari goturuyodum oda ye nede olsa dogumdan sonra verirsin diyodu ama ben busefer yemege devam ettim sen veremiyceksin kilolarini mideni buyuttun hep yiyosun felan dedi ama simdi sadece diyebildigi gobegin biraz kalmis onuda hallet nasil gidicek diyorum hergun 3kere ben merkezden uzak oturuyorum merkeze yuru eve gel erir diyo yuh dedim tabi merkeze gidip eve donmem 5km gunde 3defa yapsam 15 km eder ben sadece bikere gidiyorum :9:
seni maratona hazirliyor herhalde esin ececim :1:
canim ben kapaliyim etekle cekiyorum ondada belli olmuyo pek bikac tane koymustum ama anlasilmiyor pek
yeni resimler koy yinede ececim ben severim resim bakmaya :12:
Merhaba kızlar aranıza katılmak istiyorum bana da yer var mı acaba :)
hosgeldin canim :3:
canim bende ikiz arabasi var onla gidiyoruz kizim park istiyor bende hem bana yuruyus olur diyorum goturuyorum bide benim kizin uyku problemi var yeni yeni uyku duzeni oturtmaya calisiyoruz bende diyorum uyursan parka goturucem oda uyuyor bende odul olarak goturuyorum
aynen katiliyorum benim esimde sismandir ama ona gore Kadin zayif olmali
bide su var tabi hayatim ben seni boyled seviyorum ama sagligin icin Kilo ver bu nasil bi yalandir
he he böyle severler :36:
55 ideal kilom onu istiyorum enson kizimda aldigim kilolari verirken 56yi gormustum bakalim bu sefer olucakmi
olur olur sende bu azim varken :nazar::nazar::nazar:
ah suzi ah,,geçen haftanın acısınımı çıkarttın kız yoksaaa:9::9:
aslinda fazlada kacirmadim kiz :17: 2 gündür pasta yiyom 72 gördüm demek arada kacirmak lazim herhalde :52:
arkadaslarrrr
baslangic kilom 75.2
suanda 74.3
verilen 700 gr
hedef 60
:46:
Form çayı içebilirsin canım, maydanoz suyu içenler var ama bunları bilinçli yapmak lazım, fazlası zarar verebilir.

:46::46::46:
Yapamadın mı hala canım, boyunu söyleseydin yapacaktım ben sana, akşam bekledim söylemedin, ben de çıkmak zorunda kaldım, yeni bir çizelge yap öğreninceye kadar.

Hoşgeldin canım, gün içinde yediklerini paylaş, yardımcı oluruz canım.
Çok sevindim senin adına, insana sürpriz yapılması ne kadar hoş, hep sevenlerin yanında olsun inşallah.

İnanacaksın 38 beden olacağına, dolabına bir de38 beden kıyafet asacaksın, hergün ona bakıp seni giyeceğim mutlaka diyeceksin, hem zayıf olanların ne üstünlüğü var, ben de yapıcam diyeceksin, yıllarca tatlı-abur cuburları yedim ne kazandırdı bana diyeceksin?:16:

Kolay gelsin canım.

Hoşgeldin canım, tabii ki yer var.

İşin zormuş canım, sırf bu neden bile hırslanman için yeter sana, ordaki kızları düşünüp zayıfla sen de.
:46::46::46:

Olur canım yap bildirimini, hemen öyle moral bozmak yok tatlım, kötü düşünme, muhakkak vericeksin o fazlalıkları inan bana.:16::16:
insallah fadimecim bende beklemiyordum cok güzel süpriz oldu duygulandim :16:
Günaydın kızlarrr,
Güzel bir haftasonu diliyorum hepicinize:16::16::16::16:
annem geliyor bugün ohh :32::1:
herkeze günaydıınn,,güzel bir haftasonuna daha geldik,,gerçi bana hergün haftasonu gibi ya çalışmadığım için,,

daha doğrusu ben 7/24 çalışıyorum bu çocuklardan rahat yokki bana bir haftasonunuda kafa dinleyerek geçirsem bazen çok bunalıyorum,ama öyle anlar yaşatıyorlarki ozaman bütün derdimi unutuyorum iyiki varlar:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

sabah sabah çenem düştü herkeze mutlu haftasonları kaçamaksız bol kalorisiz ve az yağlı çok hafiflemiş bedenler olsun inşallah...:16:
öyle canim bende oglana bazen kiziyorum dün anne ben seni dünya kadar seviyorum raket gibi seviyorum dedikce eridim bittim :1: dedim büyüyünce unutmiycan dimi oglum :1:
bende dünkü kilomla aynı çıktım 61.7 yani:44:

dün akşam geç yedim saat 8di,,activia yedim azcıkta üstündeki müslide kattım ama sonrasında kızın tabağında kalan makarnayı yedim ,yemez olaydım,,neyse onuda geçtim saat 22 gibi oğlan acıktım demezmi yağ sür dedi bende 3 dilim sürüverdim 1dilmide kendime sürdüm yedim:37:
salak ben dayanamadı boğazım işte:47: onun üstüne birde çocuğun kabuklarınıda yedim:47:
olacağı buydu gr verememişim halbuki dün çok güzel geçmişti,,az bişeylede akşamı kapattım diye seviniyodum durmadı pis boğaz işte gıcık:19:
ne kabugu yedin kiz tugbis :30::1:
herkese gunaydin kizlar herkese bol iradeli bir hafta sonu diliyorum hafta sonu esim evde kahvalti hazirliycam ondan once gelip Bilgi vereyim dedim

Eki Görüntüle 784715

iddeayi kazandim Hemde daha fazla vererek dune gore cok mutluyum cok
:46::46::46: harikasin sahanesin :46::46::46::nazar:
:52::52::52::17:FONT=Arial Black][/FONT]
hosgeldin canim :29:
şuanda aramı yapıyorum ayran yanındada yeşil elmamla mutlu mesut yaşamaya çalışıyorum:ssz::8:
ayran ve yesil elma ikisini karistirinca acaba tuhaf bir tat olmuyormu tugbis :9:
bende yeni katıldım aranıza 172cm boyunda 74 kıloyum hedefım 65. aslında daha once 7kg vermıstım ama ünv. bitti evde oturmaktan tekrar 7kg aldım. 1 haftadır diyet artı bıde kullandıgım zayıflama ürünü var yarın tartılcam bakalım kilo verebildim mi :)
hosgeldin canim :3:
Kizlar ne guzel 76 kiloya inmistim bi memlekete gjttim 79.5 olmusum nerdeyse baslangic kilom moralim bozuldu yaaaaaaa
morel bozmak yok canim cabuk gelen cabuk gider :34:
Selamm kızlar benidee araniza alirmisiniz sizinle zayıflamak istiyorum bende:8::8::8:
hosgeldin canim :29:
yediklerimi paylaşayım: 1 haşlanmış yumurta,1 biber,domates,salatalık,1 dilim beyaz peynir,2 zeytin,2 dilim ekmek
şekerli türk kahvesi,15 tane kabuklu fındık
1 kase domates çorbası, 1 tabak pilaki,1 dilim ekmek
yatana kadarda suyumu 2 litreye tamamlayacağım,spora daha başlayamadım...
canim ac karnina türk kahvesi ictinmi metoyu calisdiriyor haberin olsun :23:
aynur balli hande muzu nerelerdesiniz ya
ya hic sorma gelmemisler :43:
bende kilo vermek istiyorum ama hamile oolma ihtimalim var yani henüz test yapömadım ama olabilir diyet yapabilirmiyimkiiii?
diyet demiyoruz zaten canim saglikli besleniyoruz cisli yiyeceklerden uzak durmaya calisiyoruz o yüzden zarari olmaz :29:nezaman testi yapacan :23:
bende az önce sirkeli suyumu içtim birde gece yatarken içicem,,bu cumaki hedefimi tutturucam inşallah,60.5:8:

sonunda geçen cuma başladım tekrar diyete,,62.7'dim hedefim 61.7'di tutturdum dün hemde 12'den:23:

bu hafta biraz daha yükselttim çıtayı 60.5 olucam inşallah,,

tek isteğim tekrardan geçen sene gibi 56 ya düşmek:16:
olur tugbis olur sen inat edince veriyon yasinda genc meton hizli calisiyor senin :23:

23.08.2013
[TABLE="class: grid, width: 850, align: left"]
[TR]
[TD]:8:[/TD]
[TD]NICK[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA[/TD]
[TD]GİDEN[/TD]
[TD]TOPLAM GİDEN[/TD]
[TD]HEDEF[/TD]
[TD]:72::72::72:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]triendy21[/TD]
[TD]62,7[/TD]
[TD]62,7[/TD]
[TD]61,7[/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD]:65::65::65:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]supertaktak[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]71[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD]:46::46::46:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]cadim38[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]69[/TD]
[TD]68,2[/TD]
[TD]800[/TD]
[TD]9,8[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]berenerva2[/TD]
[TD]75,2[/TD]
[TD]60,6[/TD]
[TD]59,9[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]15,3[/TD]
[TD]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]_garfield_[/TD]
[TD]75,2[/TD]
[TD]74,3[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]a20[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]:19::19::19:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]ssecemm[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]61,4[/TD]
[TD]61,4[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]25,6[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]hakuda[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]68,6[/TD]
[TD]68,6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]10,4[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]BenSuzi[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]73,3[/TD]
[TD]73,4[/TD]
[TD]+100[/TD]
[TD]3,7[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]:20::4::4:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]efsun64[/TD]
[TD]79,4[/TD]
[TD]79,4[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]+400[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:20::4::4:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın birincisi triendy21 olmuştur, tebrik ederiz :46:

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız seluscan, ftemiz, zerra, alykr, mavi1000, narcicegi16, sevilay80, SiTeL, hanifemutlu, natnat, BtlCngz, qizz, feraykc, yusufeymen2012, bettyboop22, boun, elf_86, mawi_yesil, christina, pempekolik, nergis123, dileekefem, zeynepim hoşgeldiniz :3:

Unutmayalım;

"Hiç bir yiyecek bizi zayıf olmak kadar mutlu edemez."

fazla mı resmi oldum ne
:37:
gecen haftaninki daha bi güzeldin :1: ellerine saglik kuzum saka yapiyom birincilik gidi gidi elden :84: sonuncu olmadigima sükreteyim bari :1: tugbis senide tebrik ediyorum tatlim:46::nazar: bu hafta keyfini cikart haftaya geri alacam 1inciligimi :9:
sloganda güzel olmus aynurcum :9:
tugba bence sen inersin tekrar 56ya sende o azim var ben ilk hedefim 59u gordum diye hafta sonunu kendime odul gunleri yapiyorum pazartesi tekrardan basliyorum gercek hedefim 55e inene Kadar ve 8ekime Kadar vermem lazim allahin izniyle 8ekimde trye gelicem herkes soka girsin istiyorum
girecekler gör bak :23:
canlarım biraz geç kaldım anca gelebildim :3: pazartesi teyzemler gidiyo ondan sonra yine hep burda olcam inşallah :29:

teyzem beni 2 yıldır görmemişti, şimdi ilk gördüğü anda nooldun seeenn :30: dedi :9: yolda görsem tanımazdım ne kadar güzelleşmişsin dedi çok mutlu oldum :119: onu duyduktan sonra psikolojim biraz düzeldi galiba artık kendimi o kadar da çirkin hissetmiyorum :17: hatta güzelmişim ya ben :9: fıstık gibi gacıymışım mübarek :37: :nazar: kendine nazar değdirebilen biri olarak çok abartmasam iyi olcak :27:

geçmişi pek okuyamadım sadece bildirimleri alabildim ama dün suzimin doğum günüymüş iyi ki dooğduun suziiiiimmm mutlu yıllar suuuuziiiimmmm :32: al bu da dondurman pasta çok kalorili diye dondurma getirdim sana :131: :9:
ay ne güzel ya baskalari diyince cok daha güzel oluyor insan kendini manken gibi hissediyor dimi aynurcum :12::32:
cok sagol bebegim :16::16::16: dün dondurma yemisdim senin dondurmani yemis sayayim :1:
Aay nekadar güzel bende su ıki ayda 10 kilo versem süper olacak maglum türkiyeye gideceğim
sen avusturyanin neresindensin canim bende burdayim bagirsam duyarmissin acep :27::1:
eline saglik canim

kuzu biz sana demiyomuyuz sen cok guzelsin diye eyup seni gordugunde gelip hemen ilani ask edicek diye aynen Boyle devam bozma bidaha moralini
ay yazik oglanin ismide eyüp kaldi :1:

cumaları yapıyoruz canım bildirimleri :54:

teyzemler burda ya kuzenim var 2 yaşında onunla ilgileniyorum sürekli :16: demin bizdelerdi gittiler şimdi çıkmama gerek kalmadı bu akşam burdayım :24:

ece abla dün ne oldu biliyo musun :30: akşam teyzemlerle falan dışarı çıktık yolda yürüyoruz kuzenle beraber yürüyorum karşıdan eyüp geliyo :30: önce çok heyecanlandım ama çok kötü göründü gözüme saç sakal birbirine karışmış bi de küpe takmış tam serseri gibi görünüyodu :30: yürüyüşü bile bozulmuş kabadayı gibi yürüyodu :30: çok kötü hissettim ya her şey başlamadan bitti dedim :25: ama yanımdan geçerken farkettim bu oğlan benimle aynı boyda halbuki eyüple aramızda en az 10 cm fark var :9: karanlıkta yoldan geçen bi serseriyi ona benzetmişim :9: çok kızdım kendime ya nasıl şüphelenirim ben eyüpümden :27: çok salak hissettim :9::9:
bende diyorum aynur eyüpü gözünde büyütmüs zayiflayinca eyüpüde beyenmiyor megerse baskasiymis :9:
bügünki yediklerim
sabah 9: 2 kuru kayısı 1 pincik ekmek öğlen 3 tane köfte biraz ketçap mayoneze bandırılmış:( biraz peynir 6 tane zeytin biraz kaşar:( 1 domates oğluma yedirdiğim çorbanın içene kattiım ekmekten vbiraz ısırdım akşama bir biber dolması yoğurtlu yarım tabak makarna :((( olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyor boğazım durmuyorrr:((
olmamis canim anam bu ne :30::9: kuzum aksamlari hafif yemeye calis aksam hem pilav hem makarna bunlar sana yag yapar canin cok istiyorsa öglen ye aksam corba salata ile kapat :54:
annaaaammmm 3 haftam kalmış ya benim :52: 3 hafta sonra denizliye gidiyorum yihhuuuu :10: :32:
ohh ohh ne güzel gezeceksin desene :21::21::21:
gene ben geldimmm :) tekrar gaz almaya inşallah :) ama sık sık giremeyebilirim 17 aylık bi oglum var dur durak bilmiyor. sizlerle baya kilo verdim 13 kilo falan önceden de 11 kilo vermiştim zaten suan 71 ile tekrardan aranızdayım :)
hosgeldin canim tekrar :29:
Günaydn kızlar nasılsınızz ? :16:
Bugün çok Şükür 69.9u Gördüm cok mutluyum o yüzdenn :52: :52: :21:
Sabah yediklerim:
1çay bardağı meyvesuyu
cok az peynir
1dilim çavdar ekmeği
1domates :23:
6lilari görmüssün bidaha 7lileri görmesin insallah :46::nazar:

bugün bi daha tartıldım yine 70 çıktı :37: yapıştı bu kilo bana az da değil fazla da değil tam 70.0 :27: 2 aydır aynıyım ya benimsedim ben 70'i canımdan bi parça oldu adeta kilo verirsem üzülürüm :27:
:1: verirsem üzülürüm diyon ya alemsin aynur ya :9:
kizlar gunaydin daha kahvalti yapamadim oglum sabaha Kadar ugrastirdi halada onla ugrasiyorum cok uykum var erkeklere bazen sinir oluyorum ya sabha Kadar horul horul uyudu ahmet agliyor diyede uykudan uyandi diye sustur sunu diye bagiriyor suan hala devam ediyor uyumaya demiyoki sabaha Kadar ugrastin sen biraz dinlen ben bakayim cocuga yok :19::19:
odunlar ya benimki de ayni cocuk kücükken ben oturma odasinda cocugu susturma calismisdim uyuyamiyor beyefendi diye simdik diyorum onu atsaymissim ya odadan uyuyamiyorsan sen git oturma odasina diye :47:
sorma canim sorma elinde olsa hemen bi tane daha cocuk ister cocuklari cok seviyo seviyosan bak ozaman bende cok severim ama oyle yegene bakmak gibi bisey degil bu 2tane kucuk cocukla ugrasiyorum
bisey degince kim bakiyor diyo erkek calisir kadin ev islerini yapar cocuklari buyutur ona gore
he he nerde yaziyorsa sanki :35:

bu erkekler hep aynı mı ya düşüncesiz hepsi :41: senin de çocuğun değil mi ya ilgileniver azcık anca sustur diye bağırsın beyefendi :41:

eyüp beni en son 80 küsur kiloyken gördü şu an görse de tanıcağını hiç sanmıyorum :9: amaç onu önce hafiften etkileyip sonra ce-eeee yapmak o da böyle kalcak :53: aklı başından uçcak o zaman :23: :9: ben şu an kilo vermeye uğraşmıyorum ki ablacım sadece elma sirkesi içiyorum o da bağırsaklarımı çalıştırdığı için yoksa sadece bacak ve toto için sıkılaştırıcı hareketler yapıyorum, alt tarafı sıkılaştırıp göbek için de bi süre korse giycem okuldaki spor salonuna yazılcam sonra incecik olcam :32: belki eyüple beraber gideriz spora :23:
anam desene eyüp seni görünce taniyamiycak sok olacak :1:kiz oglan asik olmasin sonra :52:o senin pesini birakmiyormus :1:

hosbulduk canim tskler 7
ben avusturya Tirol sehrindeyim sen nerdesin bagir bagir belki duyarimmm:1::1:

sorma canim sorma elinde olsa hemen bi tane daha cocuk ister cocuklari cok seviyo seviyosan bak ozaman bende cok severim ama oyle yegene bakmak gibi bisey degil bu 2tane kucuk cocukla ugrasiyorum
bisey degince kim bakiyor diyo erkek calisir kadin ev islerini yapar cocuklari buyutur ona gore

yani benimkide 3 cocuk istiyor ama birayda bizi dusunsunle demi yaaa Motor degilizki:4:

gecen haftaninki daha bi güzeldin :1: ellerine saglik kuzum saka yapiyom birincilik gidi gidi elden :84: sonuncu olmadigima sükreteyim bari :1: tugbis senide tebrik ediyorum tatlim:46::nazar: bu hafta keyfini cikart haftaya geri alacam 1inciligimi :9:
sloganda güzel olmus aynurcum :9:

ay ne güzel ya baskalari diyince cok daha güzel oluyor insan kendini manken gibi hissediyor dimi aynurcum :12::32:

cok sagol bebegim :16::16::16: dün dondurma yemisdim senin dondurmani yemis sayayim :1:

ay yazik oglanin ismide eyüp kaldi :1:

bende diyorum aynur eyüpü gözünde büyütmüs zayiflayinca eyüpüde beyenmiyor megerse baskasiymis :9:

ohh ohh ne güzel gezeceksin desene :21::21::21:

:1: verirsem üzülürüm diyon ya alemsin aynur ya :9:

anam desene eyüp seni görünce taniyamiycak sok olacak :1:kiz oglan asik olmasin sonra :52:o senin pesini birakmiyormus :1:

güya 1.liği alcaktım elinizden benim canım yağlarım gitmiyo ki :9: valla aynaya baktım 36 beden gibi görmeye başladım kendimi :9: ama etkisi kısa sürdü şimdi olduğum gibi görüyom :37: o da yeter ama :1:

ben de yanlışlıkla eyüp demesem bari çocuğa :9: aldatıyom falan sanmasın bi de :30:

ben de öyle sandım bi an çok kızdım kendime :9: güzelleştin de sevdiceğini mi beğenmiyon zilli dedim :27: ama o değilmiş çok şükür :9:

gezcem valla ohh :27:

o yağlar benim canımdan bi parça oldular artık :9:

eyvah ya aşık olursa bana :30: hehehehe :9: hiç bırakmasa keşke peşimi :23:

Back
X