zeytin çekideğini bende duydum ve zeytin yerken 2-3 tanesini yutarım yada bir tanesini zararını görmedim yararı eskisi kadar midem sık yanmıyor daha rahatım sanki :44:
haftasonu aklima geldi ama korktum yutamadim :18:
Ben çok fena grip oldum. Boğazım yanıyor. Burnum çocuk gibi akıyor.
KİLO BİLDİRİMİ
Başlangıç:80
Gecen hafta:75.800
Bu hafta:75.100
giden:700
Toplam giden:4.900
Hedef 65
menüm: sabah: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peynir zeytin,yeşil çay,bir dilim kepek ekmeği
Ara: 4,5 dilim domates salatalık
ÖĞLE: TAVUK ÇORBASI
Ara:1 şeftali
akşam: barunya ,salata
kilo verenleri kutluyorum. Veremeyenler yılmak yok,Yola devam
gecmis olsun canim

menün güzel canim
tavsiyeler için teşekkür ederim bizde mandalina ıhlamur filan bişeyler içiyoruz yiyoruz ama 7 günü var sanırım bu hastalığın

bende 3 gün gelir 3 gün kalir 3 günde gider diye bir söz duymusdum
Kızlar bir arkadaşım çok güzel kilo vermiş nasıl yaptın dedim bana şu çay tarifini verdi. ben yaklaşık bir aydır içiyorum. Bu ay toplada 4.900 verdim sanki işe yaradı gibi geliyor sizde deneyin
Çay
Bir litrelik sürahiye 1 tatlı kaşığı yeşil çay,1 cubuk tarcın,5-6 tana karanfil,maydonoz sabı ve küçük bir dilim koyuyorum. Üstüne 1 litre kaynar su koyup 5 dakika demlenince aç karına gün boyu içiyorum. Sizde deneyin
Nette araştırdım buna benzer bir çayı dr ayca kaya da vermiş. Bende çok tuvalete gitmek dışında yan etkisi olmadı.Benim vücüdm çok allerjiktir mesela 9 çay bende uykusuzluk,5li çay kaşıntı yapmıştı.
sagol canim

denerim diyemiycem ama kendi adima cünkü kendime firsat bulup kendim icin birse yapmiyorum suaralar

siz deneyin bakim faydasi olursa belki bende kendimi toparlar yaparim
kesinlikle kaçırmak yok, bayrama ne kaldı. hem benim gibi zayıflayınca farketmedim diyen birkaç kilo alınca da kendi haline bakmadan laf sokan cadı görümcelere sahipseniz
lütfen sofradan doymadan kalkın :)
ay görümcem yok beenim

ama yakinda ben görümce oluyorum

baslangic: 76
gecen hafta:71.5
bu hafta:70.1
giden:1.4 kg
toplamda giden:4.6
Hedef:60
Baslangic dedigim yaklasik ramazanda basladigim bir diyetti ama.cok bozdum tekrar basladim insallah bu sefer kararliyim bakalim tarti haftaya ne gostericek ,:) sizle beraber zayflamak cok guzel kizlar hepinizi optum

iyi akşamlar kızlar..bugün gelemedim..bildirimi yapayım yarın geçmişe döneceğim
başlangıç:87
geçen hafta:60.500
bu hafta:61.500
gelen:1kilo
hedef 58
korumadayım..61.500ü geçmemek hedefim
insallah korursun tatlim

almamaya dikkat et
başlangıç:62.7
geçen hafta:59.8
bu hafta:61.4
gelen:1.600
toplamda giden:1.300
hedef:59
iyi geceler kızlar,,bu hafta acayip kötü geçti,
eşim okula başladı,işe devamlı gündüze gidicek bundan sonra,sabah,07'de işe gidiyo,,saat,17.00de geliyo,geldiği gibi okula yetişmek için çıkıyo 17.30da okul başlıyo,saat 21.00 bitiş,,eve geliş 21.10,, yemek 21.20 bazen 21.30 ,bu hafta hep böyle geçti,1.5 senede böyle devam edicekmiş,napıcam bilmem,eşim makina bölümü okuyor diplomam olucak 1.5 sene sonra çok daha iyi iş bulabilirim diyo,sabretmek istiyorum,şuanda geleceğimiz çok daha önemli,
şükürki cuma ve cumartesi okul yokmuş,saat ,17de geldi bugün okula gitmedi,yarında öyle olucak,pazarda tatil ama okula sabah,10da gidicekmiş,en azından haftanın üçgünü dikkat etsem erken bitirsem idare ederim herhalde...
büyük ablam pazartesi almanyaya geri dönüyo,ayrılıcaz yani,3hafta nede çabuk geçti
yeğenimide çok özliycem yine oralarda tek başına kalıcak,çok fena onun için burda kuzenlerine çok alışmıştı,gitmiycem diye ağlayıp duruyo 6yaşında henüz..
benim oğlan durmuyo oyun istiyo kaçtım ben görüşürüz
misafirlerin vardin olur tugbis allah tez zqamanda tekrar kavustursun
kuru patlican dolmasi hic yemedim

biz kurutulmus biber dolmasi yeriz genelde bol yogurtlu ohh yemede yaninda yat
aaanaaaamm 

ikinci sitedeki yazıyı okudum da doktor kaplumbağa kanı içenler bile var dedi yaa ıyyy o ne öylee ne iğrenç insanlar varya 
tam pyskopatlar ya

angelina jolie de kara fatma yiyormus zayif kalim diye

kara fatma diyeti
günaydın hanımlar dün bildirim yapmaya giremedim nete geçmişi de okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir 
annemlerle son günlerimiz çok iyi değerlendirmeye çalışıyorum gideceklerini düşündükçe bir hüzün çöküyor içime...
kilo bildirimi mi yapayım
başlangıç 80.7
geçen hafta 76.1
bu hafta 77.1
hedef 70
gelen 1 kilo
canim benim insallah en kisa zamanda yine gelirler yada sen gidersin

cokmu uzakdalar :26:
GÜNAYDIN KIZLAR
Herkeze güzel bir hafta sonu diliyorum. Benim için gün çok erken başladı temizlik yaptı az sonra 30 dk koşu bandı arkasından 10 dk göbek çalışacacağım. Aslında grip olmuşum ama ter atarsam sanki iyi gelecek
Menüm:
Sabah tereyağında sucuklu yumurta(az )domates,salatalık,yeşil biber,semizotu,maydonoz,yeşil çay,1 dilim kepek ekmeği
Ara:1 elma
Öğle: Barbunya 1 dilim kepek ekmeği,yoğurt
Ara:5 erik
Akşam: salata
menülerin güzel canim sen gecen hafta kac vermisdin
Yoğurdu çok az sulandırıp iyice çırpın semizotunu yaprak yaprak ayıklayıp koyun salatalığı da rendeleyin hafifde sarımsak koyunca offf tadından yenmiyor diyet menümdede çok sık kullanıyorum süper bir lezzettt hemde doyurucu oluyor deneyin mutlaka
denemek lazim sagol canim
Asıl listeyi yapan arkadaş 2 haftadır uğramıyor. Gecen hafta benever arkadaşımız hazırlamıştı. Bu hafta biz mi hazırlasak listesiz kalmayalım. Bu bizi motive ediyor.
hazırlayalım benim yapabilieceğim bişey olursa yaparım tabi
kizlar bence ayarlayip konusalim listesiz motivasyonumuz eksilir
başlangıç kilo: .89 kg
Geçen hafta kilo :76..kg
Bu hafta kilo :73.5.. kg
giden : 3050 gr .toplamda -giden:16.5
:hedef kilo :68 kg
dün talihsiz bi olay yaşadık bildirim yapacaktım olmadı.. oğlum kulağına boncuk soktu 1saat duymuyom diye ağladı.. 3hastane gezdik en son fakültede çıkardı dr un biri çok şükür atlattık ..gelelim bildirime. Regl bitti ve benim sonuçlar süper bayadır bı kadar olmamıştım bu arada ben sizlerin duasının kabul olduğuna inandım gerçekten içime öyle geliyo geçen hafta çoğunuz dua etmişti ve bu hafta iyiz uzın zamandır ilk ğerşembe günü bi pazar alış verişi yaptık çok şükür bi eksiğim yok allah kimseyi düşürmesin zor gerçekten güzel bir hafta geçyi yani..
ay

cok gecmis olsun canim ya

cok sükür canim cok sevindim senin adina durumunuzun düzelmesine

kızlar bir şey sorucam haşlanmış buğdayın bir zararı varmı ? bu ara fena taktım ona salata yapıyorum içine buğday acıktığımda yoğurdun içine buğday doğru bişeymi yanlış bişey mi anlamadım :) birde üçü bir arada kahve alışkanlığımdan vazgeçmek istiyorum geçemiyorum her gün içiyorum mutlaka
bugdayi bilmiyorum canim da 3 ü birarada kahveyi arada bende iciyorum
kızlarrrrrrr, ılk kez yazıyorum ben de.bu sabah uye oldum.76 kıloyum aranıza alır msnız???
bu arada kısaca kendımden bahsedeyım, suan reglyım,tartıldım 76cıktım.benim ideal kilom 63. yasım 30 ve 4 yasında oglum var. ıstedıgım kıloya gelebılıyorum ancak koruyamıuorum.bırkac aydır calısmıyordum gene almısım kıloları.omur boyu kontrol altında olmaktan cok sıkıldım. suan kendıme hedef koydum yılbasında 63 olmak ıstıyorum.bırbırımızı motıve edelım.lutfen yardım edın.daımı uyelerınden olacagım buranın soz verıyorum.verecegıme ınanıyorum ancak korumayı basaramıyorum.gıydıgımımı yakıstıramıyorum kendımı cok mutsuz yorgun hıssedıyorum. sureklı yazacagım arkadaslar destek beklıyorum....
hosgeldin canim aramiza

insallah beraber verecegiz
alışkanlık olmuş resmen aslında şeker hiç sevmem kahveyi şekersiz içerim ama alışmışım elim hep gidiyor üçü bir aradaya alıyorum ne zaman markete gitsem alıncada içiyorum

78 kaloriymiş bir tanesi şimdi baktım azmış aslında içsemmi içmesemmi bilemedim
günde birtane icsek

pazarlik yapalim kizlarla
Slm kızlar sabah tan beri kaç kez girdim internet kopup duruyo bi türlü yazamadım
Dün akşam dijitalde tartıldım ve sonuç hüsran..
77.1 çıktım yani benim tartı 5kilo mu yanlış tartıyo yaa nasıl yani. Napcam benn ne güzel sevinmiştim 75 'az olmak çok mutlu etmişti beni yaa

53:
:44:
kızlar meraba gelemiyorum biraz üzgünüm 2 gün önce sınıf arkadaşım vefat etti kafam hiç yerinde değil lisede önümdeki sırada oturuyodu

bugün de üniversiteden bi arkadaşım evleniyo bi yanda düğün bi yanda ölüm..
allah rahmet eylesin canim
Yaa acaba sizde de var mı akşam üstü ağrılı bi şişkinlik oluyo alt karın da bazen sanki 7-8 aylık hamile gibi duruyo sabah nerdeyse dümdüz neden acaba adet sancısı gibi bazen hafir bazen bayaa şiddetli oluyor
bazen yedigimiz seylerde sisirebiliyor canim :26:
Selam bayanlaar...
Haftasonları eşim evde olduğu için pek giremiyorum birde misafirler falan derken kalıyo öyle.
İki günlük menümü paylaşayım utanarak
Cumartesi Menüm
Sabah : Kaşarlı sucuklu tost , çay
Öğlen : Pırasa yemeği , kıymalı makarna 4-5 yk
Akşam : Pırasa yemeği , 2 dilim ekmek
Pazar Menüm
Sabah : 1 yumurta , Çok az peynir,3-4 zeytin,domates,salatalık
Öğlen-Akşam arası : Patlıcan yemeği 5 yk , 5 adet köfte , 5 yk pilav, salata
Sonrası : Biraz üzüm
haftasonu olarak degerlendirirsek gayet güzele benziyor menün tatlim
e bende en nihayetinde başladım! pazartesiyi beklemeden pazardan :) gel gitler başlayıp bırakmalar derken artık kaçış yok !!tartı 77.8 i gösterdi bugün
daha önce 2 kez diyetisyenle başlayan kilo verme maceralarım tabikii hüsran. artık kadınlar kulübü ile yola devam!! aranıza bugün katıldım. hoşbulduk :)
bugün sadece kepekli ekmege beyaz peynir ve domatesli tost
şekersiz çay
2 kuru kayısıı ve biraz üzüm yedim.
maalesefki vardiyalı çalışınca düzenli öğünlerim olamıyor
hosgeldin canim
yirim seni burda birbirimizi destekliycez tabii tatlim
aynen canım öyle diyorum
teşekkürler canım bu hafta güzel gitti önemli olan sonrası 
ayyy inşallah hadi bakalım
ama artı olan gitsede güzel gitmiş
haftasonu yiyoruz zaten pazartesi sil baştan başlıyoruz
bende düzen hep bu şekilde
sagol minem
selam kızlar
güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle
bol bol kilolar gider inşallah
ben 1 haftada verdiğimi geri aldım herhalde
haftasonu kızımın doğum günü vardı bol bol yedimmm
inşallah güzel geçecek bu hafta
olsun canim yine düzene girersin senin fistik sevinmisdir onun mutlulugu yeter zaten
işte bende öyleyim annem üşütüyosun diyo. bi bakıyorum dümdüz zayıfladın mı diyolar sonra ağrıyo mağrıyo şişiyo böyle al karın mide içerde kalıyo
üsütüncede oluyor bence agrilar benim annemde öyle diyor
sagol fadimem amin allahim düsmanima vermesin

evet ya geliyorlar sonra yine kayboluyorlar eskisi gibi degil fadimem birde listeye bi duyuru yapalim listesiz kalmayalim
günaydın kızlarrr 
nasılıız bakimmm ben aslında hiç iyi değiliim ya tartım niye hiç oynamıyor benim bi anlam veremedim ya sabah akşam tartılır oldum psikolojim bozulcak bu gidişle
bende sürekli giriyorum topiğe ama kimse olmuyor tek başıma yazışır oluyorum diye yazmıyorum da yedikerimi bile yazasım gelmiyor çünkü kimse yazmıyo yazan da yazıp kaçıyor
sabah aksam aynimi canim benim hep aksam fazla gösterir :26:
bak yine kimse yok
benim bugün yogun gecti sohbete gelemedim
firsat buldukca paylasimlarda bulunalim kizlar kizlar hakkli böyle motivemizde olmaz toparlanalim
selam kızlar nasılsınız ben arada bi gelip okuyorum ama pek aktif olamıyorum derslerle felan uğraşıyorum galiba yine kilo aldım tartılmaya korkuyorum ne güzel 62 ye kadar gelmiştim halbuki ama abur cubura daynamıyorumm napıcam hiç bilmiyorum şimdi yine başladım diyete ama bi kaç gün sonra tartılıcam şimdi tartılırsam moralim bozulur off off iradayle savaşma çok zor ya :S
burdan uzak kalinca ben kilo aliyorum sanki firsat buldukca gel tatlim