70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Moral bozmak motivasyonu kaybetmek yok. Bu işi 2014 yılına kadar çözeceğiz canım.

inşallah canım bende 2014 e ince belli girmek istiyorum:8:

canim benim mesai bitti acil cikmam lazim ama yarin güzelce konusalim diger kizlarlada listesiz olmaz gönülü buluruz insallah olmadi biri cikana kadar ben yapmaya calisirim ama vakti olan birisi varsa cok daha güzel olur bakalim seker gec kaldim öptüm insallah düzeliriz :54::38::16:

bende mesai bitiminden sonra giremiyrum çünkü eve varmam 9 oluyor yemek falandı derken erken kalktığım için hemen yatıyorum ama güzndüzleri işteyken olduğunca aktif olmaya çalışıyorum inşallah düzeliriz :26:

kimse biyere gitmesin lütfen lütfen lütfen! ben daimi uye olucam görün bak yakında. :1:gündüz olsam ne muhabbetler edicem sizle ahhh ahhh!!

gündüze geçersin inşallah canım :16:

kaç gündür nete girme fırsatım olmadı.. Kızım hasta bende biraz hasta olmuşum. Okul Çok yoğun. Toplantı toplantı toplantı yapmakdan canım cıktı. Bir sürü proje her proje için farklı toplantı fene yoruldum. Bu gün spor günüm ama ayağımı kaldıracak halim yok.
Menüm:
Sabah: menemen,semiz otu,nane maydonoz,roka ,salatalık zeytin,1 dilim peynir,yeşil çay
ARA: 4-5 dilim domates ,salatalık
Öğle: fırında Patatesli bağet
Ara: 1 adet şefteli,1 tane elma(küşük boy)
Akşam: Mercimek çorbası
Allah kolaylık versin canım, menün de güzelmiş.
selam fadime ne haber nasılsın. Gecen hafta liste yapıldı mı
Bende kalmak istiyorum ama nete girecek zaman yok. Buraya yazmak için kendimi zorluyorum.Yazmasam benim diyet gümler.
Bu sayfa benim mativasyonda tutuyor.
Selam canım,
İyiyim çok şükür, bir yandan ev, bir yandan iş, bir yandan 2.sınıfa giden kızımın ödevleri, yoğun bir tempoda gidiyor hayat. Fırsat buldukça yazmaya, alıntı yapmaya çalışalım ki, sayfamız canlansın, hep beraber motive olalım canım.

aynen bende ilk başlarda çok motive oluyordum ama tek tek dökülüyor burdakiler bende de ne umut ne heves kalıyor zayıflamak için :50:
Evet maalesef öyle oluyor.

Teşekkürler canım. Bunu ara sıra sayfaya ekleyip tekrar hatırlamakta yarar var.
Zaman zaman ekliyorum zaten.

canim benim mesai bitti acil cikmam lazim ama yarin güzelce konusalim diger kizlarlada listesiz olmaz gönülü buluruz insallah olmadi biri cikana kadar ben yapmaya calisirim ama vakti olan birisi varsa cok daha güzel olur bakalim seker gec kaldim öptüm insallah düzeliriz :54::38::16:
Haklısın canım.

herkese merhaba kacamakli bir iki gun gecirdim, oglum hastalandi gecmise bakamadim pek insallah hepiniz iyidir,

liste yapilamadi sanirim, benim bir onerim olabilir, gonullu olarak ben yaparim fakat sayfa sayfa bildirimleri kaydedemeyeblirim, hem ogrencilik hemde annelik malum ama herkes msj atarsa olabilir, msj atamayanlar ( kotasi dolmadigi icin tabi) da anlasdiklari bir kisi aracailigyla gonderebilirlerse listeye yapmaya hazirim, cevabinizi bekliyorum insallah

benden bir menu

sabah 6 zeytin domates 1 dlm ekmek sekersiz cay

ara kucuk donut

oglen yok gec kahvalti yaptim, gece uykusuz gecti oglanin atesi olunca

aksamdan once kahve ve biskuvi yedim

aksam corba brokoli balik

opuyorum herkesi:54::54::54:
Oğluna geçmiş olsun canım, olmazsa cuma günü o şekilde yapalım, perşembeden tekrar konuşalım. Kahvaltın çok az olmuş canım, peynir yok, yumurta yok, öğlen de bişey yememişin, akşam güzel ama onun haricinde az geldi menün bana.
merhaba kızlar bu aralar inceldim ve çok mutlulum çünkü kendime yasak koymadan ramazanda 76 idim şimdi 72 olmuşum gün içinde yediklerim sabah 3 salatalık iki lokma ekmek çay şekersiz ögle bir tabak yogur içinde iri dogranmış salatalık akşam 4 gibi iki dilim ekmek bir tabak pilav istedigim kadar yemek şimdide iki elma yedim bakalım bu gidişle kaç kilo daha veririm:44:
E sen sabah ve öğlen hiçbişey yememişin ki, sabah kahvaltını güzel bir şekilde yapmalısın ki, metabolizman çalışsın, dün bir liste paylaştım, istersen ona bak canım, aç kalarak vücut su kaybeder, sonra diyeti bırakınca da maalesef kilolar hep geri gelir, o yüzden dengeli bir şekilde herşeyden yiyerek porsiyonlarını azaltarak kilo vermeye çalışmalısın.:16::16:

gündüzleri burda olsam benden kurtulamazsın canım.:52::52: maalesef gece çalıştığım için katılamıyorum aranıza
Canım illa gündüz burda olman gerekmez ki, sen girebildiğin saatte alıntılarını yaparsın, biz de girince sana cevap yazarız, ha aynı anda muhabbet edemeyiz ama olsun, önemli olan birbirimize alıntı yapmak, yazılanların havada kalmadığını görmek yeterli, inan bana:16::16:

sabahları hemen uyuduğum için genelde birşey yemiyorum. uyanınca da canım birşey istemiyor. bazen hafif bir kalvaltı. eşimle akşam yemeği ve iş... bu sefer gece burda ,iş yerinde acıkıyorum. mola ile ilgili sıkıntı yok masa başı işi olunca .yoğun da değilim. bende burda etiform light yoğurt falan takılıyorum işte .. gündüz vardiyasına geçince daha düzenli olacak inşallah.. bu kararlılığa yeni başladım çünküüüü. çünküüüü burayı keşfettim :3::2:
Bence gece de, doyurucu bir şekilde, dediğim gibi ekmek arası peynir-domates veya ton balıklı bir sandviç çok güzel olur, çünkü sanırım 8 saat iştesin çok uzun bir zaman dilimi.:16::16:

Günaydın kızlarr,
Güzel bir gün diliyorum,
Cumaya 2 kala keyifler yerindedir umarım. Liste için Theolog arkadaşımız gönüllü olmuş, herkes ona özel mesajla cuma günü kilo bildirimini yaparsa, listemiz yapılır. Bugün yine gelirse kendisi de okeylerse, o şekilde yaparız.:16::16::16:

Günaydın kızlarr,
Güzel bir gün diliyorum,
Cumaya 2 kala keyifler yerindedir umarım. Liste için Theolog arkadaşımız gönüllü olmuş, herkes ona özel mesajla cuma günü kilo bildirimini yaparsa, listemiz yapılır. Bugün yine gelirse kendisi de okeylerse, o şekilde yaparız.:16::16::16:

günaydınn canım sonunda bi gönüllü bulundu :52: :52: moral bozmak istemiyorum ama 2 gün kaldı ve sanırım ben artılardayım hissediyorum :26:

bugünkü kahvaltımı yazim;
3-4 diim buğday ekmeği
domates salatalık maydonoz salatası
4-5 tane zeytin
1 dilim kaşar ve 2 çatal yağsız peynir

ekmek bu sefer fazla oldu:5: öğlen ve akşamla dengelicem inşallah

3-4 diim buğday ekmeği
4-5 tane zeytin

Moralini bozma hemen alıcam diye, akşam salatayla geçiştirmeye çalış, dengelersin inşallah.:16::16:

Günaydın çıtır hatunlar:16::16::16:nasilsiniz bakim ben giremedim iki üçe gün oğlum rahatsızdı liste işini bende yapardım ama 3 hafta sonra tr ye gidiyorum gelince bende gönüllü okurum listesi olmuyor gelen gidiyor uğramıyor artikk:51::51:

günaydın üye canlar :))
Günaydın canimm:16::16:

Günaydın kızlarr,
Güzel bir gün diliyorum,
Günaydınnn ablam:16::16:gonullü olması ne güzel herkesin motivasyonu düştü çünkü:31:

3-4 diim buğday ekmeği
4-5 tane zeytin

Akşam a sadece bi salata yersen dengelemis olursun canim:8:

herkese merhaba kacamakli bir iki gun gecirdim, oglum hastalandi gecmise bakamadim pek insallah hepiniz iyidir,

liste yapilamadi sanirim, benim bir onerim olabilir, gonullu olarak ben yaparim fakat sayfa sayfa bildirimleri kaydedemeyeblirim, hem ogrencilik hemde annelik malum ama herkes msj atarsa olabilir, msj atamayanlar ( kotasi dolmadigi icin tabi) da anlasdiklari bir kisi aracailigyla gonderebilirlerse listeye yapmaya hazirim, cevabinizi bekliyorum insallah

benden bir menu

ara kucuk donut

Geçmiş olsun canım oğlun ateşlemis zor bir gün geçirmişdindir seni çok iyi anlıyorum umarım şimdi iyidir :16:

Gönüllü olmanıza sevindim:54:
merhaba kızlar bu aralar inceldim ve çok mutlulum çünkü kendime yasak koymadan ramazanda 76 idim şimdi 72 olmuşum gün içinde yediklerim sabah 3 salatalık iki lokma ekmek çay şekersiz ögle bir tabak yogur içinde iri dogranmış salatalık akşam 4 gibi iki dilim ekmek bir tabak pilav istedigim kadar yemek şimdide iki elma yedim bakalım bu gidişle kaç kilo daha veririm:44:

Mutlu olmana sevindim cnm inşallah hedefine ulaşırsin:16:

Moralini bozma hemen alıcam diye, akşam salatayla geçiştirmeye çalış, dengelersin inşallah.:16::16:
tamam canım öyle yaparım akşamları bu hafta vermeliyim artık 3 haftadır aynı olcam yoksa :30:
Günaydın çıtır hatunlar:16::16::16:nasilsiniz bakim ben giremedim iki üçe gün oğlum rahatsızdı liste işini bende yapardım ama 3 hafta sonra tr ye gidiyorum gelince bende gönüllü okurum listesi olmuyor gelen gidiyor uğramıyor artikk:51::51:

günaydın canım geçmiş olsun gelin topiğe fırat buldukça yoksa "bir derdim var"a konu açicam kızlarsız kilo veremiyorum diye :26:

:52::52:

Kkızlar kendime 40 beden pantolon aldım çok güzel üstümede oldu aslında ama bana bol gelene kadar çabaliyacagim hedefim 38 beden olmak türkiyede inşallah kilo almadan geri dönerim(pek umut etmiyorum ama neyse:1:)

tamam canım öyle yaparım akşamları bu hafta vermeliyim artık 3 haftadır aynı olcam yoksa :30:

günaydın canım geçmiş olsun gelin topiğe fırat buldukça yoksa "bir derdim var"a konu açicam kızlarsız kilo veremiyorum diye :26:

:52::52:

Hahahhhahhhahaha:52::52::52::52::52::52:

Canim oğlum uyanık oldumu devamli ilgi ıstiyor telefon laptop elimden alıyor şimdi uyuyor fırsat bu fırsat dedim:37::37:

Pes etmek yok yaaaaaa devam 2014 e herkesi fit görmek istiyorum fotolarimizi ekleyeceğiz daha:52::52::52::52:

Angaranin bağlarıda büklüm büklüm yolları ne kadar sarhoş oldumda kaldiramiyon kolları:64::64::64::66::66:

günaydin kizlar sekerler :16:
gelemedim bi türlü dünde esimin mahkemesi vardin vize vermiyorlardin problem yapiyorlardin cok sükür karar verildi ailesi burda esi cocugu vize alabilir dediler :34:
birde dün face de bi yazi okudum bütün gece uyuyamadim agzimda yara cikmis korkudan herhalde kizcocugunu kacirip organlarini almislar allahim evlatlarimizi korusun kazadan beladan olayda bizim oturdugumuz yerin orda olmus :50:

konu degistireyim insan düsündükce deli oluyor :50:
cuma cumartesi asiriya kactim dogum günüdür falan:18: pazar günü tartildim 2 kilo arti gösterdi tarti :30:
neyseki aldigimin cogunu verdim geri sükür :17: karnim halen agriyor regl geldi gelecek ama gelmedi 2 günde gecikdi bakalim gelsede eksi ciksam :1:
ben bi gecmise gideyim sekerler birde kisa toplantim var 1 saata kadar dönerim herhalde :1::10:

Eşin için gözünaydın canım senin adına sevindimm:16::16:yine kaçamak yapmışsin :37::37::37:cuma senden çok umutluyum ben yüzümü kara çıkarma bak:27::27:

Evlatlarimiz korusun rabbim tüylerim diken diken oldu ya ne kadar acimakızlar:30::30:

Hahahhhahhhahaha:52::52::52::52::52::52:

Canim oğlum uyanık oldumu devamli ilgi ıstiyor telefon laptop elimden alıyor şimdi uyuyor fırsat bu fırsat dedim:37::37:

Pes etmek yok yaaaaaa devam 2014 e herkesi fit görmek istiyorum fotolarimizi ekleyeceğiz daha:52::52::52::52:

Angaranin bağlarıda büklüm büklüm yolları ne kadar sarhoş oldumda kaldiramiyon kolları:64::64::64::66::66:

Kizlllllllllaaaaaaaarrrrrrrr haydiiiiiiin hallaaaaaayaaaaa:64::64::64::64::64::64:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

:52::52::52::52: süpersin ya ne enerji bu böyle maşallahh:21::21: :64::64: :64: :64: :66::66::52::52:
haklısın 2014ün çıtırları olarak girmeliyiz yeni yıla resim paylaşmakta iyi fikirmiş :27::27:

:52::52::52::52: süpersin ya ne enerji bu böyle maşallahh:21::21: :64::64: :64: :64: :66::66::52::52:
haklısın 2014ün çıtırları olarak girmeliyiz yeni yıla resim paylaşmakta iyi fikirmiş :27::27:
Bende aslında hiç enerji bitmez bakma gizli tutuyorum:37::37:

Herkesten resim bekliyorum 1.1.2014 te ona göre:52::52::52:

Şimdi kaçtım ben canım sporumu yapıp gelirim yine:10::10::10:

teşekkr ederim canım. Bende senin beni motive edişine bayılıyorum.
dogruya dogru tatlim :34::54::16:
Bencede listesiz olmaz kızlar. Ben bu ara çok yoğunum. Öğrencilerimin uyum sorunu var onları alıştırana kadar ben çok yorgun olurum.Okulda toplantılar,eksikler,görüşmeler vb hiç eksik olmuyor. Ama kasım gibi ben liste yapmaya talibim. Bu ay biri yapsın. kasımda ben yaparım.
cok sükür listeye gönüllü bulduk :21:canim cok sagol :38:

benden bir menu

ara kucuk donut

cok sagol canim :16:oglunada cok gecmis olsun niye atesi cikti gripmi :26:
öglenle aksami deyistirsen cok daha güzel olurdun canim :34:tebrikler bu arada :46:
günaydın üye canlar :))
günaydin canim :54:
inşallah canım bende 2014 e ince belli girmek istiyorum:8:

bende mesai bitiminden sonra giremiyrum çünkü eve varmam 9 oluyor yemek falandı derken erken kalktığım için hemen yatıyorum ama güzndüzleri işteyken olduğunca aktif olmaya çalışıyorum inşallah düzeliriz :26:

gündüze geçersin inşallah canım :16:
günaydin kuzu :16:
Allah kolaylık versin canım, menün de güzelmiş.

Selam canım,
İyiyim çok şükür, bir yandan ev, bir yandan iş, bir yandan 2.sınıfa giden kızımın ödevleri, yoğun bir tempoda gidiyor hayat. Fırsat buldukça yazmaya, alıntı yapmaya çalışalım ki, sayfamız canlansın, hep beraber motive olalım canım.
Evet maalesef öyle oluyor.

Zaman zaman ekliyorum zaten.

Haklısın canım.

Oğluna geçmiş olsun canım, olmazsa cuma günü o şekilde yapalım, perşembeden tekrar konuşalım. Kahvaltın çok az olmuş canım, peynir yok, yumurta yok, öğlen de bişey yememişin, akşam güzel ama onun haricinde az geldi menün bana.
E sen sabah ve öğlen hiçbişey yememişin ki, sabah kahvaltını güzel bir şekilde yapmalısın ki, metabolizman çalışsın, dün bir liste paylaştım, istersen ona bak canım, aç kalarak vücut su kaybeder, sonra diyeti bırakınca da maalesef kilolar hep geri gelir, o yüzden dengeli bir şekilde herşeyden yiyerek porsiyonlarını azaltarak kilo vermeye çalışmalısın.:16::16:

Canım illa gündüz burda olman gerekmez ki, sen girebildiğin saatte alıntılarını yaparsın, biz de girince sana cevap yazarız, ha aynı anda muhabbet edemeyiz ama olsun, önemli olan birbirimize alıntı yapmak, yazılanların havada kalmadığını görmek yeterli, inan bana:16::16:

Bence gece de, doyurucu bir şekilde, dediğim gibi ekmek arası peynir-domates veya ton balıklı bir sandviç çok güzel olur, çünkü sanırım 8 saat iştesin çok uzun bir zaman dilimi.:16::16:
fadimem eskilerden bi ikimizmi kaldik :26:
Günaydın kızlarr,
Güzel bir gün diliyorum,
günaydin fadimecim :16:

günaydınn canım sonunda bi gönüllü bulundu :52: :52: moral bozmak istemiyorum ama 2 gün kaldı ve sanırım ben artılardayım hissediyorum :26:
2 günün var daha düzeltebilirsin seker istesen yaparsin sen :29:
3-4 diim buğday ekmeği
4-5 tane zeytin

öglen ve aksam dengelersen kahvaltinin zarari olmaz tatlim :34:

Back
X