- 24 Temmuz 2013
- 4.227
- 1.813
- 123
benide aranıza alırsanız çok sevinirim gerçekten artık kilo vermek istiyorum bunun için bir kaç kez denemede bulundum 4 5 kilo verdim bıraktım ama artık çok mutsuzumözellikle yaşım dolayısıyla gereğinden fazla kilodayım ve kendimi çoğu zaman çok kötü hissediyorum aslında üni ye başlamadan öncede kiloluydum biraz 60 kiloydum şu anda mezun oldum ama okurkenki stres vb etkenlerle birde abur cuburlar falan iyice kilo aldım tartıya bir çıktım 73.8
aslında kendimle barışık bir insanım başka insanlar ne der ne düşünür takılmam ama beni en çok üzen şey ve sinir eden şey öncelikle beğendiğim kıyafetleri giyemiyor olmak üzerime hiç bir kıyafeti yakıştıramamak ve bu durumun sağlığımı etkileme ihtimali :44: artık dur demeye karar verdim aslında 1 aydır spor yapıyorum düzenli ama hiç kilo verememiştim hep aynı çıkıyordu gram bile sanırım kilo vermeye yeni başladım bu hafta tartıldığımda 72.8 i gördüm inşallah böyle devam eder diyorum
bu arada daha önce diyetistene kontrolünde kilo vermiştim o 4 5 kilo verme döneminde hormonlarımda bir sorun yok sadece metabolizmam birazcık yavaş bunun için de sporu düzenli yapmam gerekiyor ama inanıyorum bu sefer başarabilirim
bu siteyide tesadüfen buldum birkaç gündür takip ediyorum çok hoşuma gitti banada destek olursanız çok iyi olur
gerçi hala stresliyim nisana kadar çok önemli bir sınava hazırlanıyorum ama bu sefer aynı zamanda kilo vermeyi planlıyorum sağlıklı beslenirsem bir sorun olmaz diye düşünüyorum:44: hedefim nisandaki sınavımın iyi geçmesi ve bu zaman kadar hedefime ulaşmak en azından yaklaşmak bu arada belirtmedim 23 yaşımı doldurmak üzereyim boyum 1.61 şu an 72.8 kiloyum hedefim öncelikli olarak 60 ın altına inmek
![]()
hoşgeldin canım biz seni tabiki alırız aramıza sen yeterki istee