70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım beğenmek istedim ama bizim şirkette kapalı facebook olayı falan kapalı olduğu için yapamadım beğeni evden girdiğimde kesinlikle yaparım canım :52:
canım faceden beğenmene gerek yok
yani beğenebilirsinde onun bana katkısı yok :1:
istersen bu linkten Yazarlar – Nefis Yemek Tarifleri ismime tıklayıp takip et diyebilirsin
Yeniden merhaba

Burada takilmaya karar verdim,,bunun bedeli nedir?

Kisaca tanitayim mi kendi mi? Simdi hic sorulmadan soylemiyeyim diye kasmiyayim kedimi ve bahsediyim bendenizden
36 yasinda 3 cocuk annesiyim,,her anne gibi cocuklarina asik bi anne,,asik ama asla dengesiz degil
Serbest bir calisma mesaim var,,teferruati belki ileride....
En son 71 dim regl oldugum icin simdi tartilmak istemiyorum..hedefim 58 57 hadi olmadi 60
Boyum 163

Su siralar depresyon esigindeyim..4 ay önce esim abisini kaybetti hayat dolu bir insandi cok uzulduk ama ölümüyle patalojik bir vakia olan eltim tamamen kontrolunu kaybetti ve ben buna cok uzuluyorum..ciddi cidii kafaya takip uykularimi kaciriyorum..eskiden davranis bilimci gibi herkese akil verirken simdi ne kadar ukala oldugumu sorunlarla yuzlestigimde tam bir fosss ciktigimi farkettim..

Galiba bu kadar:)
kayının için allah rahmet eylesin eşinede allah sabır versin
eltinin yardım alması lazım sanırım
hem kendisini üzüyor hemde çevredekileri anladığım kadarıyla
üzücü bir durum
fadime ablam bir sen bir ben burdayiz nasilsin

:3:
bende geldim ama kaçtınız
vardınız, yok oldunuz :26:

aranızda en genç benim herhalde birde bekar ufukta da evlilik falan ihtimalide yok şimdilik bende daha erken olduğunu düşünüyorum bakalım çocuklarınızı allah anneli babalı büyütsün inşallah allah hayırlı ömür versin:1:
bu arada ben sorunumu anladım kilo vermek için çok hevesle başlıyorum onu yedim bunu yemedim diye stres yapıyorum sonrada hemen sıkılıp bırakıyorum:20: ama bu sefer kararlıyım burasıda iyi oldu ya motivasyon oluyor böyle yediklerimi falan yazınca hep böyle devam eder umarım inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız bir daha da almayız onları geri:46:

Umay aynen yazdiginiz gibi..kesinlikle ihtiyaci var ama hem red ediyor hem yakiniyor ailesi bi garip kendi bir garip anlayamadim yardimci olamiyorum bir türlü .. Biraz sessiz kalmaya calisicam ..ins burasida iyi gelicek bana

Bu arada bende yurtdisindayim..o yuzden yanlis yazabilirim garip devrik cumleler kurabilirim hic turkce egitim almadim zira :)

Simdi yarindan itibaren menulerimi yazmaya basliyorum
Kurallarimiz neler? Nelere dikkat etmeliyim? Benim bir süredir benimsedigim bir diyet yontemi var ona devam etmek istiyorum
Elestiri alabilirim ama bana cok mantikli geliyor

Sabah siki bir kahvalti sinir yasak yok

Aciktigimda ögle + aksam yani gunde 2 ögün zaten is ve ev halimde buna izin veriyor aksam 5 ten sonra asla birsey yemek yok..yogurt bitkisel cay süt gibi seyler olabilir

Haftada en az 3 gün spor tüm hafta bana spor yanlis geliyor cunku sonrasinda biraktiginda kilolar geri geliyor..sonsuza kadar hergun spor yapmam imkansiz..o yuzden en az 3 gun mutlaka spor cogalabilir ama 3 gunden aza dusmiycek

Birde haftada 2 gun kacamak hakkim vardi :))) simdi burda o kurali degistireyim 1 güncük olsun :) yani illa olucak diye bir sart yokta hani olursaaa

Benim diyet muhabbetim böyle ins basarili olucammmm cok istiyorum

Hic bu kadar kilolu olmamistim 2 cocugumdada kilo almadan hamileliklerimi gecirdim ama bu 3 numaraaaaa. Onun hediyesi bu kilolar
Ama olsun herseye bedel herseye deger:16:

istersen bu linkten Yazarlar – Nefis Yemek Tarifleri ismime tıklayıp takip et diyebilirsin

üzücü bir durum

takip et butonunu görmemişim canım :1::1: face üzerinde yapılıyor sandımm :1: takipçin oldum :52:

günaydın kızlar:3::3::3: bildirim yapayım da geçmişi bi okuyayım ne olmuş bitmiş:6::6:

balangıç: 69.7kg
2 hafta önce:65.0kg
bu hafta: 66.1 kg
gelen:1100gr:5::5::43::43:
toplam gelen:1100gr:5::5::43::43::43::43:
toplam giden:3600gr
hedef:56 :14::14:

rezilliğimi herkes görsün :14::14:

günaydın ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar iki ay önce 82 kilodan 72ye indim bir ay dinlenip beş kilo daha vereceğim diyordum sonra o bir ay iki ay oldu tabi :) araya bayram girdi ve sigarayı bıraktım sonuç 74 oldum :18: şuanda sigarayı bırakalı 5 gün oldu ve 13 yıldır ilk defa bırakmayı denediğim için önceliğim bu ama yine de kilo vermek istiyorum çok kafam karışık kızlar daha önce ilk 15 günde 6 kilo sonrakinde 4 kilo şeklinde kendi kendime zayıflamıştım hiçbir diyeti yapmadım ama çok katıydım ve akşamları yürüyüş yapıyordum şu anda sadece yürüyüşe devam ediyorum bir de 4 gündür bitkisel bir metobolizma hızlandırıcı kullanıyorum gerçi onu her an bırakabilirim çünkü böyle şeylere inanmıyorum görümcemin gazıyla içtim :1: aranıza katılırsam motive olacağıma inanıyorum gitsin kilolar yahuu :kkk:

kilo bildirimi
başlangıç:84.5
önceki hafta:78.3
bu hafta:77.9
giden:400
toplam giden:6.6
hedef:65
bayramda epeyy kaçırdım:30:
inş. haftaya yürüyüşlerime başlıycam, artık ciddiye alcam bu işi:31:

Selamun aleyküm hayırlı cumalar öhö öhö konuşma sırası bende
çabucak yazıp kurtulcam bu sıkıntıdan...
evet....
hazır mısınız...

baslangic 79
gecen hafta 67.200
bu hafta 67,800 :26:
giden 000000gr
gelen 600gr :33:
t. giden 11,200
hedef 63

:31::30: olsun yedim işte yedim :56:

Son düzenleme:

kitap falan düşünmemde blog açabilirim belki
ama kim uğraşcak diyorum yaaa
tarifleride 2 haftada 1 toplu gönderiyorum

Yazarlar – Nefis Yemek Tarifleri buradan bakabilirsin
2. sıradaki olan benim :1:

bide takip edin kızlar yaaa
sayım artsın :1:

küstüm sana:25:
neden takipçilerimi uzaklaştırıyorsun
reklam yapıyoz şurda
:1::1:

yok canım gelipte okuyanları kasdediyorum ben

ayy bizde zırlıyorz ama verimiyoz bacım yaaa
başka bir yolumu var dedim :1:
tebriklercanım devamı olur inşallah

fransız kaldım bu yorumlara
amiin insallah canim sagol :54:
ya aslinda ben bana kilo yapan seyleri anladim ekmek ve cikolata onlardan uzak durmaya calisiyorum iste :31:
arkadasi hatirlamadim da o beni hatirlamis
cok unutkanim kocisimin bu halime yorumunu yazdim :37:

selam kızlar nabersiniz?

yaklaşık 1 aydır spora gidiyorum
ne kilo verebildim nede incelebildim
6-7 gün sonra doluyor 1 ayım ölçü alacaklar sonuç ne çıkacak merak ediyorum
hadi yediklerime dikkat edemiyorum neden sıkılaşmadım onu anlamadım
canım sıkılıyor kilo konusuna :ssz:
ay ne güzel cnim ya iyi yapiyorsun :34:
mine eger fazla yiyorsan belki anca yediklerini yakiyor olabilirmisin :26:

hello beybi :16::16::16:

hic sorma minem bende sIkIldim bi verip kurtulsam artik diyorum :ssz:

sagol tatlim bilgilendirdigin icin :38: bende yarindan itibaren öglen ve aksamlari kesinlikle ekmek yemeyi düsünüyorum :54:

ballim kaymagim
aldiklarim: vollkorntoast ekmegi light toast peyniri 1 kilo domates eisbergsalat bulamadim vogerlsalat vardin tadi nasil bilemedim almadim 2 kutu 0.1 % jogurt iyimi :42:
:46: :54:
güzel bebeeem biraz yesillik ve sebzede alsaydin süper olurdu :34:
insallah yemegini hazirlayip geldin bugün :51:
kahvaltida neler yedin :51:
dün aksam neyedin :51:

Salı günü diyete başladım tartıya çıkmamak için klendimi zor tutuyorum arkadaşlardaha 3. Gün ama çok sadık kaldım bu sefer diyetime sabah haşlanmış yumurta öğle tavuk ızgara ve salata yedim akşam ise sebze yemeği düşünüyorum yoğurtla
verirrsin insalah canim :34:
Slm hosbulduk canim ben en son iki yil once 66'yi gordum gorus o gorus dahada gormedim
ay hadi bu sefer olucak galiba bak benim icimden öyle gecti insallahh :16:
Ya boyum 1,52 canım 65 kg. oldum 70 kg.la başlamıştım.
Kızlarrr herkesi okudum ama çıkış vaktim geldi alıntılayamicam işler çok yoğun kendinize iyi bakın:54::54::54::54:Yarın eksili bildirimlerde buluşuruz inşallah.
hmmm versen daha iyi olur tabi :26:
birde cizelgeni neden 70 den yapmiyorsun daha yi olur bence :34:
hadi sende toparlan o zaman :4::4::4:
ya kuzum gec kalkmisdim, geceleri 3 e kadar ders calisiyorum sonra da gunduz kalkinca cok acikmis oluyorum boyle oldu :31:

kuzum ben umutusz olma diye soyledim aslinda:16:

yarim cay bardagi yag cok degilmi:56: bence 2 yemek kasigi yeterli gonul rahatligiyla yersin, inan insan alisiyor,,:16: ben butun sebze yemeklerini oyle yapiyorum,

bende burda lidl a gidiyorum, tavsiye edeceginiz seyler varmi:34:
canim yarim cay bardagindan az demistim
sende okumussun gerci sonra :34:
bence cok degil cünkü diger ögünlerde yag yok gibi birsey
ve yaptigi yemegin hepsinide bir ögünde yemiyecegini düsünürsek :34:

ben geldim ama geçmişe dönemedim çıkmam lazım hemen bugünkü menümü yazayım:34:
kahvaltı 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta domates 3 zeytin biraz reçel:18: şekersiz çay
öğlen köfte yedim 3 tane ama ızgara değildi kızartmaydı:19: yanında domates 1 dilim ekmek:18:
ara 1 karışık bitki çayı ve 2 form bisküvi ders çalışıyorum o yüzden sürekli tatlı yiyesim geliyor:18:
akşam yarım kase çorba ve patates yemeği
çok ilginç bir menü olmuş ben şuan farkettim umarım bugün kaçırdığım fazlalıklar + olarak dönmez:5:
en iyisi ben gideyimde 2 mil leslie yapayım haketmişim bunu:10:
eger patetes yemegin cok degildiyse fenadegil canim :34:
Yeniden merhaba

Kisaca tanitayim mi kendi mi? Simdi hic sorulmadan soylemiyeyim diye kasmiyayim kedimi ve bahsediyim bendenizden
36 yasinda 3 cocuk annesiyim,,her anne gibi cocuklarina asik bi anne,,asik ama asla dengesiz degil
En son 71 dim regl oldugum icin simdi tartilmak istemiyorum..hedefim 58 57 hadi olmadi 60
Boyum 163

Su siralar depresyon esigindeyim..4 ay önce esim abisini kaybetti hayat dolu bir insandi cok uzulduk ama ölümüyle patalojik bir vakia olan eltim tamamen kontrolunu kaybetti ve ben buna cok uzuluyorum..ciddi cidii kafaya takip uykularimi kaciriyorum..eskiden davranis bilimci gibi herkese akil verirken simdi ne kadar ukala oldugumu sorunlarla yuzlestigimde tam bir fosss ciktigimi farkettim..

hosgeldiin :3:
basiniz sag olsun Rabbim sabirlar versin :26:

günaydın kızlaaaarrr:16::16::16:
hayırlı cumalar:54::54:
günaydinn canimm sendemi buralardasiin :32:
günaydın kızlar:3::3::3: bildirim yapayım da geçmişi bi okuyayım ne olmuş bitmiş:6::6:

haftaya kadar verirsin insallah :34:

bende + dayım seni seviyorum yanındayım şşşşt :9:

günaydın ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar iki ay önce 82 kilodan 72ye indim bir ay dinlenip beş kilo daha vereceğim diyordum sonra o bir ay iki ay oldu tabi :) araya bayram girdi ve sigarayı bıraktım sonuç 74 oldum :18: şuanda sigarayı bırakalı 5 gün oldu ve 13 yıldır ilk defa bırakmayı denediğim için önceliğim bu ama yine de kilo vermek istiyorum çok kafam karışık kızlar daha önce ilk 15 günde 6 kilo sonrakinde 4 kilo şeklinde kendi kendime zayıflamıştım hiçbir diyeti yapmadım ama çok katıydım ve akşamları yürüyüş yapıyordum şu anda sadece yürüyüşe devam ediyorum bir de 4 gündür bitkisel bir metobolizma hızlandırıcı kullanıyorum gerçi onu her an bırakabilirim çünkü böyle şeylere inanmıyorum görümcemin gazıyla içtim :1: aranıza katılırsam motive olacağıma inanıyorum gitsin kilolar yahuu :kkk:

hoşgeldin zor bi zaman olmalı hem sigara bırakma hem diyet birlikte lak lak yaparız sigara yerine :40:

aranızda en genç benim herhalde birde bekar ufukta da evlilik falan ihtimalide yok şimdilik bende daha erken olduğunu düşünüyorum bakalım çocuklarınızı allah anneli babalı büyütsün inşallah allah hayırlı ömür versin:1:
bu arada ben sorunumu anladım kilo vermek için çok hevesle başlıyorum onu yedim bunu yemedim diye stres yapıyorum sonrada hemen sıkılıp bırakıyorum:20: ama bu sefer kararlıyım burasıda iyi oldu ya motivasyon oluyor böyle yediklerimi falan yazınca hep böyle devam eder umarım inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız bir daha da almayız onları geri:46:

hoşgeldin canım 4 gün olmuş geleli gerçi :27: ben 93 şubat doğumluyum 21 yaşıma girmedim bile benden küçüklerde vardı ama okul başlayınca vınnn :9:

o zman benim çıkış yaklaştı Suzim yarın görüşürüz kndine cici bak ama kaçamaksız olsun :5::5:
dün okadar zorlandim aksam annem soslu makarna yapmis bende saat 18 e kadar calistim oglani annemden aldigim gibi kactim makarna hastasiyim aslinda ama yemedim iyikide yememissim tarti mutlu etti beni bugün :1:
Ya boyum 1,52 canım 65 kg. oldum 70 kg.la başlamıştım.

Kızlarrr herkesi okudum ama çıkış vaktim geldi alıntılayamicam işler çok yoğun kendinize iyi bakın:54::54::54::54:Yarın eksili bildirimlerde buluşuruz inşallah.
:54:
bebeğim 4 aylık ve ben sütümün kalitesi icin bakliyat yemeliyim biliyorum kalorisi yüksek ama ekmek yemicem:18::18:
tamam tatlim :38: bebis daha önemli tabii ki kilo yine bi sekil verilir :16:
ya kuzum gec kalkmisdim, geceleri 3 e kadar ders calisiyorum sonra da gunduz kalkinca cok acikmis oluyorum boyle oldu :31:

kuzum ben umutusz olma diye soyledim aslinda:16:

yarim cay bardagi yag cok degilmi:56: bence 2 yemek kasigi yeterli gonul rahatligiyla yersin, inan insan alisiyor,,:16: ben butun sebze yemeklerini oyle yapiyorum,

bende burda lidl a gidiyorum, tavsiye edeceginiz seyler varmi:34:
bugün keyfim yerine geldi tatlim sagol :54: lidl deki tahili tostekmegini dedi ballim bende gittim aldim tatlim sabah kahvaltilarinda yemek icin :34:
benden de menu

sabah aksamdan yaptigim sifir yagli mucver, domates zeytin, 1 dlm ekmek sekeriz cay

ara kahve uzum bir parca ciko

aksam yemegine karar vereemedim ne yapsak acaba :31::31:

su dersleri bitireydim iyiydi , iyice duzen bozuldu,,,:47:
masallah canim ya hem annesin hem derslerini calisiyorsun allah zihin acikligi versin :16:

kizlar bakin ne okudum, ballim ve suzim yarim cay bardagi zeytin yagi cok sozumude geri aldim, bir paket cipsteki bozulmus yagdan kesinlikle daha iyidir,:34: aciklamalar gayet makul sizce?

Geliştirdiği "Karatay diyeti"yle tanınan Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay, yeni kitabı "Karatay Diyeti'yle Beslenme Tuzaklarından Kurtuluş Rehberi"ni, Maçka'daki Günaydın Restoran'da düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı.

Karatay, insanların sağlıklı sanarak bol miktarda sağlıksız yiyecek tükettiğini söyledi.
Sağlıklı protein ve yağın insan vücudu için büyük önem taşıdığını vurgulayan Karatay, "kalori hesabı" ile beslenmenin yanlış olduğunu öne sürerek, "Eskiden alınan kalori miktarının kilo aldırdığı, az kilo alırsanız kilo verirsiniz şeklindeki düşünce çoktan bozulmuştur ve değişmiştir. Siz 110 kilo bir kişiyi zayıflatmak için, bin 200 kalori verip sonra da '1 saat yürüyeceksiniz' derseniz bu yanlıştır. Anadolu'da 'aç ayı oynamaz' derler. Yani siz enerji sağlamazsanız, 100 kiloluk kişide nasıl hareket sağlarsınız?" diye konuştu.
Karatay, "az yağlı yemenin" beslenme tuzaklarından birisi olduğunu savunarak, "Doğada 23 türlü yağ vardır. Bunların hepsi, doğal olduğu sürece insan vücuduna gereklidir. Hangi yağlar zararlıdır? Trans yağ dediğimiz, bozulmuş, doğallığını kaybetmiş yağlar tehlikelidir. Trans yağlar, margarinlerde bulunan yağlardır. Sıvı yağ, katılaştırıldığı anda transyağ oluşur. Ne kadar trans yağ oluştuğu önemli değildir, zaten ölçülmesinin de imkanı yoktur" dedi.
"Yağı yakmayın"
Karatay, yağlar yakıldığında trans yağ oluştuğunu, fazla kızgın yağın ve mangalda çok pişirilmiş etin tehlikeli olduğunu kaydederek, yağın yakılmaması gerektiğini ifade etti.
Obeziteyle savaş konusunda hazırlanan kamu spotlarında az yağlı yenilip çok hareket edilmesi yönünde verilen mesajları yanlış bulduğunu anlatan Karatay, "Bununla kimse kilo veremez. Ancak halsiz kalır, perişan olursunuz. 3 gün sırt üstü yattıktan sonra, gider bütün yiyeceklere, tatlılara saldırırsınız" ifadelerini kullandı.
"Alkali beslenmeyi kabul etmiyorum"
Gazetecilerin sorusu üzerine asitli gıdaların zararlarına vurgu yaparak "Alkali beslenme" konusuna değinen Karatay, şöyle konuştu:
"Ben alkali beslenmeyi kabul etmiyorum. Doğal olan insan vücudu, böbrekler sağlıklı çalışıyorsa, doğal herşeyi yediğiniz sürece, sizin böbrekleriniz, vücudunuzun asidini de alkalisini de ayarlar. 'Alkali diyet' diye bir şey olamaz. Vücuttaki asididesini ve alkaliliğini ancak böbrekler sağlar. Böbrekler sağlıklı çalışırsa, bu olur. Böbrekler, sağlıklı yağ yediğinizde, sağlıklı protein yediğinizde ve bol su içtiğinizde, sağlıklı çalışır. Bunu yapmadıktan sonra, ister alkali ister asit yiyin. İnsan vücudunda herşey asittir bunu da unutmayın."
Karatay'ın yeni kitabında, "Proteinin en önemli gıda olduğunu unutma", "Yağ kötüdür diyenlere inanma", "Yağların hepsini aynı kefeye koyma", "Yüksek oranda karbonhidrat tüketme", "Kolesterolünü sev", "İnsülin direncini önemse", "Bebeğini bebe bisküvisi ile besleme" gibi başlıklarda, beslenme hakkında formüller veriliyor.
sagol canim :42: yani sivi yag dan birsey olmaz nediycem benim gittigim diyetisyen bana söyle demisdi yag kilo yapmaz karbonhydratlar yapiyor onlar bos ve gereksiz kalori demisdin :31:
ben geldim ama geçmişe dönemedim çıkmam lazım hemen bugünkü menümü yazayım:34:
kahvaltı 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta domates 3 zeytin biraz reçel:18: şekersiz çay
öğlen köfte yedim 3 tane ama ızgara değildi kızartmaydı:19: yanında domates 1 dilim ekmek:18:
ara 1 karışık bitki çayı ve 2 form bisküvi ders çalışıyorum o yüzden sürekli tatlı yiyesim geliyor:18:
akşam yarım kase çorba ve patates yemeği
çok ilginç bir menü olmuş ben şuan farkettim umarım bugün kaçırdığım fazlalıklar + olarak dönmez:5:
en iyisi ben gideyimde 2 mil leslie yapayım haketmişim bunu:10:
fena degil canim :34:
Bu gün okul da işlerim vardı,Geç çıktım. Kızıda baba Annesine Yolladım. Sonra bende gittim. Kayınvalidem Kelle paca yapmış. Çoğu kimse yemez ama ben bayılırım. tam 2 kase yedim. sonra acayip vijdan zabı çektim. Akşam yemek yemedim. Şimdi nete girince paktım. 1 porsiyon 107 kc boşuna strese girmişim çok mutlu oldum.
Menüm
Sabah:haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,cavdar ekmeği,domates,salatalık,maydonoz
Ara:10 tane fındık
Öğle:2 kase kelle paça,bol maydonoz,yarım yufka ekmek
ARA:1 ELMA
Akşam:2 tane küçük hatay hurması
Spor:40 dakika parkta yürüdüm.25 dak. fıtnıs aletlerinden yaptım.
Su:2,5 litre ,3 fincan yeşli çay,1 fincan kaysılı form çay

Kızlar yarın saat 2 bir toplantıya katılmam gerekiyor. Bildirim yapmak için geç kalacağım. Liste için beni unutmayın

herkese iyi akşamlar.inşallah yarın herkez tartıda en az-500 görelim:1::1::1::1:
kelle pacayi bilmiyom bi kere kelle paca corbasi icmisdim iskembe tadindaydin :44:
Yeniden merhaba

Boyum 163

hosgeldin canim basiniz sagolsun allah ailesine sabir versin
o da guzelmis canim ya :1: yurume mesafeside iyi olur tabi

bende turkiyeye donunce ailemle yasayacagim gunlerin hayalini kuruyorum simdiden Allah omur verirse insallah:16::16:
nezaman dönecenki canim :26:temellimi dönecen :26:
öyle canim cabuk giden cabuk gelir yavas verelim ama geri almayalim dimi :29:

takip et butonunu görmemişim canım :1::1: face üzerinde yapılıyor sandımm :1: takipçin oldum :52:
günaydin kuzu :16:
günaydin tatlim hayirli cumalar :16:

günaydiiiiiiiiiiinnnn :16:
hayirli cumalaar :16:
Rabbim dualarimizi kabul etsiin :16:
günahlarimizi affetsin:16:
hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin :16:
dogru yoldan ayirmasin :16:
bekarlara hayirli esler evlilere hayirli evlatlar hepimize saglik huzur mutluluk nasip etsin :16:
peygamber efendimizin sefatine nail olanlardan olalim insallahh :16:
veeeeeeeee saglikla bir sekilde en kisa zamanda zayiflayalim insallahhhhhhhhhhhh :52::52:

Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :65,2 kg
bu hafta kilo :65 kg
giden:200 gr.
toplamda gelen :2200
hedef kilo : 55 kg
:16::16::16:

hosgeldiiin :3:
bence kullanma canim öyle seyler :34:

evet....
hazır mısınız...

baslangic 79
gecen hafta 67.200
giden 000000gr
t. giden 11,200
hedef 63

iyi halt ettin :57:

haftaya inş. hep beraber vercez
Pzrtesi başladım 79.9 la bugün 78.7 yim 1.2 kilo vermişim hedefim 65😞
harika tebrikler
evet....
hazır mısınız...

baslangic 79
gecen hafta 67.200
giden 000000gr
t. giden 11,200
hedef 63

haftaya işi sıkı tutmalıyız canım
ya aslinda ben bana kilo yapan seyleri anladim ekmek ve cikolata onlardan uzak durmaya calisiyorum iste :31:

evet hala buralardayım canım
bekarlara hayirli esler evlilere hayirli evlatlar hepimize saglik huzur mutluluk nasip etsin :16:
veeeeeeeee saglikla bir sekilde en kisa zamanda zayiflayalim insallahhhhhhhhhhhh :52::52:
sanada hayırlı cumalar
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :65,2 kg
bu hafta kilo :65 kg
giden:200 gr.
toplamda gelen :2200
hedef kilo : 55 kg
:16::16::16:

günaydın
tebrikler canım

uyy üzülme bebegim ya :48::54: bayram vardin tatildeydin normal yani kilo alman sIkma sen cabuk gelen cabuk gider :34:haftaya daha güzel olacak gör bak :54:
hosgeldin canim aramiza :3:
kilo bildirimi
tebrikler tatlim :46:
Pzrtesi başladım 79.9 la bugün 78.7 yim 1.2 kilo vermişim hedefim 65��
tebrikler canim :46:
evet....
hazır mısınız...

baslangic 79
gecen hafta 67.200
giden 000000gr
t. giden 11,200
hedef 63

:9: affiyet seker olsun :9:

evet onu düsünüyorum bende salatalik salata falan alirim haftaya pazartesi basliycam ama ballim tost ekmegini acmaya cünkü cabuk bozuluyor 2 dilim yiyecem ya sadece 3 dilim de yiyebilirmiyim :17:
dün yediklerim 2 kitir ekmek üzerine paprika
öglen salata ayran yedim
aksamda kendime mantar corbasi yaptim aralarda 1 mandalina 1 elma
bugün ise kahvaltimda 1 yogurt 0.1 % 2 kasik yulaf ezmesi 1 tatli kasigi recel :17: canim su tostu yiyesim vardin ama cabuk bozuluyor bi al dediginde aldim hemen küflenmeye basliyor icinde en az 20 dilim var sanirim :26:

ayyy ne güzel dualar bunlar amin ballim amin :16::16::16:günaydin sekerparem :1:

Son düzenleme:

üzücü bir durum

O kadar da gelsen de konuşsak diye hayal etmiştim ama denk gelememişiz.:27::27:

Sağol canım amin. İnşallah ulaşırız hep beraber.

Umay aynen yazdiginiz gibi..kesinlikle ihtiyaci var ama hem red ediyor hem yakiniyor ailesi bi garip kendi bir garip anlayamadim yardimci olamiyorum bir türlü .. Biraz sessiz kalmaya calisicam ..ins burasida iyi gelicek bana

Bu arada bende yurtdisindayim..o yuzden yanlis yazabilirim garip devrik cumleler kurabilirim hic turkce egitim almadim zira :)

Simdi yarindan itibaren menulerimi yazmaya basliyorum
Kurallarimiz neler? Nelere dikkat etmeliyim? Benim bir süredir benimsedigim bir diyet yontemi var ona devam etmek istiyorum
Elestiri alabilirim ama bana cok mantikli geliyor

Sabah siki bir kahvalti sinir yasak yok

Aciktigimda ögle + aksam yani gunde 2 ögün zaten is ve ev halimde buna izin veriyor aksam 5 ten sonra asla birsey yemek yok..yogurt bitkisel cay süt gibi seyler olabilir

Haftada en az 3 gün spor tüm hafta bana spor yanlis geliyor cunku sonrasinda biraktiginda kilolar geri geliyor..sonsuza kadar hergun spor yapmam imkansiz..o yuzden en az 3 gun mutlaka spor cogalabilir ama 3 gunden aza dusmiycek

Birde haftada 2 gun kacamak hakkim vardi :))) simdi burda o kurali degistireyim 1 güncük olsun :) yani illa olucak diye bir sart yokta hani olursaaa

Benim diyet muhabbetim böyle ins basarili olucammmm cok istiyorum

Hic bu kadar kilolu olmamistim 2 cocugumdada kilo almadan hamileliklerimi gecirdim ama bu 3 numaraaaaa. Onun hediyesi bu kilolar
Ama olsun herseye bedel herseye deger:16:
Günde 21 öğün mü yapıcaksın canım, bizde 3 ana+3 ara öğün şeklinde besleniyoruz ama bilemicem artık bir dene bakalım.

günaydın canım, sana da hayırlı cumalar:16::16:

:20::20::20:Haftaya inşallah -1100 olsun:16:

Hoşgeldin canım,
Biz burda herşeyden az öz yiyerek zayıflamaya çalışıyoruz, bitkisel ürünlere karşıyız, Allah korusun ne haberler çıkıyor, hepsinin yan etkisi oluyor, bence porsiyonlarını azalt ve de günlük hayatına hareket+spor ekle, zamanla eridiğini göreceksin.
kilo bildirimi
:46::46::46:

Pzrtesi başladım 79.9 la bugün 78.7 yim 1.2 kilo vermişim hedefim 65😞
:46::46::46:

evet....
hazır mısınız...

baslangic 79
gecen hafta 67.200
giden 000000gr
t. giden 11,200
hedef 63

:20::20::20:Haftaya eksi bekliyorum senden.:54:

Canım 70 den başlatırsam çok kilo vermiş sanıyom o yüzden 62,8 den başlatıyom:54::54:

Aminnnnnnnnnn:54::54::54::54:

dün okadar zorlandim aksam annem soslu makarna yapmis bende saat 18 e kadar calistim oglani annemden aldigim gibi kactim makarna hastasiyim aslinda ama yemedim iyikide yememissim tarti mutlu etti beni bugün :1:

:54:

tamam tatlim :38: bebis daha önemli tabii ki kilo yine bi sekil verilir :16:

bugün keyfim yerine geldi tatlim sagol :54: lidl deki tahili tostekmegini dedi ballim bende gittim aldim tatlim sabah kahvaltilarinda yemek icin :34:

masallah canim ya hem annesin hem derslerini calisiyorsun allah zihin acikligi versin :16:

sagol canim :42: yani sivi yag dan birsey olmaz nediycem benim gittigim diyetisyen bana söyle demisdi yag kilo yapmaz karbonhydratlar yapiyor onlar bos ve gereksiz kalori demisdin :31:

fena degil canim :34:

kelle pacayi bilmiyom bi kere kelle paca corbasi icmisdim iskembe tadindaydin :44:

hosgeldin canim basiniz sagolsun allah ailesine sabir versin

nezaman dönecenki canim :26:temellimi dönecen :26:

öyle canim cabuk giden cabuk gelir yavas verelim ama geri almayalim dimi :29:

günaydin kuzu :16:

günaydin tatlim hayirli cumalar :16:
Günaydın suzimmm,
Sevindim iyi olmana:54::54:

Back
X