70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Hanımlar;

Güne erken başladım. Yediklerimi yazayım :118:

1 dilim ekmek
Kibrit kutusundan az büyük beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
12 zeytin (abarttım mı acaba :ssz:)
1 bardak çay ( 1 çay kaşığı şeker ile)
Birazda fındık :9:

Hiç diyetisyene gitmedin bugüne kadar, abartmışsam şayet uyarın olur mu?

Öpüyorum yanaktan :16:

Günaydın Hanımlar;

1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık

tatlım keske zeytini bu kadar fazla yemisken fındık yemeseydin :47:

1 saat önce Kfleks yedim 1 porsiyon.

Biraz öncede 1 muz ve az fındık. Kızlar çok açım ya.

14:00 gibi ekmeksiz sebze yemeği yiyeceğim.

Acaba bitki çayı mı yapsam. Hepside iş yerinde :kkk:

Günaydın Hanımlar;

1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık

Kilonu bilmedigim icin saglikli yorum yapamiyorum ama normal sartlarda 12 zeytin cok :) findikla arami yaptin diycektim ki ara olarak cornflecks ve muz veee yine findik :)) sonra ögle yemegi.. Haftasonu bilmiyorum aksami gecistirebilicekmisin
Benim haftasonlarim doludolu gecer ogunlerim haftaici biraz daha dikkat ediyorum..yani hani erken saattte doldurmusun hakkini

Sayet vericek kilon azsa bence cok yemissin ama coksa az yemissin :)) "bence" ;)

Kilonu bilmedigim icin saglikli yorum yapamiyorum ama normal sartlarda 12 zeytin cok :) findikla arami yaptin diycektim ki ara olarak cornflecks ve muz veee yine findik :)) sonra ögle yemegi.. Haftasonu bilmiyorum aksami gecistirebilicekmisin
Benim haftasonlarim doludolu gecer ogunlerim haftaici biraz daha dikkat ediyorum..yani hani erken saattte doldurmusun hakkini

Sayet vericek kilon azsa bence cok yemissin ama coksa az yemissin :)) "bence" ;)

65 kg yim canım. Hedef şimdilik 57. Çok acıkıyorum. Birde şöyle bir durum var şimdi az az yesem bile nasılsa kilom azaldığında eski beslenme şeklime geri döneceğim :26:

Bu arada yarım saat önce taze fasulye ve haşlanmış karnıbahar yedim :40:

kizlar ya ben ipin ucunu kaçirdim noluyo anlamiyorum tartilip tartlip biseyler yiyorum kafam iyica bozuldu manyadim mi nedir. sanirim umudumu kaybettim eskisi gibi 60 kilo olamam artik biliyorum :31:

ah ben bilmem mi tatlım senin hiç dedikodu yapmadığını :6:
işte biraz ne oldu ne bitti haberlere ihtiyacım vardı seninle konuştuğum iyi oldu :6:
ilk başta hamile mevzuundan bahsedeyim :6:
kolay değil tabii bu işler :6:
yol yordam bilmek lazım :6:
öyle gelişigüzel yapmakla olmaz :6:
biraz bak da örnek al :37:
sonracııma
türkiye de karışıkmış şekerim :6:
neler olmuş öyle :6:
suziye de el atmışsın:6:
iflah olur mu bilmem :6:
onda o boğaz varken de :6:
başarılı olursan ne ala :6:
fadime ablam da burdaymış hala :6:
beni mineyle ikisi davet etti zaten geleyim diye :6:
sağolsunlar :16:
mine konusunda da haklısın valla :6:
güzel güzel şeyler yapıyor :6:
bakamıyorum artık canım çeker kalkar yaparım diye :6:
ama evlensem mutlaka denerim beye güzel yemekler yapmak lazım :6:
bi de iyi davranmak lazım sanırsam :6:
öyle komşunun kızı gibi olmayayım demi :6:
sei de tebrik ederim valla şekerim:6:
65 olmuşsun gördüm çok sevindim :6:
ben aldım başımı gidiyorum cuma günü bi tartılayım bakayım :31:
öyle iştee :31::31:

ay bu arada benden haberleri vereyim size :6:
bir sevdiceğim var benim:6:
ailesiyle bize geldiler bayramda tanışma gerçekleşti :6:
sanırım 2 hafta sonra bizimkiler oraya gitcekler :6:
o zaman da nişan tarihi belli olur :6:
eş durumu atamasından yararlanmaya çalışcaz bakalım nasipse :6:
öyle işte düğüne hazırlanın :52::52:

ah canim cokk sevindim, insallah guzel bir baslangic olur devami da oyle gelir, rabbim hayirli etsin, guzel telaslar bunlar:16::16::16:sevenler kavussun tabi:nazar:

kizlar ya ben ipin ucunu kaçirdim noluyo anlamiyorum tartilip tartlip biseyler yiyorum kafam iyica bozuldu manyadim mi nedir. sanirim umudumu kaybettim eskisi gibi 60 kilo olamam artik biliyorum :31:

bence hepsi tartıldığın için oluyo bende hep gün içinde tartılıp duruyodum birde akşama doğru fazla çıkıyosun 1 kilo falan çok moralim bozuluyodu o zaman şimdiye kadar bu yüzden hep yarım bıraktım ama bu sefer kararlıyım sende moralini bozma sık sık tartılma derim:34: ben sadece cuma sabahları tartılcam artık hem öyle hep mot

ivasyonda kalıyorum bugün bişeyler kaçırsam bile bir sonraki gün dikkat ediyorum spor yapmaya çalışıyorum ki evde cumaya güzel şeyler göreyim:16: hadi toparlan kendine gel ne demişsin 38 beden bol gelinceye kadar:32::32::32:

65 kg yim canım. Hedef şimdilik 57. Çok acıkıyorum. Birde şöyle bir durum var şimdi az az yesem bile nasılsa kilom azaldığında eski beslenme şeklime geri döneceğim :26:

Bu arada yarım saat önce taze fasulye ve haşlanmış karnıbahar yedim :40:

bence öyle düşünme öncelikle az yemeye alışırsan kilo verdiğinde midende küçüldüğü için aynı şekilde kazandığın az yeme alışkanlığını devam ettirirsin daha fazla yiyemezsin zaten doyarsın ama doyunca durmazsan tıka basa yersen miden yine genişler işte o zaman kilo alırsın:5: bu işler önce beyinde biter kararlılık ve azim yapabilirsin yapabiliriz yılmak yok:21::21:

ama eğer çok acıkıyosan daha önce diyetisyene de gitmemişsin madem bir git derim hormanal bir şey olabilir insülin dengesizliğinde falan çok oluyo açlık diyetisyene gittiğinde zaten senden direk hormon testi istiyolar metabolizman düzgün işliyomu diye tiroid düzeylerine bakılıyo mesela kan şekerine bakılıyo biraz daha devam et ama olmazsa bir diyetisyene uğra derim:34:

Kızlar siz her cuma günü tartılıyorsunuz ben yurt çocuğuyum tartım yok öğrenciyim parada harcamak istemiyorum almak için ayrıca eczaneler merkezde yol parasıda var of of napıcam ben şimdi :14::43:
bende yurtta kalıyodum ya seni ne kadar iyi anladığımı bilemezsin hatta o yüzden iyice kilo almıştım ilk gittiğimde tartılamayınca falan farketmedimde dikkat et öncelikle:14: kilo bildirimi nasıl olur bilmiyorum ki bende ama ben en son avmdeki marketler oluyo ya alt katta reklam yapmayım orda 10 tlydi baskül almıştım uğrarsan öyle yerlere etrafa göz at yani şimdi dijitaller moda ya ibreliler ucuz oluyo:1:

MERABA KIZLAR bende grubunuza katılmak istiyorum 76.2 yim beraber kilolardan kurtulalım inşallah :54:

hoşgeldin:16: gel kurtulalım ya bu kilolar başa bela:3: boyun yaşın birde hedefinide öğrenebilir miyiz acaba:34:

bende bugünkü menümü yazmadan geçemeyeceğim:1:
kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta biraz maydonoz limonlanmış 1 dilim ekmek çokaz peynir ve şekersiz çay
öğle:1 kase sütlü mısır gevreği
ara:şekersiz form çayı
akşam: yarım kase çorba tavuk schnitzel 4 yemek kaşığı pilav salata:40:
bana iyi gibi geldi ama pilav yemesem daha iyi olurdu sanki çünkü fazla geldi pilav biraz midem küçülüyomu ne:52:

benden bu kadar bu arada bence giren herkes yediklerini yazsın niye kimse yazmıyo yoksa yazacak şekilde yemiyosunuzda kaçıyomusunuz bundan sonra herkes yazsın:6::6:

birde haftasonu diye kimse girmiyor oalbilir şu an ama ben burda kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum yakında deli olduğumu düşürsünüz diye çok korkuyorum :53: hadi neyse kaçayım ben kimsecikler yok zaten topiği hareketlendirdim kendi kendime bir kaç sayfa ilerledik:25:

Ben geldim ama kimsecler yok galiba 1 haftadir topik topik geziyorum cok hareketlu topikleri okuyacak vaktim olmayabilir digerlerindede kimsecikler yok burda bir kipirti gordum sankiii ;)) ARTIK bende varim cizelgemde 78 yazsada ben buhata 79 oldum :( ölcem mutsuzluktan :(

Ben geldim ama kimsecler yok galiba 1 haftadir topik topik geziyorum cok hareketlu topikleri okuyacak vaktim olmayabilir digerlerindede kimsecikler yok burda bir kipirti gordum sankiii ;)) ARTIK bende varim cizelgemde 78 yazsada ben buhata 79 oldum :( ölcem mutsuzluktan :(

öncelikle hoşgeldin:34: yine ben burdayım tabiki uğrayım dedim bi seni gördüm:3: ama bu kez gerçekten gidicem:55:
evet burası çok hareketli değil ama çokta durgun değil iyidir burası gel takıl :32: yılmak yok üzülmek yok çok yemek yok mümkün olduğunca spor var hadi başla bakalım:32:
bende burda iyice moral motivasyon koçu oldum kendimce hep bir hadi falan ama burda yazınca kendimde gaza geliyorum iyi oluyo:21:

Kızlar ne kadar az yiyorsunuz inanamıyorum gerçekten :5:

Ben tüm gün yediklerimi yazayım bakalım yorumlar ne olacak :118:

Sabah;

1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 dilim salam
12 tane zeytin

Ara;

1 muz
Az fındık

Öğlen;

Zeytinyağlı tazefasulye
Haşlanmış karnabahar

Akşam;

3 ızgara köfte
marul ve salatalık turşusu
1 dilim beyaz ekmek

Kızlar bu aralar stresliyim, sürekli midem ağrıyor o sebeple sürekli bişiler yemek istiyorum.

İştahımdan değil yani :52:

Hanımlar bu yediklerim 65 kg' den 57' kg ye inmek isteyen birisi için fazla mı?

Bu arada koşu bandında gün aşırı yarım saat 5.5' te yürüyorum.

Yorumlarınız önemli. Sevgiler. :16:

sabah

1 haslanmıs yumurta
100gram peynir

ara

bir parça çikolata
1 kase yogurt
aksam

2 dilim tam tahıllı ekmek
4 yemek kasığı et kavurma
yarım kase yogurt

:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30: