70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr
çok fena gribim dökülüyorum ben ya ne yapcam bilmiyorum ballı süt içtim biraz önce sesim açılır inşalah bakalım :120:

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin canım, cuma günü sabah aç karnına tartılıp buraya bildirimde bulunursan, ilk hafta liste altı olursun, haftaya da lsitede olursun canım. Leslie ve jillian yapıyorum ben de, çok güzel, dışarda vakti olmayanlar için ideal özellikle. Kendini de tanıtır mısın bize bu arada?

Aaaaa 800 gr. az mı canım, hem öyle anlık tartılma ki, stres olmasın vücudun, biz cumadan cumaya tartılıyoruz, doğrusu da bu zaten, çünkü vücudun ödem tutmuş olabilir vs. bir sürü neden artı veya eksi çıkmamıza neden olur, moral bozmak yok, bugün tekrar düzenli beslnemeye başlamalısın canım.:16:

Ay Handem kız, ilahi alemsin, ahhh ah keşke hep gelsen de bizi böyle güldürsen:54::54::54:

Kahvaltı nerde ben göremedim, sabah 1 dilim ekmek var sadece:20::20::20: Öğlen de yok, bugün nasıl yaşadın kuzum sen:20::20:

hoşgeldin canım, sorun değil sen 60 kg. dayken de bizle takılabilirsin, ben başlangıçtan beri hep burdayım, bırakamadım bir türlü.:54::54:

dimi Fadime abla birlik olmayınca olmuyor neşelendirmek lazım :6:

arkadaşlar hafta sonu internete giremiyorum evimde internetim yok ben suzi arkadşaım tebrikler
hafta sonu biraz abarttım şimdi sinirden yemek görmek istemiyorum

sagol canim :16:aminn
ya aslinda sende 62 ile cok sayilmazsin kacla baslamisdin fadimecim sen birde boyun kac :6:

sagol canim aminn :16:
canim 78 küsür 79 iste :30:
hay elin dert görmesin :9:

yok bacim ya elimizde kalmadi ondan :27:
65 lik var onu verelim :37:
sagol canimm :16: aminn
kiz senmi soruyon nasil yaptim diye buralarda zirlaya zirlaya verdim iste :9:
sende gel artik yaa :4::4::54:

canim güzel bir fikir olabilir ama bunun icin düzenli girmek lazim
ben malesef onu yapamiyorum :26:

aaa bizde esimle yürüyüse basliycagiz :52: tam bir yildir :9::9:
ama hala umudum var :37:sende yitirme umudunu bacim :9::9::9:

hosgeldin caniim :3:

canim sekeri birkman süper olmus :46:
ama menünü biraz daha düzene soksan daha iyi olur :34:
kahvaltini 10 kadar halledip öglen yemegini atlama bence
menülerini paylas elimizden geldigince yardimci olalim :34:

hosgeldin canim :3:
önce Rabbim anali babali büyütsün bebegini saglikli uzun ömür versin :16:
buraya düzenli gel canim bak dogum kilolarin cok yeni büyük ihtimalle emziriyorsundurda
bunlar senin icin cook büyük bir avantaj bu firsati iyi degerlendir ve hemen kurtl kilolarindan insallahh :16:
hic birsey demiyorum sana suzi :19::19::19:

hosgeldin canim bebegini güle güle büyüüt :16:
ay ben seni hatirlamadim :26:

Allah iyiligini :9: canim 3 günde 800 gr. azmi olur hic
gayet iyi haftada o kadar vermen bile cok iyi :34:

handemmmmmmmmmmm :48:
kiz özledimm :54:
yok yavrum ben bütün izin boyunca boynumda sanat pozisyonunda kücük iki heykelcikle dolastim
olurda sana rastlarimdiye gerci altta olan heykel pek görünmüyodu ama :9::9::9:

hos geldin canim bize buyurmazmiydiniz :1:
he tüh ben şifreyi bilemedim ballım keşkem boyunlarına baksaydım herkesin :9::9:
hatta inanmıcan dar kotlu kadınları bilem süzdüm böle yanında kardeşleriyle gezen kadınlara dikkatli baktım:9::9:
öglen yokmu canim :26: aksami güzel kapatmissin :54:

dogru diyorsun canim dün bunu yine yasadim ve anlatim kilo bizi mutsuz ediyor :50:

ask olsun :9: icimden geldi öpüverdim :33:

:46::nazar:

hakklisin canim yedim :25: ben 69 göremicem :14:

face deki gibi dürtmek lazim :1:

yeme canim yeme :ssz: 5 dakikada yiyoruz sonra pisman oluyoruz :25:

ahh keske bende 800 gramm versem ben verdigim her gramma mutlu olurum :31:

catlak kizce :9::9::9::9:

dün abiyeler denedim 42 nin fermuani kapanmadi :14: 44 olacak oda yok bulamiycam kendime :14:

en zararli karbonhydratlar zaten :ssz:vazgece bilsek keske sunlardan :25:

amin canim :54:

iyice umutsuz oldum :14:

gel canim bize hosgeldin :3:

günaydin fadimem :16::16::16:

günaydin ballim kaymagim :38::16::16::16:

olmadı bacım 42 alırız içindeki paydan uzatırız kenarından açıveririrz azcık bi makasa bakar:27:

suziiiimmm birinci olmuşsun ya seenn :52:
seni severim öperim :23:
theolog ellerine sağlık tatlım liste için :34:

küsme bana suzim :54: buralardayım ve hala bekarım merak etme :34: bu arada kader kim yaa??? ben kıskanç bi arkadaşım beni katil etme öyle başkalarının düğününe gitmek yok :20:

göbüşümü göstereyim dedi ortalık karışıvermiş :9:
artık çıtır çerez değilim abla ımm tombik bi antep fıstığı olabilirim tam olarak şu anda yediklerim gibi :26:

buyrun benimm :3::3::3::3:

ah sormayın başıma neler geldi
perşembe gecesi eve hırsız girdi:14:
allah tarafından her yeri didik didik etmiş ama takıları bulamamış 3-5 parça bişeyler almış laptopta gitmiş burada:26:
aldıkları bişey değilde inanın iç çamaşırlarımı çeyizlerimi gelinliğimi yerlerde görünce inan gönlüm dayanmadı:14:
sinirlerim çok bozuk:14:
evde kalamadım duvara tırmanmın terbiyesiz:14:
zaten kocişte askere gidecek kiralık evde bulamadık şimdilik kaynanamla yaşıcam evi oraya taşıcam:14:
bulaşık makinası aspiratör kibrit kutuları ne gelirse aklınıza bakmış:14:
gümüş çay tepsimi bile almış bir öbek yapmış oda ortasına götüreceklerini:14:
sanırım eve erken geldik ön odaya daha yeni geçmiş biz evin dayınık halini görünce kaçtık tekrar evden polis çağırdık :14:
oda sanırım o arada kaçmış
ne bir iz ne bir bir şey var :14:
poliste dediki bu tanıdık ay çok kötüyüm:14:
çok zor bişeymiş allah o hırsızı bile hırızlan cezalandırmasın dolapplarımı kırmış
ay bi süre gelemeyebilirim
hepinizi öptüm:43:

Hepinize guzel bir hafta gecirmeniz dilegiyle gunaydinlar ben kendime bir program yaptim 10'nar gunluk periyotlar halinde yediklerime ictiklerime dikat ederek 2'ser kilo vermek hedefim ilkin yilbasiya kadar 6 periyot ediyor toplam 60 gun hedef 6*2=12 kilo vermek dun 77.5'la basladim kasimin 6'sinda 1. Periyot doluyor bakalim ne olacak hersey yolunda giderse yeni yila 65 olarak girerim

Günaydın Hanımlar;

Sabah;

1 haşlanmış yumurta
Kibrit kutusunda az büyük beyaz peynir
5 tane zeytin
2 dilim salam
Yanında da çay içtim.

Ara öğün olarak top kek yesem mi acaba :26: ?

İşyerindeyimde şu an :44:

Son düzenleme:
Hepinize guzel bir hafta gecirmeniz dilegiyle gunaydinlar ben kendime bir program yaptim 10'nar gunluk periyotlar halinde yediklerime ictiklerime dikat ederek 2'ser kilo vermek hedefim ilkin yilbasiya kadar 6 periyot ediyor toplam 60 gun hedef 6*2=12 kilo vermek dun 77.5'la basladim kasimin 6'sinda 1. Periyot doluyor bakalim ne olacak hersey yolunda giderse yeni yila 65 olarak girerim

Buradan güzel görünüyor canım. Sonuçta güzel olur inşallah :118:

Günaydın canım..Ben de bir yerlerden başlamak istiyorum artık eskilerden seni görünce çok sevindim..Ben de buralardan uzaklaşıp iyice kilo alıp döndüm :( Sabah 78.2 kg idim bir planlama yapıp başlamayı düşünüyorum artık ben de çok kötü oldum ruhen de mutsuzum..Yeni yıla hedef koymak süper fikir ben de ben de yılbaşı için 68 hedefi ile bugün başlayım..kilolarımız yakın başlama tarihlerimiz de olsun :9: Alacacım sen geçen yıldan da hatırladığım kadar çok güzel kilo verebiliyorsun hedefine ulaşacağına eminim buyüzden

Buradan güzel görünüyor canım. Sonuçta güzel olur inşallah :118:
tesekurler umsrim bu sefer basaririm artik biktim ben kilolo bir insan olarak kalmak istemiyorum aslinda dusundugunde gunde 200 gr ediyor neden olmasin bu sefer kararliyim olacak

Günaydın canım..Ben de bir yerlerden başlamak istiyorum artık eskilerden seni görünce çok sevindim..Ben de buralardan uzaklaşıp iyice kilo alıp döndüm :( Sabah 78.2 kg idim bir planlama yapıp başlamayı düşünüyorum artık ben de çok kötü oldum ruhen de mutsuzum..Yeni yıla hedef koymak süper fikir ben de ben de yılbaşı için 68 hedefi ile bugün başlayım..kilolarımız yakın başlama tarihlerimiz de olsun :9: Alacacım sen geçen yıldan da hatırladığım kadar çok güzel kilo verebiliyorsun hedefine ulaşacağına eminim buyüzden
Merhaba canim burdan uzaklasmak yaramiyor burda vermedek bile kiomuzu koruyoruz hadi oyleyse beraber olsun onumuze on gunde bir hedef koyalim ben dun basladim sende bugun basla hedef on gun sonra 2kilo olsun ne dersin

Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay-ıhlamur-papatya -5i 1 yerde -7 otlu çay önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR

Bir kac madde disinda bana cok uyuyor bu liste ve kurallar
Severek uyup uyguliycam..
Ögle yemegini cok gec yedigim icin ara ögünleri 2 yapip aksam yemeklerini yapmiyordum..ogle yemegimi 4 fln yiyorum cunku..kaydirmaya calisirim..olmassada zaten sizde belirtmissini corba yogurt gibi hafif seyler

Birdeee ben sekersiz icemiyorum hic birseyiii cok az koyuyorum ama koyuyorum ..bitkisellerde hic koymuyorumda sade cay ve kahveyi icemiy rum..kahvesizde duramiyorum:// onun disinda mukemmel az öz isabetli bi liste!!!!

Günaydın kızlarrr:16::16::16:
Balkaymak yine bir geldin pir geldin bacım, sabah sabah gülmekten öldüm.
Yeni gelen kızlarrr, genel olarak öğünleri atlıyorsunuz bunu gördüm, yanlış ama 3 ana, 3 ara öğün tavsiyemiz, yukarda liste paylaştım, lütfen öğün atlamayın.
Benim hafta sonum çok kaçamaklı oldu, kızımın doğum günüydü, pasta aldık yedik derken öyle işte, dün de nar topladık tüm gün, çok yoruldum, keşke kalorileri yakmış olsam:ssz::ssz:
Kizinin yeni yasi hayirli olsun..nar mi topladinizzz? Nereden nasil? Sonra nasil tuketicekeksiniz narlari? Kiskandim

günaydın kızlarr
çok fena gribim dökülüyorum ben ya ne yapcam bilmiyorum ballı süt içtim biraz önce sesim açılır inşalah bakalım :120:

Gecmis olsunnn

allah tarafından her yeri didik didik etmiş ama takıları bulamamış 3-5 parça bişeyler almış laptopta gitmiş burada:26:
aldıkları bişey değilde inanın iç çamaşırlarımı çeyizlerimi gelinliğimi yerlerde görünce inan gönlüm dayanmadı:14:
zaten kocişte askere gidecek kiralık evde bulamadık şimdilik kaynanamla yaşıcam evi oraya taşıcam:14:
sanırım eve erken geldik ön odaya daha yeni geçmiş biz evin dayınık halini görünce kaçtık tekrar evden polis çağırdık :14:
çok zor bişeymiş allah o hırsızı bile hırızlan cezalandırmasın dolapplarımı kırmış

Cooooook gecmis olsunnnnn ne diycegimi bilemedim ben olsam bende cok korkardim..birde esin askere gidecek miss..gecmis olsun tekrar

Cok guzel..yavas emin adimlarla diyosun ..bizde seni takip edicez bakalim

Günaydın Hanımlar;

Sabah;

1 haşlanmış yumurta
Kibrit kutusunda az büyük beyaz peynir
5 tane zeytin
2 dilim salam
Yanında da çay içtim.

Ara öğün olarak top kek yesem mi acaba :26: ?

İşyerindeyimde şu an :44:

Haha ya bi alemsin:))) bu guzel kahvalti topkekle mahf edilir mi
Iste hep o ufak tefek gordugumuz seyler mani oluyor kilo vermemize ..onun yerine badem findik ceviz kuru kayisi yada bir meyve al yanina onlarla yap bence yeme canim bunlari yaninda bulundjrmak zorda degil ayrica

Merhaba canim burdan uzaklasmak yaramiyor burda vermedek bile kiomuzu koruyoruz hadi oyleyse beraber olsun onumuze on gunde bir hedef koyalim ben dun basladim sende bugun basla hedef on gun sonra 2kilo olsun ne dersin

tamam canım ilk hedefimiz 2 kilo olsun 10 gün sonra :9::9: belki böylece motive olur her ikimize de..Ben ipin ucunu iyice kaçırdım 56 kg lardan 78lere çıktım midem çok genişledi sürekli acıkıyorum daha fazla yiyorum midemi küçültmem gerek ilk başta

Haha ya bi alemsin:))) bu guzel kahvalti topkekle mahf edilir mi
Iste hep o ufak tefek gordugumuz seyler mani oluyor kilo vermemize ..onun yerine badem findik ceviz kuru kayisi yada bir meyve al yanina onlarla yap bence yeme canim bunlari yaninda bulundjrmak zorda degil ayrica

Geç kaldın balım, yedim bile :9:

Neyse bugün böyle olsun bundan sonra yemem.

Bu arada kalorileri ne kadar yüksek miş bu topkeklerin :53:

Bende bugün 4 tane topkek yedim ne varki bunda diyip duruyordum :44:

Çok geçmiş olsun canım. Allah böylelerinden korusun...

Son düzenleme:
Canım çok çok geçmiş olsun,Allah tan size bişey olmamış.

Dene bakalım canım, nasıl olacak, tutturursun inşallah.

Bir kac madde disinda bana cok uyuyor bu liste ve kurallar
Severek uyup uyguliycam..
Ögle yemegini cok gec yedigim icin ara ögünleri 2 yapip aksam yemeklerini yapmiyordum..ogle yemegimi 4 fln yiyorum cunku..kaydirmaya calisirim..olmassada zaten sizde belirtmissini corba yogurt gibi hafif seyler

Birdeee ben sekersiz icemiyorum hic birseyiii cok az koyuyorum ama koyuyorum ..bitkisellerde hic koymuyorumda sade cay ve kahveyi icemiy rum..kahvesizde duramiyorum:// onun disinda mukemmel az öz isabetli bi liste!!!!

Kizinin yeni yasi hayirli olsun..nar mi topladinizzz? Nereden nasil? Sonra nasil tuketicekeksiniz narlari? Kiskandim
Zamanla azaltarak içmeye alışırsan, birgün gelir sen bile anlamadan şekersiz içmeye başlamış olursun, ilk başlarda ben de öyle düşünüyodum ama inan ki zamanla alışıyo insan, şimdi de şekerli içemiyorum.
Teşekkür ederim kızım için de. Narları kayınpederimin tarlasında topladık canım, satmak için, çok var yani, 3-5 dönüm gibi, nerdesin göndereyim sana da ne olacak. Dalında bir sürü çatlak narlar kaldı, bir görsen insan acıyor yani, ama halde sağlamları alındığı için sağlamları topladık. Toplasan 1000 kg. veya daha fazla da çatlak nar çıkar.:16::16:

Eki Görüntüle 841632

:D kilo vermek istiyorduk değil miii ;)

çok iyiymiş bu :1:

Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

liste çok iyi oldu teşekkür ederiz zaten mümkün olduğunca uymaya çalışıyorum bende:1:

günaydın kızlarr

ballı sütü yatarken içersen boğazını yumuşatır arada da balllı limonlu su içmeni öneririm anatomi hocam söylemişti gerçektende çok yararlı hem metabolizmayıda hızlandırır:34:

çok geçmiş olsun ya ben olsam bende çok korkardım neyse artık çok büyük şeyler çalamamış anladığım kadarıyla buna şükretmek lazım:18:

çok güzel fikirmiş ya bende çok beğendim bende aylık periotlar düşünmüştüm kafamda her ay 3,5 yada 4 kilo hedefliyorum bakalım sonucuna sende kasım altısında sonucunu yazarsan sevinirim ya hem bende gaza gelmiş olurum :34: kolay gelsin sana:16:

Geç kaldın balım, yedim bile :9:

Neyse bugün böyle olsun bundan sonra yemem.

Bu arada kalorileri ne kadar yüksek miş bu topkeklerin :53:

Bende bugün 4 tane topkek yedim ne varki bunda diyip duruyordum :44:

4 topkek mi :18: kalorileri çok fazla gerçekten onların bende çok seviyorum tatlı şeyleri özellikle topkekleri ama artık canım çok çekerse 1 tane öğlen yiyorum oda haftada 1:17: birde çok midem kazınınca arada form bisküvi markasının varya mısırve prinç patlağı yuvarlak kocaman oluyo ondan 2 taneyi bitki çayıyla birlikte yiyince tokluk oluyo bende onu dene istersen kalorisi az belki sende de işe yarar:34:

Son düzenleme:
Back
X