70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende kahvaltıda 2 dilim peynir domates salatalık 3 ytin ve biraz patates kızartması yedim dayanamadım onun içinde ekmek yemedim doydum zaten:17: birde 1 baydak şekersiz çay
öğlen: 1 kase sütlü nesfit yiycem şimdi:1:
bir sonraki aramda 2 ceviz ve bir bardak bitki çayı düşünüyorum:34:
birde 2 mil leslie yaptım kahvaltıdan sonra bugün evdeyim çok iyi oldu:15: ben ders çalışmaya kaçıyorum hepinize az kalorili bir gün diliyorum:16:

sabah

az tereyagında 2 yumurta
150 gram peynir
7 zeytin
yarım bardak süt

ara

1 tane muz
nescafe

aksam

5 6 yemek kasıgı nohut
2yemek kasığı et kavurma

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Canım tartılar 20 Tl civarında, 20 Tl yi nerelere vermiyoruz ki, alamaz mısın o fiata

burası küçük yer öğrenciden geçindikleri için o tartılar 20 TL den 30-40 oluyo. O kadar parada veremem krediyi beklemem gerek onun için :(

Kızlar danışmak istediğim birşey var size;

"Dr. Oetker Vitalis Knusper Plus" bademli ve ballı olanından var elimde. Çok lezzetli beni tok tutuyor. Bilgiler Almanca, 40 g sütle 190 kcal diyor.

Neden tok tutuyor beni bu kadar? Kalorisi çok mu ya?

Son düzenleme:
burası küçük yer öğrenciden geçindikleri için o tartılar 20 TL den 30-40 oluyo. O kadar parada veremem krediyi beklemem gerek onun için :(
İnternetten alamaz mısın?
sabah

az tereyagında 2 yumurta
150 gram peynir
7 zeytin
yarım bardak süt

ara

1 tane muz
nescafe

aksam

5 6 yemek kasıgı nohut
2yemek kasığı et kavurma

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Muz pek önerilmiyor biliyorsundur, akşama da salata+yoğurt eklersen daha güzel olur.

Dr. Oetker Vitalis Knusper Plus bademli ve ballı olanından var elimde. Çok lezzetli beni tok tutuyor. Bilgiler Almanca, 40 g sütler 190 kcal diyor.

O ne ki canım, resmi var mı, ara niyetine yiyorsan 100 kaloriyi geçmemeli?

Bir kac madde disinda bana cok uyuyor bu liste ve kurallar
Severek uyup uyguliycam..
Ögle yemegini cok gec yedigim icin ara ögünleri 2 yapip aksam yemeklerini yapmiyordum..ogle yemegimi 4 fln yiyorum cunku..kaydirmaya calisirim..olmassada zaten sizde belirtmissini corba yogurt gibi hafif seyler

Birdeee ben sekersiz icemiyorum hic birseyiii cok az koyuyorum ama koyuyorum ..bitkisellerde hic koymuyorumda sade cay ve kahveyi icemiy rum..kahvesizde duramiyorum:// onun disinda mukemmel az öz isabetli bi liste!!!!

Kizinin yeni yasi hayirli olsun..nar mi topladinizzz? Nereden nasil? Sonra nasil tuketicekeksiniz narlari? Kiskandim

Gecmis olsunnn

Cooooook gecmis olsunnnnn ne diycegimi bilemedim ben olsam bende cok korkardim..birde esin askere gidecek miss..gecmis olsun tekrar

Cok guzel..yavas emin adimlarla diyosun ..bizde seni takip edicez bakalim

Haha ya bi alemsin:))) bu guzel kahvalti topkekle mahf edilir mi
Iste hep o ufak tefek gordugumuz seyler mani oluyor kilo vermemize ..onun yerine badem findik ceviz kuru kayisi yada bir meyve al yanina onlarla yap bence yeme canim bunlari yaninda bulundjrmak zorda degil ayrica

tamam canım ilk hedefimiz 2 kilo olsun 10 gün sonra :9::9: belki böylece motive olur her ikimize de..Ben ipin ucunu iyice kaçırdım 56 kg lardan 78lere çıktım midem çok genişledi sürekli acıkıyorum daha fazla yiyorum midemi küçültmem gerek ilk başta

Canım çok çok geçmiş olsun,Allah tan size bişey olmamış.

Dene bakalım canım, nasıl olacak, tutturursun inşallah.

Zamanla azaltarak içmeye alışırsan, birgün gelir sen bile anlamadan şekersiz içmeye başlamış olursun, ilk başlarda ben de öyle düşünüyodum ama inan ki zamanla alışıyo insan, şimdi de şekerli içemiyorum.
Teşekkür ederim kızım için de. Narları kayınpederimin tarlasında topladık canım, satmak için, çok var yani, 3-5 dönüm gibi, nerdesin göndereyim sana da ne olacak. Dalında bir sürü çatlak narlar kaldı, bir görsen insan acıyor yani, ama halde sağlamları alındığı için sağlamları topladık. Toplasan 1000 kg. veya daha fazla da çatlak nar çıkar.:16::16:

çok iyiymiş bu :1:

liste çok iyi oldu teşekkür ederiz zaten mümkün olduğunca uymaya çalışıyorum bende:1:

ballı sütü yatarken içersen boğazını yumuşatır arada da balllı limonlu su içmeni öneririm anatomi hocam söylemişti gerçektende çok yararlı hem metabolizmayıda hızlandırır:34:

çok geçmiş olsun ya ben olsam bende çok korkardım neyse artık çok büyük şeyler çalamamış anladığım kadarıyla buna şükretmek lazım:18:

çok güzel fikirmiş ya bende çok beğendim bende aylık periotlar düşünmüştüm kafamda her ay 3,5 yada 4 kilo hedefliyorum bakalım sonucuna sende kasım altısında sonucunu yazarsan sevinirim ya hem bende gaza gelmiş olurum :34: kolay gelsin sana:16:

4 topkek mi :18: kalorileri çok fazla gerçekten onların bende çok seviyorum tatlı şeyleri özellikle topkekleri ama artık canım çok çekerse 1 tane öğlen yiyorum oda haftada 1:17: birde çok midem kazınınca arada form bisküvi markasının varya mısırve prinç patlağı yuvarlak kocaman oluyo ondan 2 taneyi bitki çayıyla birlikte yiyince tokluk oluyo bende onu dene istersen kalorisi az belki sende de işe yarar:34:

Benimde motivasiyona ihtiyacim vardi bastakendime en uygun bunu dusundum 10 gun icinde kacamaklarim olsa dahi toparlama sansim daha yuksek olur hemde kisa zamanda yontemin sonuc vermesi motive edici olur diye dudundum kadim 6 dasonucu hep beraber gorecegiz cuma bildirimleri bana cozum olmamaya babaslayinca boyle denemek istedim

Geç kaldın balım, yedim bile :9:

Neyse bugün böyle olsun bundan sonra yemem.

Bu arada kalorileri ne kadar yüksek miş bu topkeklerin :53:

Bende bugün 4 tane topkek yedim ne varki bunda diyip duruyordum :44:

4 tanemi ama abartmisssin bundan sonra topkekin topuyla oynayabilirsin ancak canim nasil kilo vereceksin böyle

Zamanla azaltarak içmeye alışırsan, birgün gelir sen bile anlamadan şekersiz içmeye başlamış olursun, ilk başlarda ben de öyle düşünüyodum ama inan ki zamanla alışıyo insan, şimdi de şekerli içemiyorum.
Teşekkür ederim kızım için de. Narları kayınpederimin tarlasında topladık canım, satmak için, çok var yani, 3-5 dönüm gibi, nerdesin göndereyim sana da ne olacak. Dalında bir sürü çatlak narlar kaldı, bir görsen insan acıyor yani, ama halde sağlamları alındığı için sağlamları topladık. Toplasan 1000 kg. veya daha fazla da çatlak nar çıkar.:16::16:

ay ne guzel..dalindan saglikli seyleri cok severim..bizim burada ciflikler var sütümü yumurtami hep taze alirim elma toplariz mevsiminde patates cilek fln..cok guzelmis..o catlayan narlarida degerlendiriyorsunuzdur bol bol sikip sikip icin neguzeeell

"Dr. Oetker Vitalis Knusper Plus" bademli ve ballı olanından var elimde. Çok lezzetli beni tok tutuyor. Bilgiler Almanca, 40 g sütle 190 kcal diyor.

fotosunu cekersen ben yardimci olabilirim..ama sorun 190 kalori cokmu diye soruyorsan sadece..ana ögünse cok degil canim araysa biraz fazla birde bakalim o kadarla kaliyomusun:)) 4 topkekden sonra sormliyiz sana hep:))
bende cok seviyor kullaniyorum onlari oama secerken ürünü az yagli az sekerli diye olanlari tercih et

ya arkadaslar bende cizelge olmuyor yapmasi zor karisik deil yani cizelgeyi yapistiricagim imza alani yok bende..ipadde olmuyorsa diye laptapdan girdim yine yok..acaba yeni uye oldugum icin henuz öyle alanlarim mi yokki anlamadim hatta sayfanin resmini cekip yolliyayim
ama önce yemek:))

Ben bir süredir sabahlari kalktigim gibi cörekotu yagi iciyorum tüm gün cok iyi hissediyorum hic wc problemi yasamiyorum..bu sabah yine basladim..sisem biteseye icicem kür olur

Buyuk kizimin haftasonlari kek pasta yapmak gibi meraki var..dün yine yapicakti ..alllahtan yapmak istedigi pastanin malzemelerini bulamadi...yoksa dönerin uzerine birde pasta :125: illada yeniyor taze taze kokunca
hmm cörek otunun kendisini yiyemiyorum migde yanmasi yapiyor bende acaba yaginida bi denesemmiki :44:

kıskanmasın kuzu onu da severim ben :16: bu arada tebrik ederim canım :8: sen başı ben sonu çekiyoruz :17:
tesekkür ederim kuzum :54:
kilo verenleri kutluyorum. Ama ben çok üzüldüm ben neden listede yokum. Dün öğleden sonra özel mj yollamıştım:19:

Herkeze günaydın olsun. Güzel bir hafta sonu diliyorum. şimdi temizlik vakti kaçıyorum sonra gelirim. Listeye bakmak için gelmiştim.ama beni listeye almamışlar küstüm. Gidiyom :19:
bu hafta aceleye geldi canim thelogun dersleri vardin ben dogru dürüst giremedim isler yogundun msj attim demissin ama msj gelmemis zeynepe bi keresinde bendede yoktum listede olabilir insaniz hatada yapabiliriz ama kasti birsey degilki ark niyet yok haftaya olur tatlim :38:
hayırlı sabahlaaar:3:
dün akşam düğün vardı evde yemek yedik gittik ben bilmiyodum gitceğimizi. Düğün müğün sevmem ben zorla götürdüler beni de :4: :4:
E düğün de yemekliymiş :104: , o kadar güzel ikramlar vardı ki yedim :26: :17::17:
kuzenlerim çok zayıflamış ya iyi uğraşmılar belli :8: hele ki bitanesi benim gibiydi şimdi kız sıfır beden ya oha yaaaa irade istiyorum bende :84::84: :14: ama onlar topuklu giyiyo yine de benden kısalar ben hep düz spor giyerim :27:
bende dügündeydim cumartesi günü :17:
slm kızlar benide kabul edermisiniz grubunuza :)
hosgeldin canim :3:

birincimiz suziyi tebrik ediyor
gidisindan öpüyor , göbeginden isiriyor , totosundan minciriyor :27:
ve saygilarimi sunarken devamini diliyorum :42:
ha eger olurda devami gelmesse saygiyla sacindan yoluyor :4:
ve saplagi patlatiyorum :57: :42::42:

kiz suzi eskiler neysede yeniler bize manyak bunlar kendini begenmis siskolar diyolardir :9:
:1:tesekkür ederim ballim kaymagim petegim :9::54::16: desene daha cok dikkat etmem lazim :18:
öyle mi diyorlardir acaba :30::1:
hosgeldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn :52:
nerelerdesin kiiizzzz :48::48:
catlak bende bunu :49: görünce
hamile zannettim birden seni :9:
:53: oldum ne ara dedim ben kac yildir ugrasiyom
ama dedim dr. tabi isin teknigini biliyo :9::9:
hande illa göstermek istiyodu ya sana :9:
onu kiramayip bölüm degistirdin ordada
olayi vede kocayi kapip uygulama yapincaaaaaaaaa :52: :49: :52:
diye düsündüm :9::9::9:
ben de gelei bir hafta oldu iste :6:
buralardan dafazla haberim yok amma :6:
anlatayim birazcik biseyler :6:
bizim suziyi biraktigimda 69 70 arasi gidip geliyodu bacim :6:
anaammm bi geldim ne göreyim :6:
73 lerde yine :6:
tutamadi su girtlagini gitti :6:
halada aksama kürdanli patlicanmi yesem diyo :6:
dedim bana bak alirim o kürdanlari :6:
neyse bacim ele aldim onu :6:
insallah kücültcez totoyu bakalim :6:
ftemizde iyi iste buralarda :6:
anam o da vermemis kilo :6:
aramizda kalsinda bacim :6:
ben anlamadim gitti :6:
e versin artik yani :6:
vermedigi gibi bide almis olmaz ki canim :6:
mine de ugradi :6:
ugradida bacim onuda yolasim geliyo laf aramizda :6:
habire yemek , pasta , börek... yapip duruyo :6:
neymis efendim siteye yolluyomusta :6:
sanane millete tarif vermek sanami düstü :6:
yapiyon yapiyo yiyon :6:
sonrada yok kilo aldim yok bilmem ne :6:
olmazki canim ayip denen bisey var :6:
yazik kocasi bakmis olmuyo :6:
adam ordan arttirmis burdan arttirmis :6:
bizimkini zipora yollamis :6:
ilk gittiginde bunu top olarak kullanmislar :6:
arada yuvarlamislar oyun oynamislar felan :6:
sonra sonra baslamis zipora ama :6:
hala incelmemis :6:
anam kocasi cöktü bunayaptigi masrafdan diyolar :6:
ne kadar dogru bilemem :6:
dedikoduyu sevmem biliyosun :6:
ben suzinin yalancisiyim :6:
o görmüs kocasini :6:
adami bi görsen 70 yasinda sanki dedi :6:
ahh gelmiyo buraya bi gelse :6:
yolucam onuda :6:
gelmiyo iste gelip kaciyo hemen :6:
basina gelicegi biliyo tabi :6:
iste böyle bacim :6:
aman bak benden duymadin :6:
ben dedikoduyu sevmem biliyosun :6:
senden laf cikmaz diye anlattim sana :6:
aman laf olur söz olur sonra üstüme kalir :6:
yok balkaymak dedikoducu felan derler :6:
obovv hic sevmem öyle seyi:6:
sen bilirsin bacim beni:6:
bugüne kadar birinin lafini sözünü ettimmi :6:
ay bayilgildim catlak seni :60::60::60::9::9::9:
Kızlaaar;

Ben normalde 60-69 grubunda olmalıyım ama burası daha hareketliymiş öyle diyollaaa :9:

Arada size de yazsam olur mu ki :118:
tabii olur hosgeldin :3:
sabah

kıymalı 1 yumurta
4 zeytin
50gram peynir

2dilim tam tahıllı ekmek

ara

2 mandalina
3 parça çikolata:18:
çay

aksam

1kasık bulgur pilavı tadımlık:18:

3kasık patlıcan
öglen yememissin canim :26: aksamada yogurt ekleseydin cok güzel olurdun affiyet olsun :56:

kuzum bileginin hakkiyla birinci oldun tebrikler bu gaz sana bayagi bir yeter, haftayada seni pistlerde gormeyi istiyoruz:1::1:
insallah tatlim :17::54::16:
Menüm

Sabah: 1 patatesli sahanda yumurta,3 zeytin, 1 dilim tereyagi ile 1 dilimde recelli 2 dilim tam tahilli ekmek

Ara: 1 tane domatesli kitir, bikac parca chips:55: 1 fincan kahve

Aksam(16:30) 1 corba kasesi mercimek corbasi, 1 dilim firinda broccoli

2 lt su

Tatli ihtiyaci hissedersem meyve yada rahatlatici bir cay icicem.. ama simdilik böyle kapaticam gunu ins
seninde öglen yemeyin yok :27: aksam güzel kapatmissin affiyet olsun :56:

ben suzi tebrik ederim 1. liğini:21: diğer tüm kilo verenleri tebrik ediyorum darısı veremeyenlerin başına:10:
bu arada theolog ellerine sağlık tablo için :3:
tesekkür ederim canim :17::54:
bende bugünkü menümü yazayım
sabah: peynirli omlet 1dilim ekmek şekersiz çay domates
öğlen: 1 haşlanmış patates 1 karışık bitki çayı yarım dilim ekmek
ara: 2 tane yağsız pirinç ve mısır patlağı
ara: 1 parça çikolata :20:
akşam: 1 kase çorba 5-6 kaşık ıspanak yemeği ve salata
tamam çikolata yememeliydim neyse artık küçük bir parça artık:18:
bu arada 1 mil leslie yaptım ve yarım saatte yürüdüm:3:
hadi sizde yazın bakalım kim ne yemiş:1:
güzel canim ama hepiciniz ögleni gecistirmissiniz aksam güzel ama affiyet olsun:56:

bu arada yeni bir şey öğrendim diyetteyken sabah ve öğle yemekleri arasında yenen 7-8 çiğ badem kan şekerini ayarlayıp açlığı kontrol altına alıyomuş :34: bende bu öğrendiğim bilgiyi geleyimde sizinle paylaşayım dedim sevenler varsa belki :40:
birde metabolizma çalıştıran bazı gıdalar : yeşil çay, ginseng, kırmızı biber, orman meyveleri, tarçın, kimyon
ödem attıranlar: kiraz sapı çayı, funda yaprağı çayı, elma sirkesi( mide rahatsızlığınız varsa hiç bulaşmayın), dut yaprağı,maydonoz,karahindiba
benden bu kadar ;)
sagol canim bilgiler icin :38:
Yemiyim dimi? Bencede :1:

Sadece su içiciiim. Eşim yurtdışında kaç gündür, çok mutsuzum :14:. Tatlı yiyesim var yine ama neyse...
niye yurtdisinda canim orda mi calisiyor :26:
Kızlar siz her cuma günü tartılıyorsunuz ben yurt çocuğuyum tartım yok öğrenciyim parada harcamak istemiyorum almak için ayrıca eczaneler merkezde yol parasıda var of of napıcam ben şimdi :14::43:
ay kiyamam hic mi imkanin yok canim ya :26:
MERABA KIZLAR bende grubunuza katılmak istiyorum 76.2 yim beraber kilolardan kurtulalım inşallah :54:
hosgeldin canim :3:

suziiiimmm birinci olmuşsun ya seenn :52:
seni severim öperim :23:
theolog ellerine sağlık tatlım liste için :34:

küsme bana suzim :54: buralardayım ve hala bekarım merak etme :34: bu arada kader kim yaa??? ben kıskanç bi arkadaşım beni katil etme öyle başkalarının düğününe gitmek yok :20:
[/B]
senin gibi tatli kiza küsülürmü hic ama cok merak ettim cidden :48:tesekkür ederim betülüm :17: kader de yeni citir adaylarimizdan minnak bi kuzucuk :1:
ah ben bilmem mi tatlım senin hiç dedikodu yapmadığını :6:
işte biraz ne oldu ne bitti haberlere ihtiyacım vardı seninle konuştuğum iyi oldu :6:
ilk başta hamile mevzuundan bahsedeyim :6:
kolay değil tabii bu işler :6:
yol yordam bilmek lazım :6:
öyle gelişigüzel yapmakla olmaz :6:
biraz bak da örnek al :37:
sonracııma
türkiye de karışıkmış şekerim :6:
neler olmuş öyle :6:
suziye de el atmışsın:6:
iflah olur mu bilmem :6:
onda o boğaz varken de :6:
başarılı olursan ne ala :6:
fadime ablam da burdaymış hala :6:
beni mineyle ikisi davet etti zaten geleyim diye :6:
sağolsunlar :16:
mine konusunda da haklısın valla :6:
güzel güzel şeyler yapıyor :6:
bakamıyorum artık canım çeker kalkar yaparım diye :6:
ama evlensem mutlaka denerim beye güzel yemekler yapmak lazım :6:
bi de iyi davranmak lazım sanırsam :6:
öyle komşunun kızı gibi olmayayım demi :6:
sei de tebrik ederim valla şekerim:6:
65 olmuşsun gördüm çok sevindim :6:
ben aldım başımı gidiyorum cuma günü bi tartılayım bakayım :31:
öyle iştee :31::31:

ay bu arada benden haberleri vereyim size :6:
bir sevdiceğim var benim:6:
ailesiyle bize geldiler bayramda tanışma gerçekleşti :6:
sanırım 2 hafta sonra bizimkiler oraya gitcekler :6:
o zaman da nişan tarihi belli olur :6:
eş durumu atamasından yararlanmaya çalışcaz bakalım nasipse :6:
öyle işte düğüne hazırlanın :52::52:
ana ne güzel haberler :23::52: desene dügün var yakinda :32: anlat biraz sekerim :23:eniste bey nasil biri :23:nerde tanisdiniz :52:

kizlar ya ben ipin ucunu kaçirdim noluyo anlamiyorum tartilip tartlip biseyler yiyorum kafam iyica bozuldu manyadim mi nedir. sanirim umudumu kaybettim eskisi gibi 60 kilo olamam artik biliyorum :31:
öyle deme tatlim birakmak salmak yok kendimizi :38:
bende bugünkü menümü yazmadan geçemeyeceğim:1:
kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta biraz maydonoz limonlanmış 1 dilim ekmek çokaz peynir ve şekersiz çay
öğle:1 kase sütlü mısır gevreği
ara:şekersiz form çayı
akşam: yarım kase çorba tavuk schnitzel 4 yemek kaşığı pilav salata:40:
bana iyi gibi geldi ama pilav yemesem daha iyi olurdu sanki çünkü fazla geldi pilav biraz midem küçülüyomu ne:52:

benden bu kadar bu arada bence giren herkes yediklerini yazsın niye kimse yazmıyo yoksa yazacak şekilde yemiyosunuzda kaçıyomusunuz bundan sonra herkes yazsın:6::6:
aksam ki pilavi yemezsen cok daha güzel olurdun tatlim :34:
Ben geldim ama kimsecler yok galiba 1 haftadir topik topik geziyorum cok hareketlu topikleri okuyacak vaktim olmayabilir digerlerindede kimsecikler yok burda bir kipirti gordum sankiii ;)) ARTIK bende varim cizelgemde 78 yazsada ben buhata 79 oldum :( ölcem mutsuzluktan :(
hosgeldin canim :3:haftasonu denha oluyor buralar canim :1:
Kızlar ne kadar az yiyorsunuz inanamıyorum gerçekten :5:

Ben tüm gün yediklerimi yazayım bakalım yorumlar ne olacak :118:

Sabah;

1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 dilim salam
Kibrit kutusundan az büyük beyaz peynir
12 tane zeytin

Ara;

1 muz
Az fındık

Öğlen;

Zeytinyağlı tazefasulye
Haşlanmış karnabahar

Akşam;

3 ızgara köfte
marul ve salatalık turşusu
1 dilim beyaz ekmek

Kızlar bu aralar stresliyim, sürekli midem ağrıyor o sebeple sürekli bişiler yemek istiyorum.

İştahımdan değil yani :52:

Hanımlar bu yediklerim 65 kg' den 57' kg ye inmek isteyen birisi için fazla mı?

Bu arada koşu bandında gün aşırı yarım saat 5.5' te yürüyorum.

Yorumlarınız önemli. Sevgiler. :16:
aksam ki beyaz ekmek olmaza fena degil bence :34:
sabah

1 haslanmıs yumurta
100gram peynir

ara

bir parça çikolata
1 kase yogurt
aksam

2 dilim tam tahıllı ekmek
4 yemek kasığı et kavurma
yarım kase yogurt

:30:
sende öglen yememissin :27::44:acaba hep ayni kisiye mi yaziyom yoksa :30:
Hım;

Zeytin ve fındık çıksa olur mu diyorsun?

Bu arada su içerken içine limon sıkıyorum. Alkali oluyormuş, daha iyi diyolla :40:
migdee eksimesi yapmiyorsa su ile limon zayiflamaya yardim eder canim :34:
Benim menuümde söyle

Sabah 1 dilim tam tahilli etmek, 1 tk cevizli salca,1 dilim light kasar

Ara bir avuc altin cilek,1 mandalina

Ara 1 fincan sutlu kahve

Aksam yarim baget, 2 tane balik kroket,1 tane peynirli patates kroket

Su 2

Eee yarin pztsi akkoyun karakoyun cikicak..yarin daha ciddi hissediyorum kendimi sanki son gunlerim mis gibi dikkatsiz özensiz yedim
Yarin ins spirla birlikte menulerde oturucak
olmamis hakket :1:
Günaydın kızlarrr:16::16::16:
Balkaymak yine bir geldin pir geldin bacım, sabah sabah gülmekten öldüm.
Yeni gelen kızlarrr, genel olarak öğünleri atlıyorsunuz bunu gördüm, yanlış ama 3 ana, 3 ara öğün tavsiyemiz, yukarda liste paylaştım, lütfen öğün atlamayın.
Benim hafta sonum çok kaçamaklı oldu, kızımın doğum günüydü, pasta aldık yedik derken öyle işte, dün de nar topladık tüm gün, çok yoruldum, keşke kalorileri yakmış olsam:ssz::ssz:
günaydin diyecekdim gelemedim haftasonu bitti artik toparlanmamiz lazim geri fadimem :38:
günaydın kızlarr
çok fena gribim dökülüyorum ben ya ne yapcam bilmiyorum ballı süt içtim biraz önce sesim açılır inşalah bakalım :120:
cok gecmis olsun kuzu :26:bol kivi ye :40:
arkadaşlar hafta sonu internete giremiyorum evimde internetim yok ben suzi arkadşaım tebrikler
hafta sonu biraz abarttım şimdi sinirden yemek görmek istemiyorum
tesekkür ederim canim :16: hepimiz kacirdik haftasonu bence simdi geri toparlanma vakti :29:
he tüh ben şifreyi bilemedim ballım keşkem boyunlarına baksaydım herkesin :9::9:
hatta inanmıcan dar kotlu kadınları bilem süzdüm böle yanında kardeşleriyle gezen kadınlara dikkatli baktım:9::9:

olmadı bacım 42 alırız içindeki paydan uzatırız kenarından açıveririrz azcık bi makasa bakar:27:
burda birsey bildikleri yok zaten vayanalilarda :19:
ahada desifre etti kendini :1:
ah sormayın başıma neler geldi
perşembe gecesi eve hırsız girdi:14:
allah tarafından her yeri didik didik etmiş ama takıları bulamamış 3-5 parça bişeyler almış laptopta gitmiş burada:26:
aldıkları bişey değilde inanın iç çamaşırlarımı çeyizlerimi gelinliğimi yerlerde görünce inan gönlüm dayanmadı:14:
sinirlerim çok bozuk:14:
evde kalamadım duvara tırmanmın terbiyesiz:14:
zaten kocişte askere gidecek kiralık evde bulamadık şimdilik kaynanamla yaşıcam evi oraya taşıcam:14:
bulaşık makinası aspiratör kibrit kutuları ne gelirse aklınıza bakmış:14:
gümüş çay tepsimi bile almış bir öbek yapmış oda ortasına götüreceklerini:14:
sanırım eve erken geldik ön odaya daha yeni geçmiş biz evin dayınık halini görünce kaçtık tekrar evden polis çağırdık :14:
oda sanırım o arada kaçmış
ne bir iz ne bir bir şey var :14:
poliste dediki bu tanıdık ay çok kötüyüm:14:
çok zor bişeymiş allah o hırsızı bile hırızlan cezalandırmasın dolapplarımı kırmış
ay bi süre gelemeyebilirim
hepinizi öptüm:43:
cok gecmis olsun handem ya cok üzüldüm:50: bundan 2 sene önce annemgile de girmislerdin :19:allah bildigi gibi yapsin zehir zikim olsun:47: herkes ne zorluklarla gecinmeye calisiyor gelip baskasinin malina mülküne göz tikiyorlar :19:
Hepinize guzel bir hafta gecirmeniz dilegiyle gunaydinlar ben kendime bir program yaptim 10'nar gunluk periyotlar halinde yediklerime ictiklerime dikat ederek 2'ser kilo vermek hedefim ilkin yilbasiya kadar 6 periyot ediyor toplam 60 gun hedef 6*2=12 kilo vermek dun 77.5'la basladim kasimin 6'sinda 1. Periyot doluyor bakalim ne olacak hersey yolunda giderse yeni yila 65 olarak girerim
napcan tatlim ben anlamadim :44::26:
Günaydın Hanımlar;

Sabah;

1 haşlanmış yumurta
Kibrit kutusunda az büyük beyaz peynir
5 tane zeytin
2 dilim salam
Yanında da çay içtim.

Ara öğün olarak top kek yesem mi acaba :26: ?

İşyerindeyimde şu an :44:
elma ye :4:top kek nerden cikti :1:
Günaydın kızlar..Kalorisiz iyi bir hafta olsun :16::16::16:
selam canim hosgeldin tekrardan :3:

kizlar ben geri cikiyorum sabahdan beri dis agrisi cekiyorum sabah disciyi aradim haftaya pazartesine randevu verdi birtane hap yuttum ama öglen iyice azdi cok agriyor aradim tekrar dedim ölüyom agridan gel dediler disciyede gitcem simdi daha gecen ay gittigimde 6 ay sonra görüsürüz demisdi bende sevinmisdim cok korkuyorum cok :14::14::14:

kizlar ben geri cikiyorum sabahdan beri dis agrisi cekiyorum sabah disciyi aradim haftaya pazartesine randevu verdi birtane hap yuttum ama öglen iyice azdi cok agriyor aradim tekrar dedim ölüyom agridan gel dediler disciyede gitcem simdi daha gecen ay gittigimde 6 ay sonra görüsürüz demisdi bende sevinmisdim cok korkuyorum cok :14::14::14:

sana da geçmiş olsun Suzim korkma dişçiden bende hep önyargılıydım ama şimdi alıştım gidegele :40:

4 tanemi ama abartmisssin bundan sonra topkekin topuyla oynayabilirsin ancak canim nasil kilo vereceksin böyle

ay ne guzel..dalindan saglikli seyleri cok severim..bizim burada ciflikler var sütümü yumurtami hep taze alirim elma toplariz mevsiminde patates cilek fln..cok guzelmis..o catlayan narlarida degerlendiriyorsunuzdur bol bol sikip sikip icin neguzeeell

fotosunu cekersen ben yardimci olabilirim..ama sorun 190 kalori cokmu diye soruyorsan sadece..ana ögünse cok degil canim araysa biraz fazla birde bakalim o kadarla kaliyomusun:)) 4 topkekden sonra sormliyiz sana hep:))
bende cok seviyor kullaniyorum onlari oama secerken ürünü az yagli az sekerli diye olanlari tercih et

ya arkadaslar bende cizelge olmuyor yapmasi zor karisik deil yani cizelgeyi yapistiricagim imza alani yok bende..ipadde olmuyorsa diye laptapdan girdim yine yok..acaba yeni uye oldugum icin henuz öyle alanlarim mi yokki anlamadim hatta sayfanin resmini cekip yolliyayim
ama önce yemek:))
canım istersen bilgilerini gönder, yapıvereyim. Boyunu, kilonu hedef kilonu.
Geçmiş olsun Suzim, hiç sorma bizde de var dişçi derdi, çarşamba günü gideceğim ben de, daha önce yaptırdığım diş, önce dolgu vardı, sonra kanal yapıldı, sonra kaplama yapıldı, ama yine ağrımaya apse yapmaya başladı, artık bu sefer ne yapılacak bilmiyom ama bir dişten 3 senedir çekmediğim kalmadı ya, akşam da kızımın dişine kaplama yapılacak ona gideceğiz. Allah hepimize acil şifalar versin.

Alabilirim aslında bu benim aklıma gelmemişti teşekkürler :9:
Rica ederim canım, ne demek:54::54:

yine burası çok sakin kimse yok tekim:((
Ben geldimmmmm:54:

selam kizlar bugun sabah tartildim 71.9 u gordum sonunda 1.5 kilo verdim gecen hafta 73 tum ama tarti gunu hangi gun bilmiyorum aydinlatirmisiniz:17:

Son düzenleme:
Selam hanımlar,

Bugünkü menümü veriyorum efenim buyrun;

Sabah

1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
Kibrit kutusundan az büyük beyaz peynir
3 dilim salam

Ara

1 topkek
1 kase sütlü Klfeks

İkindi