70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkeze kocaman günaydın.Bu gün Antalyada yine yazdan kalma harika bir gün var. Ben evimdeyim. Bütün arkadaşlarımı bayramını kutluyorum.Biraz sonra kızımla parka gitcez. Sonra Türk yıldızlarının gösterisine gideceğiz.
Menüm:
Sabah: peynir,zeytin,domates,salatalık,roka,2 dilim etimek,yeşil çay
Ara:1 tane yeşil elma
Öğle: ızgara tavuk,salata,ayran
Ara: Nar
Akşam: ne pişireceğime karar varemedim. kabağım var ya mücver yaparım veya zeytinyağlı kabak veya dolma ne yapsam ki
Spor: kızım parkta oynarken ben 40 dak. yürüyeceğim,20 dak parktaki spor aletlerini yapacağım.

kızlar acayip iştahım acık. Gece fındık,fıstık yedim. sonra kendime çok kızdım.

Menü çok güzel :nazar::nazar::nazar:
İştah açık olduğunda karbonhidrat yerine sebzelere saldır geceleri yada ayran iç tatlım , gün içerisinde sade kahve ve soda içebilirsin :23:

ben bunlarla hayatta doymasdim :52::52::52::1:

cok degilmi canim 40 g az degilmi :26:

canim o ekledigin resmin daha altinda asagiya dogru git :44:

dünde diyecekdim kuzu ne o sendeki avatar agliyo icim parcalaniyor gördükce :52: valla disdoktoru yeni dolgu yapti oda kalin olmus simdi oda rahatsiz ediyor :25:

fadimenin dedigi gibi internetden bulursun insallah canim :40:

cuma günleri canim :34:

begendim güzel canim affiyet olsun :56:

ohh ohh ne güzel :21::nazar: :54:

napim her gidigimde tirsiyorum iste :5:

aynen disciye giderken baktim agri kesildi acaba iptal etsemmi diye aklimdan gecti :17:

:46: nasil biraktin zorlanmadinmi yani canin hic istemiyormu :5:

bende eskilerden kaldim herzaman korkuyorum :17:

sagol canim bilgiler icin :42:

onun dahada altinda canim :52:

ozaman öyle en iyisi tatlim zorlamaninda anlami olmaz :29:

güzel canim affiyet olsun :56:

dogru canim kökünde problem olmus off su dis problemlerimiz olmazsa :31: bazilarinin güclü disleri güclü dis etleri var benimkide en ufak seyde disci gerektiriyor :5:

günaydin fadimem :16: cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun hepimizin :16: sanada gecmis olsun tatlim disinle :5: alintilamisdim ama cikmamis :44:

10 tane findik iyi canim ara olarak :34:

sanada tesekkürler canim bilgilendirdigin icin ben zaten cörekotunu yiyemiyom eksime yapiyor bende :42:

günaydin tatlim :54: mücver iyi tatlim yanina yogurt mis :56:

ay insallah tatlim ya dügün var kardesimin 4üncü ayda artik nisana kadar 69 olamam herhalde ama bari dügünde 6lilarla katilabilsem :17:

Ay hayır suzim hatta tiksiniyorum artık sigaradan , içtiğim çayın tadını almaya başladım valla :21:
Ama iştahım gerçekten açıldı yada psikolojik olarak böyleyim anlamadım çözemedim kendimi :53:

Günaydın benim bakımlı güzel geleceğin çıtır hatunları anneleri :12::12::12:

Öncelikle bugün Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bize bıraktığı en büyük hazinemiz olan Cumhuriyetimizin 90. yılı kutlu olsun, nice doksan yıllara İnşallah :72::72::72::72:

Ben sabah arkadaşla geniş bir kahvaltı yapıp bugünü daha şimdiden bozdum, bugün modumda değilim galiba ama yarından itibaren güzel menülerle karşınızda olacağım ... Bu aralar Robin sharmanın kişisel gelişim kitaplarını okuyorum, hepinize tavsiye ederim.

Başarılmak istenen yolda günlük tutmak ve yalnız olmamak çok önemli diyor kendisi, bu topik sayesinde bu konuda çok şanslıyız bayanlar.
Ve "canınızın yapmak istediğini değil, yapmanız gereken şeyi yapın" diyor kendisi ve buna kişisel disiplin adını veriyor.
Biz burada diyet yapmıyoruz , beslenme alışkanlıklarımızı düzeltiyoruz, lütfen topiğe zaman ayırın ve burayı ciddiye alın..

Bayanlara yardımcı oldukça sizde kendinizi geliştirceksiniz, sorunlarınızı paylaşmaktan çekinmeyin, ve en önemli günlük menülerinizi hiçbirşey saklamadan yazın..

Öpüyorum hepinizi, çok güzel bir gün geçirirsiniz umarım, ben öğleden sonra Anıtkabire gideceğim sonra eve geçtiğimde vaktim olursa uğrayacağım mutlaka, artık öğrencilerim var İngilizce dersleri veriyorum, bugün 1 öğrencim gelecek , zaman ayırmaya çalışacağım, hepinizi seviyorum :54::54::54::54:

Akşam menümü de öğrendim.
Sebzeli çorba
kuru fasulye
bulgur pilavı
cacık

Karnım acıktığımda da bimden ekşi elma almıştım onu yiyeceğim :)

Yurtta kaldığım için ne yiyecem bilmiyorum ama bakarım birazdan çizelgeye büyük ihtimal pilav ve makarna , çorba , nohut ve benzeri şeyler var yavaş yiyeceğim öz yiyeceğim :32:
ama pilav makarna aksam icin agir gelir tatlim :30: corba icebilirsin birde birsey daha sulu yemeklerde yemeklerin suyunu yemezsen bütün kalorisi yagsi hepsi yemegin suyunda menüyü önceden söylemiyorlarmi:18:

bebeğim hevesini kırmak değil niyetim üstüne güzel durmuş sadece kıvrımarın gözüksün istedim o kadar canım üst kısım falan iyi oturmuş yoksa yanlış anlama
yok kuzum niye yanlis anlayayim ben elestiriye acigim seker sen takma arada git geller yasiyorum ben :86: aslinda böyle degildin hayalimdeki elbise ama bunuda bulduguma simdi sükrediyorum cünkü kilo herseye dert incecik lere negüzel elbiseler var aslinda :5: hadi beni dügüne kadar zayiflatin da manken gibi bi elbise giyivereyim 4üncü ayda :86:
Bence zeytinyağlı kabak yap güzel olur diyette.

Teşekkür ederim.

Geçmiş olsun, 1 dilimden bişey olmaz, devamı gelmezse..

Ben de burdayım canım:16:

Tabii ki faydası olur, imkanın varsa düzenli git bence.

Bence güzel canım, yakışmış.:54::54:
Dişin için de geçmiş olsun.
sagol fadimem :38: alt tarafi biraz tuhaf duruyor ama dimi :44:
Olur tabi. Ama saçlarını toplat bence daha güzel olur. Birde kemer gibi işlemeli kısmı varya elbisenin bence gümüş rengi sallantılı küpe taksan yeter. "Kendimi Bugün Ne Giysem" deki gibi hissettim ya :1:
:1: ay cok hosuma gitti bana yardimci olmaniz cok tesekkür ederim :16: lüle lüle yaptirayim saclari diyordum :86: topuza karar verdim ozaman :23: gümüs rengli salantili küpe tamam :93: birde ayakkabi gümüs tasli mi alsam ay illa topuklu olcak simdi ben o topuklularla nasil yürüyecem oyniyacam :37:
Ay hayır suzim hatta tiksiniyorum artık sigaradan , içtiğim çayın tadını almaya başladım valla :21:
Ama iştahım gerçekten açıldı yada psikolojik olarak böyleyim anlamadım çözemedim kendimi :53:
öyle oluyormus canim tad alma duyumun geri geliyormus daha lezzetli geliyormus herseyin tadi :18:
Kız sabah sabah boyun egzersizi yaptırdın bana düz koysana lan şunları :52::52::52::52:
Gelelim elbiseye
:51:
benim tarzım değil ama suzi yakışmış, vücut yapına gayet uygun herşeyden önce, güzelde bir topuz yaptır şekerim mis gibi :21:
isyerinden ekliyemedim :37: dimi ya alayim topuz yaptirayim insallah dügünede daha güzelbi elbise alirim artik :27:

ama pilav makarna aksam icin agir gelir tatlim :30: corba icebilirsin birde birsey daha sulu yemeklerde yemeklerin suyunu yemezsen bütün kalorisi yagsi hepsi yemegin suyunda menüyü önceden söylemiyorlarmi:18:

yok kuzum niye yanlis anlayayim ben elestiriye acigim seker sen takma arada git geller yasiyorum ben :86: aslinda böyle degildin hayalimdeki elbise ama bunuda bulduguma simdi sükrediyorum cünkü kilo herseye dert incecik lere negüzel elbiseler var aslinda :5: hadi beni dügüne kadar zayiflatin da manken gibi bi elbise giyivereyim 4üncü ayda :86:

sagol fadimem :38: alt tarafi biraz tuhaf duruyor ama dimi :44:

:1: ay cok hosuma gitti bana yardimci olmaniz cok tesekkür ederim :16: lüle lüle yaptirayim saclari diyordum :86: topuza karar verdim ozaman :23: gümüs rengli salantili küpe tamam :93: birde ayakkabi gümüs tasli mi alsam ay illa topuklu olcak simdi ben o topuklularla nasil yürüyecem oyniyacam :37:

öyle oluyormus canim tad alma duyumun geri geliyormus daha lezzetli geliyormus herseyin tadi :18:

isyerinden ekliyemedim :37: dimi ya alayim topuz yaptirayim insallah dügünede daha güzelbi elbise alirim artik :27:

benimde düğün 5. ayda kuzum o yüzden ikimizde incecik olmalıyızz :8::8: ben nasıl gitysem diye düşünüyorum ama kilolarımı kapatacak bişey giycem sanırım :50: hedefim 15 kasım da 60 olmaktı ama 66yım napim evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef:50: o yüzden kendi düğünüme kadar vermeliyimmm :21: nişanlıma diyorum ki düğümüzde sarılacak bel arıyacaksın ama bulamıcaksın çünkü incecik olcam o da gülüyo bana tabi çok abartmışım bende :52::52: buhar oup uçcam sanki :52::52:

Yazıyorlar da bugün yeni baktım bulgur pilavı varmış pek aram yok yemiyorum zaten diğerlerinden yiycem.

Günaydın benim bakımlı güzel geleceğin çıtır hatunları anneleri :12::12::12:

Öncelikle bugün Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bize bıraktığı en büyük hazinemiz olan Cumhuriyetimizin 90. yılı kutlu olsun, nice doksan yıllara İnşallah :72::72::72::72:

Ben sabah arkadaşla geniş bir kahvaltı yapıp bugünü daha şimdiden bozdum, bugün modumda değilim galiba ama yarından itibaren güzel menülerle karşınızda olacağım ... Bu aralar Robin sharmanın kişisel gelişim kitaplarını okuyorum, hepinize tavsiye ederim.

Başarılmak istenen yolda günlük tutmak ve yalnız olmamak çok önemli diyor kendisi, bu topik sayesinde bu konuda çok şanslıyız bayanlar.
Ve "canınızın yapmak istediğini değil, yapmanız gereken şeyi yapın" diyor kendisi ve buna kişisel disiplin adını veriyor.
Biz burada diyet yapmıyoruz , beslenme alışkanlıklarımızı düzeltiyoruz, lütfen topiğe zaman ayırın ve burayı ciddiye alın..

Bayanlara yardımcı oldukça sizde kendinizi geliştirceksiniz, sorunlarınızı paylaşmaktan çekinmeyin, ve en önemli günlük menülerinizi hiçbirşey saklamadan yazın..

Öpüyorum hepinizi, çok güzel bir gün geçirirsiniz umarım, ben öğleden sonra Anıtkabire gideceğim sonra eve geçtiğimde vaktim olursa uğrayacağım mutlaka, artık öğrencilerim var İngilizce dersleri veriyorum, bugün 1 öğrencim gelecek , zaman ayırmaya çalışacağım, hepinizi seviyorum :54::54::54::54:
kolay gelsin ozaman busecim :54:
Akşam menümü de öğrendim.
Sebzeli çorba
kuru fasulye
bulgur pilavı
cacık

Karnım acıktığımda da bimden ekşi elma almıştım onu yiyeceğim :)
güzel canim menü azar azar yesen hepsinden birseycik olmaz :34:
benimde düğün 5. ayda kuzum o yüzden ikimizde incecik olmalıyızz :8::8: ben nasıl gitysem diye düşünüyorum ama kilolarımı kapatacak bişey giycem sanırım :50: hedefim 15 kasım da 60 olmaktı ama 66yım napim evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef:50: o yüzden kendi düğünüme kadar vermeliyimmm :21: nişanlıma diyorum ki düğümüzde sarılacak bel arıyacaksın ama bulamıcaksın çünkü incecik olcam o da gülüyo bana tabi çok abartmışım bende :52::52: buhar oup uçcam sanki :52::52:
:9: hadi insallah verelim kuzu ya :54::16:bize veremesin diye gülenlere kapak olsun :27::1:
Yazıyorlar da bugün yeni baktım bulgur pilavı varmış pek aram yok yemiyorum zaten diğerlerinden yiycem.
ama piirinc pilavindan daha iyi canim bulgur pilavi :26:

kolay gelsin ozaman busecim :54:

güzel canim menü azar azar yesen hepsinden birseycik olmaz :34:

:9: hadi insallah verelim kuzu ya :54::16:bize veremesin diye gülenlere kapak olsun :27::1:

ama piirinc pilavindan daha iyi canim bulgur pilavi :26:

inşallah bebişimm evlenmeden vermeliyim şu kilolarıı sonra bana iradene bile sahip çıkamadın demesinler:26::26: vercem vercem bundn snra + olmicakkk :52::52: :32::8::10::9:

inşallah bebişimm evlenmeden vermeliyim şu kilolarıı sonra bana iradene bile sahip çıkamadın demesinler:26::26: vercem vercem bundn snra + olmicakkk :52::52: :32::8::10::9:

biz istesek yapamayacagimiz birsey yok istiyoruz ve incecik zayif olacagiz insallah :21::52::52::52:

dünkü menüm:
sabah 2 dilim tahili bugdayli mi oluyor neyse kara tost iste :1: 2 dilim light kasar peyniri 2 dilim salam 1 domates
ara: elma getirmisdim yiyemedim disimden ara yok :31:
öglen 2 köfte cacik
ara: yok
aksam: hafif salcali kiymali yumurta :1:az birsey ondan yedim okada :26:

Selam kızlar;

Sabah;

1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 dilim salam
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir (bu sefer tam oldu :1:)
1 domates
1 salatalık

Ara;

Yoğurt (kuru nane ve pul biber ile; nane tokluk veriyormuş).

Öğlen;

Taze fasulye (kaç gündür bitmedi :31:)
4 kaşık bulgur pilavı (az tereyağı ve zeytinyağı ile pişirdim)
1 domates, 1 salatalık ve haşlanmış karnıbahardan salata yaptım (içine 2 yemek kaşığı zeytin yağı kattım. Çok mu :26: ?).

Ara olarak elma yiyeceğim ama içimden muz geçiyor :56: . Akşam Izgara köfte yerim bir dilim tam buğday ekmeğiyle diye düşünüyorum.

Diyet konusunda tecrübeli hanımlar yorum reca ediyim :16:

Bu arada aç karna 65 kg' yim hedef 55-57.

Selam kızlar;

Sabah;

1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 dilim salam
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir (bu sefer tam oldu :1:)
1 domates
1 salatalık

Ara;

Yoğurt (kuru nane ve pul biber ile; nane tokluk veriyormuş).

Öğlen;

Taze fasulye (kaç gündür bitmedi :31:)
4 kaşık bulgur pilavı (az tereyağı ve zeytinyağı ile pişirdim)
1 domates, 1 salatalık ve haşlanmış karnıbahardan salata yaptım (içine 2 yemek kaşığı zeytin yağı kattım. Çok mu :26: ?).

Ara olarak elma yiyeceğim ama içimden muz geçiyor :56: . Akşam Izgara köfte yerim bir dilim tam buğday ekmeğiyle diye düşünüyorum.

Diyet konusunda tecrübeli hanımlar yorum reca ediyim :16:

Bu arada aç karna 65 kg' yim hedef 55-57.
Bence gayet güze canım afiyet olsun:16::16:

biz istesek yapamayacagimiz birsey yok istiyoruz ve incecik zayif olacagiz insallah :21::52::52::52:

dünkü menüm:
sabah 2 dilim tahili bugdayli mi oluyor neyse kara tost iste :1: 2 dilim light kasar peyniri 2 dilim salam 1 domates
öglen 2 köfte cacik
öğlen 2 köfte ile nasıl doydun canım yaa, çok az değil mi, salata da olsa iyiymiş.

Evet kızlar bütün diyete başlama girişimlerimin çoğu çöp oldu gitti blakis dahada fazla kilo almama neden oldular bu genç yaşımda kilolarım yüzünden çirkinleşip yaşımdan dahada büyük göstermemden bıktım usandım...
diyete başlayalı tam 1 hafta oldu ama takip edemiyorum saatlerini bazen iştahım hiç olmuyor 2 öğünle kapatıyorum günü kahvaltımı yapmayı ve en önemlisi susuz kalmamayı başardım sayılır ... AMA braz takip edilmeye dsipline ihtiyacım var sanırım
yürüyüş yapmak istiyorum aslında ama tek başıma çıkmak cazip pek gelmiyor ama başlıcam bi yerden artıkın haftanın 3 günü 1 er saat yürümeyi planlamaktayım :)
hergün buraya güncelleme yapıp diyet listemizi paylaşmamızda ayrı bir güzellik gelelim boy 1.65 kilo 78 utanıyorun-m yazarken bile umarım güzel bir şekilde yeni bir başlangıç yaparaktan zayıflarım :)

unutmadan tanıştımıza şimdiden çok memnun oldum kızlar hızlıca menümü paylaşıyorum bugünki :
sabah
salatalık domates peynir haşlanmış yumurta kızarmış ekmek
öğle
salata
akşam
zeytin yağlı fasulye
salata

Eki Görüntüle 843064

dünkü menüm:
öglen 2 köfte cacik

Az öz guzel olmus bence;)
Yorumlari gündüz cepten okumustum yorum yazamadim
Ama henuz tam bir menude yoktu galiba yorum yapicak :)

Bugün menüm

Sabah 1 dilim cikolatali ekmek, 1 fincan mate cay

Ara yarim kohlrabi ,2 kuru kayisi

Ögle:finrinda mücver ve tavuk

Ara:ceyrek pomelo, minik bir kare kek

Aksam: yogurtlu kuru patlican ve biber haslamasi, 1 dilim ekmek

2 lt su

:3::3::3:
gelemedim bir türlü kizlar :16:
laptopum bozuk kocisde kendininkini ise götürüyor :ssz:
telefondan okuyorum ama yazamiyoruum :19: :ssz:
böylede motive olamiyorum yaaa :43:
suzimm canim bu hafta seninle ilgilenicektim :26:
en cokda ona üzüldüm canim kusura bakma lütfen :5:
yediklerini gördüm az ama güzel canim süpersin :38:
ama ne olur sen yine benim dedigim sekilde yap olurmu ben ilgilenemesemde :ssz:
gecmise gitmicem cok fazla aklimda kalanlari yazayim :126:
handeeemcok gecmis olsun canimm :26:
gelen mala gelsin artik :26:Rabbim birdaha yasatmasin :38:
ababababaababaa:37: canimm hayirlisi olsun Rabbim tamamina erdirsin hayirlisi olsun insallahh :16:
anlat kiz :6: neyin nesi :6:
kimin fesi :6:
ne is yapiyor :6:
ay nasil tanistiniz :6:
:52::52::52:
ha bide sey dikkatimi cekti suzi daymatla ilgili bir sürü soru sormus :19:
ay ne merakli yaaa :30: :19::19:
suzim elbiseni telden gördüm canim :31:
güzel canim cokda yakismis vücuduna :31:
ayrica hicde kilolu görünmüyorsun arkadasimm :52:
ve sunuda söylemeden gecemiycem acik sacik kiyafet görmekden midem bulandi :19:
dügüne bi gidiyorsun et pazari sanki olan olmayan herkes acmis :19:
seninki gayet hos rengide güzel :31:
bak ne dicem eger o kemerin oraya sabit degilse altin lada kombinliyebilirsin :28:
mavi ve altin güzel olur :31:
altin dümdüz kemerler oluyo ya ondan takarsin
yine altin düz bir bileklik ve altin hani düz bayunluklar oluyo ondan :21:
saclarinida topuz ohhhhh :21::21::21::21::21:

ay baska baskaaa :44:gelmiyo aklima yaa :26:

neyse yarin kocisim laptopu götürmüyor sabah görüsürüz insallahh :16:

Back
X