70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bensuzi elbiseni beğendim ben söyleyim buradan ama dikkat et kilo almamaya çalış kiloyu hemen belli edebilir :1: bu arada mavi olanı da gördüm iyiki onu almamışsın türkiyenin tüm bölgelerinde heryerde olan bir model o sen nerdesin bilmiyorum bu sene mezuniyetim vardıda elbiseler konusunda baya yer dolaştım:1: ay her yerde ondan vardı birazda ucuz sanırım kısa kollusu da var onların işte beğenmiştim onu ay sonra baktım herkes onu denemiş sonra bir baktım her mağazada var yok dedim almayım ben başka bişey aldım ordan biliyorum güle güle giy bende rengi buran koyu görüyorum ama resimden de olabilir:34:

kızlar çok geçmişe dönemedim kusura bakmayın baya bir sayfa ilerlemişiz zira işim var çıkmam lazım dün bunu görmüştüm yorum aklımda kalmış yorum yapayım dedim bensuzi için:21:

bu arada hazırmıyız yarın büyük gün bakalım kimler ne durumdaymış:27: ay inşallah tartıda artı görmeyiz çok meraklandım şu ana:18::18:

selam canımmm ben sanırım artıdayım dikkat etmeye çalışıyorum ama hantallaştığımı hissediyorum :53::53:

bugün kendimi çok yalnız hissdiyorum ya arka koltukta unutulmus çocuklar gibiyimmmm :43::43::43: :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: :14::14::14::14::14: :14: gökyüzü cigerime doluyor çıkıp saatlerce yürümek istiyorum çocklarım var yapamıyoummm offffffffffffffffff

dünkü koyunun acısını bugün çıkarıyorum :)) 20 mekik çektim 15 dk bisiklete binip 80 kalori yakmışım. akşamda yürüyüş bandına çıkacam inşallah kızım akıllı durursa artık bir türk kahvesini hakettim diye düşünüyorum:))

seker ekmek nasil ekmek beyaz degil dimi ekmekler fazla gibi yoksa gayet iyi :34:

canım malesef beyaz ekmekti bugünde beyaz ekmek :( akşam eşim gelirken buğday ekmeği alacak :) ben dışarı çıkamıyorum yarından itibaren daha düzenli olacak emin ol. dün kötüydü budgün daha iyi gidiyor yarından itibaren süper olacak :)) tekrar o tartıda kendimi 58 görecem ve eski kıyafetlerimi giyip gezecem :)))
hayda bu olmadi bak :1:küstüm oynamiyom :33: anam kuzuyu yemissin :1:bari ekmek yemeseydin :18: helede aksam :30: bugün sana aksam ekmek yazak ona göre :68:
evet canim cuma günü sabah ac karnina tartiliyoruz
ama kalkarkalkmaz tartilma sislik olur wc ye git elinden geleni yap sonra :9:

aaaaaaaa terrrbiyesizzzz :57:
bana baksana sen ben senin bildigin kizlardan degili taammii :30:
öyle iki cikolataya pasta börege kanmamm :19:
sen bana nasil gel benim evime sana bisey vercem dersin haaa :57:
önce bi taniyalim birbirimizi:23: ikramlarda anlasalim:52:
sonra gelirim :37:
bi tepsi kiymali börek , cikolatali pasta , ekler , kremali kurabiye , cigköfte , manti ya anlasabiliriz :23:
ay ucuzami gidiyomki acaba :27: :9::9::9:

tamam o zaman söyle anlatayim ben olayin gerceklesme seklini :26:
sol elimde kavrulmus findik :26:
sag elimde kasik :26:
kasigin icinde bulundugu bir kavanoz :26:
o kavanozda nutella kavonozu :26:
simdi benim sag elimdeki kasik kavanoza daliyo :26:
sonra ordan cikiyo direk agzima :26:
tabi bunu gören sol el de doogru agzima yöneliyo :26:
iceriye bir kac findik salliyo :26:
sonra agzim onlari icerisinde iyice bi harmanlayip :26:
findiklari ezip nutellayi eriterekden :26:
yutuyo :26: öyle iste :17:

kiz bu ara böcegi görsem lööp diye yutucam kolada olsa kac yazar :60:
he suzim kiz koca kuzuyu yutmus sen ekmek beyazmiydi diyon :60::60:
koyun karaymis ekmek beyaz :60::60:
hay senin findigina nutellana :9: bandirmisda yalamisda :52: bak gelirsem oraya o nutellali findiklari cikartirim geri :9:
bende kaciyorum kizlar zaman ne cabuk gecti :5: :10:
ya gel geri ya üfff :43:
bensuzi elbiseni beğendim ben söyleyim buradan ama dikkat et kilo almamaya çalış kiloyu hemen belli edebilir :1: bu arada mavi olanı da gördüm iyiki onu almamışsın türkiyenin tüm bölgelerinde heryerde olan bir model o sen nerdesin bilmiyorum bu sene mezuniyetim vardıda elbiseler konusunda baya yer dolaştım:1: ay her yerde ondan vardı birazda ucuz sanırım kısa kollusu da var onların işte beğenmiştim onu ay sonra baktım herkes onu denemiş sonra bir baktım her mağazada var yok dedim almayım ben başka bişey aldım ordan biliyorum güle güle giy bende rengi buran koyu görüyorum ama resimden de olabilir:34:

kızlar çok geçmişe dönemedim kusura bakmayın baya bir sayfa ilerlemişiz zira işim var çıkmam lazım dün bunu görmüştüm yorum aklımda kalmış yorum yapayım dedim bensuzi için:21:

bu arada hazırmıyız yarın büyük gün bakalım kimler ne durumdaymış:27: ay inşallah tartıda artı görmeyiz çok meraklandım şu ana:18::18:
cok tesekkür ederim tatlim :54: dogru diyorsun bu ay yine sIkIscaz diye ucuz magzalara girdim mavi elbise 60 yüro idi cin magzasindan anneme gösterdim git dedi gel daha iyisine bakalim sanki kardesin herzamanmi nisanlaniyor öbürü 200 euro tuttu ama diyetiminde isine yaradi artik evden yemek getiriyorum biraz sIkayim kendimi diye :1:
mali ve kalitesi tabii bambaska ben avusturyadayim canim elbiseler türkiyeden geliyor zaten :40:
resimleri güzel cekemedim canim bence acele ile de cektim saat 18 e kadar calisdim aksam cekindim acele ettim geri cikartayim evime gideyim diye ama canli daha hos duruyor inan dedigin gibi ama kilo almamam lazim :18:

gümüşte olur canım elbiseyi aldığımda ya gümüş yada altın al demişlerdi ben altın aldım ayakkabı çok şıktı diye şöyle burnu açık olan gümüş canlandırdım gözümde süper olur yani :52::52:

aaa aşk olsunnn :5::5: :43::43:
az önce giydim alsammi almasam mi terettüt ettim dedigin gibi ayakkabiyi dur telden resmini yüklim olurmu yakisirmi o elbisenin altina bi bakin :26:

selam canımmm ben sanırım artıdayım dikkat etmeye çalışıyorum ama hantallaştığımı hissediyorum :53::53:
ay :30:sakin :20: yarin seni arti da görmim :4: gecen hafta bayram diye sesimiz cikmadi bak sacini basini yolarim :4::9:
bugün kendimi çok yalnız hissdiyorum ya arka koltukta unutulmus çocuklar gibiyimmmm :43::43::43: :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: :14::14::14::14::14: :14: gökyüzü cigerime doluyor çıkıp saatlerce yürümek istiyorum çocklarım var yapamıyoummm offffffffffffffffff
noldu ki :26:
dünkü koyunun acısını bugün çıkarıyorum :)) 20 mekik çektim 15 dk bisiklete binip 80 kalori yakmışım. akşamda yürüyüş bandına çıkacam inşallah kızım akıllı durursa artık bir türk kahvesini hakettim diye düşünüyorum:))
türk kahvesi metoyu calistirir :7:yarin ac karnina sabah da ic :34:sonra wc ye git :1:ondan sonrada tartil :23:

selam kızlar bende kilolarıyla başı belada olan ve her geçen gün daha da almaya başlayan biriyim banada yardımcı olursanız sevinirim nerden başlamalıyım bilmiyorum

hayda bu olmadi bak :1:küstüm oynamiyom :33: anam kuzuyu yemissin :1:bari ekmek yemeseydin :18: helede aksam :30: bugün sana aksam ekmek yazak ona göre :68:

hay senin findigina nutellana :9: bandirmisda yalamisda :52: bak gelirsem oraya o nutellali findiklari cikartirim geri :9:

ya gel geri ya üfff :43:

cok tesekkür ederim tatlim :54: dogru diyorsun bu ay yine sIkIscaz diye ucuz magzalara girdim mavi elbise 60 yüro idi cin magzasindan anneme gösterdim git dedi gel daha iyisine bakalim sanki kardesin herzamanmi nisanlaniyor öbürü 200 euro tuttu ama diyetiminde isine yaradi artik evden yemek getiriyorum biraz sIkayim kendimi diye :1:
mali ve kalitesi tabii bambaska ben avusturyadayim canim elbiseler türkiyeden geliyor zaten :40:
resimleri güzel cekemedim canim bence acele ile de cektim saat 18 e kadar calisdim aksam cekindim acele ettim geri cikartayim evime gideyim diye ama canli daha hos duruyor inan dedigin gibi ama kilo almamam lazim :18:

az önce giydim alsammi almasam mi terettüt ettim dedigin gibi ayakkabiyi dur telden resmini yüklim olurmu yakisirmi o elbisenin altina bi bakin :26:

ay :30:sakin :20: yarin seni arti da görmim :4: gecen hafta bayram diye sesimiz cikmadi bak sacini basini yolarim :4::9:

noldu ki :26:

türk kahvesi metoyu calistirir :7:yarin ac karnina sabah da ic :34:sonra wc ye git :1:ondan sonrada tartil :23:

[B]valla canım inşallah eksideyimdir 100gr da olsa eksi olsun :5::5:

çek fotoyu koy bakalım ayakkabıya :24::23::23::24:[/B]

selam kızlar bende kilolarıyla başı belada olan ve her geçen gün daha da almaya başlayan biriyim banada yardımcı olursanız sevinirim nerden başlamalıyım bilmiyorum

hosgeldin canim :3:
yarin yani cuma günleri bizim tartilma günümüz:29: yarin sabah kilolarimizi buraya yazip bildiriyoruz theolog arkadasimizda sagolsun bize liste hazirliyor haftanin birincisi belli oluyor :34:yani iradesine sahip olanimiz ortaya cikiyor :1:
kendini tanit istersen biraz yasin kac boyun kac :34:

ayakkabiyi yükliyemedim eklentileri sileyim dolmusdur ondan dedim ama nasil silindigini de bilmiyorum simdiye kadar ekledigim seyler ana klasörün icinde sakli onlari bosaltamiyormuyuz bilen varmi kizlar :26:

$20131031_112709.webp$20131031_112709.webpoldumu 12 12 :)

ilgin için teşekkür ederim canım.30 yaşındayım 1.65 boyum.7 yıılık evliyim sabah 8 akşam 5 çalışıyorum . akşam eve gittiğimde eşim için yaptığım yemeklerde bende çok kaçırıyorum. eşim yemeği çok sever . onun yanında bende yanıyorum

[B]valla canım inşallah eksideyimdir 100gr da olsa eksi olsun :5::5:

çek fotoyu koy bakalım ayakkabıya :24::23::23::24:[/B]
en az eksi 100 bekliyorum kuzum senden :29:
tamam akşam ekmek yemem :))
yeme yarin tarti günü :18:yemekde ne yicen onuda söyle bakim :23:

ikiside aynisi olmus :9:beceremiyorum cepden :37:evde bir iki denediklerimi eklerim artik :27:

ilgin için teşekkür ederim canım.30 yaşındayım 1.65 boyum.7 yıılık evliyim sabah 8 akşam 5 çalışıyorum . akşam eve gittiğimde eşim için yaptığım yemeklerde bende çok kaçırıyorum. eşim yemeği çok sever . onun yanında bende yanıyorum

bende 32 yasindayim 1.61 boyundayim gecen hafta 72.6 idim yemek yemeyi seviyorum :17: zararli seyler yiyorum kilo yapan yiyecekler beni cezp ediyor dermissim :1:
ama beyaz ekmek yememeye calisiyorum artik makarna pilava dikkat ediyorum aslinda buraya hergün menünü paylasirsan hem kacamak yapmaya cekinirsin hem kizlarla takildigin yerde yardimci oluruz :29: tekrar aramiza hosgeldin :13:

bugün sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta (bebeğim için emziriyorum)
4 siyah zeytin
bir parça peynir
şekersiz 2 bardak çay
1 yeşil çay
türk kahvesi
öğleni büyük ihtimal meyveyle geçireceğim
akşama planım köfte patates fırına atacam 1 porsiyon ondan yerim 1 bardakda ayran içerim
spor olarak
20 mekik 15 dk bisiklet yaptım
akşamda eşim evdeyken 15-20 dk yürüyüş bandına çıkacağım
ayrıca şuana kadar 2 litre rahat su içtim yatana kadar 3 litreyi geçer yine

SELAM KIZLAR
Ben geldim. çok yoruldum. Biraz da grip olmuşum.
Menüm
Sabah:haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1 dilim cavdar ekmeği yeşil çay
Ara:Yeşil çay
Öğle:güveç, ayran,,1 dilim çavdar ekmeği
Ara:1 elma
Akşam: salata

Kızlar bu arada reğle oldum. Bu hafta tartıdan korkuyorum. Acayip iştahım acık. Canım sürekli kuruyemiş çekiyor arada çok kuruyemiş götürdüm. Millet tatlı ister bende kuruyemiş

bugün sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta (bebeğim için emziriyorum)
4 siyah zeytin
bir parça peynir
şekersiz 2 bardak çay
1 yeşil çay
türk kahvesi
öğleni büyük ihtimal meyveyle geçireceğim
akşama planım köfte patates fırına atacam 1 porsiyon ondan yerim 1 bardakda ayran içerim
spor olarak
20 mekik 15 dk bisiklet yaptım
akşamda eşim evdeyken 15-20 dk yürüyüş bandına çıkacağım
ayrıca şuana kadar 2 litre rahat su içtim yatana kadar 3 litreyi geçer yine

Güzel menü canım afiyet olsun.

slm kızlar :1:
sabah
kızarmış ekmek salata domates biber :)

ara
2 adet mandalina

öğle
pilav