- 11 Temmuz 2012
- 1.234
- 1.361
- 208
forum cok hızlı ılerlıyor kosuuyooruumm kosuyorummm yetısemııyoooruummm :)Eki Görüntüle 844633
Eki Görüntüle 844633
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel bisi yok suzimm hayatım genel olarak bi mutsuzluk var bu ara. kendi kendimi unuttum kocam beni unuttu arkadaslarımdan uzak kaldım Allahtan siz varsınız![]()
bende kocama gösterecekdim de birtürlü gösteremedimama o kocamdan bu günlerin hesabını alcam suzimm bi 15 kilo erip kendime geleyim o beni unutmayı görcekk![]()
yarin görüsürüz canim iyi eglencelerKızlar ben kızımı parka götürecğim. Bende o oyarken spor yaparım.
Yarın nöetciyim. Saat 14 önce eve gelemem.inşallah herkes en - 500 görür.
hoşcakalın![]()
borcin ne canim :44: yurtdisinda nerdesin canim bizimde tatil yarinSelamlar. Ne guzel kalabalik bugün burasi
Bende eve yeni geldim isten dunde giremedim malumunuz biraz aile sorunlarimizla ugrasiyoruz
Simdide menumu yazip cikicam..oglumun basketbol maci var sans dileyin
Dunki menum
Sabah
1 yumurta,1 dilim tam tahilli ekmek, 1 kk peynir, 1 tatli kasigi recel
Ögle + aksam (15:00/19:00arasi)
2 mercimek köftesi,3 yk karisik salata, 5 zeytinyagli sarma, avuc icinden kücük ve ince bir dilim börek
2 lt yakin su
Bugünki menum
Sabah
2 tam tahilli brocin ,3 balik kroket,1 dilim peynir,1 tk recel
Ögle
Yarim brocin,domates , salatalik, peynir,3 catal un helvasi
Aksam
Karisik Salata olucak ins
Ben yurtdisindayim ve yarin tatil günü haftasonu program yapabiliriz cekirdek ailemle ama sabah kilomu mutlaka bildiririm
insallahayyy yarın tartılma günü hepimizzz eksilerdee oluruzzz insss![]()
bende bendeforum cok hızlı ılerlıyor kosuuyooruumm kosuyorummm yetısemııyoooruummm :)Eki Görüntüle 844633 Eki Görüntüle 844633
adam beni kıskanmıo bile artıkk suzimm ya![]()
kızlarrr doluşmuşş burayaa yaşasınn![]()
hedefine bayıldım benimde kasımın sonuna kadarki hedefimm 65![]()
3 senelik![]()
nasıl yani 7 kilo mu vermeyi planlıyorsun 1 ayda şaşırdım
hedefine bayıldım benimde kasımın sonuna kadarki hedefimm 65![]()
evlendikten sonra mı kilo aldın(
bende 10 senelik evliyim,evlendiğimde 60 kiloydum,hamile kaldığımda 72, doğuma girdiğimde 95 :18::18::18::18:
şuan 72 kiloyum bi ara negüzel 65,9 kadar düşmüştüm
keske balli da olsaydin güzel bi samada olurdunkızlarrr doluşmuşş burayaa yaşasınn![]()
göstercezz suzimmm budefaa neye ugradıklarını sasırcaklarrr![]()
adam beni kıskanmıo bile artıkk suzimm ya![]()
ben görmeyeili buralar çok hareketlenmiş maşallah diyelimama yetişemiyorum ben oku oku başım döndü kaç sayfa ilerlediniz acaba 2 günde
ya ben öğle yemeğinde pilav yedim kendimi ispiyonlamaya geldim dövün beni yarın iyi bir şeyler olmazsa şimdiden söylüyorum
![]()
evlendilten sonra aldımm canım evlendigimde 55 dim ilk hamileligimden sonra 79 falan sonra verdim 65 oldum hoppp yine hamile kaldımm simdiide görüosun halimiii![]()
keske balli da olsaydin güzel bi samada olurdun
aynen canim yabende ama artik zayiflayip güzel güzel seyler almak istiyorum
bedene bakmadan
kendi özgüvenimiz gelsin geri
giyelim cicilerimizi sIkIr sIkIr gezelim
![]()
3 senede 2 çocuk maşallah :)) normal ama bozma moralini