70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamunaleykum:3:
kizlar hafta sonu alisveris misafir
felan derken gelemedim :31:
bugunde misafirim vardi kahvaltiya felan filan iste :34:
bu arada tlf aldim fena degil en azindan yazabiliyorum
msj larima felan bakiyorum ...her nekadar pc gibi olmasada iyi :34:
kizlar uzuunca bir surede sadece cepden girebilicwm :26:
onun icinde istedigim gibi gecmise gidemeye bilirim ,alinti yapamam ve bazi aeyleri
gozden kacirabilirim oyle biraey olursa kusu
ra bakmayin artik:31: idare etcez gariii :1:

En kisa zamanda pc ne kavusman dilegiyle

bence çok iyi bir menü tebrikler:32: bu arada sporun çok iyi ya çok çok beğendim 60 sporu bayada zor jillian birde üstüne mekik falanda yapmışsın tebrik ederim:16:

Tesekkürler bu gazla yarin sabah yine ilk is sporumu yapicam

En kisa zamanda pc ne kavusman dilegiyle

Tesekkürler bu gazla yarin sabah yine ilk is sporumu yapicam

selam kızlar, bende yarın başlıyorum spora :))) yupiii spor yapmayı seviyorum ruhuma ve bedenime iyi geliyor, pilatesi de şiddetle tavsiye ederim. Kardiyo gibi sıkıcı değil. Vereceğiz kiloları hep birlikte :) sonra kısa şortlarımı giymek istiyorum. Bolbol açıkhavada yürüyüş günde 45 dk. Hedefim 55 mayısa kadar. Hepimize kolaylıklar diliyorum bayanlar. Bu yağlarr gidecek !!!

geçmiş olsun canım :44:
bencede ama muhtamelen hipotansiyonu olabilir diye düşündüm ben çünkü limon tansiyon düşürüyo bu hastalarda birde çok içmiş olabilir ben yarım bardak yapıyorum bakalım:6: ya birde ben ok hasta olurdum o zamandan beri kışın limonlu su çok içerim sadece ekstra maydonoz var içinde bana şimdilik bir şey olmadı bakalım aslında kür mür değil ilk amacım zaten içiyorum normalde bunu da duydum sonuçta eksra maydonoz var içinde bakalım zaten böyle değişik hissedersem bir daha yapmam:6:

bende limonlu su içerim sabahları çok şükür de bişey olmadı dediğin gibi tansiyon düşüklüğü de olabilir ya :26:

Hoşbulduk :) ben alev 25 yaşındayım doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum yeni anneyim

memnun oldum Alev bende Kader 27 yaşındayım 1.63 boyundayım ve verecek bi 10 kilom var :52: doğum sonrası 64 kilo da olman bence çok iyi ben daha evli bile değilken o kilonun üstündeyim:9: Allah yardımcımız olsun :8::8::8:
Unutmadım kuzum. Çarşambaya kendimi hazırlıyorum. Baksana hafta sonu çoştum. anca bir detoks paklar beni balım.:16::16::16::16:

bende hafta sonu abiye alcam kendime o yüzden bu detoksa çok ihtiyacım var inşallah istediğimiz sonuçları alırız :52::52:

telefon bakmaya gittiğimde çalışan bana soruyor hangi
özellikler olsun nasil birşey istiyosunuz diye ben
ka dedim kaldim ay adama kadinlar kulübüne
rahat rahat girebileceğim.. dicektim :37::1:
kem küm ne diiceğimi şaştım
:37:

günaydın gençlikkk:3::3::3:
yeşilçayımı aldım elime aklıma siz geldiniz :52::52:
nasılsınız bakalımm:54:

telefon bakmaya gittiğimde çalışan bana soruyor hangi
özellikler olsun nasil birşey istiyosunuz diye ben
ka dedim kaldim ay adama kadinlar kulübüne
rahat rahat girebileceğim.. dicektim :37::1:
kem küm ne diiceğimi şaştım
:37:
:52::52: cansın ya iyi geldi sabah sabah sesli güldüm millet noldu diyo gel de açıkla :52:
günaydın gençlikkk:3::3::3:
yeşilçayımı aldım elime aklıma siz geldiniz :52::52:
nasılsınız bakalımm:54:

:1::1: yeşil çay dedin mi akla bizden başka kim gelebilirki :1::1: sana da günaydınn :3::3:

Back
X