70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Güne başlarken
1 yumurta

SABAH
birazcık patates salatası ( geç kalıyordum bısı koyamadım evden menüde bu vardı )
1 dilim ekmek
ayran

ÖĞLE (dısardaydım)
1 mandalina
türk kahvesi

AKŞAM
2 Dilim ekmek
3 zeytin
yarım k.k. peynir
4-5 kaşık yogurtlu çorba

veee canım tartım regl oldugu halde benı sevındırdı ( azcık tartıldım da :/ )

meraba ben de aranıza katılmak,sağlıklı kilo vermek istiyorum. 1.62boyunda 74kiloyum bide bu menüler,haftalık diyet yarışmaları hakkında yardım istiyorum ..teşekkürler :)

meraba ben de aranıza katılmak,sağlıklı kilo vermek istiyorum. 1.62boyunda 74kiloyum bide bu menüler,haftalık diyet yarışmaları hakkında yardım istiyorum ..teşekkürler :)

Hoşgeldiiinnnn :)) kendine bir kilo çizelgesi yapmak ve onu profılıne kaydetmekle baslayabılırsın. burdan yardım alabılırsın :

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

daha sonra günlük menülerini paylaşıyorsuuunnn... hemde hergün hemde kaçamaklarınla birlikteee :)

ve her cuma tartı günümüz kilo bildirimi yapıyoruz ve bır lıste olusturuluyor birinciye alkış var :D

GİTSİN KİLOLAR :)

kızlar bende bir şey sorayım bari çizelgeyle ilgili. şimdi bu kaydettıgımız çizelge uzerınden de degısıklık yapılıyormus galıba o nasıl yapılıyor ben her seferınde yenıden dolduruyorum :/ bana da onu ögretin bakalım ... sarı kafalardan vazgectım barı bu olsun :D

kızlar bende bir şey sorayım bari çizelgeyle ilgili. şimdi bu kaydettıgımız çizelge uzerınden de degısıklık yapılıyormus galıba o nasıl yapılıyor ben her seferınde yenıden dolduruyorum :/ bana da onu ögretin bakalım ... sarı kafalardan vazgectım barı bu olsun :D
Saniyorum kaydedersen o degisikligi yapabiliyosun

kuzummm 2 saat arayla bi kase içicen amaaa aç kalarak olmaaazz :4::4:
dün öyle oldu kuzum ya :17:
gribim gecmiyor bır turlu :2: sindirim,m cok zayıf alerjım var galıba :2:
gecmis olsun canim :26: kivi yesen ondan cok c vitamini varmis :26:

o gelmeden yaptım kekimi ama pişmedi birtürlü
uzunda oturmayınca kaldı öyle fırında :26:

giderken dilim pastalardan aldım yanınada tuzlu kek yapayım dedim kabak havuç ıspanak ve patatesli
ama pişmedi birtürlü yazık oldu yetişmedi

niye fena değil suzim bana iyi gibi gelmişti :26:

mezitli güzel bence bizde mersin merkezi istiyorduk eğer olsaydı mezitliydi planımız
yenişehirde güzel sanırım zaten ikiside girişte diye biliyorum
istanbul gibi büyük olmadığı için atıyorum foruma alışveriş merkezine gitmek istesen çok sürmez biz ayda bir falan gideriz mersine ki 1,5 saat uzaklıktayız
en güzel yanı deniz var çok güzel bir sahil şeridi var
yeterli bence

ablacım 8 gün fazlaymış yaa üzüldüm
erkek arkadaşı var sanırım
babasıyla arası nasıl yada senin aran nasıl eşinle
tabiki evde sorunlar olabilir
ama bir çocuk ailesine çok değer veriyorsa onu üzmemek için hatadan geri durur
genelde problemli çocuklar problemli ailelerden çıkıyor
senin yapacağın kızınla vakit geçirmek
yoksa sen kızdıkça o inadına yapacaktır

mikrodalga kekim güzelde küçük borcamım kırıldı büyüğüde sığmıyor içine yoksa o çok kısa sürede pişiyordu

inanırmısın krize giriyorum sanki
yani onu içmesem kendime gelemiyorum
sigara bağımlılığı gibi sıkıntı oluyor içime
türk kahveside kesmiyor onu
kaloriside çok değil diye biliyorum 70 kalori sanırım
niye öyle dedim minem :44: bulgur pilavi nohut ve üzüm görmüsdüm aksam ondan herhalde :26:
Menüm

Sabah
2 yumurta,1 kk peynir,2 knäckerbrot(kitir siyah ekmek) yogurt...(hepsini minik dograyip yogurtluyorum uzerinede pul biber...diyet gunlerinde cok doyurucu..bugun yogundum sabah yedim o yogunluguma ragmen aksami rahat ettim)

Ara 1 sade kahve, 1 incir, 2 ceviz

Ara 1 mandalina, 7-8 üzüm, yarim elma

Aksam
Tonbalikli salata( evde menüde manti vardi kalorisini duyunca salata yaptim kendime)
1 avuc leblebi

Spor
Jilian 1. level 3. gün
20 dk dove men care kalca besen ve karin programi

Knäckerbrot kitir ekmek dedigim bu..etimek gibi degil..turkiyede ne deniyor? Ona göre yazayim:)
Eki Görüntüle 852227
iyi menün affiyet olsun canim :34:knäckebrot bizim burda da var :37:
ekmek benide dusunduruor ama onsuz yapamıyorum en sevdıgım seyden bıle zevk alamıyorum onsuz :/ tatırm gıbı oda sabah aksam beraberız :P
bende ya salatayi bile ekmege koyup yiyesim var :5:
instagram kullanmıyorum ama bu hesabı tskıp edebılmek ıcın hesap acıcam sımdı :o ŞARŞKINIM :O bizde mi bi problem var acabaaa yaaa (bu arada delı gıbı sarı kafalar yapoasım var cok kıskanıyorum sızıııı :( cıkmıyo benım sayfamda bısıler eksık galıba :/ )
canim secenekleri düzenleye git profilinde sonra tee asagida cesitli secenekler var orda basit editör tikliysa onu cikart yani standart editör toolbar kismina tikla dene bakim olacakmi :40:
Bu arada ben ceyrek pomelo yedimm
pomela iyi canim hem doyuruyor hemide az kalorili bildigim kadari ile :27:
bugün menü yazamıyorum malesef
kötü durumdayım :ssz:
:18:
Ne yapsakki cumayada az kaldi:97::97:
napalim :18:
Güne başlarken
1 yumurta

SABAH
birazcık patates salatası ( geç kalıyordum bısı koyamadım evden menüde bu vardı )
1 dilim ekmek
ayran

ÖĞLE (dısardaydım)
1 mandalina
türk kahvesi

AKŞAM
2 Dilim ekmek
3 zeytin
yarım k.k. peynir
4-5 kaşık yogurtlu çorba

veee canım tartım regl oldugu halde benı sevındırdı ( azcık tartıldım da :/ )
ne gördün tartida :23:
hosgeldin canim :3:
onu bende bilmiyom bak hem yeniden yapiyorum :ssz:

Dün gece menümü yazdiktan sonra birde minik bi cikolata yedim
Herkes yiyordu bende acil durumlar icin aldigim bitter cikolatalardan aldim 1 tane
$image.webp

Ama simdi baktimnir parcasinda 220 kcl varmis :84::84::84:
Nasil olur yaaa ama bitterin gercek cikolatanin yagi faydali deme:59:

dün öyle oldu kuzum ya :17:

gecmis olsun canim :26: kivi yesen ondan cok c vitamini varmis :26:

niye öyle dedim minem :44: bulgur pilavi nohut ve üzüm görmüsdüm aksam ondan herhalde :26:

iyi menün affiyet olsun canim :34:knäckebrot bizim burda da var :37:

bende ya salatayi bile ekmege koyup yiyesim var :5:

canim secenekleri düzenleye git profilinde sonra tee asagida cesitli secenekler var orda basit editör tikliysa onu cikart yani standart editör toolbar kismina tikla dene bakim olacakmi :40:

pomela iyi canim hem doyuruyor hemide az kalorili bildigim kadari ile :27:

:18:

napalim :18:

ne gördün tartida :23:

hosgeldin canim :3:

onu bende bilmiyom bak hem yeniden yapiyorum :ssz:
Adi ne? Öyle yazmak istiyorum:) bu arada günaydin:16:

günaydıın fit hatunlar :16::16::16:
yarın tartı günü diye dün kendime yeni bi tartı aldım annemden gazel yedim evdeki tartı neyine yetmiyor kendine çeyiz al bunlara para harcıyacağınaa diye :1::1: yanlış tartıyo anne dedim ama aynı çıktı :1::1::1:

bugünlük menüm belli o yüzden yazayım şimdidenn ;
sabah 9 da;
4 zeytin
2 dilim buğday ekmeği
1 yumurta
domates salatalık maydanoz
1 kk peynir
1 kupa şekersiz çay
weeee;
saat 11 itibariyle 2 saat arayla hazırlamış olduğum ayran çorbasını 1 er kase olmak üzere ve 2 litre suyumu içicem kızlaaar inşallah düşüp bayılmam :9::9:

Back
X