Ayyy instagramda verilen linkede baktimdaaa nasil bir degisim
Kiz meger ne guzelmis:))) zayiflayinca nasil guzellesmis yuzu
Kimini de cirkin olur benim gibi
Benim yuzum zayif kilo vereyim yuzum cöküyor..ama yuzum cökmesin diyede tombik tombik dolasamam ki ama dimi
Bende senin gibiyim azicik rejim yapsam hemen yuzumden veriyorum hic sevmiyorum basla yerlerden gitseya.
meraba ben de aranıza katılmak,sağlıklı kilo vermek istiyorum. 1.62boyunda 74kiloyum bide bu menüler,haftalık diyet yarışmaları hakkında yardım istiyorum ..teşekkürler :)
hosgeldin canim
kızlar bende bir şey sorayım bari çizelgeyle ilgili. şimdi bu kaydettıgımız çizelge uzerınden de degısıklık yapılıyormus galıba o nasıl yapılıyor ben her seferınde yenıden dolduruyorum :/ bana da onu ögretin bakalım ... sarı kafalardan vazgectım barı bu olsun![]()
valla guzelim bende bilmiyorum gerci sadece 2 hafta oldu siteye uye olali ama bende hep tekrardan yapiyorum.
günaydııınnnn canım ben bugün başlıyorum bakalım nasıl olcak sen de yaptın mıı?![]()
kizlar hadi siz yapin bana soyleyin nasil gecti dayanabildinizmi? bende anca hafta sonu yaparim herhalde hafta ici calisiyorum 2 saat te bi icecemki

günaydıın fit hatunlar
yarın tartı günü diye dün kendime yeni bi tartı aldım annemden gazel yedim evdeki tartı neyine yetmiyor kendine çeyiz al bunlara para harcıyacağınaa diyeyanlış tartıyo anne dedim ama aynı çıktı
bugünlük menüm belli o yüzden yazayım şimdidenn ;
sabah 9 da;
4 zeytin
2 dilim buğday ekmeği
1 yumurta
domates salatalık maydanoz
1 kk peynir
1 kupa şekersiz çay
weeee;
saat 11 itibariyle 2 saat arayla hazırlamış olduğum ayran çorbasını 1 er kase olmak üzere ve 2 litre suyumu içicem kızlaaar inşallah düşüp bayılmam![]()
ins bisey olmaz canim sonuclari mutlaka yaz burayaki bende yapmayi duusnuyorum hafta sonu
bende bugunku menumu yazayim
Sabah : 1 yumurta + maydanoz + salatalik
ara : kafeinsiz kahve + 10 tane findik
oglen : 4 yemek kasigi bulgur pilavi + 4 yk taze fasulye yemegi + yogurt
ara : kafeinsiz kahve + findik ( meyva getirmeyi unutmusum )
aksam : salata + 4 yk fasulye yemegi + yogurt