70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyy instagramda verilen linkede baktimdaaa nasil bir degisim
Kiz meger ne guzelmis:))) zayiflayinca nasil guzellesmis yuzu
Kimini de cirkin olur benim gibi
Benim yuzum zayif kilo vereyim yuzum cöküyor..ama yuzum cökmesin diyede tombik tombik dolasamam ki ama dimi

Bende senin gibiyim azicik rejim yapsam hemen yuzumden veriyorum hic sevmiyorum basla yerlerden gitseya.

meraba ben de aranıza katılmak,sağlıklı kilo vermek istiyorum. 1.62boyunda 74kiloyum bide bu menüler,haftalık diyet yarışmaları hakkında yardım istiyorum ..teşekkürler :)

hosgeldin canim

kızlar bende bir şey sorayım bari çizelgeyle ilgili. şimdi bu kaydettıgımız çizelge uzerınden de degısıklık yapılıyormus galıba o nasıl yapılıyor ben her seferınde yenıden dolduruyorum :/ bana da onu ögretin bakalım ... sarı kafalardan vazgectım barı bu olsun :D

valla guzelim bende bilmiyorum gerci sadece 2 hafta oldu siteye uye olali ama bende hep tekrardan yapiyorum.

günaydııınnnn canım ben bugün başlıyorum bakalım nasıl olcak sen de yaptın mıı?:3::3:

kizlar hadi siz yapin bana soyleyin nasil gecti dayanabildinizmi? bende anca hafta sonu yaparim herhalde hafta ici calisiyorum 2 saat te bi icecemki :ssz:

günaydıın fit hatunlar :16::16::16:
yarın tartı günü diye dün kendime yeni bi tartı aldım annemden gazel yedim evdeki tartı neyine yetmiyor kendine çeyiz al bunlara para harcıyacağınaa diye :1::1: yanlış tartıyo anne dedim ama aynı çıktı :1::1::1:

bugünlük menüm belli o yüzden yazayım şimdidenn ;
sabah 9 da;
4 zeytin
2 dilim buğday ekmeği
1 yumurta
domates salatalık maydanoz
1 kk peynir
1 kupa şekersiz çay
weeee;
saat 11 itibariyle 2 saat arayla hazırlamış olduğum ayran çorbasını 1 er kase olmak üzere ve 2 litre suyumu içicem kızlaaar inşallah düşüp bayılmam :9::9:

ins bisey olmaz canim sonuclari mutlaka yaz burayaki bende yapmayi duusnuyorum hafta sonu

bende bugunku menumu yazayim
Sabah : 1 yumurta + maydanoz + salatalik
ara : kafeinsiz kahve + 10 tane findik
oglen : 4 yemek kasigi bulgur pilavi + 4 yk taze fasulye yemegi + yogurt
ara : kafeinsiz kahve + findik ( meyva getirmeyi unutmusum )
aksam : salata + 4 yk fasulye yemegi + yogurt

kocisim yarin gidiyo demistim ya kizlar bakin simdi:1:
karanfil dogal enerji kaynagiymis
belki duymussunuzdur:34:
tabi bende dogal salak :37:
neyse sabah kocusin cayinin icine dolsurdum karanfili
:6: koydum onune
bu nee :53: dedi
ic kocacim :54: dogal enerji kaynagi cok enerji
veriyor :6: dedim
kocamin cevabi
ne yapayim ben enerjiyi orda duvarlarami tirmanayim :57:
ay ben orasini hic duaunmemistim :26:kocacim dedim
ay simdi size bi sorum olucak almanyada nerden
şap bulabilirim :60::60::60::60::60:
:9::9::9::9::9: Allah iyiliğini versin adın mı cevabınıı :9::9::9::9:
günaydin buse:3: bugün dikkat edersen yarin etki etmez sanirim dünkü kacamaklarin :34:

cikolatayla zaten aram yok kuzum yemesemde olur aramam :23:
ama kuzu ac kalmiycagiz ki her 2 saatde 1 tas corba icinde nohut var bizi tok tutar diye düsünüyorum :23: acaba :44: tutarmi ki :26::52:
ilk kasemi içtim biraz önce evet tok tutuyo da sonuçta sulu ya insan katı bişey arıyor :8::8: faydasını görürüz inşallah ben bu akşam evde yokum o yüzden ctesi sabah bidirim yapcam inşallah cuma akşamından hazırlanmaz liste :26:
Ben daha önce böyle birsey yapmistim tok tutuyor baya ama sonucu hatirlamiyorum
Ya öyle olmali diye hic bakmadim aksam..ama arkasinda 1 tanesinde 220 yaziyo acaba paketimi kast ediyor dedim ..paketde de 5 tane parca var yaziyo..o zaman bir parcasi 220 yazinca oyle anladim bilmiyorum..o kadar olamaz diymi
Türkcesi aslinda kitir ekmek gibi..ama kitir ekmek diyince kizarmis ekmek etimek galeta fln geliyo insanin aklina .. Sadece wasa diyim ben o zaman:)
Hahaha endiselenme ucaktan ineseye kadar kalmaz bir karanfilin enerjisi :))
o kadar olmaz tabi canımm ama biraz daha bahsedersek çekmecemdeki bitteri yiyecek duruma gelcem :9::9:
Tünaydın kızlarrr,
Sabah gelemedim elektriklerimiz yoktu, doğalgaz döşeniyor da. Nasılsınız inşallah, epey yoğunlaştı topik, yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum.
Kaçamaksız bir gün dilioyorum, ben dün akşam maalesef dayanamadım kek yapmıştım, kalıplarda topkek şeklinde, 1 tane ondan yedim:17::17::17:
Ama sabahaları artık yürüyüş yapıyorum, tek tesellim bu, kızla okula giderken, 20 dakika gidiş, 20 dakika da dönüş, inşallah faydasını görürüm, boğazımı da tutabilirsem tabiii.

tünaydınnn fadime kuzu topiğimiz şenlendi çok şükür :52: tatlıarımızı gündüze saklamıyor muyduk canım akşamarı yeicektik hani söz vermiştik :30: yürüyüş işi güzel olmuş bırakma sakın :34::32:

Bende senin gibiyim azicik rejim yapsam hemen yuzumden veriyorum hic sevmiyorum basla yerlerden gitseya.
hosgeldin canim
valla guzelim bende bilmiyorum gerci sadece 2 hafta oldu siteye uye olali ama bende hep tekrardan yapiyorum.
kizlar hadi siz yapin bana soyleyin nasil gecti dayanabildinizmi? bende anca hafta sonu yaparim herhalde hafta ici calisiyorum 2 saat te bi icecemki :ssz:
ins bisey olmaz canim sonuclari mutlaka yaz burayaki bende yapmayi duusnuyorum hafta sonu

başka yerlerden gitmiyo maalesef tombik suratımı seviyorum ama zayıflayınca iskelet gibi yüz oluyo göbek aynı göbek :52::52:

inşallah faydalı olur da en azından -1 le dönsem süper olur valla olursa ayda bir yaparım ben bu detoksu diğer kızların bugün son benim yarın belli oluyor cyesi sabah bildirmimle gelcem karşınıza :52::52:

heeee ben niye öyle anladım acaba
keşke bende çizelgemdeki kilomda olsaydım
neyse sen çabuk veriyorsun canım sadece içindeki öküzü kovman lazım
becerebilirsen tabiii :1:

valla oturdu kalkmıyo benim öküz napsam bilemedim :31:
regli gelecek ondan herhalde bu tatlı istekleri
akşam da bi yere oturmaya gitcez artık yarına ne kadar artı gelirim bilinmez :26:

günaydın kızlarrr,
maşallah ne kaynatmışsınız, oku oku bitiremedim. Yeni gelenler ve eskiler hoşgeldiniz tekrardan. Ben de bu aralar canım sıkılıyor, büyük kızımdan dolayı, onun için de buraya da gelesim ve yazasım gelmedi. Umarım herkes için güzel ve diyetlik bir hafta olur ve herkes tartıda eksi görür.

Allah yardımcın olsun ablacım.. büyüme çağında olur böyle şeyler inşallah atlatırsınız :16:

bende de tam tersi bebegim ya alt ince üst berbat :37: bacaklarim totom yok gögüs karnim vs oralara toplanmis fazlaliklarim bende armutun tersi mi oluyom :30:

iyi olmus tatlim onlardan ayrilman hem kafanda rahat olur :38: haklisin betülüm hareket sart olmayinca daha da dikkat etmemiz gerekiyor :31: bi sendemi var saniyon öküzün aglasi bende :1:

biz elma oluyoruz suzim üstte var altta yok :9:

evet hareketsiz olunca daha az yemek lazım ama işte bende de tam tersi boş olunca yemeğe sarıyorum :31:
şişko gelin olcam çok korkuyorum :31:

kocamin cevabi

çatlak yaa :9::9::9:
noldu kuzum hayırdır nörolojide ne işin var??
sen iste ben senin ayağına geleyim :23::23:
hem kociş de gidiyomuş :23:

dün öyle oldu kuzum ya :17:

gecmis olsun canim :26: kivi yesen ondan cok c vitamini varmis :26:

niye öyle dedim minem :44: bulgur pilavi nohut ve üzüm görmüsdüm aksam ondan herhalde :26:

iyi menün affiyet olsun canim :34:knäckebrot bizim burda da var :37:

bende ya salatayi bile ekmege koyup yiyesim var :5:

canim secenekleri düzenleye git profilinde sonra tee asagida cesitli secenekler var orda basit editör tikliysa onu cikart yani standart editör toolbar kismina tikla dene bakim olacakmi :40:

pomela iyi canim hem doyuruyor hemide az kalorili bildigim kadari ile :27:

:18:

napalim :18:

ne gördün tartida :23:

hosgeldin canim :3:

onu bende bilmiyom bak hem yeniden yapiyorum :ssz:

pomela da nedir :O tartıda ne gördüğümü sölimmi şimmdii perşembe perşembee çok ayıp :)) sizide durtmus gıbı olurum o zamn :D yarına heyecanı kalmaz :D yarın yazıcam umarım daha da gider :)))

Son düzenleme:
kocamin cevabi

Alemsin balkaymak :)) :))

hosgeldin canim

menün güzel canim affiyet olsun :56:
:9::9::9::9::9: Allah iyiliğini versin adın mı cevabınıı :9::9::9::9:

ilk kasemi içtim biraz önce evet tok tutuyo da sonuçta sulu ya insan katı bişey arıyor :8::8: faydasını görürüz inşallah ben bu akşam evde yokum o yüzden ctesi sabah bidirim yapcam inşallah cuma akşamından hazırlanmaz liste :26:
o kadar olmaz tabi canımm ama biraz daha bahsedersek çekmecemdeki bitteri yiyecek duruma gelcem :9::9:

tünaydınnn fadime kuzu topiğimiz şenlendi çok şükür :52: tatlıarımızı gündüze saklamıyor muyduk canım akşamarı yeicektik hani söz vermiştik :30: yürüyüş işi güzel olmuş bırakma sakın :34::32:

insallah faydasini görürüz tatlim :29:bende simdi bi kaseye doldurdum yavas yavas yutuyorum :1:
zeynep gelmiyor bu arada dersleri cok yogun herhalde gecen haftada yapacakmi yapmiycakmi bilemedim söyleriz cumartesi olurmu diye de ama denk gelmiyoruz iste :26:

meraba ben de aranıza katılmak,sağlıklı kilo vermek istiyorum. 1.62boyunda 74kiloyum bide bu menüler,haftalık diyet yarışmaları hakkında yardım istiyorum ..teşekkürler :)

Merhaba canım dobiçler klubüne :80:
Senin de boyuna göre şöyle bi 10-15 kilo vermen gerekiyor , tam yerine geldin.
Önce bir çizelge yap hepimizde var, cuma günleri tartılma günümüz, lütfen o günler dışında tartılma bu çok önemli.
Günlük yediklerini bizim gibi menü şeklinde yaz canım.
Buraya zaman ayırmazsan ayak uyduramazsın ama düzenli geldikçe alışacaksın biz burada çok kolay ve eğlenceli şekilde kilo veriyoruz :21:

kızlar bende bir şey sorayım bari çizelgeyle ilgili. şimdi bu kaydettıgımız çizelge uzerınden de degısıklık yapılıyormus galıba o nasıl yapılıyor ben her seferınde yenıden dolduruyorum :/ bana da onu ögretin bakalım ... sarı kafalardan vazgectım barı bu olsun :D

Bizde baştan yapıyoruz tembel dobiç :51:

------------------------------------------------------

Kızlar bugün bir müşterimden aylardır alamadığım paramı alacağım eğer bugünde vermezse karının saçını başını yolmayı planlıyorum, nasıl plan ?
:51:

hosgeldin canim

Menü süper:46:

nasıl kaydedebılırım ? :(

Ya uyelik alabilirsin yada sayfayi pcne kaydedip tikladiginda sadece kilonu degisstirebilirsin;)

pomela da nedir :O tartıda ne gördüğümü sölimmi şimmdii perşembe perşembee çok ayıp :)) sizide durtmus gıbı olurum o zamn :D yarına heyecanı kalmaz :D yarın yazıcam umarım daha da gider :)))

Pomelo turuncgillerden bi meyve biraz büyük ..ama cok tatli ben cok seviyorum..rahatlatiyor beni
Söyle bisii $image.webp

valla oturdu kalkmıyo benim öküz napsam bilemedim :31:
regli gelecek ondan herhalde bu tatlı istekleri
akşam da bi yere oturmaya gitcez artık yarına ne kadar artı gelirim bilinmez :26:

Allah yardımcın olsun ablacım.. büyüme çağında olur böyle şeyler inşallah atlatırsınız :16:

biz elma oluyoruz suzim üstte var altta yok :9:

evet hareketsiz olunca daha az yemek lazım ama işte bende de tam tersi boş olunca yemeğe sarıyorum :31:
şişko gelin olcam çok korkuyorum :31:

çatlak yaa :9::9::9:
noldu kuzum hayırdır nörolojide ne işin var??
sen iste ben senin ayağına geleyim :23::23:
hem kociş de gidiyomuş :23:
ben elmayimda sende elma ne arasin :37: kuzu iyisin sen ama kilo almamaya bak salma kendini betüsüm :16:
kugu gibi gelin olacaksin tatlim sen :12:
pomelayi bosverde simdi :1: portakalin iki kati büyüklügünde mi meyve kiz :86:benim yazimi görmedin tatlim herhalde :52: smile lileri nasil getirecegini yazmisdim denedinmi :26:

günaydın kızlar :42::42::42:

ayran detoksu nasıl gidiyor

Kim ayran detoksu yapıyor la bende mi yapsam :53::53::53:

Kız yerim seni yeer yeeer :52::52::52:

Dün gece menümü yazdiktan sonra birde minik bi cikolata yedim
Herkes yiyordu bende acil durumlar icin aldigim bitter cikolatalardan aldim 1 tane
Eki Görüntüle 852685

Ama simdi baktimnir parcasinda 220 kcl varmis :84::84::84:
Nasil olur yaaa ama bitterin gercek cikolatanin yagi faydali deme:59:

Yavru kuş bir parça bitterden birşey olmaz o kadar abartma canım benim :9::9:

Ama tatlı her zaman risk, çünkü tekrar isteyebiliyorsun ve iştah açabiliyor dikkat et :23:

Ama tatlı her zaman risk, çünkü tekrar isteyebiliyorsun ve iştah açabiliyor dikkat et :23:
ye beni yavrummm :9: belki bi kac grammda ordan veririm :86::16::16::16::16:

Güne başlarken
1 yumurta

sabah
2 dilim ekmek
1 k.k.peynir
domates
bol dereotu ve maydanoz

ara
2 kuru kaysı
2 küçük mandalin

Öğlen yiyemeyecegım galıba....
atlı spor klubune gidip bilgi alıcam birazda at binim dedim :))

ama aksamı erken yerim 4-5 gibi aksam fasulye diblesi yerim:) (karadeniz usulu)

menün güzel canim affiyet olsun :56:

insallah faydasini görürüz tatlim :29:bende simdi bi kaseye doldurdum yavas yavas yutuyorum :1:
zeynep gelmiyor bu arada dersleri cok yogun herhalde gecen haftada yapacakmi yapmiycakmi bilemedim söyleriz cumartesi olurmu diye de ama denk gelmiyoruz iste :26:
inşallah ctesi yapar çünkü tartı yok gideceğim evde öğlen yada akşam tartılmak istemiyorum çünkü aynı saatlerde ve wcye gittikten sonra tartılıyorum :30::30:

aaa en yapmıyon muu nerdeyse herkes yapıyor demekki bizi boşluyosun:20::20: yoksa 1 haftadır konuşuyoruz yaa bakalım faydası var mı yok mu yarın belli olacak :8::8:

inşallah ctesi yapar çünkü tartı yok gideceğim evde öğlen yada akşam tartılmak istemiyorum çünkü aynı saatlerde ve wcye gittikten sonra tartılıyorum :30::30:

aaa en yapmıyon muu nerdeyse herkes yapıyor demekki bizi boşluyosun:20::20: yoksa 1 haftadır konuşuyoruz yaa bakalım faydası var mı yok mu yarın belli olacak :8::8:

söyleriz kuzu :38: aciktim :44:kacta yemisdim tabagimi :26:bidaha yesem simdi :44:

Back
X