70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

söyleriz kuzu :38: aciktim :44:kacta yemisdim tabagimi :26:bidaha yesem simdi :44:

kuzum 2 saat olduysa iç bi kase daha :9: ben ikinciyi içtim 10 dkka önce 1 litrede su içtim bakalım akşama kadar nasıl olcak :32:
çaycımız da gitmiş yemekhaneden bana puding getirmiş yemek yemedin bunu ye bari diye :53::52::52::52: yemem onu ben dedim o bana yasak hemde şok diyetine girmişken yapılır mı bana bu hiç :31:

kuzum 2 saat olduysa iç bi kase daha :9: ben ikinciyi içtim 10 dkka önce 1 litrede su içtim bakalım akşama kadar nasıl olcak :32:
çaycımız da gitmiş yemekhaneden bana puding getirmiş yemek yemedin bunu ye bari diye :53::52::52::52: yemem onu ben dedim o bana yasak hemde şok diyetine girmişken yapılır mı bana bu hiç :31:

yazik ya :9:ac kaldin diye üzülmüs :9:10 gibiydin simdi yine yedim ama sistim 3 e dogru bidaha sonrada eve gelince bidaha yerim cok sevioyrum yogurt corbasini da fazlami kati olmus ne sulu degil benimki okadar birde soguk iciyorum sicak yemek yemek yazak masada isitamiyorum da :ssz:

yazik ya :9:ac kaldin diye üzülmüs :9:10 gibiydin simdi yine yedim ama sistim 3 e dogru bidaha sonrada eve gelince bidaha yerim cok sevioyrum yogurt corbasini da fazlami kati olmus ne sulu degil benimki okadar birde soguk iciyorum sicak yemek yemek yazak masada isitamiyorum da :ssz:

bende soğuk içiyorum tatlım ısıtılsa bu kadar lezzetli olmaz bence :1::1::1: benimki sulu canım acaba iç malzemesini çok mu koydun :27::27:

Kızlar kullanıp memnun olduğunuz tartı markalarını söylermisiniz , bugün tartı alıcam kendime en son aldığım arzum marka tartım çalışmıyor :((

:20::20::20: bugün tartılmak yasak kuzuu yarın bildir bize :27: bu arada çizelgende bi hata var tatlım :6:

yasak ama ne yapım geçen cuma tartılamamıştım merakediyordum tatılı verdim :)
annemide tartım o kilo almışş :1::1: bide deemez mi senin tartıda yanlışlık var diye :1::1::1:
ya bu arada evet nasıl ayarlıcam anlamıyorum ben bunu bi sürrü İngilizce cart curt şey var yardımcı olur musun tatlım bana ya :14::14::14:

SELEM KIZLAR
Ben geldim. çok fena grip olmuşum. boğazım başım fena. bu arada ayran detoksuna devam. Yanlız şu suda eriyen sağuk algınlığı ilacından içiyom. İnşallah detoksu olusuz etkilemez
Menüm:sabah:haşlanmış yumurta,domates,salatalık,zeytin ,1 dilim cavdar ekmeği,yeşil çay
Ara: detoks çorbası
öğle:detoks çorbası
Akşam:detoks çorbası
2 lite su ve fincan yeşil çay içtim. 1 fincanda suda eriyen ilaçtan içtim.
Spor: yok

SELEM KIZLAR
Ben geldim. çok fena grip olmuşum. boğazım başım fena. bu arada ayran detoksuna devam. Yanlız şu suda eriyen sağuk algınlığı ilacından içiyom. İnşallah detoksu olusuz etkilemez
Menüm:sabah:haşlanmış yumurta,domates,salatalık,zeytin ,1 dilim cavdar ekmeği,yeşil çay
öğle:detoks çorbası
Akşam:detoks çorbası
2 lite su ve fincan yeşil çay içtim. 1 fincanda suda eriyen ilaçtan içtim.
Spor: yok

geçmiş olsun tatlım umarım en yakın zamanda iyileşirsinnnn :40: ve bu arada azmin kutlarım :42::42::46::46::46::46::46::46:

ye beni yavrummm :9: belki bi kac grammda ordan veririm :86::16::16::16::16:

Ayyy suzi yağlarından mı vercen bana aşk olsun :53::53::53:
Kız sen kaç kalorisin ki yesek acep :52::52: neyse haşlarım seni olmadı :9:
Suzi haşlama, fırında suzi , suzi oturtma ,ızgarada suzi :9::9::9:

aaa en yapmıyon muu nerdeyse herkes yapıyor demekki bizi boşluyosun:20::20: yoksa 1 haftadır konuşuyoruz yaa bakalım faydası var mı yok mu yarın belli olacak :8::8:

Niye yapıyonuz ki :53:
Normal diyetiniz bitti detoksunuz eksik :52::52:

İKİ KİLO VERMİŞİM YA ÇOK MUTLUYUM :52::52:
bugün aldığım yeni tartım bana uğur getirdi sanırım :)

:118::118::118::118::118::118:

Kız godik sadece cumaları tartılıyoz oyun bozanlık yapma :51:

Son düzenleme:
listem :)

SABAH: 1bardak süt, 4 kaşık k fleks
ara
1 mandalina

ÖĞLE: tost <mecburiyetten çok acıkmıştım > :(

İKİNDİ: 1 bardak süt,, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

Benim bugun çok karışık oldu ya :8:

Sabah:
Yumurta kırdım (yağsız)
1 dlm tam buğday ekmek
peynir - zeytin

Ara:
Çay (şekersiz)
Kuru Kayısı ( 2 adet)

Öğlen:
1 domates- 1 patlican dolması ( küçük)
1 kase yoğurt çorbası
2 kaşıkçık makarna (arkadaşın tabağından) :33:
yoğurt

Ara: yok

Akşam:
Salata

patlamaya hazır bomba gibiyim şiştim yahu :53:

Format MM/DD/YYYY özellikle bu tarih şeyi ne kiloyu verebilcem tarih mi yoksa başlangıcım mı diyete Select DateWhat is this for?
Waist Measurements
Waist Units: EnglishMetric/S.I.Waist Not Displayed
Your target waist: in
Your starting waist: in
Your current waist: in
Body Mass Index (BMI) - Optional What is this?
Height Units: EnglishMetric/S.I.BMI Not Displayed
Your Height:

ya bu kilo çizergesindeki sorular ne ya

Son düzenleme:
Back
X