- 24 Temmuz 2013
- 4.227
- 1.813
- 123
söyleriz kuzuaciktim :44:kacta yemisdim tabagimi :26:bidaha yesem simdi :44:
kuzum 2 saat olduysa iç bi kase daha

çaycımız da gitmiş yemekhaneden bana puding getirmiş yemek yemedin bunu ye bari diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söyleriz kuzuaciktim :44:kacta yemisdim tabagimi :26:bidaha yesem simdi :44:
kuzum 2 saat olduysa iç bi kase dahaben ikinciyi içtim 10 dkka önce 1 litrede su içtim bakalım akşama kadar nasıl olcak
çaycımız da gitmiş yemekhaneden bana puding getirmiş yemek yemedin bunu ye bari diyeyemem onu ben dedim o bana yasak hemde şok diyetine girmişken yapılır mı bana bu hiç
![]()
yazik yaac kaldin diye üzülmüs
10 gibiydin simdi yine yedim ama sistim 3 e dogru bidaha sonrada eve gelince bidaha yerim cok sevioyrum yogurt corbasini da fazlami kati olmus ne sulu degil benimki okadar birde soguk iciyorum sicak yemek yemek yazak masada isitamiyorum da
![]()
bende soğuk içiyorum tatlım ısıtılsa bu kadar lezzetli olmaz bencebenimki sulu canım acaba iç malzemesini çok mu koydun
![]()
ben koymadim anama yaptitirdimevet cok koymus
![]()
İKİ KİLO VERMİŞİM YA ÇOK MUTLUYUM
bugün aldığım yeni tartım bana uğur getirdi sanırım :)
bugün tartılmak yasak kuzuu yarın bildir bize
bu arada çizelgende bi hata var tatlım
![]()
SELEM KIZLAR
Ben geldim. çok fena grip olmuşum. boğazım başım fena. bu arada ayran detoksuna devam. Yanlız şu suda eriyen sağuk algınlığı ilacından içiyom. İnşallah detoksu olusuz etkilemez
Menüm:sabah:haşlanmış yumurta,domates,salatalık,zeytin ,1 dilim cavdar ekmeği,yeşil çay
Ara: detoks çorbası
öğle:detoks çorbası
Ara: detoks çorbası
Akşam:detoks çorbası
2 lite su ve fincan yeşil çay içtim. 1 fincanda suda eriyen ilaçtan içtim.
Spor: yok
ye beni yavrummmbelki bi kac grammda ordan veririm :86:
![]()
aaa en yapmıyon muu nerdeyse herkes yapıyor demekki bizi boşluyosunyoksa 1 haftadır konuşuyoruz yaa bakalım faydası var mı yok mu yarın belli olacak
![]()
İKİ KİLO VERMİŞİM YA ÇOK MUTLUYUM
bugün aldığım yeni tartım bana uğur getirdi sanırım :)
Kızlar kullanıp memnun olduğunuz tartı markalarını söylermisiniz , bugün tartı alıcam kendime en son aldığım arzum marka tartım çalışmıyor(
soğol canım inşallah 1 kilo veririm. çünkü bu hafta çok dikkat ettim. spor da yaptım.geçmiş olsun tatlım umarım en yakın zamanda iyileşirsinnnnve bu arada azmin kutlarım
![]()
Şu ana kadar tartılıp memnun kaldığımız tartı yok canım bizim
![]()
hahahahaha
doğru söylüyosun ama bana çabuk bozulmayacak bi tartı lazım !!!!!!!!