70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Suziimmm bildirim yapsanaaa noldu işe yaradımı detokss çok merak içindeyimm yaa :52::52::52:

Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar...
regl oldum +dayım

baslangic 79
gecen hafta 67.9
bu hafta 68
gelen 100
toplam giden 11.000
hedef 63

Bende geçen hafta reglden dolayı artıdaydım bu hafta 2 küsür gitti , haftaya güzel rakam görceksin :23::21:

Günaydın gençlik:3::3:
bugün sabah tartıya çıktım ve hoş olmayan bir görüntüyle karşılaştımm:25::25:
haftaya spora ve düzenli beslenmeye başlayacağım,ipin ucunu kaçırdım:14::14::14:
buraya daha fazla vakit ayırıcam ve yediklerimi yine paylaşıcamm:34::34:
kilo veren arkadaşları tebrik ederimmmmm:46::46::46::46::46::46::46::46:

Beybisiii süper bir karar almışsın :8:
Sen yine de bildirim yaz bana haftaya listede ol :29:

Kızlar merhaba hepinizde bende aranıza katılmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum ..

neler yapıyorsunuz zayıflamak için :24:

Canım düzenli menü paylaşıyoruz, bol su içiyoruz, spora vakit ayırmaya çalışıyoruz, buraya da öyle...
Tam gününde geldin bana özel mesajla şu an ki kilonu ve hedef kilonu yaz, bi de hepimizde çizelge var bak onu da yap...
Şimdilik bu kadar yeterli zaten yazılanları okuduğun zaman kavrayacaksın herşeyi :23:
Buse ben bu arada :31:

başlangıç:73
geçen hafta:66,9
bu hafta:67,1
gelen:200 gram
toplamda giden:5,9
hedef:58

Betüş :47:
Düğünün yok mu len senin niye kilo vermiyon? :22::22:

Sonucta karbonhidrat tüketiyoruz illa olmusken özü iyisi olsun bence buda ekmegin delikatesi;)

Ayakkabilarin su gecirmedigini biliyorum canim ama kosuya cikamiyorum..siddetli oluyor yagmurlar kar yagdimi bir ay kaliyor..simdi alsam yazin yeniden baska özenirim diye bekletmek istedim,,cok guzel renkleri var yaa

Tebrikler kurabiye icin:) ama menude ekmek cok olmus bence..kiloda vermissin aslinda ne guzel demek ekmegi biraz azaltsan cok daha fazla verebileceksin;)

Niye öyle yapiyosunnn o kadar gec saate kalmasanaa..emin ol erken yatinca cok rahat ve mutlu olucaksin..ben erken kalktigim icin cogunluk erken yatarim..erken yattigimda sabah mutlu kalkiyorum gec yatinca cok mutsuz yorgun hatta depresiv uyaniyorum

Asureyi bende cooooooook seviyorum ve yerim kesinlikle yilda zaten bir kere denk geliyor kaciramam onuda alirsamda onemsemem napimmm birde regl haftam olucak zaten yemeden duramam ama abartmamaya calisicam

:46: tebrikler

Tebrikler:46:

Gr gr aliyorsunuzzzzz..emekleriniz bosa gitmesin...

evet bende uykumu alamadıgımdan uzun suredır depresıf takılıyorum sımdı at cıftlıgıne gıdıcem bu bana ıyı gelecekkk dıye tahmın edıyoum ılk olcak bınıcılık derslerıne baslayacagım :):9:

birazda erken yatarsam mutluluk dunyaaa kadar olacak :))) bugun cocuklarım sınıfta bagırıyor öutluluk dunya kadar sakalancak cok yer var !:8: (çizgi filmde duymuslar )

daha erken yatıcam artık :16:

evet bende uykumu alamadıgımdan uzun suredır depresıf takılıyorum sımdı at cıftlıgıne gıdıcem bu bana ıyı gelecekkk dıye tahmın edıyoum ılk olcak bınıcılık derslerıne baslayacagım :):9:

birazda erken yatarsam mutluluk dunyaaa kadar olacak :))) bugun cocuklarım sınıfta bagırıyor öutluluk dunya kadar sakalancak cok yer var !:8: (çizgi filmde duymuslar )

daha erken yatıcam artık :16:
canim ogretmenmiydin sen yoksa seninmi cocuklar var di :26: bende alzaymr varda bscim idare et artik:37:

amiiin sagol caniim:16:
oylemi dwrsin :31:
bende karanfilli sulari icip icip adami bekliyim
diyom :23::52:
ne dersin :9:

hahhahah :52::52::52::52::52::52::52::52: çatlak senii yaaa hee iç bekle bakalım nolcak :52::52:

ben 30 Kilo verdim gecen sene :1::1:ve bu ay bende araniza katilip bir 10 Kilo daha vermek istiyorummm :9::9:

abooovv:53::53: maşallahh :nazar:kaçtan kaça düştün boyun yaşın kaçç bacıımm :52::52:anlat bakim hele :6:

Bende geçen hafta reglden dolayı artıdaydım bu hafta 2 küsür gitti , haftaya güzel rakam görceksin :23::21:

Beybisiii süper bir karar almışsın :8:
Sen yine de bildirim yaz bana haftaya listede ol :29:

Canım düzenli menü paylaşıyoruz, bol su içiyoruz, spora vakit ayırmaya çalışıyoruz, buraya da öyle...
Tam gününde geldin bana özel mesajla şu an ki kilonu ve hedef kilonu yaz, bi de hepimizde çizelge var bak onu da yap...
Şimdilik bu kadar yeterli zaten yazılanları okuduğun zaman kavrayacaksın herşeyi :23:
Buse ben bu arada :31:

Betüş :47:
Düğünün yok mu len senin niye kilo vermiyon? :22::22:

Canım merhaba özel mesajı attım sana. Umarım başarılı olurum bnde bu konuda :)

İKİ KİLO VERMİŞİM YA ÇOK MUTLUYUM :52:
bugün aldığım yeni tartım bana uğur getirdi sanırım :)

malzemeden çalmamış annen karnın doysun diye :1:
ben kendim yaptım kendi çorbamı kuzu veremezsen suçlu annendir :52:

SELEM KIZLAR
Ben geldim. çok fena grip olmuşum. boğazım başım fena. bu arada ayran detoksuna devam. Yanlız şu suda eriyen sağuk algınlığı ilacından içiyom. İnşallah detoksu olusuz etkilemez
Menüm:sabah:haşlanmış yumurta,domates,salatalık,zeytin ,1 dilim cavdar ekmeği,yeşil çay
Ara: detoks çorbası
öğle:detoks çorbası
Ara: detoks çorbası
Akşam:detoks çorbası
2 lite su ve fincan yeşil çay içtim. 1 fincanda suda eriyen ilaçtan içtim.
Spor: yok

Ayyy suzi yağlarından mı vercen bana aşk olsun :53:
Kız sen kaç kalorisin ki yesek acep :52::52: neyse haşlarım seni olmadı :9:
Suzi haşlama, fırında suzi , suzi oturtma ,ızgarada suzi :9:

Niye yapıyonuz ki :53:
Normal diyetiniz bitti detoksunuz eksik :52::52:

Kız godik sadece cumaları tartılıyoz oyun bozanlık yapma :51:

Format MM/DD/YYYY özellikle bu tarih şeyi ne kiloyu verebilcem tarih mi yoksa başlangıcım mı diyete Select DateWhat is this for?
Waist Measurements
Waist Units: EnglishMetric/S.I.Waist Not Displayed
Your target waist: in
Your starting waist: in
Your current waist: in
Body Mass Index (BMI) - Optional What is this?
Height Units: EnglishMetric/S.I.BMI Not Displayed
Your Height:

ya bu kilo çizergesindeki sorular ne ya

memeleri boşversem de yemeleri boşveremem ayolll ! :D anlattıgın seyı aradım ama tıklanacak oyle bır yer de bulamadım ben cıddı manada bır farklılık var galıba benım profılımde.. sarı kafa dıe dıe gozum acık gıtcek .D

BULDUMMMM Weight Loss - Diet Ticker BU ADRESTEN DEGISTIRILEBILIYOR.. SIK KULLANILANLARA EKLEYIN HER FHAFTA YENIDEN YAPMAYINNN :))

AYOLLL sana da söyleyeyım buldum nerden düzdeltıldıgını cizelgenin :
Weight Loss - Diet Ticker
bu adresten degıstırılıyor... bu adresı sık kullanılanlatra kaydedın bakalım her hafta yapmakla ugrasmayınnnn... bide sarı kafalara care bulursam taamamdır :)

kızlar nasılsınız bugunku menumu yazıyım

sabah: (07:30)
bıraz menemen
sekersız cay
kk kadar peynır
az koy yufkası (ekmegım bıtmıstı mecburen :( )

ara: 1 elma

öğlen: (12:30)
1 kase yogurt corbası
bırazcık ekmek

ara: bırer elma, mandalına

akşam: taze fasulye (az)
ayran

menumu bugun hıc begenmıyorum :50: cunku ekmeklerımı fazla buluyorum daha cok dıkkat edıcem sözz :47: :40:

Kız NORAAAA oldu valla oldu :))) Allah da seni dileklerine kavustursun benım tum hayalım gercek olduu:9::16::21::emir_bebek:

oldu kızlar olllduu başardık :23:

bende diyorum bu batuka ne ki acaba baktım netten baya eğlenceliymiş hemde:21:

arkadaşın tabağından diyince bende dayanamayım kardeşim patates kızatmasından yedim sabah azıcık aklıma getirdin:17: menünü beğendim canım ama bu arada yeni ayakkabın hayırlı olsun:9:

ay geçmişe dneyim dedim dön dön bitmedi benim başım döndü onun yerine çok fazla alıntılayamadım o yüzden menüleri genel olarak beğendim belirteyim:42:

bu arada ayran detoksu yapan hanımlar nasıl hissediyorlar çok açlık falan yapıyomu bende denemek istiyorum:27: ya deniycemde tek sıkıntım akşama kadar ayran çorbası yemek şu an kafamı karıştırıyor ben evde ders çalışıyorum hafta içileri uykum gelir diye yoğurdu bile az yiyorum geçen yoğur yedim uykudan gidiyodum ders çalışmaya çalışınca:26: neyse artık ama yinede bir ara düşünüyorum birde sonuçları yorumları ve hissiyatları bekliyorum:32:

menümü de yazayım gelmişken:1:
sabah:1 haşlanmış yumurta, yarım dilim ekmek peynir maydonoz 1 bardak çay
öğlen: bir kepçe nohut yemeği 2 yemek kaşığı bulgur pilavı:17:
ara: yeşilçay ve yarım kase aşure:1: annem yapmıştı bende çok severim napayım dün yapmıştı bu öğleni bekliyodum:1:
akşam: 1 kase çorba salata:21: öğlen yediklerim yetti zaten:17:
birde kızlar saat 6 buçuk gibi kardeşim çekirdek getirdi bende daldım bir avuç yemişim halbuki iki tanecik çitliycektim:53: çok kalorisi varmı ya bilemedim :18:

şimdiye kadar 1,5 lt su içtim 2 ye tamamlarım:6: sporda 25 dk jillian kickbox workout diye bişey var ondan yaptım 30 mekik çektim yatmadan 20 mekik daha yapmayı düşünüyorum:9:
bu arada maydonoz limon kürü yapıyorum sabahları yarın son 2 gün ara vericem henüz farklılık hissetmedim kötü yönde hatta tadını çok sevdim c vitamini falan iyi oluyo yani:21:

bu arada mesaj sayım 50 yi geçmiş ya ben şimdi özel mesaj atabilirim theolog a özel mesaj demi:17: yani 50 miydi o sınır şimdi birine özel mesaj atıp denesem kime ne atcam sonra beni deli ilan etmeyin:1: yarın da buraya zaten yazarımda yinede merak ettim:8:

kızlar selam bisürü alıntım vardı ama uzun süre cevaplada bekleyince hata veriyor
neyse
nasılsınız bakalım
yarın yine aynı kiloyu görecem diye korkuyorum :37:
sabah ola hayr ola
bakalım :23:

kizlar merhaba ben bu hafta icin listeyi hazirlayamayacagim, bu seferlik birisi hazirlayabilirse haftaya yine ben yaparim insallah.hepinizi opuyorum, bol eksiler yarin insallah:54::54:

ay inşallah tatlım :16::16:
zayıflayınca aldığım kıyafetlerin fermuarını zor kapatmaya başladım da olsun veririm inşallah :31:

aylardır tadını merak ettıgım halde dırenıp almadıgım kurabıyeden aldı kardesımmm :53: bana da getirdiii :18:
ama yemedim :20: ustunden onlarca saat gectı ama hala aklımda :27:

ama yarın tartı günü haytta olmaz bugun :20:

tartıdan sonra tadına bakcam azcık kendımı oyle tesellı ettım :5:

güne başlarken
1 yumurta

sabah
2 dilim ekmek
1.k.k beyaz peynır
domates
bol bol maydanoz ve dereotu

ara
1 mandalın ile gün kurusu kayısı

öğlen
yarım fındık lahmacun
2 dilim ekmek
1kk beyaz peynır
domates
maydanoz ve dere otu ( kızlar bunu ekmek arası gıbı yapıyorum harıka oluyo çok sevdım dayanamadım sabahkı gıbı yaptım ogle de. bazen yemek turu canım ıstemıyor hemen onu yapıyorum o zamn :8: )

aksam
2 kaşık makarna :2: ( yedim valla dayanamadım )

ben spor yapamıyorum yaaa :50:

yorgun oluyorum bı turlu baslayasım gelmıyo bıgun yapıyorum 4 5 gün yapmıyorum :14:

bunda gec yatmamın da buyuk bır etkısı var bazsen 1 i 2 yi buluyor uyumam ve sabah ıse gıtmek ıcın 5 bucukta kalkıyorum :((( eve geldıgımdede yorgun dusuyorum tabı halıyle :5:

bide benimde canım asure ıstıyor bızım yorede asureyı bol pekmezle yaparlar beyz degıl kahverencı olur.. hem seker hem pekmez giriyoorr kalorısı ne kadardır onunnn :44:

sınıfım ıcın de yaptırıp dagıtmayı dusunuyorum hem ne güzel olur ögrenır cocuklar asure gununu ıyıce :) hemde canım cok ıstedıııı... saglıklı ama yaaa ıcınde bı suru kuru meyve baklıyat fln da var ... bişi olmaz dımı yaaa:32:

Tamam tatlım.

Kızlar bana yapın bildirimleri :23:
Listeyi ben hazırlarım görüşürüz :7:

:8:ilk bildirim benden sevip de kavuşamayanlara gelsin :P

başlangıç : 79
gecen hafta: 77.5
bu hafta : 76,5
giden 1 kg :)
hedef : 68

regle rağmen :21:

Geçen hafta : 64.4
Bu hafta : 64
Fark : -400gr
Yüzde : %0,62

Spor : 60 dk dans. ( haftaya spor salonuna yazıldım başlıyorum eminimki haftaya çok kilo vereceğim )

günaydınn hatunlar :21:

ayran detoksumun ikinci günündeyim dünü çok rahat atlattım inşallah sonucu da beni rahatlatır :52:

dün dediğim gibi evde olmadığım için bildirimimi yarın yapcam inşallah liste hazırlanmamış olur yarın sabaha kadar
:26:

bu arada gözünden kaçan olmuştur bildirimleri NorA_ arkadaşımıza yolluyorsunuz msj olarak bu hafta gönüllümüz sağolsun:16:

günaydıınnn :3::3:
ay daha yataktan kalkamadım
sanki kalksam güzel bi sonuç görcem :37:
neyse elbet bu gerçekle yüzleşeceğim :31:
bildirimle görüşmek üzere
öpüldünüz fıstıklar :23::23:

günaydın kızlarrr,,,:54::54:

başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :65,1 kg
bu hafta kilo :65,5 kg
gelen:400 gr.
toplamda gelen :2700
hedef kilo : 55 kg
:18:

günaydın canımcımlar

kilo bildirimleri yapıldı, şimdi sıra güzel bir kahvaltı etmekte :21:

hepinize hafif bir gün diliyorum,en hareketlisinden

amiiinnnn:21:
bu arada eger 50 den sonra özel mesaj atılabılıyorsaaaaaaaaaa ben 142 olmusum :9: ÖZEL MESAJ BİLE ATABILIRIMMM sarı kafalarım da oldu :) kilo da verityorumm oleeeyy oleeyy oleeey :46:

Günaydinnnn önce kilomu bildirmek istiyorum..tahminimden cok cok az:(( ama olsun.. Wc ye cikmadim hemen kalkdigim gibi tartildim ..disari cikicam eve geldigimde gec olabilir diye dusundum..haftaya regl haftam olucak..o yuzden zorlanicam zaten

Baslangic kilo:74
Gecen hafta kilo:70,5
Buhafta kilo:70,2
Giden kilo:300gr
Toplam giden kilo:3,8

Haftaya ins özel msj yazabilirim ://

gunaydin kizlar bugun bilgisayarim yok esime lazim oldugu icin goturdu bende telden giriyorum kilo bildirimim:
baslangic: 79.2
bu hafta 77.0
gelecek hafta hedef kilom 76.0 :))

Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar...
regl oldum +dayım

baslangic 79
gecen hafta 67.9
bu hafta 68
gelen 100
toplam giden 11.000
hedef 63

Tesekkurler anatkh bir deniyim:)

Ben birazdan kizimla oyun grubumuz var bebekler ve anneleri oraya gidicem 0-3 yas icin..haftada bir götürüyordum ama yetmiyor 2 ye cikardim..seneye krese vermiycektim 2 yil yeterli diye dusunuyordum ama saniyorum vericem cunku cok sikiliyor abi abla okulda hep özellikle sabahlari cok sikiliyor.. Zaten ilk yil 12 ye kadar sonra evde ögle uykusuna alirim..sabah biraz enerjisini atmis olur

Ayy birde bu gece ne olduuuuuuu
Kizim 2yasinda ve cisini söyluyor..gece yatarken aklimdan gecirdim masaalllah yaaa birakti gittti gecede baglamiyorum gibi böyle dusundum mutlu oldum derkeeeeennnnnnn gece 1 de aglayarak bir uyandi heryer islakkkkk yatagi carsaflari ustu basi
Yikamasam olmiycak yikasam gece uyku sicakliginda bi cocuguda dusa sokmak zulum ama oyle de yatirilmaz kii mecbur yikadim..uykulu ayakta bekledi yatagini ayarlayamadim fln neyse macerali bir geceydi..hos aslinda hergecemiz böyle oluyo ama ilkkez islatti böyle..resmen gözgöre göre nazar degirdim :)) ama baglasamda gece istemiyor yapmiyor aglayarak uyaniyor busefer cöz bagla daha zor oluyor onun icin

Simdi biz birlikte guzel vakit geciricezzzz ins herkes muradinaaaa varirrr kilolariii verirr
Guzel bir gun diliyorum herkeseeee hayirli cumalarrr

Günaydın gençlik:3:
bugün sabah tartıya çıktım ve hoş olmayan bir görüntüyle karşılaştımm:25::25:
haftaya spora ve düzenli beslenmeye başlayacağım,ipin ucunu kaçırdım:14:
buraya daha fazla vakit ayırıcam ve yediklerimi yine paylaşıcamm:34::34:
kilo veren arkadaşları tebrik ederimmmmm:46:

Kızlar merhaba hepinizde bende aranıza katılmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum ..

neler yapıyorsunuz zayıflamak için :24:

tuvalete gideyim diye bekledim de nerdeee...
yine artıdan kurtulamadım :37:

başlangıç:73
geçen hafta:66,9
bu hafta:67,1
gelen:200 gram
toplamda giden:5,9
hedef:58

günaydınlar kızlar
menümü paylaşmadan önce size bir sorum olucik ...
yürüyüş yaparken bacaklarımda vücudumun alt tarafında bir yanma kaşıntı hissediyorum normal mı bu ya ?
yarıda bırakıyorum 5 10 dk dinledikten sonra devam ediyorum..

başlangıç :79 :47:
şuan ki:76.2 :43::43:
hedef :65 :21:

sabah
mandalina peynir zeytin
ara
yeşil çay
öğle
çorba salata
ara
meyve
akşam
pilav nohut

aaa oha ben geçen hafta çizelgemi değiştirmemişim :52::52::53::53::53:

Niye uyarmıyonuz kızlar :53:

Neyse :52::52:

Başlangıç :83 kg
Geçen Hafta : 71.1
Bu Hafta : 68.8
Giden: 2.300 kg
Toplamda giden: 14.200
Hedef: 55
:87::87::87::87:

Tartının fotosunu çekmiştim atamadım bir türlü
:47:

ay daha fazladevam edemicem.gecmise :26:

topluca cevap versem ayip olmaz umarim:31:
kizlar dun kocisi ardim enerjisi ne alemde sorayim dedim:27: aradim enerji durumun.nasil dedim:37:
iyiyim duvara tirmanma gibi bi durumum yok
yanimda iki tane is arkadasi var
60 li yaslarda erkwk onlarada bisey yapmadim dedi :9::9:
yani karanfili rahatlikla icirebilirsiniz kocalariniza
tes edildi onaylandi :9:

ababababammm canim bas agrim vardi onun icin gidiyordum mr felan istesonuc migren + sitrese bagli bas agriaiymis:54:
suzim aakimmm migren ve strese bagli bagriymis:54:
bide dr dediki suziye soylw seni uzmesin :20:
zayiflasin gariii dedi :27:

ben de diyorum balkaymağın ne stresi olcak diye..:44:
suziyi unutmuşum
zayıflar o üzmez seni kardeşi stres yapma sen :21:
geçmiş olsun canım :26:

gunaydiiiin :16:
hayirli cumalar :16:
kocisimi ugurladim kizlar :5:
Rabbim kavuatursun inasallah :16:
gecmise cok fazla bakamadim telden zor oluyor
herkes eksidedir jmarim :31:
ama yok ya oylede olursa bir tek ben artida olyorum
o zaman da tek ben artiday diye uzulucem :43:
hepimiz artida olakmiii:52: yok o da olmaz :26:
ay neyse artik ben artidayim orasi kesin :37: bir iki kiside beni yanliz birakmaz artik :27:
bildiriiiiim :17:
baslangic 79
gecen hafta 65,2
bu hafta 65,8
gelwn 0,6
toplamda giden 13,2
hedef 60
:54:

gunaydin kizlar anca girebildim Sabah Sabah isler biraz yogundu
bugunku menumu yazayim
Sabah 1 yumurta + maydanor+ domates+ salatalik + 1parça ekmek
ara : yesil cay + 10tane findik
oglen : yumurtali peynirli salata + yogurt
ara : 2 biscuit + kafeinsiz kahve
aksam : corba + brokoli satalasi

bildirimimi yapayim ( hic sevinemedim )
baslangis : 80
gecen hafta 76.1
bu hafta 75.6
giden : 500 gr
hedef : 60

benim sport yapmaya vaktim olmuyo esim cok gec geliyor isten eve gidince cocuklar yemek camasiz kendimi yataga zor atiyorum acaba o yuzden mi bu kadar az verebildim. moralim cok bozuldu ya

günaydin kizlar :54: bugün isler yogun alintilarimi aldim ama tek tek cevaplarsam isin iicinden hic cikamiycam :111:
kizaca kilo veren kizceleri cok tebrik ediyorum veremeyen ve alanlara ne diycem :44: haftaya verin yoksa külahlari degisiriz diyorum :27::1:
betüle birsey diyecekdim unuttum :44: balli seker doktor ilacmi verdi simdi migrän icin :26:
kader bildirimini yapmamis onda nekadar gitti merak ettim bende bildircem birazdan ama bekledigim gibi sonuc alamadim :26:
fadimecim artisin dikkat et tatlim ya sanki bu aralar hep arti bildirim yapiyorsun gibime geldi :26:
nora yapacakmis listemisi sagolsun :42:
kadinlarin anatomisi kuzum senin adin ne :1:kizin belki 1 kere ligine masus yapmisdir cisini bakarsin bi benim oglanda yapmadi yapmadi sonra 2.5 yasinda bi kere yapmisdin sonra bidaha yapmadi altina sükür korkutmuslarda olabilir rüyasinda bakarsin tatlim duruma göre biraz daha bekle derim ben bez baglayipda tekrardan bez e alismasin :26:
daha yazacaklarim vardin ama cogunu unuttum kizlar kusura bakmayin lütfen :16:

günaydin kizlar :54: bugün isler yogun alintilarimi aldim ama tek tek cevaplarsam isin iicinden hic cikamiycam :111:
kizaca kilo veren kizceleri cok tebrik ediyorum veremeyen ve alanlara ne diycem :44: haftaya verin yoksa külahlari degisiriz diyorum :27::1:
betüle birsey diyecekdim unuttum :44: balli seker doktor ilacmi verdi simdi migrän icin :26:
kader bildirimini yapmamis onda nekadar gitti merak ettim bende bildircem birazdan ama bekledigim gibi sonuc alamadim :26:
fadimecim artisin dikkat et tatlim ya sanki bu aralar hep arti bildirim yapiyorsun gibime geldi :26:
nora yapacakmis listemisi sagolsun :42:
kadinlarin anatomisi kuzum senin adin ne :1:kizin belki 1 kere ligine masus yapmisdir cisini bakarsin bi benim oglanda yapmadi yapmadi sonra 2.5 yasinda bi kere yapmisdin sonra bidaha yapmadi altina sükür korkutmuslarda olabilir rüyasinda bakarsin tatlim duruma göre biraz daha bekle derim ben bez baglayipda tekrardan bez e alismasin :26:
daha yazacaklarim vardin ama cogunu unuttum kizlar kusura bakmayin lütfen :16:
hadi ya geçekten mi :5:tek umudum bu detokstu :50: 2 olmasa bile 1 versek olmuyo muu :43: yap bildirimini de göreyim Suzimm meraktan eriyecek senin yüzünden yağlarım :60::60::60::60::60::60:

benim bildirimde bu :31:

baslangic 77.1
gecen hafta 73.1
bu hafta 72.7
giden:400 gramm
toplam giden:4.400
hedef:55

bugün biraz keyifsizim kizlar sonra görüsürüz yine :31:

hadi ya geçekten mi :5:tek umudum bu detokstu :50: 2 olmasa bile 1 versek olmuyo muu :43: yap bildirimini de göreyim Suzimm meraktan eriyecek senin yüzünden yağlarım :60::60::60::60::60::60:

ayy hic gülecegim yoktun cok yasa :9::9::9: yaptim kuzum herhalde anamin yüzünden cok kati yapmis yogurt corbasini ama güzeldin ac kalmadim yemek yer gibiydin yani :9::9::9:

benim bildirimde bu :31:

baslangic 77.1
gecen hafta 73.1
bu hafta 72.7
giden:400 gramm
toplam giden:4.400
hedef:55

bugün biraz keyifsizim kizlar sonra görüsürüz yine :31:

buna da şükür Suzimm buna da şükür eksidesinn ne güzel ya ben artıdaysam :26:

ayy hic gülecegim yoktun cok yasa :9::9::9: yaptim kuzum herhalde anamin yüzünden cok kati yapmis yogurt corbasini ama güzeldin ac kalmadim yemek yer gibiydin yani :9::9::9:

seviyorum seni Suzimm ya :54::54: aynen acıkmıyorum acaba ondan mı veremioz bi yerde var bi yanlışlık :9::9:

Back
X