gençlik bence şekeri unu çat diye çıkarmayın hayatınızdan,bir süre sonra krizine girmeyin
azaltarak devam edin ne bileyim aksam 2 dilim yiyorsanız 1 dilim yiyin..2 kaşık şeker kullanıyorsanız çayınıza 1 kaşık koyun sonra da hiç koymayın..bence herşeyden tadın ama azar azarnacizane tavsiyem
hiç kereviz yemeği yapmam,tarifini ver de biz de yapalımm![]()
Veriyim tabiki hemen:) cok basit
Sogani zeytin yagiyla sotelerken 2 kucuk havucta koyuyorum biraz cevirdikten sonra kereviz ve bezelye( konserve guzel olmuyor,tazede bulma imkanim yokta benim buzluktan aliyorum) sonra 2 portakalin suyu yarim limon seker,az tuz,,pismeye birakiYorum ..bukadar:) salatasini daha sik yapiyorum.. Pirasa ve kereviz arasindayim yaparsam fotografini cekerim
bende yemedim hic kerevizi :26:
aman yapmasindolduruyor tencereyi ic pilavla belim kopuyor sarma sarmasi bitmiyor
oda namaza veya telefona gittimi kasikliyorum pilavi bitsin diye
dün oglana makarna yaptim annemde firinda patates but yapmis 4 but kendime ayirdim yiycem diye 2 patetes 2 de but yedim tikandim migdem kücüldümü necok sevdigim halde makarna bile yiyesim gelmedi :86:
ben inceliyorum sanirim minemsen neler yapiyorsun ögretmenim
bildirim de yapmadin herhalde :44:
Haha 4 but mu Masaalah 4 tane but cok degil miii
Kereviz asigi degilim ama cok canim cekti bilmiyorum neden böyle eksili eksili zeytinyagli bikacgundur aklimda..ama yaparim arada...salatasi daha guzel oluyor tavsiye ederimm