70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suzim dün nane yağı sürdüm bide melissa cayı ictim sanki iyi geldi:34:
bu gunde hafften var aslinda ana unurumda bile degil
hep onu mu dinlicem ben :57: :37:

insallah tez zamanda jlasirsin hedefine canim:34:

:54: gel yavrumm ben senin totoyu pamukalara sararda gezdiririm :16: dee o kadar pamugu nerden bulucaz :52::9::9:
aman bu avratlar beni rahat birakmiyor balli kurtar beni bi gelemedim :52: sevindim tatlim aman iyi olalim insallah :16:
kiz ne laf atiyon benim totoya :37: benim totomda minacik :9:
hihh aklima geldi :28:
suziii :47: seni varya alttan bastiririm usten bastirim
üzerinede tarçını serper tarçınlı kare yaparıımm :57::57:
yeme kıızz onuu :4: nişan var diyoz demiii :57:
aaaaa yeterrr arada elma mandalina neyine yetmiyoo :57:
gotür onu kuzunn :16:yesinn:47:
:30: kiz niye öyle diyon tarcin iyidir istah keser diyorlar hep :37:
offf yaaa ben kocamı çoook özledimm:43: :ssz::31:
hayda :37:bende gönderebilsem kocami biryerlere 1kac ay kafa dinlesem diyom :37:
Alisverisimi yaptim geldim,,böyle bisküvileri cikolatalari kokladim kokladim koydum..gercekten:14::14:
Ama varya resmen hesabada yansidiyaaaa dunya alisveris yaptim hic tutmadi..kesin o aburcunurlari olsaydim cok tutardi:75:mükafatlandirildim:75:

Bu arada sütlac yapicam ama diger aburcubura yönelmiyim diye ..yagsiz süt ve hafif sekerle
Reglime 1 hafta var ..panik yapiyorum sanmayin..benim hep söyle olur 3 hafta diyet yaparim 1-2 kilo veririim regl olurum 1 yada hepsi geri gelir..sonra yine diyet sonra regl :(((( böyle gidiyor .. Oyuzden uyanik olucam kazasiz atlaticam reglimi

Nora duymasin ama tartildim:124::124::124: anladiniz siz:1: ins cumaya bir ödem sislik olmaz..regl sisligi icin bir öneriniz var mi?
Belki olmaz iyi hissediyorum kendimi..bazen cok sis oluyorum böyle gögüslerim fln sutlu gibi bazende hic olmuyor..degisyor:106::106:
ayy kiyamam koklayip birakilirmi :5: onlarda üzülmüsdür simdi :43: ay canim sütlac istedi söyle bol tarcinli :56: tarcinlen kafayi bozdum bugün :86:
Kızlarr napıyosunuzzz :31::31:

Şu midem küçülsede şu masadan aç kalkmaktan bi kurtulsam yaaa offff:30::24::37:
ben ac kalkmiyom ki hic :26:

gitsinde az gitsin suzim sakın bırakma canım

tamam canım çok sağol
liste altıyım :ssz:

vakit buldukça gelmeye çalışıyorum

:26::26::26::26:

oyyy kıyamaaaaaaaaam :16:
sagol minem insallah :16: ana ozaman bu hafta listedesin sen fadime balli ve betül 4 ünüzün bildirimlerine daha dikkat edecem :94:
bende çiğ haline bayılıyorum Allah'tan ben yokken yapıyor :52: midenin küçülmesine sevinsim Suziimm ne güzel işte ama ben 1 tavk yesem tıkanıyorum sevmiyoum pek ondan sanırım o yüzden bana çok geldi 4 tanesi :52:

evet fadime ablacım ben kader o kadar çok yemedim ki masum 5-6 tanecikti kızacanızı bilsem yemezdim valla :17:

Suzimm bende önceden öyleydim 21 yaşıma kadar 48 kiloydum ben ve yiyorum ama almıyorum diye yakınanlardandım :18: bilsem hiç der miydim böyle olcağını bilsem :17:

sen Suzi ye sonra biz uğraşalım bal kaymağımız zayıflsın diye olur mu öyle şeyy :27: hem Suzi verir akşama yakar o kaloriyi ben inanıyorum ona :16:

affiyet olsun bebegim :38: ama aksam yenen karbonhydratlar migdeye oturuyor ondan dedim ben mesela makarna pilav ekmek yiyeyim aksam kilo veremem bazen bünyeden bünyeye fark ediyor belkide :26:
ahh hic sorma ben 17-19 yasina kadar 48 kiloydum 21 yasinda evlendim yine 55-60 arasiydin evlilik beni bu hale getirdi :84:
:54::16:
iyi ya çok diilmiş :52::52::52:
hadi ya cok degilmiymis tatlim :86::86::86:
4 but 3 ayran :27::27: dükkan aç suzimmm:9::9:

kocan nerde ki kaymak:26:

taRTı mutlu etmiş seni görünüşe göree:32::32: tatlı krizinde süt tarçın ya da yoğurt tarçın meyve şok güsel oluyooo:56::56:

[h=2]Tok Tutan Kilo Aldırmayan Gıdalar[/h]

1.Karnıbaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar.2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur.
3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
4. Albümin iştahı kapatır. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz da tuzla tatlandırın. İsterseniz yağsız krema da katabilirsiniz.
5. 200 gr. ananası incecik doğrayın ve süzgeçten geçirin. içine 100 gr. kefir ve taze nane ekleyin. Ananasın içindeki enzimler, protein sindirimini hızlandırdığından oldukça oyurucudur. Ayrıca selülit oluşumunu da engeller.
6. Kendinize yeşil salata, uskumru balığı, kivi ve portakaldan oluşan bir ziyafet hazırlayın. Balığın içeriğinde ki iyot, tiroit bezinin işlevlerini hızlandırdığından açlık hissi giderilir.
7. Öğünler arası acıktığınızda kuru erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var.
8. Hafta da iki yumurta yiyin. Çünkü yumurta da bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar.
9. Enerjisiz kalmamanız için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyuyla karıştırın. İçine bir iki damla acı biber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ yıkımını kolaylaştırır.
10. Kırmızı elmayı ince dilimler halinde kesip 1 çay kaşığı kıyılmış ceviz ve yarım çay kaşığı yonca balıyla karıştırın. Bu karışımın içeriğindeki değerli lifler hem doyurucu hem de bağırsakları çalıştırıcı etki gösterir.
11. Yağsız kaşarı ince ince dilimleyin ve siyah zeytin ile süsleyin. Üzerine bir yemek kaşığı sirke dökün. Bu, birkaç saat için açlığınızı giderecektir.
12. Karaciğerlerinizi çalıştırmak için 10 adet enginar kökünü, içine 1 doğranmış soğan, karabiber tanesi ve yarım limon katılmış suda haşlayın. Daha sonra 1 çay kaşığı bal, iki sap kekik ve biraz limon suyunu kaynatın. Enginar köklerini süzün ve hazırlamış olduğunuz karışımın içinde biraz pişirip çıkarın.
13. Bol bol böğürtlen yiyin. Böğürtlen sizi hem neşelendirir hem de tok tutar. Kan şekerinizin yükseleceğinden korkmayın. Çünkü böğürtlenin içeriğindeki doğal şekerler kan şekerini hiçbir şekilde etkilemez.
14. Kahvaltıda armut yiyin. Armudu rendeleyin ve yulafa katın. Bu karışıma birazda yoğurt ekleyin. Armudun içeriğindeki früktoz uzun süre açlık hissetmemenizi sağlar.

sabah yumurta,maydanoz,dere otu, közlenmiş patlıcan yiyebilirsin.
öğle de 2 kaşık bulgur pilavı olabilirç
bu arada aralarını ihmal etmezsen aç kalmazsın:34:
ay ne güldüm :60::60::60: kiz 3 ayrani napacam :60::60::60: 3 tane firin patates dilimiydin ayran 1 tane :60:
iş için başka bir ülkede :43:
ay kiyamam sana canim benim ya :48: hangi ülkeye gitti nezaman gelcek :26:
selam kızlar
kaç gündür gelemedim. çok yoğundum. Bu gün de nöbetçiydim anca eve geldim.Çok acıktım. 2 dilim ekmek götürdüm. daha öğle yemeğimi şimdi yeyeceğim. Bu arada grip oldum. bir türlü geçmiyoor.
Menüm: sabah omlet,peynir zeytin,domates,salatalık
Ara: muz
Öğle.: 2 dilim tam tahıllı ekmek,corba
ara: Fındık
Akşam. BALIK,SALATA
Su 2.,5 litreyi geçtim.
gecmis olsun canim salgin var herhalde :5:
Yemeklerde, çorbalarınızda, balığın üzerinde yemeye doyamadığınız limonun birçok faydası olduğunu biliyor muydunuz?

Limon, sindirim sisteminden bağışıklık sistemine destek olmaya, viral enfeksiyonlardan iltihap azaltmaya varıncaya kadar sağlığınız için oldukça önemlidir.

Limon aynı zamanda C vitamini, B kompleks vitaminleri, kalsiyum, demir, magnezyum, potasyum ve lifle dolu bir gıda.

Elmadan ya da üzümden daha fazla potasyum içeriyor. Limon, doğrudan dişlerinizin mine tabakasına zarar verebileceği için bunu bir miktar sıcak, ılık ya da soğuk suyla seyreltmeniz gerekiyor. Sabah bir bardak ılık limon suyu içtikten 15 ya da 30 dakika sonra kahvaltıya başlayın. Böylece limonun tüm faydalarını kazanılabilir. İşte limonun 11 faydası…

Bağışıklık sisteminizi destekler: C vitamini bağışıklık sistemimizi destekler, limon da C vitaminiyle doludur. Sistemdeki C vitamini seviyesi stresli olduğunuz zamandaki tüketmeniz gereken ilk gıdalardan biridir.

Mükemmel bir potasyum kaynağıdır: Bahsedildiği gibi, potasyum açısından zengin olan limon kalp, beyin ve sinir fonksiyonlarının sağlığı için faydalıdır.

Sindirime yardım eder: Limon suyu sindirim sistemindeki toksinlerden temizleyip sağlıklı bir sindirim sağlamasının yanı sıra mide yanması, şişkinlik ve geğirme gibi hazımsızlık belirtilerini hafifletir.

Sistemi temizler: Enzim fonksiyonunu geliştirerek ve karaciğerinizi harekete geçirerek vücuttaki toksinleri atmaya yardım eder.

Nefesinizi tazeler: Diş ağrısını ve dişeti iltihabını hafifletmeye yardım eder. Fakat sitrik asit diş minesini aşındırabilir, bu nedenle limonu suyu içtikten sonra dişlerinizi fırçalayın.

Cildinizi lekelerden uzak tutar: Limon suyundaki antioksidanlar, sadece lekeleri azaltmakla kalmaz, cildinizdeki kırışıklıkları da azaltır. Ayrıca limon suyunu yara izlerine ve yaşlanma lekelerinin üzerine uygulayıp görünümlerini azaltabilirsiniz.

Kilo vermenize yardım eder: Limonun içerisinde bulunan pektin lifi açlıkla savaşmanıza yardım eder.

İltihabı azaltır: Düzenli olarak limon suyu içerseniz vücudunuzdaki hastalık haline yol açan asitlik derecesi azalacaktır. Ayrıca iltihabın nedenlerinden biri olan eklemlerinizdeki ürik asit limonla yok olur.

Enerji desteği verir: Limon suyu sindirim sistemine girdiğinde size enerji verir, aynı zamanda endişeyi ve depresyonu azaltmaya yardım eder. Hatta limon kokusunun sinir sisteminde sakinleştirici bir etkisi vardır.

Kafeini kesmeye yardım eder: Sabahları kahve yerine bir fincan sıcak limon suyu çok faydalıdır. Kendinizi yenilenmiş hissedersiniz ve öğleden sonra yaşadığınız yorgunluk halini dağıtmaya yardım eder.

Viral enfeksiyonlarla savaşmaya yardım eder: Ilık limon suyu viral enfeksiyonları ve boğaz ağrısını hafifletmenin en etkili yollardan biridir.

Arkadaşlar az önce bi sitede okudum çikolata krizi tuttugu zaman 2 bardak soğuk su ve üstüne 1 adet yeşil elma yenilince çikolata isteği gidiyormuş :31:
sagol canim :38:

ay gecmis olsun canim ya:26:

belki kortizonludur krem ama zannetnem oyle kilo felan aldiracagini skma canini sen iyi olda:16:

İnşallah canım bakalım tabii ki öyle deyip salmayacağım kendimi ama. Doktor iyileşmiş dedi zaten, mart ayına kadar rahatım, o zaman da tekrar smear yapıcaklarmış.

slm kızlar nasıl kilo veriyorsunuz nasıl yapıyorsunuz bilgi verir misiniz yardım istiyorum hiç motive olamıyorum bana gazzz verin 70 kiloyum 2 haftada 3 kilo verdim benide aranıza alır mısınız ???
selam canim hosgeldin :3: menünü yaziyorsun canim cok kacamaklar yaparsan saplak yiyon :57: menün güzelse öpücük atiyoz :38::1: cuma günleri kilolarimizi yaziyoruz ve liste yayinlaniyor iyi kilo verirsen kizlar arasinda birinci bile olabiliyorsun :65:
O kadar iskenceden sonra istahin kacmasi normal:9:
haha bayildim buna:9: bu topigin huyundan mi suyundanmi bizden oldugun belli :9:
Gece kalmadan menumude yazayim

Sabah: light sütle müsli

Ara 1 avuc badem

Ögle:1 kase yayla corbasi,3 köfte, salata

Ara 2 kuru erik

Aksam: zeytinyagli kereviz

Spor: jilian 1. level 7. gün:15::41::41:
bu hafta sanada dikkat edecem :1:ama nekadar kisinin bildirimine dikkat ediyom :9: güzel besleniyorsun kac kilo verecen merak ediyorum :23:
1,5 haftaya inşallahh :31:
cabuk gecer insallah tatlim :16:
kalorisi önemli.

1 tane kardeş de bende var suzim, daha aday falan da yok, 25 yaşında, kısmet bakalım, Allah bize de nasip eder inşallah.

iyi barii çok değil.

Canım her türlü liste yapmak lazım, benim bir de şimdi östrojen içeren krem verdi doktor, o da kilo yapıyomuş, çıldırcam ya, dikkat etmeye çalıştıkça inadına oluyor sanki.

Çok güzel canım, afiyet olsun.
Teşekkürler bilgiler için.

Geçmiş olsun canım, menü de güzel.

Teşekkürler bilgiler için.

Tamam şekerim kızmadım, severim seni:29::29::29:
insallah fadimem insallah nasip kismet allah hep hayirli kisilerle karsilastirsin bizi hayirsizsa uzak dursunlar :16:
kadın hastalıkları ile ilgili 2 ay önce ben operasyon geçirdim canım, 2 aydır ilaç kullanıyorum zaten, dün de kontrolüm vardı, ostrejenli krem vereceğim dedi, alttan sürülecek krem, yan etkilerine bakınca orda yazıyo:19::19::19: Betülüm olsaydı bilgilendirirdi bizi.

İnşallah canım bakalım tabii ki öyle deyip salmayacağım kendimi ama. Doktor iyileşmiş dedi zaten, mart ayına kadar rahatım, o zaman da tekrar smear yapıcaklarmış.

gecmis olsun fadimem az cok biliyorum ama gecti gitti sandim mart ayina kadar kulanmanmi gerekiyor o kremi :26:
bende tekrardan bi sanatdoktoruna gitmem lazim kontrole aslinda ama orali bile olmuyorum :ssz:

kizlar benim mesaim bitiyor kaciyorum ben bugün yine terzi yolu görünüyor bana :ssz: elbisemi alirim insallah bugün :ssz:
kendinize iyi bakin aksam oldu dahada cisli kalorili seylerden yemeyin:34: cumaya 3 gün kaldi :54::10::10::10:

ben hep diyorum betül temiz kalpli kiz diye :16:fadime betül dedi betül geldi :16: betülüm sohbet edemedik ama gönüllerimiz bir ya yine bi araya geliriz öpüyorum senide bi cok :16::16::16:

Ay canım yaa, gerçekten önemliymiş, güzelce anlatırsın babana, iyiki damat bişey dememiş, sen daha iyi anlatırsın. Hayırlısı olsun bakalım.

öylede kötüymüs canim baban bence bu sorunlarin olacagini düsünemedigi icin öyle dedi ama söylersen oda anlar tatlim konus bakalim :38::54::16:

hayirli ugurlu olsun betulcum :52::52::52:ama sebeplerinizi acikladiktan sonra buyukler makul karsilar gibi geliyor bence..

canlarım hepinize birden cevap vereyim
babam kabul etmedi.. öyle şey mi olurmuş. nikah olup aynı evde kalıp düğün 4-5 ay sonra mı olurmuş
e diyorum uzağa atanırsam..
atanırsam atanırmışım
biri sorsa ne dermiş
vs.. vs...
evli dicek ne dicek.. okul var diye düğünü sonra yapcaz dicek o kadar ama işte canımı sıktı iyice..
zor durumda bıraktı resmen beni
ben de gerildim zaten adet olcam bi de canım sıkıldı..
öyle işte :ssz::ssz:

betüşüm

evet hedefim 65 di ama artik 60 a cektim
60 olursa super olucak insallahhh:31:
sende yola cikiyomussun hayirli yolculuklar canimm
hakkinda hayirlisi olsun insallah:48:

buraya kadar gelmişsin sonrasını da verirsin inşallah tatlm :54:
sağol canım... amin :ssz:

ay bu gidişle söylicem zati ya :1::1::1: bu arada sende iyi yapmışsın tatlım :) evet ne yazıkki söylemeden bişey yapıcak halleri yok keşke biraz kadın dilinden anlasalar ama nerde

öyleleri pek nadir canım elimizdekine şükredelim :37: :9:

canım yediklerinin fotoğrafını çekince daha dikkatli oluyosun:52::52::52:ya da ben öyleyim:1::1:

canım menün güzel ama önerim aralarda 100 caloriyi geçmemen:23:
2 adet ceviz 55 calori
2 adet kuru incir 78 calori
30 gr kabak çekirdeği 182 caloriii:30::30::30:

canım tüm öğünlerini paylaşırsan daha kolay yorum yapabiliriz.öğlen hiç olmamış bence salata ya da yoğurtla bir sebze yemeği ya da ızgara tavuk ya da ton balığı yiyebilirdin:34:

:46::46::46:

:46::46::46:

minderbob o benim öğünlerimin tamamı işte :1:
sabah; tost yazdım ya
ara; cevız uzum
öğle ile akşamı 15.30 da bırlestırdım :))
yarım dılım ekmk ile 1.5 yemek kasıgı yagsız kavrulmus kıyma :)

genelde öğlen 2 de yiyorum aksama bişi yemıyorum meyve ıle gecırıyorum ya elma ya mandalın :)
dün öğle biraz daha gec olunca (dısardaydım) aksam zamanı meyve de yıyemedım cnm ıstemedı..:27:

aman bu avratlar beni rahat birakmiyor balli kurtar beni bi gelemedim :52: sevindim tatlim aman iyi olalim insallah :16:
kiz ne laf atiyon benim totoya :37: benim totomda minacik :9:

:30: kiz niye öyle diyon tarcin iyidir istah keser diyorlar hep :37:

hayda :37:bende gönderebilsem kocami biryerlere 1kac ay kafa dinlesem diyom :37:

ayy kiyamam koklayip birakilirmi :5: onlarda üzülmüsdür simdi :43: ay canim sütlac istedi söyle bol tarcinli :56: tarcinlen kafayi bozdum bugün :86:

ben ac kalkmiyom ki hic :26:

sagol minem insallah :16: ana ozaman bu hafta listedesin sen fadime balli ve betül 4 ünüzün bildirimlerine daha dikkat edecem :94:

affiyet olsun bebegim :38: ama aksam yenen karbonhydratlar migdeye oturuyor ondan dedim ben mesela makarna pilav ekmek yiyeyim aksam kilo veremem bazen bünyeden bünyeye fark ediyor belkide :26:
ahh hic sorma ben 17-19 yasina kadar 48 kiloydum 21 yasinda evlendim yine 55-60 arasiydin evlilik beni bu hale getirdi :84:
:54::16:

hadi ya cok degilmiymis tatlim :86::86::86:

ay ne güldüm :60::60::60: kiz 3 ayrani napacam :60::60::60: 3 tane firin patates dilimiydin ayran 1 tane :60:

ay kiyamam sana canim benim ya :48: hangi ülkeye gitti nezaman gelcek :26:

gecmis olsun canim salgin var herhalde :5:

sagol canim :38:
haa tabi suzim tarçınlı keloks çok iyi :37::4:
ay ben özlüyom yaaa :26:

ay insallah gecer canim onemli dildir unarimb:26:

babam kabul etmedi.. öyle şey mi olurmuş. nikah olup aynı evde kalıp düğün 4-5 ay sonra mı olurmuş
atanırsam atanırmışım
biri sorsa ne dermiş
vs.. vs...
evli dicek ne dicek.. okul var diye düğünü sonra yapcaz dicek o kadar ama işte canımı sıktı iyice..

canim skma canini vardir bundada bir hayır :26:
şeyy belki çok özele karışmak olucak ama :26:
nikahı yapsanızda düğünden sonra aynı evi paylaşsaniz olmazmi :26:

kızlaar bugün binicilik derslerıne başladımm. müthiş zevkli o an sadece nefes nefese kaldıgımı dusundum ama durum cok daha vahımmış:37:
üst bacaklarımda fenaa bir kas ağrısı var hamlamış :27:
şaftım kaydı resmen bacaklarım ayrık yurumek gelıyor ıcımden fena hamladım yaaani.
aslında bu yönden tam da bana göreymiş :D Üst bacak kalındı bende buna 1 yıl devam etsem çöp olur bence :P yada kastan bı hal olur bacak :1:

fena bie antreman yapmıs oldum yani bugün :32::8:

Sonundaa 16 gündür sıkı bir diyetteyim. Bir türlü başlayamıyorum dedim dedimmm dukan diyetine bi başladım yılmadım hala ayaktayım :D hele kilo verdiğimi görmek ve çevremden de bunları duymak çok motive etti beni. Hepimiz güzel güzel kilo veririz inş kızlar :16:

günaydin kizlar :16::16::16:

hosgeldin canim :3:

güzel tatlim affiyet olsun :56: bu arada dügmeli bardaga bayildim :86:

affiyet olsun canim :56:sporunuda yapmissin :46:

dün bende baya cektim ballim ama sükür bugün gecti sen nasil oldun :16: dün namaz kilamadim ama dua kitapini aldim ve birsürü dua okudum allah kabul eder insallah :16:

balik buglama cok mu kalorili :26:

göbegimin etrafi harita seklinde :37: 1-2 sene sonra iyice hafifledi simdi oglum 6 yasinda ve baya degisti artik okadar rahatsiz etmiyor :31:

ne güzel suzisim ya zorlanmasin verecek kilon fazla degil :54::16::16::16:

yani tek ben degilim demek spor salonuna yazilip gitmeyen:1:hakklisin arkadasim dua etmek iyi geldi ama dal gibi olalim diye dua etmeyi unuttum :1:

güzel menün:46: affiyet olsun canim :56:

olacak canim insallah yavas yavas üzerimize yapisan kilolardan kurtulacagiz :29:

cansin :16::16::16:

aksam aksam ne sarmasi gii :4::9:

:46: devam tabii :29:
morAL ICIN sAGOL SUZIM AMA :( :1: hedefım 65 diii benım hatırlıyorsan öle dusunursekk daha cok yolum var ama su sıralar ne kocıs ızn veryr dıete nede paşammm ama ikinici anne lık yoluna adım atmadan 65 e gelmem gerekkı hamıslıkde cosmayayım yenıdenn cunkum kocısle arayı fasla uzatmak ıstmıyorusda ALLAH ında ıznı ıleeeee:30::52::52::52:

gel ye balkaymakımmmmmmmmm

kadın hastalıkları ile ilgili 2 ay önce ben operasyon geçirdim canım, 2 aydır ilaç kullanıyorum zaten, dün de kontrolüm vardı, ostrejenli krem vereceğim dedi, alttan sürülecek krem, yan etkilerine bakınca orda yazıyo:19::19::19: Betülüm olsaydı bilgilendirirdi bizi.
gecmis olsun fadime ablacim,Allah sifani versin iyisin dimi simdi:26:
atanırsam atanırmışım
biri sorsa ne dermiş
vs.. vs...

ya baskasi ne der diye niye sizi uzuyo ki:31::31: nikah olacak yani..o kadar once nikah yapip,sonra dugun yapan insan var ki..sartlar seni buna zorluyo elinde olan bisey degil..ne olcak simdi:26:
kızlaar bugün binicilik derslerıne başladımm. müthiş zevkli o an sadece nefes nefese kaldıgımı dusundum ama durum cok daha vahımmış:37:
şaftım kaydı resmen bacaklarım ayrık yurumek gelıyor ıcımden fena hamladım yaaani.
aslında bu yönden tam da bana göreymiş :D Üst bacak kalındı bende buna 1 yıl devam etsem çöp olur bence :P yada kastan bı hal olur bacak :1:

ay ne guzelll:52:

Sonundaa 16 gündür sıkı bir diyetteyim. Bir türlü başlayamıyorum dedim dedimmm dukan diyetine bi başladım yılmadım hala ayaktayım :D hele kilo verdiğimi görmek ve çevremden de bunları duymak çok motive etti beni. Hepimiz güzel güzel kilo veririz inş kızlar :16:

:46::46::46::46:

minderbob sabah guzel baslayan aksama dogru ihanetle biten menusunu utancla sunar:18::18::18:

sabah
$2.webp$1.webp

ara
yesilcay ve 1 elma

ogle
$3.webp$4.webp

yogurtlu ve dereotlu haslanmis karnibahar ve salata

ara
1 avuc antep fistigi

aksam 5 gibi
$5.webp

asure geldi,plastik kasedeydi yarim kase anca gelir, aksam yemegini gec yiyecegimiz icin yedimm

aksam 7 gibi
:14:
$Kebapların-Kalori-Değerleri.webp
adana kebap yedim..bulgur pilavi yoktu .yaninda salata ve meze vardi..ve light cola ictim.
sadece resimdeki gibi et oldugu icin cok kalorili olmadigini dusunmustum ama internette bir baktim ki 897 kaloriii:5:
:5::5:

ara
turk kahvesi

saplak icin hazirim,buyrunn
:42::42::42:

SABAH
2 Dilim ekmek
1 k.k. peynir
domates
bol maydanoz ve dereotu

ara: 2 kuru kayısı

ÖĞLE (çiftliğe gidicektim binicilik heyecanından cnm bişi istemedi ama aksamı erken yedim :34: )

AKŞAM (Annecik diyetime acıyo :( ben çiftlikteyken hamburge yemıs onlar bir menü de bana getirmiş:5: )

küçük boy yarım hamburger
yarım çay bardağı kola
2 peynirli finger

ama at üstünde cokca enerjı harcadımmm:17:

bu gün stajyerim hocam kilo vermissiniz siz baya belli oluyor dediiiiii:9:

havalara girdim kas agrılarını da unuttummm :10:

Cok gecmis olsun canim biran evvel sifa bulursun ins

selam canim hosgeldin :3: menünü yaziyorsun canim cok kacamaklar yaparsan saplak yiyon :57: menün güzelse öpücük atiyoz :38::1: cuma günleri kilolarimizi yaziyoruz ve liste yayinlaniyor iyi kilo verirsen kizlar arasinda birinci bile olabiliyorsun :65:

haha bayildim buna:9: bu topigin huyundan mi suyundanmi bizden oldugun belli :9:

bu hafta sanada dikkat edecem :1:ama nekadar kisinin bildirimine dikkat ediyom :9: güzel besleniyorsun kac kilo verecen merak ediyorum :23:

ssz:

Yaaa iyi gidiyordaaa sayenizde bugün tehlikeli..asure cok yersem dayanammassam cok seviyorum asureyi..herseyi mahf etmiyeyim..bide regl geliyorya cuma gunu 2 gun kalmis olucak reglime ins sislikte olmaz..ama jilian beni hemen toparliyo daraldim resmen:))

atanırsam atanırmışım
biri sorsa ne dermiş
vs.. vs...

Hmmmmbirlikte yasamak zorundamisniz dugune kadar..ortayi bulursunuz ins:16:

minderbob o benim öğünlerimin tamamı işte :1:
sabah; tost yazdım ya
ara; cevız uzum
öğle ile akşamı 15.30 da bırlestırdım :))
yarım dılım ekmk ile 1.5 yemek kasıgı yagsız kavrulmus kıyma :)

genelde öğlen 2 de yiyorum aksama bişi yemıyorum meyve ıle gecırıyorum ya elma ya mandalın :)
dün öğle biraz daha gec olunca (dısardaydım) aksam zamanı meyve de yıyemedım cnm ıstemedı..:27:

Ama cok azzzz
Bak dunde az ve dengesiz yemissin ..bisüre sonra zorlanirsin ,,kilo vermen durur menunde cikaricak birsey olmaz o zaman hci mi yemiyceksin..o sebeble diyoruz canim:39:

Guzel bi spor secmissin seni rahatlatir ayni zamanda atlari cok seviyorum bende ..arada binmeye gideriz ama ders almiyoruz
Bi arkadasimin atlari var kizi 16 yasinda kizimin sinif arkadasi birincilikleri var binicilikte süper görünüyor at üstünde ..insanin durusu bile degisiyor

minderbob sabah guzel baslayan aksama dogru ihanetle biten menusunu utancla sunar:18::18::18:

sabah
Eki Görüntüle 859270 Eki Görüntüle 859271

ara
yesilcay ve 1 elma

ogle
Eki Görüntüle 859273 Eki Görüntüle 859274

yogurtlu ve dereotlu haslanmis karnibahar ve salata

ara
1 avuc antep fistigi

aksam 5 gibi
Eki Görüntüle 859275

asure geldi,plastik kasedeydi yarim kase anca gelir, aksam yemegini gec yiyecegimiz icin yedimm

aksam 7 gibi
:14:
Eki Görüntüle 859277
adana kebap yedim..bulgur pilavi yoktu .yaninda salata ve meze vardi..ve light cola ictim.
sadece resimdeki gibi et oldugu icin cok kalorili olmadigini dusunmustum ama internette bir baktim ki 897 kaloriii:5:
:5::5:

ara
turk kahvesi

saplak icin hazirim,buyrunn
:42::42::42:

Slap slap :)) ya aksam hem asure so rada kebab olunca cok olmus ama o kadar niye yuksekki adana..sonucta izgarada köfte gibi..bence o dolu bitabak icindir yani pilaviyla vs flndir yaaa..sacma geldi bana
Ama bende bugun butun gun asure yiycem yani senedir bir oluyor ve bugunu kaciramam:(((( cokkkk seviyorummmmm
Sadece yavas yiyerek cok cigneyerek kendimi oyalamaya calisicam

Günaydin buarada:16:
Birazdan sporumu yapicam,,sonra alisverise cikicam ise ugriycam sonra annemlere gidicem asure yiycemmmm:52::52::52:
Ins bisey olurda istahim kacar az yerim..aksamda oglumun maci var yine..asil maclari hafta sonu bu hafta kölnle ama güclensinler uzunlar mücadele etmeyi ögrensinler diye kendilerinden buyuklerin ligine girdiler:37: oglum 12 yasinda 16 yasindakilerle mac ediyolar ama tabi dusuk ligte olanlariyla o yuzden yendikleri bile oluyo:)) yani tüm gün minigimle oradan oraya ögle uykusu icin ugriycam ama eve..bende gunluk gibi yaziyorum:)))) rahatlatiyor ama beni napiiimmmm

Görüsmek üzereeee
Guzel bir gün diliyorummm

Cok gecmis olsun canim biran evvel sifa bulursun ins

Yaaa iyi gidiyordaaa sayenizde bugün tehlikeli..asure cok yersem dayanammassam cok seviyorum asureyi..herseyi mahf etmiyeyim..bide regl geliyorya cuma gunu 2 gun kalmis olucak reglime ins sislikte olmaz..ama jilian beni hemen toparliyo daraldim resmen:))

Hmmmmbirlikte yasamak zorundamisniz dugune kadar..ortayi bulursunuz ins:16:

Ama cok azzzz
Bak dunde az ve dengesiz yemissin ..bisüre sonra zorlanirsin ,,kilo vermen durur menunde cikaricak birsey olmaz o zaman hci mi yemiyceksin..o sebeble diyoruz canim:39:

Guzel bi spor secmissin seni rahatlatir ayni zamanda atlari cok seviyorum bende ..arada binmeye gideriz ama ders almiyoruz
Bi arkadasimin atlari var kizi 16 yasinda kizimin sinif arkadasi birincilikleri var binicilikte süper görünüyor at üstünde ..insanin durusu bile degisiyor

Slap slap :)) ya aksam hem asure so rada kebab olunca cok olmus ama o kadar niye yuksekki adana..sonucta izgarada köfte gibi..bence o dolu bitabak icindir yani pilaviyla vs flndir yaaa..sacma geldi bana
Ama bende bugun butun gun asure yiycem yani senedir bir oluyor ve bugunu kaciramam:(((( cokkkk seviyorummmmm
Sadece yavas yiyerek cok cigneyerek kendimi oyalamaya calisicam

300 gr aşure 426 kalori imiş.
2 kase aşure= 1 porsiyon adana kebap
gençlik tuzağa düşmeyin bugünnn:1::1:

Back
X