70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınn Kızlarrrr , Hayırlı Cumalar Hepimize :16::16:

Dünkü Menüm

2 dilim çavdar ekmeği , 1 kk peynir 3 zeytinden yaptıgım yagsız tost
salatalık- domates
şekersiz çay

Öğlen
4 Adet ızgara köfte
salata

Ara
yeşil çay
3 tane kuru kayısı

Akşam

3 kaşık zentinyağlı barbunya yemeği ( canım pek bişey istemedi ):31::31:

günaydın kızlarr hayırlı cumalar :3:

yok suzim yokda işte migrenin alarmimi yoksa normal bir bas agrisimi bilemiyorum mide ukantim ondanmi oluyo......gibi birsuru sey :31:
suzim onu ictim disari ciktim o mu temiz havami bilmiyorum biri iyi geldi :34:
canim once aile dr.hna gittim ona anlattim sijayetlerimi migrene benziyir ama noroloji ye görün dedi sevk etti
o da migrene benziyir ama mr cektirelim dedi o da radioloji ye sevk etti mr temiz dedi dr.
sonra tekrar norolojiye gittim sinir ölçümü diyorlar yanılmıyorsam o yapıldi ve bütün sonuçlar ve benim şikayetlerime tekrar baktı dr ve iki çeşit baş ağrım olsuğunu birinin migren birinj. strese bağlı baş ağrısı olduğunu söyledi :ssz: ay çokmu uzun anlattım ne :26:
canım sen neden ağlıyorsun :26:
kaç yaşında kızın :26:

kız adam giderken ben hastaydım
o halde bide adama karanfil takviyesi yapip yolladim ya :9:
daha anca bitti o yüzden kesin burdan biri yaptiii:51:
rica ederim canimm:16:
kahveyi içtikden sonra dışarıya çıktım ya temiz hava yada kahve biraz iyi geldi canim:34:
sen yazinca actim canim:26:

geçmiş olsun canım ben buldum kim olduğunu kesin Suzidir o Suzi çaktırmadan bak neler yapıo :51:

Bende ise yaramisti ve 5. gunde fln net gorunuyordu alt karin toparlanmisti hemen ben gunluk sporumun arkasina koyuyordum..simdi ufakligim izin vermiyor jilian yapiyorum ona bile zor sabrediyor
Bende cok yaradi bilemiyorum ki hatta hala meyvesini yerim 3 yavrum var anormal bi göbegim yoktur
Masaallah bebis buyumus hazir gelicehi gunu bekliyor,,saglikla alirsin ins kucagina
Desene söhret olucan reportaj sonunda lütfen bize selam yolllaaaa :))
Nerde yasiyorsun canim?
Off cok zor ilerlemeden önlemini alamazmisin..mutlaka vardir birseyler,,bitkisel,,,rahatlatici hareketler fln ,,,ben cok inanirim da oyle seylere inandigim icin mi bilmiyorum cokta ise yarar...
Menü guzel:128:
Tabiiiii albeni disindaa
Ya ben cok seviyorum yumurta salatasiniii
Merak ettim ya reportaji ne zaman?
Basiniz sagolsun,,allah sabir versin :(
Ayni ben ayni bennnn
Afiyet olsun..yarin sonucunu merak ediyorum;)
1.menüde pilav yerine salata olsaymis ,,makarna kasen kücük + yogurt olsaymis :129::129: zerolar sifir seker diymi..sürekli icmiyorsan sorun yok ,,insanin cani bazen istiyor asitli icecekler amahep iciyorsan kilo vermene engel olmasada cok zararli..emin ol vaz gecilebiliyo...ben 1 kasa kutu colayi bi kavgunde bitirirdim simdi nerdeyse hic icmiyorum

2. menüde gayet güzel. Sultani nedir? Cubuk kraker fln sik sik yemiyorsan sorun olmaz ama hergun az birsey karisinca tum hafta ,,diyet menuleri cöpe gidiyor..ben gecen hafta cok dikkat etmeme ragmen hafife aldigimiz o ufak tefek atistirmaliklar yuzunden az verdim mesela ://

inşallah işe yarar canım zorlanıyorum yapmakta akşam yapamadım ya göbek almış başını gidiyor denedim ama 10 dakka kesintisiz yapamadım boyun fıtığım var 3 tane çok kastı beni :31: canım sultaniyi sormuşsun birine cevap verim dedim o kepekli diyet bisküvisi üzümlü hatta resmini koyayım dur :52:
$sult.webp

günaydın kızlaar:16::16::16:
hayırlı cumalar:54::54:
bende bir değişiklik yok
ama inş. pazartesiden itibaren menü yazıcam ve yürüyüşlerime başlıycam, bu işi ciddiye almanın zamanı geldi artık:15:

kilo bildirimi:
başlangıç:84.5
geçen hafta:78.5
bu hafta:78.5
gelen-giden:yok
hedef:65

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım ben buldum kim olduğunu kesin Suzidir o Suzi çaktırmadan bak neler yapıo :51:

inşallah işe yarar canım zorlanıyorum yapmakta akşam yapamadım ya göbek almış başını gidiyor denedim ama 10 dakka kesintisiz yapamadım boyun fıtığım var 3 tane çok kastı beni :31: canım sultaniyi sormuşsun birine cevap verim dedim o kepekli diyet bisküvisi üzümlü hatta resmini koyayım dur :52:
Eki Görüntüle 861606

canım bu üzümlü kepekli büskiviler digerlerine göre daha besleyicidr ama bu sultanin diyet le pek barışık olcagını sanmıyorum diğerleriyle aynı yag ve kaloride üretiliyo benm bildiğim :16: Form bisküvileri sultaniden daha az kalorilidir sanırım :54:

herkese selam hayirli cumalar kizlar :21::21:
cok mutluyum:9::9:
dun sabah tartilmistim hic vermemistim sabah tartildim tartim bana bi guzellik yapti
kilo bildirimi yapayim
baslangic : 78.8
gecen hafta : 75.6
bu hafta : 75.1
giden : -500gr
toplamgiden : 3.7 kg

bu arada cizelgemi degistirdim bu siteye uye oldugum gunku kilomo baslangic yaptim boyle daha iyi oldu sanirim hem tam olarak kac kilo kaybettigimi biliyorum.

bu arada yumurtam haslaniyo bugun evdeyim calismicam ama cok isim var evde. kahvaltimi yapayim cikicam. aksam annem aradi bugun asure yapicakmis oglen hic bisey yemicem sadece asure yemeyi dunuyorum menumu aksam yazarim ins. gorusuruz

canım bu üzümlü kepekli büskiviler digerlerine göre daha besleyicidr ama bu sultanin diyet le pek barışık olcagını sanmıyorum diğerleriyle aynı yag ve kaloride üretiliyo benm bildiğim :16: Form bisküvileri sultaniden daha az kalorilidir sanırım :54:

ben yemiyorum zaten canım bisküvilerle aram yoktur yersemde altınbaşak yada form yerim çok nadir o da kadınlığın anatomisi nickli arkadaşımız sormuş nedir diye paylaştım canım :16:

günaydın kızlar:3::3::3:

tartı beni üzdü beni :14::14::14::14::14:

kilo bildirimi:
başlangıç:63
geçen hafta:63
bu hafta:63.5
gelen-giden: + 500 gr
hedef:58

niye böyle oldu kızlar:43::43::43::43:
yediklerimi de gördünüz? nerde yanlış yaptım ben:31::31::31:

Kayseride oturan Zerraydı canım.

Neden olmuş ki?Aşağıda gördüm Allah ailesine sabır versin.

Geçmiş olsun canım yaa, bugünlerde bende de var da, işte stresten de oluyor sanırım. Yiyip içip kilo alıyorum diye ağlıyorumya ondan demiştim canım ağlıyom diye:27:
Kızım da 14 yaşında canım, dersane ve okula gitmeme gibi durumları var da, onla uğraşıyom, canım sıkılıyor.

Sen kaç yaşındasın canım, kızın kaç yaşında? Geçecek diye düşünmekten ziyade, Allah korusun yanlış bişey yapacak diye korkuyoruz canım ya, ortalık kötü biliyosun ki, ben de evde değilim sürekli takip edeyim, umarım en kısa zamanda aklını başına alır, telefonuna girip bakıyorum internetten bir sürü numara, mesajlaşma, kimdir bunlar nedir, yok yani, oyyy oy, yetişemiyom artık zamane çocukları:26::26:

Afiyet olsun canım:54:

Ben 35 yasindayim kizimda 16
Hmm seninki bi level atlamis..endiselenmekte cok haklisin ,,anliyorum seni...ama ona bunu göster sadece onu dusundugunu onun icin endiselendigini, uzuldugunu kizmak hic ise yaramiyo..benim kizimin kilerde farkliydi..bak hatirlamiyorum bile simdi..benim kiziminda tanimadigim arkadaslari vardi ,,facebook degilde twitter kullaniyordu 10 binden fazla takipcisi vardi ..yabanci ulkelerden kimselerle konustugu oluyodu ama onu cok takmiyordum,,sonucta birseyler paylasabilir,,konusabilir..hani yakinlarda böyle tanismak amacli konusmalar yakalamadim hic..bizim daha farkli sorunlarimiz vardi ama simdi su bu diye anlatamiyorum ama o dönem cok hayal kirikligi yasadigimi hatta agladigim zamanlari hatirliyorum ama simdi bak hatirlamiyorum bile..bazen evhamda yapiyoruz sanirim..ama sen tam zamanindasin 14 yas en tehlikeli en zor zaman allah kolaylik versin yardimcin olsun canim

Günaydınn Kızlarrrr , Hayırlı Cumalar Hepimize :16::16:

Dünkü Menüm

2 dilim çavdar ekmeği , 1 kk peynir 3 zeytinden yaptıgım yagsız tost
salatalık- domates
şekersiz çay

Öğlen
4 Adet ızgara köfte
salata

Ara
yeşil çay
3 tane kuru kayısı

Akşam

3 kaşık zentinyağlı barbunya yemeği ( canım pek bişey istemedi ):31::31:

Süper !! Süper ötesi olmasi icin birde spor olsaydi

Eki Görüntüle 861606

Hmm o zaman biraz yanlis yapiyorsunda hareketleri..boynuna yuklanmemelisin..daha cok karindan al gücü onu kas,,,ben bazen hissediyorum mekik cekerken ,,dikat etmedigimde kalkarken boynumu kasiyorum sonra hemen toparliyorum..ona dikkat et belki yapabilirsin ozaman
Güzel görünüyoorrrr sultaniii ama bu kepekli bisküvilergercekten arkadasimin dedigi gibi cok yagli ben yerken hissediyorum böyle margarinli kurabiye pogacalar gibi:))

herkese selam hayirli cumalar kizlar :21::21:
cok mutluyum:9::9:
dun sabah tartilmistim hic vermemistim sabah tartildim tartim bana bi guzellik yapti
kilo bildirimi yapayim
baslangic : 78.8
gecen hafta : 75.6
bu hafta : 75.1
giden : -500gr
toplamgiden : 3.7 kg

bu arada cizelgemi degistirdim bu siteye uye oldugum gunku kilomo baslangic yaptim boyle daha iyi oldu sanirim hem tam olarak kac kilo kaybettigimi biliyorum.

bu arada yumurtam haslaniyo bugun evdeyim calismicam ama cok isim var evde. kahvaltimi yapayim cikicam. aksam annem aradi bugun asure yapicakmis oglen hic bisey yemicem sadece asure yemeyi dunuyorum menumu aksam yazarim ins. gorusuruz

Tebriklerrr
Haha seni asureci seniiii

kilo bildirimi:

ödemdir o merak etme, ben de artıdayım, bildirim yapmayacağım ama +700 deyim yani, o derece.:17::17::17:

Hmm seninki bi level atlamis..endiselenmekte cok haklisin ,,anliyorum seni...ama ona bunu göster sadece onu dusundugunu onun icin endiselendigini, uzuldugunu kizmak hic ise yaramiyo..benim kizimin kilerde farkliydi..bak hatirlamiyorum bile simdi..benim kiziminda tanimadigim arkadaslari vardi ,,facebook degilde twitter kullaniyordu 10 binden fazla takipcisi vardi ..yabanci ulkelerden kimselerle konustugu oluyodu ama onu cok takmiyordum,,sonucta birseyler paylasabilir,,konusabilir..hani yakinlarda böyle tanismak amacli konusmalar yakalamadim hic..bizim daha farkli sorunlarimiz vardi ama simdi su bu diye anlatamiyorum ama o dönem cok hayal kirikligi yasadigimi hatta agladigim zamanlari hatirliyorum ama simdi bak hatirlamiyorum bile..bazen evhamda yapiyoruz sanirim..ama sen tam zamanindasin 14 yas en tehlikeli en zor zaman allah kolaylik versin yardimcin olsun canim

Hmm o zaman biraz yanlis yapiyorsunda hareketleri..boynuna yuklanmemelisin..daha cok karindan al gücü onu kas,,,ben bazen hissediyorum mekik cekerken ,,dikat etmedigimde kalkarken boynumu kasiyorum sonra hemen toparliyorum..ona dikkat et belki yapabilirsin ozaman
Güzel görünüyoorrrr sultaniii ama bu kepekli bisküvilergercekten arkadasimin dedigi gibi cok yagli ben yerken hissediyorum böyle margarinli kurabiye pogacalar gibi:))

Tebriklerrr

Canım teşekkür ederim . Spor salonuna gidiyorum zaten artık haftanın 6 günü dün ilk günümdü:9::9: :52:

ben yemiyorum zaten canım bisküvilerle aram yoktur yersemde altınbaşak yada form yerim çok nadir o da kadınlığın anatomisi nickli arkadaşımız sormuş nedir diye paylaştım canım :16:

Tesekkürler;)

kilo bildirimi:

Evet aslinda cok iyiydin bencede ama olabilir sislik ödem
Birde kilon az vericegin kilo az o yuzdende olabilir...menülerinde bi degisiklik yap ,,tekrar kontrol edip fazla olabilecekleri gözeden gecir..bu hafta ona dikkat et bakalim haftaya ne olacak

Canım benim ben de 37 yaşındayım. Anlatıyoruz valla bakalım, herşeyi söylüyoruz ya, Allah doğru yoldan ayırmasın çocuklarımızı. Biz de interneti yasakladık işte, sadece haftada 1 gün pazar günü biz evdeyken giriyor. Cep telefonunu aldık elinden.:26::26:Bilmiyorum artıkın.

kilo bildirimi:

günaydın canımm bence mercimek yemeği yaptı böyle :1::1: üzülme kız 500gr nedir ki
:8:

Ben simdi sporaaaa acele etmeliyim kizimla oyun saatimiz gelicek sporu sabah yapmadim mi kaliyor

Bugün jilian 1. level bitiyorrrrr
Görüsürüzzzz
:46::46::46:
kızlar bugün pazara gidicem.ne alıyım pazardan:26:yediklerim çok mu ağır sizce:31:

Brokoli-karnabahar-kabak-kereviz işte sebzelerden ne bulursan 1 haftaya ayarla kenidini. Yediklerin de çok ağır değildi ya, haftaya aynı şekilde devam edersen gider üzülme.

Tebriklerrr

aynen öyle canımm kurabiye tadı var bunlarda yedikçe yediriyor insana kardeşim çok sever bi paket yer kepekli diye kandırır kendini canım benim ya :52::52:

günaydıın:16:
hayırlı cumalar:16:
Rabbim hakkımizda herşeyin hayırlısını versin
günahlarımızı affetsin
dualarımızı kabul etsin
bekarlara hayırlı eşler
evlilere hayırlı evlatlar versin
evlatlarımızı korusun
veee tez zamanda sağlıklı bir şekilde
incecik olalım inşallahhhh:16:

kilo verenler:46::46:
alanlar :57: :4: :20::15:

bende bildirim yapayim ama umduğum olmadi :31:
gerçi gırtlağımı tutaydım olurdu :26:

başlangıç: 79
geçen hafta: 65,8
bu hafta: 65,3
giden: 0,5
toplamda giden: 13,7
hedef: 60

Günaydın arkadaşlar hepinize mutlu bir gün hatta ömür diliyorum. Bi konuda fikrinizi öğrenebilirmiyim. hani bir çok şeyi ızgara olarak tüketmemiz gerekiyor ya bana ızgara önerisinde bulunabilirmisiniz acba çok koku ve duman yapmayan

canim skma canini vardir bundada bir hayır :26:
şeyy belki çok özele karışmak olucak ama :26:
nikahı yapsanızda düğünden sonra aynı evi paylaşsaniz olmazmi :26:

ya baskasi ne der diye niye sizi uzuyo ki:31::31: nikah olacak yani..o kadar once nikah yapip,sonra dugun yapan insan var ki..sartlar seni buna zorluyo elinde olan bisey degil..ne olcak simdi:26:

Hmmmmbirlikte yasamak zorundamisniz dugune kadar..ortayi bulursunuz ins:16:

Canım Balkaymağın dediği gibi aynı evde sorun olabilir, baban da haklı, sadece nikahı kıyın ayrı evlerde oturun düğüne kadar:26::26:

canım bence canını sıkma
baban açısından düşünmeye çalış
düğün etrafa duyurma şeklidir normalde nikahla evlenmiş sayılırsın ama onların mantığına göre öyle değil
onun içinde kendisini rahat hissetmiyor
birde küçük yerde yaşıyorsa akrabalar çok konuşup laf ediyorsa
birde nikah uzağa atanmana engel değil
bence aynı evde yaşadıktan sonra uzağa atanıp düzeni bozmak daha zor
aanmanız belli olupta oluyorsa eş durumunu ayarlayıp ev kurmak daha mantıklı
yanlış anlama kuzum karışmak değil amacım düşüncem bu yönde sadece

bende balkaymak ve fadime gibi düsünüyorum betül sade formelite olsun evlilik dügünden sonra evleri birlestirseniz :26:

betülüm sIkma canini hersey olacagina varir :16:
hay allah hayirdir gözüm seyriyor :53:

hepinize bir cevap vereyim canlarım
babam haklı zaten ona da dedim benim kızım böyle bir şey istese ben de garipserim normaldir
bi de biliyonuz ben her şeyimi anlatırım babama aramız çok iyidir evin küçük kızı işte
bu kadar iyi tutmamak lazım herhalde sonra kıyıp da veremiyr :37: :9:
o konuşmadan sonra ben de ısrar etmedim zaten
ama elalem ne der diye zor durumda kalmak da kötü oluyor açıkcası..
aynı evde kalmamak benim için sorun değil
ama bu durumu babam bilmez ki
kuzenlerim o şekilde erken evlendi
ama biri yurtdışındaydı biri türkiyede
yani onların birlikte yaşama ihtimalleri bile yoktu
biz aynı şehirdeyiz o yüzden babam olmaz diyor
yoksa benim için sorun değil nolcak 3-5 ay sonra sanat yapsak :9:
şimdilik pek canımı sıkmamaya çalışıyorum bu duruma
nişana odaklanacağım artık yoksa en mutlu olmam gereken günler üzüntüyle geçecek
erkek arkadaşımın hala ümidi olsa da ben nasip diyorum :34:
öyle işte :31:

ay dün konusu açıldı ya sormandınki bana dedim ne dese beğenirsin işte nişandan sonrayaparım diye düşünüyordum içime sinsin unutamıcan bişey olsunda didi bende pek üstelemedim ona bıraktımm bakalım ama genede fikrimi belli ettim sözden önce yapılır gibisinden ama bu gidişle nişandan sonra yo gözüküyor :(

benimki de tektaşı unutmuş hatırlattım yine yarın istanbulda olcaz bakcaz inşallah :9:
o da evlenme teklifini nişandan sonra yapmayı düşündü de aman çok zorlamadım ya nasılsa cevap belli belki de çok takılmaya gerek yok böyle şeylere :31:
yine de insan hevesleniyor tabii :26:

Back
X