Bende ise yaramisti ve 5. gunde fln net gorunuyordu alt karin toparlanmisti hemen ben gunluk sporumun arkasina koyuyordum..simdi ufakligim izin vermiyor jilian yapiyorum ona bile zor sabrediyor
Bende cok yaradi bilemiyorum ki hatta hala meyvesini yerim 3 yavrum var anormal bi göbegim yoktur
Masaallah bebis buyumus hazir gelicehi gunu bekliyor,,saglikla alirsin ins kucagina
Desene söhret olucan reportaj sonunda lütfen bize selam yolllaaaa :))
Nerde yasiyorsun canim?
Off cok zor ilerlemeden önlemini alamazmisin..mutlaka vardir birseyler,,bitkisel,,,rahatlatici hareketler fln ,,,ben cok inanirim da oyle seylere inandigim icin mi bilmiyorum cokta ise yarar...
Menü guzel:128:
Tabiiiii albeni disindaa
Ya ben cok seviyorum yumurta salatasiniii
Merak ettim ya reportaji ne zaman?
Basiniz sagolsun,,allah sabir versin

Ayni ben ayni bennnn
Afiyet olsun..yarin sonucunu merak ediyorum

1.menüde pilav yerine salata olsaymis ,,makarna kasen kücük + yogurt olsaymis :129::129: zerolar sifir seker diymi..sürekli icmiyorsan sorun yok ,,insanin cani bazen istiyor asitli icecekler amahep iciyorsan kilo vermene engel olmasada cok zararli..emin ol vaz gecilebiliyo...ben 1 kasa kutu colayi bi kavgunde bitirirdim simdi nerdeyse hic icmiyorum
2. menüde gayet güzel. Sultani nedir? Cubuk kraker fln sik sik yemiyorsan sorun olmaz ama hergun az birsey karisinca tum hafta ,,diyet menuleri cöpe gidiyor..ben gecen hafta cok dikkat etmeme ragmen hafife aldigimiz o ufak tefek atistirmaliklar yuzunden az verdim mesela ://